- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.261
Allah yardımcın olsun, bu defa yüzün gülsün arkadaşım...
Mora terapi. Biorezonans yöntemi diye arat nette. Sana en yakın yeri seç, bir aylık sigara parasına, 1 saatte kurtulEn güzel yanı, yoksunluk krizlerini sinek kovar gibi geçiştiriyorsun Bebek tedavisinden hiç değilse 10 - 15 gün önce yaptırırsan, biraz temizlenirsin nikotinden. Hadi sen de kurtul
Hayırlı olsun tedavin. Ondan da güzel bir sonuç al49:), ona da sevinelim
Cok tesekkurler ptesi ararim morayi.allahim insallah hepimize hayirlisiyla anne olmayi nasip eder.17 subatts adet olmustum periyodum 28 gun hani cikmayan candan umit kesilmez derler ya bizimki de o hesap hala bir umut belki dogal yoldan olur diye kacgundur kadiklarimda ve belimde agri var otururken dahi canim aciyor tabi gonul istiyorki iyi haber olsun ama bu tip agrilar yumurtlama donemindede oluyormus o yuzden cok umutlanmamaya calisiyorum.fakat ptesi hayit otu kapsulune baslamayi dusunuyorum acaba zarari olurmu bilmiyorum.sizce kullanayim mi hayit otunu fsh ve e2 yi cok dusuruyormus.Benimle kıyaslayınca senin ki hiç bişeymiş canım , ama çok etkiliyor diyorlar bakalım ben bu sefer deneyeceğim farkı varmı yokmu
İnşallah hayırlısı olsun canım ben de bu pazartesi başladım tedaviye. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için.
Hoşgeldin, sefa geldin
Bebeciğini de anlat bize, biz de sevelim.
Vefa işte, bende yapcam söz bi hamile kalayım. Adak gibi oldu ama olsunZonark kadar coşkulu hoş geldin diyemesemde nacizhane bende hoş geldin aramıza diyorum. O en çılgınımız şu anda biz onu böyle seviyoruz
Hayırlı olsun tedavin. Ondan da güzel bir sonuç al49:), ona da sevinelim
İnşallahhhhhhhhh canım.Hep beraberrrrrr
Merhaba bu sigara illetinden nasil kurtudunuz lutfen yazarmisiniz ayni dert benimde basimda var.
Ben de sigaradan vazgeçenlerden birisiyim. Yıllardır bitmek tükenmek bilmeyen grip vb hastalıklardan usanıp bir sabah birdenbire bırakmıştım. Elbette ki kolay olmadı fakat sadece 21 gün sabretmem gerekti. Çünkü bilinçaltımız yeni alışkanlıkları ve buna benzer hayatımızda yaptığımız değişiklikleri ancak 21 günde kabul ediyor ve ona göre bir sistem oluşturuyor. 21 gün sonra günlük krizler azalıyor,tat alma duyumuz değişmeye başlıyor, tansiyonumuz düzene giriyor. Sadece biraz sabırlı olmaya çalış ve sigarasız geçen günlerin keyfini çıkar. Havalar güzelleşiyor, çık yürüyüş yap, elini ve beynini meşkul et... Ben o dönemde bol bol kitap okuyup örgü örmüştüm bir de sakızın dibine vuruyordum ama onun zararını dolgularım düşmeye başlayınca anladım :) Sana ve tüm bırakmaya çalışanlara kolaylıklar diliyorum.Bu arada bırakalı yaklaşık 10 yıl oldu :)
