Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aminnnnnn canım arkadaşım Aminnnnnnn

Günaydın, neşen daim olsun

amin canım hepimizin neşesi daim olsun

Teşekkür ederim. Utanırım ama ben

bunları deneyecem emin ol çok sağol böyle güzel bilgiler paylaştığın için

Kızlar hastaneye gittim ve sartlarin cok kötü oldugunu ve cok sira beklemem gerektigini gorunce komsu ildeki özel doktordan randevu aldim 15:30 da inşaallah güzel haberlerle donerim

Hadi kalp atışını duy da gel. İlk yalnız kaldığınızda da, zanork teyzen selam söyledi de

Veeeeeeee, beklenen kırmızı tekrar kapıdaaaaaaaaaa. Yarın için merkezden randevu aldım. Bakalım bu def başlayabilecek miyiz tedaviye. İki iğne yesem, benim velet kendiliğinden gelecek korkudan ama. Anlatamıyorum ki doktora
Gülen yüzlere bir de 'yusuf yusuf' ekleseler ya yaw

canım benimm çok iyi tanımışsın doktor beyi gerçektende bekletmiyor yarın transfer var.. bizdede eşimde sorun var biliyorsun sperm sayısı 2 milyon ve hareket kötü.. benimde yumurta rezervim azaldı(
2 tane sağlıklı döllenme olmuş canım yarın 14.00 de çağırdılar transfer için.. ama yarına kaça bölünecekler belli değil daha bakalım heyecanla bekliyorum..inşallah olumsuz birşey olmaz.. transferin iptalinden korkuyorum daha önce onuda yaşadım.. transfer iptal olursa raporumda yanacak(
sen ne yaptın hayatım regly oldunmu..

canımmm benimm çok çok sevindimmm... ne güzelll aynı dönemlere denk geldikk.. başlat hayatım ya.. zaman hep aleyhimize işliyor..
Ulun beye bu ayyy bebişimi istiyorum de:))
o merkezde çok anılarım var 4 yıl gittim geldim yarın gideceksinya ben gidecekmiş gibi hissettim.... insan özlüyor galibaa:))
güzell haberlerle gel hayatımm

canımmmmm 6 yumin alınmış tebrikler ee haber geldi mi döllenmişler diye!! ne zaman transferin?

canımm benimm çok sağoll... biraz stresli geçiyorr..
2 tane döllenme olmuş yarın transfer var ama yarın kaça bölünecekler hiç bilmiyorum çok risklii şu anda herşey
beklemekten başka çarem yok..

Yaş daha genç, rahatsın tabi.
Allah gönlüne göre versin (Amin)
Ahh zanorkcum yaş genç olsa ne olur benim bekleme sebepleri farklı rahatlik falan değil yani allah hepimizin gönlüne göre versin inşaallah
Canim kuzulu kuzum çok ama çok özledim sağlıkla kavurun inşaallah

Evet ya, yetiştim, sana yoldaş olayım ben Geçen ay kist yüzünden ertelenmişti.
İnşallah daha fazla anımız olmadan kucaklarız sıpaları.
Birisinin güzel bir ifadesi vardı 'Bebek aşeriyorum' demişti. Vallahi bebek aşeriyorum.

canımm benimm çok sağoll... biraz stresli geçiyorr..
2 tane döllenme olmuş yarın transfer var ama yarın kaça bölünecekler hiç bilmiyorum çok risklii şu anda herşey
beklemekten başka çarem yok..

İyi saysınlar, bir tane daha olacaktı, oralardadır fazla uzaklaşmış olamaz

Ben de bunu televizyondan duymustum maliyeti ne kadar bilgin var mi daha ucuz diye biliyorum ..

yok canım, öyle değil, 1 kez yaparsan uygun olur fakat bu her ay yapılabilen bir tedavi olduğundan maalesef daha maliyetli oluyor, hani az ilaç az yumoş oluyorya, sansı artırmak için devamlı denemek gerekiyor

İyi saysınlar, bir tane daha olacaktı, oralardadır fazla uzaklaşmış olamaz

bak been de şimdi sana bir fal baksan, sonraki ay kaç yumoşum olur diyecektim ya,,, tühh tutturamadın canım beeee

adet gelmiş inşallah tedavin hayırlısıyla başlar. güzel haberlerini alırız.

Sayende bugünü kızılderili modunda geçiriyorum. Biraz daha devam edersen şımaracağım.

olumlu dusunki pozitif olsun tatlım hersey istedigin gibi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…