• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın kızlar nihayet işimin başındayım ama hala hastayım kırgınlık var evde yatmaktan bunaldım iyice offff Rabbim kimseyi yatırmasın ya çok zor
Ensuece opun varmış çok sevindim güzel haberlerini bekliyorum

canımcığım çok çok sağol.. bende seni merak etmiştim.. biraz olsun toparlanmana sevindim.. tekrardan çok geçmiş olsun..:16::16:

tatlım diğer topiktede yazdım ama burayada yazayım opun varmış inşallah sorunsuz geçer ve bebeğine kavuşursun

canımcığımm çok sağoll.. diğer topic çok kalabalık bazen kaçırabiliyorum, genelde cepten girdiğim için atladığım mesajlarda olabiliyor kusura kalma....
inşallah diyorum bende canım.. inan opudan çok döllenme konusuna takılıyorum.. döllenme haberleri bir gelse içim rahatlar.. kaç yıldır bu konuda sorun yaşıyorum..
fazla yumurta yok zaten 3-4 tane anca.. şansım düişük.. yarı yolda kalmak istemiyorum daha önceleri transferin yapılamadığı olmuştu..inşallah transfer aşamasına kadar giderim..
güzel dileklerin için sağol hayatım..:16::16:

adigeecim transferin nasıl geçti? inşallah herşey olunda gitsin .. test günün ne zaman? 10-11 mart gibi senden güzel haberler bekliyorum inşallah..

Geçmiş olsun canım..İnşallah artık iyi olursun..

günaydın güülücüm ..iyiyim canım sağol..ctesi günü bebeğimi aldılar..şimdi iyiyim..

amin inşallah..

evet ben de yapmıştım.. hatta her zamankinden fazla yumurtam çıkmıştı...

tedavin hayırlı uğurlu olsun..

ben de tüp bebek düşüncesi aklıma girince ilk iş sigarayı bıraktım.. ikinci işim yüzümdeki lekelerden kurtuldum ..3. işim ise botok ve dolgu yaptırmıştım.. ben sigarayı zybanla bıraktım çok kolay oldu..

opun hayırlı olsun canım..

alişçim geçmiş olsun birtanem..
allah nazasrdan korsun..hepimizi...sirkeli suyla silerim ben de camlarımı...benim kapıya astığım nazarlıklarda kırıldı..elimdeki yüzüğümü çıkardım koydum masaya mavi taşlıydı ertesi gün bir baktım yüzük yasyamuk...hala düzeltemiyorum öyle yamuk kullanıyorum ...

hayırlı uğurlu olsun canı9m..

inşallah hayallerine kavuşursunuz ..amin..

Allah senden razı olsun...bana öyle bir anımda nasıl destek verdiğini anlatamam sana.. teşekkü-r ederim..

canım benim çok sağol...evet o dr. beni yarıyolda bıraktı.. ......
kürtajımı bile baska dr.a yaptırdım. ...ben de bahçeciye veya şişli mem. düşünüyorum ama öyle böyle derken bahara yaza kalacak bu iş.. yaş olacak 44.. artık nasip!!

Evet birtanem çok teşekkür ederim..Seni de üzmüş oldum bu durumumla...inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuş.. haa bu arada ben mendillere başladım....

evet canım hakkımızda hayırlısı olsun...yüzümüz gülsün inşallah!

sağol zeytuncum.. bizim şiarımız son yumurtaya kadar mücadeleye devam!! Bazen evet umutlar da tükenir gibi oluyor sonra diyorum ki kendi kendime daha bitmedi ki yumurtalar....tavsiyene uyacağım canım..biriki ay doğal .. bakarsın öyle nasip olur sonra da bahçeci fulya veya şişli memorial...biraz iyileşeyim de sonra ilk işim hsg çektirmek olacak poz poz...inşallah kanallarımın ikisi de açıktır..

canım benim bana hep destek oldun.. Allah senden razı olsun..o dr. evet beni ve sonrasını umursamış olsa böyle davranmazdı..o benim adıma defterimi kapattı sanki ben artık çocuk yapmıyacağım nasılsa diye mi kendi kendine düşer falan dedi bilmem... Sonra rahme ne olursa olsun diye ha?! senin de dediğin gibi ben demek ki hamile kalabiliyorum di mi? hatta 10.gün testim de 7,5 çıkınca ne çok sevinmiştim!! varsa nasipte olur inşallah!