Ben de sigaradan vazgeçenlerden birisiyim. Yıllardır bitmek tükenmek bilmeyen grip vb hastalıklardan usanıp bir sabah birdenbire bırakmıştım. Elbette ki kolay olmadı fakat sadece 21 gün sabretmem gerekti. Çünkü bilinçaltımız yeni alışkanlıkları ve buna benzer hayatımızda yaptığımız değişiklikleri ancak 21 günde kabul ediyor ve ona göre bir sistem oluşturuyor. 21 gün sonra günlük krizler azalıyor,tat alma duyumuz değişmeye başlıyor, tansiyonumuz düzene giriyor. Sadece biraz sabırlı olmaya çalış ve sigarasız geçen günlerin keyfini çıkar. Havalar güzelleşiyor, çık yürüyüş yap, elini ve beynini meşkul et... Ben o dönemde bol bol kitap okuyup örgü örmüştüm bir de sakızın dibine vuruyordum ama onun zararını dolgularım düşmeye başlayınca anladım :) Sana ve tüm bırakmaya çalışanlara kolaylıklar diliyorum.Bu arada bırakalı yaklaşık 10 yıl oldu :)
Vallahi harikasin insallah bende birakabilirim diyorum cunku kac kez biraktim ve tekrar basladim birtek bu konuda iradem cok zayif artik kabul ediyorum bunu.belkide yardim alarak birakmam gerekiyor bu zayifligimdan nefret ediyorum ama mutlaka birakicam.cok sagol
Vallahi harikasin insallah bende birakabilirim diyorum cunku kac kez biraktim ve tekrar basladim birtek bu konuda iradem cok zayif artik kabul ediyorum bunu.belkide yardim alarak birakmam gerekiyor bu zayifligimdan nefret ediyorum ama mutlaka birakicam.cok sagol
Nacizane tavsiyem, bunu zayıflık olarak düşünme. Bu daha çok, haketmeyen birisini sevmek gibi. Kötü niyetli değil de olgunlaşmamış, ham kişiliklere kapılırız ya bazen. Art niyetli olmayınca arkamızı dönüp gitmek te nankörlük gibi gelir. Bu yüzden bıraksak ta geri dönüyoruz. Zayıflık olarak gördüğünde kendine de öfke duymaya başlıyorsun bir zaman sonra. Ve tam anlamıyla bir kısır döngüye giriyor çabalarımız. Geride bırakman gereken bir duygusal bağ olarak gördüğünde vedalaşman da vedana sadık kalman da daha kolay oluyor.
sagoll cnmcigimm.. hepp berabercee...
günaydın kızlar
musmutlu bir haftaya başlayalım ve hep öyle gitsin olumlu pozitif haberler alıp verelim
Gunaydin bana iyi aksamlar oldu.iyi hafta dileklerine katiliyorum
Günaydın kızlar nihayet işimin başındayım ama hala hastayım kırgınlık var evde yatmaktan bunaldım iyice offff Rabbim kimseyi yatırmasın ya çok zor
Ensuece opun varmış çok sevindim güzel haberlerini bekliyorum
Günaydın kızlar nihayet işimin başındayım ama hala hastayım kırgınlık var evde yatmaktan bunaldım iyice offff Rabbim kimseyi yatırmasın ya çok zor
Nacizane tavsiyem, bunu zayıflık olarak düşünme. Bu daha çok, haketmeyen birisini sevmek gibi. Kötü niyetli değil de olgunlaşmamış, ham kişiliklere kapılırız ya bazen. Art niyetli olmayınca arkamızı dönüp gitmek te nankörlük gibi gelir. Bu yüzden bıraksak ta geri dönüyoruz. Zayıflık olarak gördüğünde kendine de öfke duymaya başlıyorsun bir zaman sonra. Ve tam anlamıyla bir kısır döngüye giriyor çabalarımız. Geride bırakman gereken bir duygusal bağ olarak gördüğünde vedalaşman da vedana sadık kalman da daha kolay oluyor.
zanork nickin değişmiş.. bir haftasonu girmedim neler olmuş
Geçmiş olsun canım..İnşallah artık iyi olursun..Günaydın kızlar nihayet işimin başındayım ama hala hastayım kırgınlık var evde yatmaktan bunaldım iyice offff Rabbim kimseyi yatırmasın ya çok zor
günaydın güülücüm ..iyiyim canım sağol..ctesi günü bebeğimi aldılar..şimdi iyiyim..Gunaydin kizlarrr
cmas1 cim nasilsin haber yok senden ..iyimisin?
