- Konu Sahibi akideciknane
- #1.521
bende bu sabah gittim doktora arkadaslar cok ama cok iyi bi doktorum var. once bazi sorular sordu bana ve esime sonra alttan hemen bi bakti hersey iyi gorunuyor birde ultrasonla bakalim dedi ultrasonla birlikte baktik rahim ayni zamanda rahimduvari tupler ve diger herseyler diyim oldukca iyi gorunuyor dedi. yalniz yumurta sayimi yapamadi gorunuyorlar ama saymak icin biraz gec olmus dedi. onun icin adetin 2 ile 6. gun arasinda tekrar cagirdi. yumurta sayimi yapilcakmis. adetin 3. gunude kan tahlili yaptircam fsh ve e2 hormonlarina bakicak.
birde benim doktor zaman kaybindan yana degil iki hafta sonra kan tahlili ve yumurta sayimindan sonra tupbebek icin yonlendirecek. cunku tupbebek icinde once bunyem buna elverislimi degil mi degil mi diye bi takim kontorollerden gecmem gerekiyormus. doktorum zamanin cok degerli vakit kaybetmiyelim dedi. bu arada esim icin de sperm analizi istendi haftaya da onu halledicez.
bir deger noktada burda artik kesinlikle hormon ilaci verilmiyormus. bu klomen turu ilaclar yani. biz hic birsekilde bu tur ilaclar artik vermiyoruz dedi.
hic birsey korktugum gibi olmadi doktorum cok nazik ve anlayisli davrandi beni sakinlestirdi lakin gel gorki ben yinede butun bu olanlardan biraz gerildim.
breezey senin yumurtan gorulmus cok sevindim hemen is basina mesain bugunden itibaren baslamistir.
hepinizi cok ama cok opuyorum kucak dolusu sevgiler...
hadii geçmiş olsun kuzummmm...güzell sevindimmm
korktuğun gibi bir durumla karşılaşmamana da ayrıca sevindim... hem ne var korkacak canım hain probdan
sen yine de çalış çalış... yumrtanın geçi olmaz, hiçi olur.. çalış kuzum sen..
kocancının test sonuçlarını da bir alın. ondan sonra bilinçli bilinçli oturursunuz
evett bendee saat 9 yönünde , utanmadan 16 mm olmuş , hem de daha 10. günde 1 yumurta görüldü
bugün bir şey yapmayın dedi doktorum.. yarın çalışın dedi... çarşamba günü de tekrar bakacak, çatladı mı çatlamadı mı diye...
bu kısım bu kadar...
gelelim check up kısmısınaa
sıfır beden olmadığım için karaciğerimde hafif derecede yağlanma başlamış... ama sorun yok... spor yapalım biraz da kilo verelim tamam dedi doktor.
iyi huylu kötü huylu kolesterol neyin yok... şeker desen , bizzat kendim çok şeker olduğum halde yok...
Yani Rabbime şükürler olsun acık demir eksikliği ve kansızlığın dışında hiç bir şeyim yok.
ona da demir hapı kullanıcam o kadar.Çok şükür Allahıma...
bun kısmısı da bu kadar
oh..oh...güzel haberler arka arkaya...
çok sevindim arkadaşım..
bak kaygılarının çoğu boşa çıktı...
iyi haberleri kutlamak için
breezey de çay ve kısır partisindeyiz unutmaaaaa.. :)
gelemessinis kiiiii gelemessinis kiiii
gelmessiniz kiiiii
çok duygulandım..
sağol arkadaşım.... :)
sen bi pozitif haberleri ver..bak ben sana neler yaparım o zaman :)
canımmm kuzummm
inşallah o günlerde olur... ben sana sen bana kısır yaparız çayıda Selcanıma demletiriz