Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar cuma günübirlik Kıbrısa gidiyoruz eşimle.. Halil ibrahim Tekine muayene olcam. sonra ne olcak bilmiyorum bu donasyon sürecinde beni neler bekliyor bilmiyorum hem çok heyecanlıyım hemde çok stresliyim beni anlarsınız hakkımda hayırlısı olsun diyorum ve yolculuk gününü bekliyorum öylece....

heyecanlanmamak elde mi ki canim. surecin hayirlara vesile olsun diyorum ve sakin bizi burda habersiz birakma anlastik mi?

canım tüp bebek maceram başlamadan bitiyor.:) bugün muayenem vardı yine iptal oldu canım..femara vermişti doktor hiç etkili olmamış..düşük doz denendi femara denendi..şimdi eski tüp bebekte uygulanan doz uygulanacak..iki defa denemiştim canım..bu 3. olucak ama bakalım işallah allahın izniyle diğer aya kaldı..endomedrium inceymiş..kaç aydır uğraşıyorum..benim gibi bi çok arkadaşda aynen öyle..allhım yüzümüzü güldürsün hepimizin..çok bekletmesin işallah..belki seninde bu arada doğal yoldan gelir bebğin hiç belli olmuyor..senden istenen e2 ve fsh çok önemli zaten yumoşlar hakkında bilgi veriyor..

hayırlı haberlerini bekliyoruz..

yapma ya tuh uzulmedim desem yalan olur ama herseyin hayirlisi kuzum. gelecek ay insallah hersey yolunda giderde biran once baslayabilirsiniz.

benim aklima sabah bi soru takilmisti benim yumurtalar niye gozukmedi diye korktumda biraz asistanini aradim doktor birazdan ariycak sizi dedi aradida meger gormus 2-3 tane vardi diyor hersey cok iyi gorunuyordu dedi. yalniz ya ovulasyonuna biraz var veya gerceklesmis dedi. ama internet hesaplarina gore benim ovulasyon yaklasik 17 mayista.

Amin canim amin Allah dualarimiz kabul eder insallah.

Son düzenleme:

bu arada ovülasyon testi yaparcın canım..17 mayısa var ama işte belli olmuyor bazen geç bazen erken ovülasyon olabiliyor..bizim yaşlarda :)) adet olunca fsh e2 ye bakılıp hemen tüpe geçicekmisiniz yoksa saadece hormonlara mı bakılcak canım

yapicamda ovulasyon testlerini evin hangi kosesine soktuysam bulamiyorum iyimi

valla benim doktor hemen dun bildirecekti aslinda ivf-merkezine kesinlikle beklemek istemiyor. sonra iki hafta sonra test yapilmasina ve folukul sayimi yapmaya karar verdi. canim sonuclar alinir alinmaz tupbebek icin bizi yolluycak eger ki bi degisiklik olmazsa.

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun..allahım hepizmin yüzünü güldürsün..normal zamanda bile 3 folikül gördüğüne göre adetli iken daha fazla folikül görülür..muhtemelen hormonların normal çıkıcaktır canım..:)

banada oyle geliyor ama yinede bilinmez tabii. bekleyip gorucez. esimin anelizide sali sabahi ertesi gun sonucunu alicaz.
cok heyecanli bi surec bekliyor bizi. hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin insallah.

Son düzenleme:

kuzummm... dilerimm bu son gördüğün kırmızı kart olur. bundan sonra hep gol olan pozisyonlar seni bulur... ( valla napimm , devamına bu uygun geldi .)

hayırlısıyla neler olup bittiğini yaşayacak ve göreceğim kuzum... bu ay erken gelişen ve şimdilik iyi durumda görünen yumoşum var. çünkü normalde benim ovulasyon tarihim 19 mayıs... ama gel gör ki benim dün itibariıyla 16 mm yumurtam var. sanırım bunda da var bir hayır

benim kafa karisti zaten karisikti hepten allakbullak oldu. canim sen minitupbebek yapmamismiydin? tutmadi mi yani simdi?

kafan karışmasınn ne anlıyorsan o... bir daha ki sefere...hepimiz bir gün hamileyiz diyeceğiz kuzum... bebeklerimize kavuşacağız. kimimiz tekrar kimimiz ilk defa ama mutlaka kavuşacağız.

canım hayırdı oldun denin için. dilerim ki bebeğine kavuşmak için bu yol hayırlı olur. stres yapma mümkün olduğunca... umutlu ve mutlu ol. güzel haberlerini bekliyoruz canım arkadaşım.

senin mesai biraz erken basladi galiba kuzum

daha başlamadı bi kereeee...
kuzum sabah fizik tedavim vardı. nedeni belli olmayan ağrılarım vardı , ne zamandır bekliyordum randevu vermelerini...bugün başladı. o yüzden işe gitmedim. evde kalmışken de biraz ütü yaptım. haftasonu yoğun geçince yapamamıştım.
mesaiye daha başlamadık ama fazla da zaman kalmadıııııı

kuzummmm Rabbim tez zamanda güzel yumoşlar nasip etsin sana... bunda da vardır hayır sakın çok üzülme... Rabbim hepimize teker teker mucizesini gönderecek kuzum , umudumuzu korumaya devam

sen de benim gibi erken yumurtlarsan görürsün 17 mayısı kuzum.. bak benim ki de 19 mayıs diyor... ben o zamana bir daha yumurtlarım beeeee

banada oyle geliyor ama yinede bilinmez tabii. bekleyip gorucez. esimin anelizide sali sabahi ertesi gun sonucunu alicaz.
cok heyecanli bi surec bekliyor bizi. hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin insallah.