amin inşallah..günaydın kızlar
musmutlu bir haftaya başlayalım ve hep öyle gitsin olumlu pozitif haberler alıp verelim
evet ben de yapmıştım.. hatta her zamankinden fazla yumurtam çıkmıştı...hayat böyle bişey canım, alis yinede ertelediğini yazmış...tekrar deneyecek sanırım, o yüzden sende kendine odaklan...bak ben cmas a yumurtalar toplanmadan önce karnını bol bol okşamasını tavsiye etmiştim, hatta ben karnımı okşıyıp konuşmuştum...eşimin spermlerini görünce hemen kaplamalarını söylemiştimsende canım çok iyi konsantre ol, bol bol şans diliyorum..
tedavin hayırlı uğurlu olsun..Benimle kıyaslayınca senin ki hiç bişeymiş canım , ama çok etkiliyor diyorlar bakalım ben bu sefer deneyeceğim farkı varmı yokmu
İnşallah hayırlısı olsun canım ben de bu pazartesi başladım tedaviye. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için.
ben de tüp bebek düşüncesi aklıma girince ilk iş sigarayı bıraktım.. ikinci işim yüzümdeki lekelerden kurtuldum ..3. işim ise botok ve dolgu yaptırmıştım.. ben sigarayı zybanla bıraktım çok kolay oldu..Merhaba bu sigara illetinden nasil kurtudunuz lutfen yazarmisiniz ayni dert benimde basimda var.
opun hayırlı olsun canım..arkadaşlar benim tedavimim iptal olma durumu vardıya doktor ilaçsız iğnesiz 2 gün sonra bugün tekrar kontrol etti gelişimleri iyi dedi birde E2 ver seni akşam arayıp sonucuna göre ne yapacağımızı söyleyeceğiz dedi.. biraz önce aradılar e2 sonucu iyiymiş salı günü opum varmış.. hayırlısı artık..
alişçim geçmiş olsun birtanem..Son durum kizlar
KAlan 2 yumi buyumemis kaybolmus . Hayirlisi olsun. Denedim gordum. Herkese kolay gelsin
allah nazasrdan korsun..hepimizi...sirkeli suyla silerim ben de camlarımı...benim kapıya astığım nazarlıklarda kırıldı..elimdeki yüzüğümü çıkardım koydum masaya mavi taşlıydı ertesi gün bir baktım yüzük yasyamuk...hala düzeltemiyorum öyle yamuk kullanıyorum ...Nazarlık bir tek salon kapımın üstünde sağlam kaldı. Kendi üstümde aynı gün çatlıyor
Hatta geçen sene Hıdırellezde üzerlik tohumu astım kapıya. Gözetleme deliğinin altındaki eli söktüm, vidasına bağladım, sabaha uçmuştu
hayırlı uğurlu olsun canı9m..Merhaba,
Yaş 41, 1 senedir evliyiz, korunmuyoruz , sebepsiz infertilite. Prof. Dr. Gürkan Uncu doktorum. Üç ay Biosteron 25mg kullandım, sonuç alamadık. Dün ultrasonda yumurtalara baktı, 2 şer tane varmış iki tarafta da, ne demekse...anlamıyorum ben birşey bu mevzulardan.... progesteron testi yaptı. Bugün cetrotide 0.25 iğneye başlıyoruz. Salı günü ultrason varmış...İşlemler ART Bursa'da olacakmış.
Şaşkınım...hadi hayırlısı:)
Aynı süreçteki herkese bol şans. Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.
Sevgiler...