Soğal Alaracım..İnşallah bundan sonraki denemelerimizde olacak inşallah!

Amiin! canım..

Canım benim çok sağol burda arkadaşlar diyorlar ki önce kendi kendimizin dr.u olmak zorundayız....... dr... kürtajı da o söylemedi beyefendinin haberi bile yok zaten...ben başka dr.a gittim ...neyse ne desem boş zaten şimdi... bazen diyorum ki gir kk.de cem demirel bölümüne yaz olanı biteni..ama hiç gücüm yok....

canımm çok çok sağol..
doktorun sayfasına yaşadığın sıkıntıyı paylaşmanda bence hiç sıkıntı yok ben Süleyman beyin sayfasında yapmıştım bunu ama birileri polemiğe giriyor seninle birde onlara uğraşırsın boşver biraz kafanı toparla.. doktor konusuna takılma şimdilik..
morelman yüksel ol canımcığım oğluşunu düşün.. :16::16:

allah nazasrdan korsun..hepimizi...sirkeli suyla silerim ben de camlarımı...benim kapıya astığım nazarlıklarda kırıldı..elimdeki yüzüğümü çıkardım koydum masaya mavi taşlıydı ertesi gün bir baktım yüzük yasyamuk...hala düzeltemiyorum öyle yamuk kullanıyorum ...

Canım benim çok sağol burda arkadaşlar diyorlar ki önce kendi kendimizin dr.u olmak zorundayız....... dr... kürtajı da o söylemedi beyefendinin haberi bile yok zaten...ben başka dr.a gittim ...neyse ne desem boş zaten şimdi... bazen diyorum ki gir kk.de cem demirel bölümüne yaz olanı biteni..ama hiç gücüm yok....

Nazar hiç anlayamadığım olaylardan oldu benim. Neyse. Kapıyı sildim, evi de tuzladım. Kısa zamanda her şey yoluna girer umarım.
Bir arkadaşım, Edirne - İst. arası gidip gelmemek için, (çalışıyor ve kimseye tüp bebek yaptığını söylemek istemiyor) burada bir kadın doğumcu ile çalıştı. Kist sorunu vardı. Kistleri eritildi, aşılama denendi, filmler vs. herşeyi buradaki doktor yaptı. Tüp bebek için ilaç protokolünü de buradaki doktor hazırladı, İst.' a sadece opu ve transfer için gittiler. Şimdi 2,5 aylık hamile. Eminim her şeyi en ince detayına kadar araştırmışsındır. Ama ne bileyim, paylaşmak istedim.

Hüzünler, sıkıntılar kırmızı ışıkta dursa..

Umutlar, hayaller, sabırsızlıklar sarı ışıkta beklese...

Ve candan sevdiklerimiz yeşilde çıkıp gelse...

Ne güzel olurdu, hayatın trafiği..

Faceden çaldım. Güzel dememiş mi ama? :34:

Nazar hiç anlayamadığım olaylardan oldu benim. Neyse. Kapıyı sildim, evi de tuzladım. Kısa zamanda her şey yoluna girer umarım.
Bir arkadaşım, Edirne - İst. arası gidip gelmemek için, (çalışıyor ve kimseye tüp bebek yaptığını söylemek istemiyor) burada bir kadın doğumcu ile çalıştı. Kist sorunu vardı. Kistleri eritildi, aşılama denendi, filmler vs. herşeyi buradaki doktor yaptı. Tüp bebek için ilaç protokolünü de buradaki doktor hazırladı, İst.' a sadece opu ve transfer için gittiler. Şimdi 2,5 aylık hamile. Eminim her şeyi en ince detayına kadar araştırmışsındır. Ama ne bileyim, paylaşmak istedim.
sağol canım anladım evet haklısın.. sadece laboratuvarları için bir merkeze gitmeli ve onun haricinde kendi dr.umla irtibat halinde olmam daha iyi belki de..ki kendi dr.um (oğluma hamileliğimde ve doğumumdaki dr.um) beni nerde görse ne duruyorsun hadi birtane daha yap diye beni hep yüreklendirir.. Hem de tanıdığımız zaten..

