- Konu Sahibi akideciknane
-
- #1.501
Anne adaylarının ,anne olanların , anneliği umutla bekleyen tum topikdaslarimin anneler gununu kutlarım :))
Kizlaar selaam uzun zamandir giremiyorum gorumcem kaynanam burdalar bu arada ben hamile kaldim ve maalesef dusdu geciken adet buymu evde tamirat tadilat ve misafir cok yorgunum pazarrtesisn itibaren hergu yaninizdayimm sevgiler ve bol sanss
kızlar dun saat 2 ıtıbarı ıle transferım oldu.2 tane embrıo koyuldubıtanesı 4AB dıgerı 5 AA .dıger 3 cusu ıse kaydadeger gorulmemıs ve hatta mustafa acete onuda koyun dedım lakın ıse yarar gıbı gorunse zaten koyardık dedı,tamam dedım.2,30 saat yattım odada.1 kez surgu verdıler dıgerınde tuvalete gıdebılırsınız dedıler.sonra 30 dakıkada eve dönduk taksı ıle yavasca ama aradada sallandım.sonra 3 cu kata yavasca cıktım.bıraz moralım bozuktu dun esımle bu ucaga bınme bınmeme konusunda tartıstım hafıf dun sabah.sımdı yatıyorum wc ve yemek dıdında kalkmıyorum.hıcbırsey hıssetmıyorum.gercı ılk gunler.rabbım yuzume bakar ınsaaah
bayanlar bugun transferımın 2 cı gunu ama belırtı beklemek sacmalık olur degılmı
kızlar dun saat 2 ıtıbarı ıle transferım oldu.2 tane embrıo koyuldubıtanesı 4AB dıgerı 5 AA .dıger 3 cusu ıse kaydadeger gorulmemıs ve hatta mustafa acete onuda koyun dedım lakın ıse yarar gıbı gorunse zaten koyardık dedı,tamam dedım.2,30 saat yattım odada.1 kez surgu verdıler dıgerınde tuvalete gıdebılırsınız dedıler.sonra 30 dakıkada eve dönduk taksı ıle yavasca ama aradada sallandım.sonra 3 cu kata yavasca cıktım.bıraz moralım bozuktu dun esımle bu ucaga bınme bınmeme konusunda tartıstım hafıf dun sabah.sımdı yatıyorum wc ve yemek dıdında kalkmıyorum.hıcbırsey hıssetmıyorum.gercı ılk gunler.rabbım yuzume bakar ınsaaah
Canım nasılsın?
herşey yolunda mı?
belirtiler için biraz erken ama,
ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum da...benim ilk gebeliğimde
transferin üçünü günü falan iğne batmasına benzer batmalar olmuştu..ve bir de tuhaf bir başağrısı..
hiç bir fikrim olmadığından nette araştırmıştım ve bazen embriyo rahme yerleşirken
böyle belirtiler olurmuş...ama herkes hissetmeyebilirmiş diye yazılar okudum...
bu gebelikte ise hiç bir şey hissetmedim...her şey çok hafif ve rahat geçmişti...
12 gün boyunca daha çok regl ağrısına benzer hafif ağrılar hissedeceksin bunlar normal
ve ayırt etmek çok zor...gebelik mi, regl ağrısı mı, operasyonla mı ilgili....
huzurlu ve keyifli bekleyişler sana :)
Canım hayırlı olsun inşaalah annelerie sımsıkı tutunurlar,2 embriyo kunuldu demişsin bazı merkezlerde 2 enbriyo ve falasında cinsiyet ayarlanuyomuş senindemi öyle oldu
bende normalım .zaten az ılac aldıgım ıcın vucudumda olagan bırsey yok.sadece her zamankı gögüs sıslıgı var .belırtı aramak ıcın erken ama cokta korkuyorum.esımde sınırlerımı bazan zıplatıyor.5 cı gun embrıosuydu benımkı umarım olumlu sonuc alırım
Selammmmmmmmm sevgili topikdaşlarımmmm
herkeşlere iyi haftalar , iyi aylar hatta iyi günner
nasılsınızz bakem , hepiniz iyi ve hoş musunuz
çok yoğun ve kalabalık geçen haftasonu trafiğinden fırsat bulupta sizlere 2 satır yazamadığım ve hatta okuyamadığım için kusurama bakmayın..
herkeşlerinnn anneler gününü geç de olsa kutlar... bebişli annelere sağlık mutluluk huzur , bebiş isteyen anne adaylarına da sağlık mutluluk ve huzurla birlikte bebişler dilerim.
Gelelim kendimee:18:
jinekoloğumla yaptığımız toplantı neticesindereglimin 10. günü olan bugün sol tarafımda tam 16 mm çapında yumurta tesbit edildiiii.. yaniiii erken yumurtlamışım bu ayy... iyiy ki takipteymişiz yoksa bekle 13. günü falann falann...
yarın bize çaya kahveye ve dahi kısıra gelmek isteyenler
evde yokuss...doktorum reçete yazdı, çalışmamıs lazımmış
check up sonuçlarımla ilgili kesin değerlendirmeyi saat 15.45 den sonra alacağım için, şimdilik bu kadar
öpüyorummmm hepinizi ,, şimdi de diğer topiklere gidiyorumm....