inşallah hayallerine kavuşursunuz ..amin..canım ben 25 yasında evlendım esımle severek 4 yıl nısanlı kaldıktan sonra evlendık 1 yıl gectı hadı esımle artık bebek yapalım dedık daha dusunduğumuz ay hamile kaldım cok sasırdım tabıkı su an benım 13 yasında dunyalar tatlısı allahıma sonsuz sukrettıgım bır oglum var bundan 5 yıl once esımle yıne hadı oglana bır kardes yapalım dedık ama bu sefer oyle olmadı her tamam bu ay su ay olur derken sımdı olduk 40 yasında tabıkı aralarda doktora gıttım ama bı sorun olmadıgını soyledıler ben gecen sene apandıs amelıyatıda gecırdım o zaman tuplerede bakıldı bı sorun cıkmadı belkı hıc cocuğum olmasaydı esım o zamaan tup bebek dusunurdu ama sımdı ıstemıyor gercekten araayıpta bulamamak cok zor bıseymıs allahım once hıc olmayanlrı evlat sevgısını tattırsın benımde yasımın gectıgınden mı nedır 2. cocuk hasretı sardı ınsallah gerceklesır artık calısmalara devam allah ol derse olur kımbılır
Allah senden razı olsun...bana öyle bir anımda nasıl destek verdiğini anlatamam sana.. teşekkü-r ederim..ben de 7 haftalık kontrole gittim. 5.5 haftalık görünüyor dedi doktorum . emin olmak için 1 hafta bekledik.olmadı. kürtaj dedi. aksi tehlikeli olur. kendi düşerse çok kanaman olur. parça kalırsa enfeksiyon riski var. amh 0.1 le hamile kalmıştım ve 42 yaşındaydım. zaten imkansız gibi bişey diyordu doktorum hamile kalmama.3. tüp denememdi. depresyonun dibine vurdum. 35 gün sonra adet oldum. doktorun kapısındaydım. destek tedaviye başladı.bir sonraki adetimde tüp tedavisine. şimdi 18 haftalık hamileyim...kızım olcak inşallah.. umudunu yitirme olur mu canım.. mucizeler herkes için var. kürtajdan sonra kanaman olduğu sürece ilaçlarını bırakma. kokulu akıntı olursa mutlaka doktoruna kontrole git. çok geçmiş olsun. sakın denemeyi bırakma. güzel haberlerini duyarız inşallah.
canım benim çok sağol...evet o dr. beni yarıyolda bıraktı.. ......cmas canım çok geçmiş olsun demekki hayırlısı böyleymiş bak hamile kalabildin inşallah önümüzdeki süreçte tekrar kalırsın ve sağlıklı bir şekilde doğum yaparsın inşallah canım ..o doktoruna da ne diyimbahceciye yada şişli memoriale gel canım..
kürtajımı bile baska dr.a yaptırdım. ...ben de bahçeciye veya şişli mem. düşünüyorum ama öyle böyle derken bahara yaza kalacak bu iş.. yaş olacak 44.. artık nasip!!
Evet birtanem çok teşekkür ederim..Seni de üzmüş oldum bu durumumla...inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuş.. haa bu arada ben mendillere başladım....Canım güçlü arkadaşım benim senin bir doktorun sözüyle yilmayacagini düşünüyorum televizyona çıkan bir bayan vardi 50 yaşında anne olan ona da doktor birak demiş ama o şimdi anne bence Yumoş olduğu surece denemeye değer dualarimdasin canım
evet canım hakkımızda hayırlısı olsun...yüzümüz gülsün inşallah!Cmas cim ne kadar uzuldugumu anlatamam ..
cok gecmis olsun hakkimizda hayirlisi.
bana gelince maalesef hcg m bugun dusmeye basladi artik umut yok gibi 4 puan dusmus..
ben de cook uzgundum cmas in haberini alinca daha cok uzuldum ..ne olacak bilmiyorum hslimiz hakkimizda hayirlisi
sağol zeytuncum.. bizim şiarımız son yumurtaya kadar mücadeleye devam!! Bazen evet umutlar da tükenir gibi oluyor sonra diyorum ki kendi kendime daha bitmedi ki yumurtalar....tavsiyene uyacağım canım..biriki ay doğal .. bakarsın öyle nasip olur sonra da bahçeci fulya veya şişli memorial...biraz iyileşeyim de sonra ilk işim hsg çektirmek olacak poz poz...inşallah kanallarımın ikisi de açıktır..Citir kizlar selamlar....