Onun haricinde size bahsettiğim renkli dopleri olan dr arkadaşım da gerçekten üstad...Çok ince ayrıntısına kadar görür eşim bazen der ki kahve fallarını ona götürün!!

Haklısın canım ..polemiğe girmek istemem.. Hem şu an orada tedavide olanların neden moralini bozayım...

Canım oğlum o bizim sırdaşımız.. Son gelişmeleri ona anlatmadık çünkü biliyorsunuz hep sallantıdaydık onu da bir hayal kırıklığına uğratmak istemediğimiz için hiç pozitifleri söylemiyorduk..ki birşey çıkarsa sonradan üzülmesin diye...Başından beri her dr.a gidişimizde aramızdaki parolamız ''iş görüşmesine gidiyoruz''du .. eğer birileri bizi sorarsa iş görüşmesindeler, toplantıdalar vs diyordu o da! bu cuma gece yarısı yanımıza geldi..zaten çok ihtiyacım vardı ona sarılmaya..sabah uyanınca ilk dediği '' anne ben rüya gördüm..dr gelmiş.. yumurtalar embriyo olmuş bize haber vermeye gelmiş...sonra bize fen dersinde anlatılanların hepsini anlattı...ben bu sefer ümitliyim olacak .!! '' dedi... ben de: '' tamam sen rüyasını görmüşsün madem baharda deneriz olur'' dedim...ve o c.tesi sabahı onu evde bırakıp ama bu sefer ona söylemeden iş görüşmesine gittik..kürtajımı olamaya...:14:

tatlım diğer topiktede yazdım ama burayada yazayım opun varmış inşallah sorunsuz geçer ve bebeğine kavuşursun

Geçmiş olsun..Umarım tez zamanda düzelirsin

Sağolun kızlar Allah razı olsun bu hastalık gitsin birdaha gelmesin şikayet etmiyorum ama çekilmez birşey rabbim daha zorlarından esirgesin.

Canım çok güçlü bir kadınsın sana hayran kalıyorum inşallah hamişliğini de konuşacağız burada ben inanıyorum içimde hep pozitif bir düşünce var Rabbim mükafatını verecek inşallah

sağol canım anladım evet haklısın.. sadece laboratuvarları için bir merkeze gitmeli ve onun haricinde kendi dr.umla irtibat halinde olmam daha iyi belki de..ki kendi dr.um (oğluma hamileliğimde ve doğumumdaki dr.um) beni nerde görse ne duruyorsun hadi birtane daha yap diye beni hep yüreklendirir.. Hem de tanıdığımız zaten..

Onun haricinde size bahsettiğim renkli dopleri olan dr arkadaşım da gerçekten üstad...Çok ince ayrıntısına kadar görür eşim bazen der ki kahve fallarını ona götürün!!

Haklısın canım ..polemiğe girmek istemem.. Hem şu an orada tedavide olanların neden moralini bozayım...

Canım oğlum o bizim sırdaşımız.. Son gelişmeleri ona anlatmadık çünkü biliyorsunuz hep sallantıdaydık onu da bir hayal kırıklığına uğratmak istemediğimiz için hiç pozitifleri söylemiyorduk..ki birşey çıkarsa sonradan üzülmesin diye...Başından beri her dr.a gidişimizde aramızdaki parolamız ''iş görüşmesine gidiyoruz''du .. eğer birileri bizi sorarsa iş görüşmesindeler, toplantıdalar vs diyordu o da! bu cuma gece yarısı yanımıza geldi..zaten çok ihtiyacım vardı ona sarılmaya..sabah uyanınca ilk dediği '' anne ben rüya gördüm..dr gelmiş.. yumurtalar embriyo olmuş bize haber vermeye gelmiş...sonra bize fen dersinde anlatılanların hepsini anlattı...ben bu sefer ümitliyim olacak .!! '' dedi... ben de: '' tamam sen rüyasını görmüşsün madem baharda deneriz olur'' dedim...ve o c.tesi sabahı onu evde bırakıp ama bu sefer ona söylemeden iş görüşmesine gittik..kürtajımı olamaya...:14:

Oğlun tertemiz yüreğiyle gelmiş sana. Rabbim onun güzel yüreğinin hatırına bir kız kardeş göndersin ona en kısa zamanda (Amin)

Back