Akicedik sayfan hayirli olsun! Kizlarin yazdiklarini okuyup ne mutlu sonuna kadar gidebilmek diyorum.Insallah onemlisi bu sene sizlere hayirli ugurlu olsun! coktan beklediginiz hamillelik gerceklessin ve bebislerinizi eleinize alarak 40-sonraki mutll hayat basligi altinda toplanmayi nasip eder insallah!
Puffy68 canim kalpten duaciyim insallah burdaki belki birisinin duasi kabul olur.Insallah Anne adayi olabilirsin.Insallah hamillelik gerceklesir.Sonuclarin yuz guldurur insallah!
Kizlar hepinize Allahim yardimci olsun!
El -mualim canim coktan gorusemedik. Yazini okuyup bizim guzelleri gorup cok cok sevindim.Allah bagislasin buyumusler.Sen nasilsin canim? Kizlar nasil? Allaha emanet olun!
Arkadaslar evliligimin 15-inci senesi 40-yasindayim sayisini hatirlayamadigim kadar tedevi oldum ve yeni yontemler 2-kere asilama 2-
tup bebek negatif sonuc aldim.Sonuna kadar gidecegim hamile kalacagim Rabbim nasip eder diye yani tup bebege hazirlanirken senelerce guvendigim/ beraber hayatimi paylastigim ve gencken evlenip beraber herseyi basardigimiz beraber ihtiyarlayacagiz diye dusunurken esim kendi hayatini oooo onceden cizmis ve hazirlamis. Suan yaninda 22-yasindaki bir bayan var. Tanisir tanismaz yatak arkadasi olan biri... neyse suan ayirilalim diye karar verdim...
Etrafimdaki cok akkililar cocugu olmali iyi anlayis goster diyorlar...Onlar degil ki 40-yasinda yalniz kalan/ onlar degil ki senellerce ANNE olabilsem duygusuyla yasayan. Bos verdim kendine gore dusunurler ....Tamam onun cocugu olmali ama niye 35-yasinda gitmedi ki? suan bende de sans var benim halimi kim dusunur? Kullanip eskirdigi zaman atilacak esya degilim. Insan gibi anlatirsa aglardim sizlardim ama elden gelen birsey yok izin verirdim/ Onlari yakaladigimm zaman deliler gibi ayaklarima kapanip affet/ sadece bir biranlik hata deye aglayip kapimdan gitmedigi icin neyse cocugumuz olsun sonra dusunurum durumu diye affetmistim... Mecburdum yas 40 tup bebege girmeliydim. Suan o iliski suruyor ve ailesiyle gidip tanistirmis herkez seviniyormus DOGURACAK KADIN geldi diye. Duyunce 10-gunden fazla yataktaydim dunyam yikilmisti. Ariyor ayrilmak istemedigini soyliyor goz yaslar icerisinde gonderme mutluluk dile diyor utanmadan/ Goz yaslar icinde gitsem gelecegim ne olur diyor...Allahim nasil taniyamadim ki ben ne haldeyim...............
bir kopru uztunde kalmis gibiyim onumde gelecegi goremiyorum.Arkaya donus yok .Sirtimdan picaklayip gitti senelerce guvendigim insan...
Aslinda Sizlerden ve eslerinizden Allah razi olsun! Afferin destek olarak tedevilere devam ediyorsunuzdur Masallah!!!
Senelerce anne olabilsem hayali sonra esimi ailemi yikmamak icin cabalara donustu simdi ise yalnizlik icerisinde dusunuyorum Allahim kaldiramayacak yuku yuklemez...Benim de gulebilecegim gun gelir insallah diyorum... hayat devam ediyor kendimi toparlayip cabuk Bosanmak icin hareket ediyorum
Hangi durum olsa olsun Tup bebegi birakmayin Insallah Rabbim sadece yuzlerinizi guldursun!!!
Dualariniza ihtiyacim var...Belki anne olabilecegim???????????