Cmas canim benim gecmis olsun ....offff ya cok uzuldum.... oysa ben cok umitliydim.... kurtaj icin kime gidersin bilmiyorum.... ancak sonrasinda bakma sen doktorun dedigine.... umut biterse hersey biter.... bende ilk evlendigimde kontrol icin gittigim bir doktorun olumsuz konusmasi sonrasinda tup bebek uzmanina gitmistim daha iyi biseyler duyarim diye.... adam bana # 2 olasilik var bunun icin denemeye degmez bosuna tup yapip maddi manevi uzulme 6 ay dogal deneyin olmazsa donasyon yaptirin demisti.... ben o anda acayip bir aptallasmistim.... bu nedenle seni cok iyi anlayabiliyorum... evet zor bir gruptayiz ancak imkansiz degil.... topigimizde hamile kalanlarida biliyoruz.... bu nedenle lutfen kendini cok yipratma.... senin amh degerin fena sayilmaz... bu nedenle olumsuz dusunme ...1-2 ay vucudunu dinlendir....dogal denersin bu arada.... sonra yeni tedavilere bakariz... sisli memorial veya bahcevi fulya derim ben.... bu iste labaratuvar cok onemli ve ikisi bence tr deki en iyi lab a sahipler..... tabi senin kenfini rahat edecegin yer cok daha onemli.....
....
canım benim bana hep destek oldun.. Allah senden razı olsun..o dr. evet beni ve sonrasını umursamış olsa böyle davranmazdı..o benim adıma defterimi kapattı sanki ben artık çocuk yapmıyacağım nasılsa diye mi kendi kendine düşer falan dedi bilmem... Sonra rahme ne olursa olsun diye ha?! senin de dediğin gibi ben demek ki hamile kalabiliyorum di mi? hatta 10.gün testim de 7,5 çıkınca ne çok sevinmiştim!! varsa nasipte olur inşallah!canım çook üzüldüm ama elden bişey gelmiyor mallesef herşeyde vardır bir hayır canım..sağlıklı bir bebek olsaydı zaten gelişirdi canım...emre beyin dediklerini bırak Allah aşkına canım ya nasıl seni yarı yolda bırakır çook sinir oldum şimdi nasıl kendi düşermiş düşmese nolcak sana zarar verirse o kadar bilgisizmi bu doktor nasıl senin hayatını tehlikeye atar...canım ben inanaıyorum şimdi hamile kaldıysan yine kalabilirsin asla vazgeçme hangi doktor ne derse desin canım...lütfen salığın için gereken neyse yap bitane evladın var onun için ayakta olmak zorundasın..hemen toparlan canım sen güçlü bir kadınsın..ben inanıyorum Allahın izniyle yine hamile kalıcaksın inş...derdini veren mevlam sabrınıda verirmiş...
Soğal Alaracım..İnşallah bundan sonraki denemelerimizde olacak inşallah!Canım çok geçmiş. Olsun. Herşeyim. Hayırlısı. Derdini veren allahım dermanınıda verir inşallah
Amiin! canım..Allah sabır versin. Derman olacak insanlarla karşılaştırsın.
Canım benim çok sağol burda arkadaşlar diyorlar ki önce kendi kendimizin dr.u olmak zorundayız....... dr... kürtajı da o söylemedi beyefendinin haberi bile yok zaten...ben başka dr.a gittim ...neyse ne desem boş zaten şimdi... bazen diyorum ki gir kk.de cem demirel bölümüne yaz olanı biteni..ama hiç gücüm yok....Çok üzüldüm arkadaşım
Elınden gelen herşeyi yaptın gerisi Allaha kalmış bende evlendiğim ilk yıl 2 kere kendiliğinden hamile kalmıştım. Onlarda gelişmemişlerdi ve kalp atışı olmadığı ıcın kürtaj yaptırmak zorunda kalmıştım. Dr.yaş ve yumurta kalitesizliği gibi laflar etmişti o dönemde fakat ben yılmadım en zor tedavileri oldum bu uğurda 2 kere histeroskopi birsürü rahim filmi gibi. Hatta en son gittiğim ünlü bir prof. bu işi bırak direkt donasyona git demişti asherman olduğumda 2-3 ay regl olamadıgımda fsh tavan yaptıgı ıcın o tahlilleri gordugunde verdıgı cvp bu olmustu en son regl donemınde gıttımde ıse 4 adet antral folikul gordu tamamıyle yumurtalar bıtmıs dıyemem denemeye devam dedı hatta bu yumurtaları baskılama doğal hamilelik ıcın takıp edın falan demıstı. Yanı oyle diyen dr.da aynı sonrasında da dıyen aynı. Doktorlarda bu işte ne diyeceklerini bilmiyorlar istatistikler her insana uymuyor.
Bence denemeye devam eminim iyi bir dr.la herşey iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?