önerilere açığım :)
Kizlaar selaam uzun zamandir giremiyorum gorumcem kaynanam burdalar bu arada ben hamile kaldim ve maalesef dusdu geciken adet buymu evde tamirat tadilat ve misafir cok yorgunum pazarrtesisn itibaren hergu yaninizdayimm sevgiler ve bol sanss
Anne adaylarının ,anne olanların , anneliği umutla bekleyen tum topikdaslarimin anneler gununu kutlarım :))
bayanlar bugun transferımın 2 cı gunu ama belırtı beklemek sacmalık olur degılmı
Breezey , SelcanKerem
Kızlar nasılsınız,
daha erken ama merak ediyorum..
kontrolleriniz nasıl geçicek diye :)
Bol şanslar
Arkadaşlar kaç kişiyiz diye merak ettim öyle geziniyodum sayfalar arasında
şöyle bi sınıf mevcudunu hem kendim hatırlayayım hem de hatırlatayım istedim...
bu mücadelede yanlız olmadığımızı bilmek önemli..
bir görünüp bi daha ses çıkmayanlar da var...sürekli takipte olanlar da...
işte sınıfımız :)
akideciknane ;
ALISALIS ;
belki37;
breezey; burdaaaaaaaaaaaaaaaaaa
celebity ;
duova ;
gokcil ;
hkorkmazz ;
hope73 ;
lejana ;
neseylmz ;
nimse ;
nzn_nln;
puffy68 ;
SelcanKerem ;
ummuseleme ;
Wannabemummy ;
Breezey,
yaşasıııııın çok sevindim...
bana ne bana ne benim mazeretim var....canım kısır neyim çekiyo.... :)
breezey yumoşun hayırlı olsun..selcankerem bugün test yaptırcaktın değilmi hbaerlerini bekliyoruz..:)
bende bu sabah gittim doktora arkadaslar cok ama cok iyi bi doktorum var. once bazi sorular sordu bana ve esime sonra alttan hemen bi bakti hersey iyi gorunuyor birde ultrasonla bakalim dedi ultrasonla birlikte baktik rahim ayni zamanda rahimduvari tupler ve diger herseyler diyim oldukca iyi gorunuyor dedi. yalniz yumurta sayimi yapamadi gorunuyorlar ama saymak icin biraz gec olmus dedi. onun icin adetin 2 ile 6. gun arasinda tekrar cagirdi. yumurta sayimi yapilcakmis. adetin 3. gunude kan tahlili yaptircam fsh ve e2 hormonlarina bakicak.
birde benim doktor zaman kaybindan yana degil iki hafta sonra kan tahlili ve yumurta sayimindan sonra tupbebek icin yonlendirecek. cunku tupbebek icinde once bunyem buna elverislimi degil mi degil mi diye bi takim kontorollerden gecmem gerekiyormus. doktorum zamanin cok degerli vakit kaybetmiyelim dedi. bu arada esim icin de sperm analizi istendi haftaya da onu halledicez.
bir deger noktada burda artik kesinlikle hormon ilaci verilmiyormus. bu klomen turu ilaclar yani. biz hic birsekilde bu tur ilaclar artik vermiyoruz dedi.
hic birsey korktugum gibi olmadi doktorum cok nazik ve anlayisli davrandi beni sakinlestirdi lakin gel gorki ben yinede butun bu olanlardan biraz gerildim.
breezey senin yumurtan gorulmus cok sevindim hemen is basina mesain bugunden itibaren baslamistir.
hepinizi cok ama cok opuyorum kucak dolusu sevgiler...
herşey normol çıkması çok güzel canım işallah testlerinde güzel normal çıkar..ohh ne güzel miss:) hormon ilacı vermiyolar mış peki ne veriyorlarmış canım..tüp bebektede iğneler aynı şekilde..bende bu sabah gittim doktora arkadaslar cok ama cok iyi bi doktorum var. once bazi sorular sordu bana ve esime sonra alttan hemen bi bakti hersey iyi gorunuyor birde ultrasonla bakalim dedi ultrasonla birlikte baktik rahim ayni zamanda rahimduvari tupler ve diger herseyler diyim oldukca iyi gorunuyor dedi. yalniz yumurta sayimi yapamadi gorunuyorlar ama saymak icin biraz gec olmus dedi. onun icin adetin 2 ile 6. gun arasinda tekrar cagirdi. yumurta sayimi yapilcakmis. adetin 3. gunude kan tahlili yaptircam fsh ve e2 hormonlarina bakicak.
birde benim doktor zaman kaybindan yana degil iki hafta sonra kan tahlili ve yumurta sayimindan sonra tupbebek icin yonlendirecek. cunku tupbebek icinde once bunyem buna elverislimi degil mi degil mi diye bi takim kontorollerden gecmem gerekiyormus. doktorum zamanin cok degerli vakit kaybetmiyelim dedi. bu arada esim icin de sperm analizi istendi haftaya da onu halledicez.
bir deger noktada burda artik kesinlikle hormon ilaci verilmiyormus. bu klomen turu ilaclar yani. biz hic birsekilde bu tur ilaclar artik vermiyoruz dedi.
hic birsey korktugum gibi olmadi doktorum cok nazik ve anlayisli davrandi beni sakinlestirdi lakin gel gorki ben yinede butun bu olanlardan biraz gerildim.
breezey senin yumurtan gorulmus cok sevindim hemen is basina mesain bugunden itibaren baslamistir.
hepinizi cok ama cok opuyorum kucak dolusu sevgiler...
önerim var
kısır yap , çay demle...
Her şey güzel olacakkkkkkkk
evde boş oturup sıkılacağına , kendi kısırını kendin yap
sen gel , yerim ben o reçeteyi kuzummm...kısır ne demekk, neler yaparım sana nelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?