Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hadii geçmiş olsun kuzummmm...güzell sevindimmm
korktuğun gibi bir durumla karşılaşmamana da ayrıca sevindim... hem ne var korkacak canım hain probdan

sen yine de çalış çalış... yumrtanın geçi olmaz, hiçi olur.. çalış kuzum sen..
kocancının test sonuçlarını da bir alın. ondan sonra bilinçli bilinçli oturursunuz

evett bendee saat 9 yönünde , utanmadan 16 mm olmuş , hem de daha 10. günde 1 yumurta görüldü
bugün bir şey yapmayın dedi doktorum.. yarın çalışın dedi... çarşamba günü de tekrar bakacak, çatladı mı çatlamadı mı diye...

bu kısım bu kadar...

gelelim check up kısmısınaa

sıfır beden olmadığım için karaciğerimde hafif derecede yağlanma başlamış... ama sorun yok... spor yapalım biraz da kilo verelim tamam dedi doktor.
iyi huylu kötü huylu kolesterol neyin yok... şeker desen , bizzat kendim çok şeker olduğum halde yok...
Yani Rabbime şükürler olsun acık demir eksikliği ve kansızlığın dışında hiç bir şeyim yok.
ona da demir hapı kullanıcam o kadar.Çok şükür Allahıma...

bun kısmısı da bu kadar

oh..oh...güzel haberler arka arkaya...

çok sevindim arkadaşım..

bak kaygılarının çoğu boşa çıktı...

iyi haberleri kutlamak için

breezey de çay ve kısır partisindeyiz unutmaaaaa.. :)

gelemessinis kiiiii gelemessinis kiiii

gelmessiniz kiiiii

çok duygulandım..

sağol arkadaşım.... :)

sen bi pozitif haberleri ver..bak ben sana neler yaparım o zaman :)

canımmm kuzummm

inşallah o günlerde olur... ben sana sen bana kısır yaparız çayıda Selcanıma demletiriz

kızlar bugun 3 gunum oluyor sanırım lakın su ana kadar hıcbır belırtı yok.hatta puffy soracaktım sende ne gıbı belırtıler oldu dıye.buda benı ıster ıstemez olumsuz dusunduruyor.allahım merhamet etsın bana

canımmm kuzummm

inşallah o günlerde olur... ben sana sen bana kısır yaparız çayıda Selcanıma demletiriz[/QUOTE]

Breezey

çok iyi ya..sevindim sonuçların iyi olmasına..

konuşa konuşa geçekten canım çekti biliyon mu? :)

burnuma burnuma kokuyo mis gibi çay ve kısır...

üşenmeyeyim de yapayım mı ne ?

Son düzenleme:
Breezey

çok iyi ya..sevindim sonuçların iyi olmasına..

konuşa konuşa geçekten canım çekti biliyon mu? :)

burnuma burnuma kokuyo mis gibi çay ve kısır...

üşenmeyeyim de yapayım mı ne ?

valla ben de sevindim kuzum.. hatta sonuçları değerlendiren de kadın dahiliye doktoru idi...güler yüzlü ve konuşkandı... değerlerin iyi olduğunu söyledi. bebek sahibi olmak istiyorum deyince , şimdilik sıkıntı yok , hormonlarınızda iyiyse olur dedi.
yumurtam bile var benim beeeeeee demek isterdim ama ayıp olur diye içimden söyledimm

yaş 42 olunca , anne tarafında bir sürü hastalık ve hatta erken menapoz olunca , benim değerlerimin beni neden çok mutlu ettiğini anlamak kolaydır herhalde

üşenme kuzum kalk yap valla... böyle şeylerde ben hiç üşenmem biliyor musun ? Rabbim nasip eder ve hamile kalaırsam , yemeklerle ve kokularla da bir sorunum olmazsa ,oooooo neler yaparım ben neler...

buralarda olsaydın hatta...gelir yapıverirdim 2 dakka... severim ben yemek yapmayı falan

Ben de çok üşenmem normalde de hafif bi iç bulantısı var

ve hem açsın, hem çok bi şey istemiyo canın.

hem canın çok çekiyo, hem miden bulanıyo...gibi kötü bi hal var bi süredir.. :)

çok takmıyorum...yakında geçer herhalde...

Benim de yarın kontrolüm var...bakalım neler olacak...

canım çok sağol...eminim koşar gelirsin..

buralar dediğin nereler...sen ne taraftasın kuzum?

oh..oh...güzel haberler arka arkaya...

