- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.221
Merhaba,
Yaş 41, 1 senedir evliyiz, korunmuyoruz , sebepsiz infertilite. Prof. Dr. Gürkan Uncu doktorum. Üç ay Biosteron 25mg kullandım, sonuç alamadık. Dün ultrasonda yumurtalara baktı, 2 şer tane varmış iki tarafta da, ne demekse...anlamıyorum ben birşey bu mevzulardan.... progesteron testi yaptı. Bugün cetrotide 0.25 iğneye başlıyoruz. Salı günü ultrason varmış...İşlemler ART Bursa'da olacakmış.
Şaşkınım...hadi hayırlısı:)
Aynı süreçteki herkese bol şans. Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.
Sevgiler...
Merhaba,
Yaş 41, 1 senedir evliyiz, korunmuyoruz , sebepsiz infertilite. Prof. Dr. Gürkan Uncu doktorum. Üç ay Biosteron 25mg kullandım, sonuç alamadık. Dün ultrasonda yumurtalara baktı, 2 şer tane varmış iki tarafta da, ne demekse...anlamıyorum ben birşey bu mevzulardan.... progesteron testi yaptı. Bugün cetrotide 0.25 iğneye başlıyoruz. Salı günü ultrason varmış...İşlemler ART Bursa'da olacakmış.
Şaşkınım...hadi hayırlısı:)
Aynı süreçteki herkese bol şans. Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.
Sevgiler...
ne sacma yaa.. sanki satisini yapiyorsun . canim bizi birakma baska nickle olsada gell..
seninde bu gunlerde basina hep sacma biseyler geldii.. yolda bi fakire yada cocuga para ver canimm..
Sorma vallahi. 15 gündür var birşeyler. Önce kafamı vurdum, kanadı ağrıdı, başım döndü diye yarım gün yattım, arkasından dolandırıldım, hiç yapmazdım, sakarlıklar başladı. Kedimi ikinci kattan düşürdüm, kapıya sıkıştırdım, eşim il içi tayin istiyor, bölge konusunda anlaşamıyoruz. Gerçi ben bebek işi netleşene kadar bir şey yapma taraftarı da değilim. Diğer bir kedim, laptopa çay döktü, bozuldu. Eşiminbilgisayarını ikimiz kullanıyoruz paylaşabilirsek
Hayır dağıtalım dedik, fakir bulamadık. Küçük yer, herkesin durumu aynı. Bir de hayır deyince sadaka gibi düşünüyorlar. Merkeze gidip yapmak lazım. Ama eve tuz serpeyim, hiç değilse biraz yüreğimiz hafifler.
Sorma vallahi. 15 gündür var birşeyler. Önce kafamı vurdum, kanadı ağrıdı, başım döndü diye yarım gün yattım, arkasından dolandırıldım, hiç yapmazdım, sakarlıklar başladı. Kedimi ikinci kattan düşürdüm, kapıya sıkıştırdım, eşim il içi tayin istiyor, bölge konusunda anlaşamıyoruz. Gerçi ben bebek işi netleşene kadar bir şey yapma taraftarı da değilim. Diğer bir kedim, laptopa çay döktü, bozuldu. Eşiminbilgisayarını ikimiz kullanıyoruz paylaşabilirsek
Hayır dağıtalım dedik, fakir bulamadık. Küçük yer, herkesin durumu aynı. Bir de hayır deyince sadaka gibi düşünüyorlar. Merkeze gidip yapmak lazım. Ama eve tuz serpeyim, hiç değilse biraz yüreğimiz hafifler.
canimm nazarda olabilir.. konu komsunun nazaridir belkide.. evde sirke varsa sirkeli suyla evin giris kapisini sil nazar icerden cikarmis.. banada gecen bi arkadas dedi falda nazar gordu sirkeyle kapini ve esigini sil dedi.. gonlunu ferah tut canimmm...
Cok gecmis olsun canim, sadakanin yanisira belkide nazara geliyorsundur eve gelenlerin gorebilecegi yere nazarlik ve duasini asabilirsin bazan etrafimizdaki insanlarin bize hangi niyetle baktigini bilemiyoruz .birsey yapacaksam birisine soyledigimde hep aksilikler olur ve olacak olan isim bozulur.istersen yapacaklarini herkese anlatma iyi gorunup icinden ne dusundugunu bilemedigimiz insanlar cok
Canım neler gelmiş başına öyle geçmiş olsun bu arada nick neden sayi telefon numarasi gibi olmuş:))))
Son durum kizlar
KAlan 2 yumi buyumemis kaybolmus . Hayirlisi olsun. Denedim gordum. Herkese kolay gelsin
canimm yaaa uzuldummm inannn.. ama en azindan transfer asamasina kadar gelip iptal yasamadin.. hic uzulme gelecek ayy sartlarin uyarsa tekrar dene cnm.. acaba doktorun iyi protokolmu yapamadi..
canimm yaaa uzuldummm inannn.. ama en azindan transfer asamasina kadar gelip iptal yasamadin.. hic uzulme gelecek ayy sartlarin uyarsa tekrar dene cnm.. acaba doktorun iyi protokolmu yapamadi..
Ben de senin gibi dusundum dr iyi protokol yapmamis gibi gelfi var olan yumurt nasil kaybolur
biz hormonla surekli buyutmrye calisiyoruz Allah sabir versin bir hafta bile gecmezken neyse yilmak yookk..
Kizlar protokol yanlisligi yok. Bu mini tup bebek tedavisinde bu alternatifleri uygulayabiliyoruz. Var olan yumi buyumezse kuculur ve yok olur. 2.gunu 18 mm lik folikul baski yapti ve kucukler buyumedi. Bunu tahmin etmistik denedik gorduk. Bunu tercih eden benim. Dr da bana uydu yani. Bu ihtimal olur diye baslamak istememisti yani. Hayirlisi
Arkadaşlar bu sabah evden çıkmadan test yaptım.
34. gün.
Maalesef yine tek çizgi...
Bir süre topikten uzak durmak istiyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum.
Hepinizi çok seviyorum.....
Son durum kizlar
KAlan 2 yumi buyumemis kaybolmus . Hayirlisi olsun. Denedim gordum. Herkese kolay gelsin
arkadaşlar benim tedavimim iptal olma durumu vardıya doktor ilaçsız iğnesiz 2 gün sonra bugün tekrar kontrol etti gelişimleri iyi dedi birde E2 ver seni akşam arayıp sonucuna göre ne yapacağımızı söyleyeceğiz dedi.. biraz önce aradılar e2 sonucu iyiymiş salı günü opum varmış.. hayırlısı artık..
az önce alisalis i okudum üzüldüm, şimdide senin güzel haberlerini okudum sevindim...inşallah seninhaberini alırız, hayırlısı olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?