Allahımmm testleri de kaybettiiii....

kuzummm testi falan boşver..
kesin sende erken yumurtlamışsındır... mesaiye hadii bakimmm hadiiiii

kalbim seninle arkadasim insallah guzel haberler verirsin bize

Herkese Günaydın!

Selcancım sağol...

dün kontrole gittim...Benim sıpa şimdilik iyi görünüyo..

9 haftalık ve 2.3 cm :)

doktor boyu posu tam vaktine göre dedi..

12. haftayı da devirirsek baya bi rahatlayacağız...

işte böyle canım...

topiğimizin yola çıkmaya hazırlanan bütün sıpalarına da

sevgiler :)

canım yolunuz açık ve

her şey gönlünüzce olsun...

bol şanslar diliyorum..

iyi şeyler düşün...iyi şeyler olsun...

Sevgiler...

Canım keşke kolay yoldan olsaydı..

ama sakın çok üzülme oldu mu...üzüntü çok etkiliyo...

kendimden biliyorum...sinirlerimin bozuk olduğu zamanlarda sonuçlar çok olumsuzdu...

hep birlikte heyecanla bi dahaki ayı bekliycez ve

umarım o ay sonuçlar daha iyi olucak...

Sevgiler.....

benden de herkese gunaydin
bebeginin iyi olmasina sevindim canim ama tek bebekten bahsetmissin:44: bebeklerinin ikiside iyi degil mi? insallah oyledir.

sen de benim gibi erken yumurtlarsan görürsün 17 mayısı kuzum.. bak benim ki de 19 mayıs diyor... ben o zamana bir daha yumurtlarım beeeee

Allahımmm testleri de kaybettiiii....

kuzummm testi falan boşver..
kesin sende erken yumurtlamışsındır... mesaiye hadii bakimmm hadiiiii[/QUOTE]

valla kaybettim kuzum bulamiyorum benim stresten bunye de yumurtalarda alt ust oldu. zaten bana tup bebek yolu gozuktu korkudan stresten de nerdeyse gebericem o derece yani.

sen yumurtandan haber ver bakalim catladimiiii catlamak uzeremiii mesai ne zaman basliyor?

Son düzenleme:
benden de herkese gunaydin
bebeginin iyi olmasina sevindim canim ama tek bebekten bahsetmissin:44: bebeklerinin ikiside iyi degil mi? insallah oyledir.

Evet canım

maalesef geçen hafta onun gelişimi yavaşladı ve durdu...

üzüldüm tabi..insan hemen alışıyo..hayallerini ona göre kuruyo...

ama doktor bünye sağlıksız olanları atıyo dedi...

yani yapacak bir şey yok..

umarım bu bebeğimi sağlıka kucağıma alabilirim..

bizlerin mücadelesi gerçekten tam bir maraton gibi.. :)

çok fazla sabır, inanç ve dayanıklılık istiyor...

ama hepimiz öyle kadınlarız değil mi...güçlü ve inatçı :)

bende uzuldum kuzum bu hayatta kismeti yokmus diyelim hayirlisi boyleymis diyelim. peki bebek dustumu noldu?
Allahim bu bebegine saglik versin annesine kavustursun.

ay varya gulum ben guclu olmaktan biktim artik ne yalan soyleyim karamsar degilim ama guclu olmak istemiyorum lakin inatcilikta uzerime yoktur

Hakkimizda ne hayirliysa o olsun.

Selcancım

hiç stres yapma güzelim..

senin ilk tüp bebek tedavin..

tüp bebek; aslen çok zor ve korkulacak bir tedavi değil...

tüp bebekte zor olan ; defalarca denemeye rağmen

sonucun olumsuz olması...insan o zaman yıpranıyor...

yoksa senin şimdi yapacğın şey...hergün iğne olacaksın...inan bana

hiç acımıyor...ve kısa protokolse eğer 10 gün falan sürecek...

bu süre içinde 2 günde bir falan doktor muayene edecek

yumurta gelişimini gözlemek için...

sonra yumurtalar anestezi altında toplanacak...hiç farketmiyeceksin bile...

daha sonra 5 dakikalık embriyo yerleştirme işlemi....

uyanık oluyosun, normal muayene nasıl onun gibi bir işlem..

hiç acı falan hisetmiyosun...

yani korkacak bi şey yok..

ama izin veriyorum azcık heyecan yapabilirsin.... :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…