çok sevindim arkadaşım..

bak kaygılarının çoğu boşa çıktı...

iyi haberleri kutlamak için

breezey de çay ve kısır partisindeyiz unutmaaaaa.. :)

ben bu aksam musait degilim yarin gitsek olmaz mi?

simdi soyle oluyor canim doktorum tupbebek konusunda ki sorulari IVF merkezine sormam gerektigini soyledi. yanlis eksik bilgi vermekten cekindi sanirsam. benim yasimdan dolayi bide sigortadaki 3 deneme ve 43 yas siniri dolaysiyla doktor fazla beklemek istemiyor.

rahim filmini sordum o da en son yapicagimiz tedavi dedi. su anda bizim icin onemli olan kan testi birde yumurta sayimi daha sonra folukul sayimi.

seninde mi adet gununde bi kac gun sonra mi sayilmisti kuzum?

canım sana sordum görmedin sanırım..hani diyosun ya klomen ilaçları verilmiyor diye ..ne kullanıyorlarmış bilgin varmı..tüp bebekte bütün hepsi hormon ilacı çünkü canımm

kuzum butun testlerin basariyla gectigin seni cani gonulden tebrik ediyorum

bunu kutlamak icin yarin aksam caya kahveye gelicektik lejena arkadasimla birlikte oki doki

canım adetin 2. günü gittim bu ay tek yumoş gözüktü..doktor femara verdi..yarın muayene var gelişime göre iğneye geçilicek..geçen ayki adetin 2. günü 3 folikül gözküküyorsu..her ay yeni bi paket açılıyormuş yumurtalıklarda..işallah bebiş olacak yumoşlar gelsin..:))zaten fsh ne bakılınca az çok sana bilgi olacak yumoş rezervin işallah normal seviyelerde çıkar canım..bizim yaşlarda normal yoldan çok hamile kalan var..ama bizler uğraşan kısımdayız ..

banada adetin 2. ile 6. gun arasi gel folukul sayimi yapalim dedi demekki boyle oluyormus sasirdim dogrusu daha adetin basinda nasil goruluyorsa :44:

amh testini sordum bende onemli olan fsh dedi ay ben 2 hafta nasil bekliycem ya

senin bu pemara igne tedavisi tupbebek icindi degil mi canim? tupbebek icin yani butun bu ilaclar

geçer kuzucumm geçer ... hiç merak etmeee...bunlar tatlı rahatsızlıklar...
dilerim yarınki kontrolünden sen de süper güzel haberlerle gelirsin. her şey çok yolunda der doktorun bundan sonra ki süreç için. o zaman can sıkıntın da kalmaz... patikti, battaniyeydi,kazaktı hırkaydı derken , başını ancak örgü şişleriyle kaşıyabilirsin.

ben bu aksam musait degilim yarin gitsek olmaz mi?

lejena yarın müsait değil..doktor kontrolü var...siz iyisi mi seneye gelinn

yarın bana da daha uygun he he :)

doktor kontrolün var beee , ne çabuk unuttunnnn

kuzumm adetin 2 yada 3 günü folikül sayımı yapılabiliyor bu doğru. her ay o foliküllerden 1 tane yumurta oluyor. mesela ben de adtein 3. günü 5 folikül vardı. ama bugün ,
1 adet olgunlaşmış yumurtam var. hem de solda... demiştim ben soldan olacak diye.. doğru bilmişimm aferim bana yahuuu

5 folikül olması benim yaşımla ilgili ve amh değerimle...amh değeri benimki gibi 0.80 olanlarda adetin 3. günü 5 folikül olması gerekirmiş. belki sen de daha fazla çıkar bu sayı.
bu arada , gördün mü bu ay 10. günde olgunlaşmış yumurtam var... erken yani... olabiliyor demekki...
sıkıntıya sokmadan bekle test zamanını kuzum... bakarsın fsh testi yerine hcg testi yaptırırsınnn

canım bu tüp bebek tedavileri uzun protokol kısa protokol bide femara dıye üçe ayırmışlar..bana şimdi bu femarayı verdi doktor..aslında bu femara kanser ilacıymış ama yumurta geliştirici etkisi olduğu görülünce tüp bebek tedavisinde kullanılmaya başlanmış..yumoşlar adetli iken görülüyor..fsh yede adetli iken bakılıyor..en önemlisi zateb fsh lh ve e2 birde prolaktin hormonları..işallah normal çıkar canım..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

kızlar selam,

herkesin keyfi yerinde maşallah maşallah, ben de kırmızı kart gördüm, bilginize öptüm...
breezeyyy yumoşa da maşallah,, selcanın kontrolü de güzel,,,, belki bekliyor,,,,, ve diğerleri çok öpüldünüz....

insallah kuzum insallah ama doktorum hic beklemeden beni tupbebege yonlendircek aslinda hemen dun ivf merkezine zaman gecirmeyelim diye sonra birlikte vazgectik once kan testi ve folukul sayimi yapalim dedi ama sonucunda tupbebek gorunuyor yani.

hcg testini insallah sen benden once yaparsin sekerim sen benden daha uzun suredir bu yoldasin

insallah kuzum ama benden birtek e2 birde fsh testi istendi vardir bi bildikleri birde doktorum cok oyalanmak istemiyor biran once tupbebege yonlendirmek taraftari orda bisur test yapilacak bunlar zaman aliyor dedi. hormon konusuna gelince burda sanirsam mumkun oldugunca az hormon kullaniliyor ve heder tek ama kaliteli embriyo elde etmek.

sen simdi tupbebege mi baslamis oldun canim?

benim kafa karisti zaten karisikti hepten allakbullak oldu. canim sen minitupbebek yapmamismiydin? tutmadi mi yani simdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…