ben de
tüp bebek düşüncesi aklıma girince ilk iş sigarayı bıraktım.. ikinci işim yüzümdeki lekelerden kurtuldum ..3. işim ise botok ve dolgu yaptırmıştım.. ben sigarayı zybanla bıraktım çok kolay oldu..
opun hayırlı olsun canım..
alişçim geçmiş olsun birtanem..
allah nazasrdan korsun..hepimizi...sirkeli suyla silerim ben de camlarımı...benim kapıya astığım nazarlıklarda kırıldı..elimdeki yüzüğümü çıkardım koydum masaya mavi taşlıydı ertesi gün bir baktım yüzük yasyamuk...hala düzeltemiyorum öyle yamuk kullanıyorum ...
hayırlı uğurlu olsun canı9m..
inşallah hayallerine kavuşursunuz ..amin..
Allah senden razı olsun...bana öyle bir anımda nasıl destek verdiğini anlatamam sana.. teşekkü-r ederim..
canım benim çok sağol...evet o dr. beni yarıyolda bıraktı.. ......
kürtajımı bile baska dr.a yaptırdım. ...ben de bahçeciye veya şişli mem. düşünüyorum ama öyle böyle derken bahara yaza kalacak bu iş.. yaş olacak 44.. artık nasip!!
Evet birtanem çok teşekkür ederim..Seni de üzmüş oldum bu durumumla...inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuş.. haa bu arada ben mendillere başladım....
evet canım hakkımızda hayırlısı olsun...yüzümüz gülsün inşallah!
sağol zeytuncum.. bizim şiarımız son yumurtaya kadar mücadeleye devam!! Bazen evet umutlar da tükenir gibi oluyor sonra diyorum ki kendi kendime daha bitmedi ki yumurtalar....tavsiyene uyacağım canım..biriki ay doğal .. bakarsın öyle nasip olur sonra da bahçeci fulya veya şişli memorial...biraz iyileşeyim de sonra ilk işim hsg çektirmek olacak poz poz...inşallah kanallarımın ikisi de açıktır..
canım benim bana hep destek oldun.. Allah senden razı olsun..o dr. evet beni ve sonrasını umursamış olsa böyle davranmazdı..o benim adıma defterimi kapattı sanki ben artık çocuk yapmıyacağım nasılsa diye mi kendi kendine düşer falan dedi bilmem... Sonra rahme ne olursa olsun diye ha?! senin de dediğin gibi ben demek ki hamile kalabiliyorum di mi? hatta 10.gün testim de 7,5 çıkınca ne çok sevinmiştim!! varsa nasipte olur inşallah!
Soğal Alaracım..İnşallah bundan sonraki denemelerimizde olacak inşallah!
Amiin! canım..
Canım benim çok sağol burda arkadaşlar diyorlar ki önce kendi kendimizin dr.u olmak zorundayız....... dr... kürtajı da o söylemedi beyefendinin haberi bile yok zaten...ben başka dr.a gittim ...neyse ne desem boş zaten şimdi... bazen diyorum ki gir kk.de cem demirel bölümüne yaz olanı biteni..ama hiç gücüm yok....