• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Zanork, aklın hiç Ankara'da kalmasın arkadaşım. Ben sırasıyla; Gen-Art, Anatolia, Gürgan Klinik, Maya, Hrs hepsinde denedim. Zihniyet nereye gidersen git aynı, ticari. :( Bence kısmet, olacaksa her yerde oluyor. Ankara'da biraz palazlanan dr.lar hemen İstanbul'a kaçıyorlar, orada pazar payı çok daha büyük. Ben de İstanbul'da denemeyi istedim ama tedavi süresince orada kalmak lazım, işten izin almak zor vs. vs.

ben de ankarada gaziyi,genartı anatolyayı (kesinlikle tavsiye etmem..)ankara tüp bebegi denedim .bir gürgan kaldı ankarada denemediğim ..herşey kısmet eeee doktorlar da ne kadar çok tüp bebek yaparsam çok kazanırım diye düşünüyor çoğu madde ci bakıyor...

ben de ankarada gaziyi,genartı anatolyayı (kesinlikle tavsiye etmem..)ankara tüp bebegi denedim .bir gürgan kaldı ankarada denemediğim ..herşey kısmet eeee doktorlar da ne kadar çok tüp bebek yaparsam çok kazanırım diye düşünüyor çoğu madde ci bakıyor...

Butun dunya ayni arkadasim.Yumurta ve sperm kalitesi sonucunda kaliteli embriyo, birde rahimde sikinti yoksa ve Allahin iznide oldu mu oluyor.Mesela sorunumuzu bulup cozebilen uzmanlar bulabilmek

Sevilko ve Zanork arkadaslar cok tesekkurler tam ihtiyacim olan ve aradigim bilgileri verdiniz sagolun indallah hersey gonlunuzce olur.yalniz hayit otu ve adlanpencesi kapsulunu bugun bircok yerde sordum bulamadim galiba internetten almak gerekecek.

Merhaba,
Ben de çok uzun zaman aramıştım birgün çok bunaldım dolaşıyordum internette tesadüfen şifa marketi buldum ve şu an onlarla yol alıyorum.Saolsunlar çok yardımcılar.Özellikle Zeynep Hanıma destekleri için çokkk teşekkür ederim.Allahım herkese şifasını ve gönlünün muradını versin.Gönlününüz rahat olsun ben aldım ve kullandım.Kurunutuluyum herşeyi de kullanamam güvenemem çok araştırdım ama.Ve de düştü.Sadece bir düzeltme yapmak istiyorum.Fsh 21 demişti doktorum sonrasında 15 di, bunları kullandıktan sonra 3 gün önce ölçüldüğünde 9 çıktı :) Düşebiliyor inanın ve uygulayın.Herkese hayırlı cumalar.Gönlünüzün muradı olsun inş..hayırlısıyla.

benim değerlerim ise şöyle:
11.gün= 7,50
12.gün= 8,37
14.gün= 14,00
16.gün= 31,08
18.gün= 67,23
21.gün= 194,17
23.gün= 366,56
25.gün= 613,93
28.gün= 1244,11
30.gün= 1923,00
32.gün= 2877,43

29.gün sadece üstten bakılınca ultrasonda kese gözüktü..6+1 günlük ama kese 5,4 mm olup 5+2 görüntüsündeydi..

...Canım sana da dua ediyorum..Allah bize hayırlısını versin inşallah!
geçen hafta kese 8,3 mm idi.. ..

bugün de gittik baktık.. gelişim yok... kürtaj olmalıymışım...(cem bey kürtaj olmadan kendi kendine düşmesini bekle demişti..ondan sonra da tekrar tüp için gelme demişti hatırlarsanız...başladığımız işin ortasında öylece bırakıverdi............)

kürtaj olmalıymışım.. beklemek veya ilaçla düşürmeye çalışmak iyi değilmiş içerde birşeyler kalıp kendi kendine gelişen hücreler olabilirmiş endometriuma zarar verebilir veya başka şeylere yol açabilirmiş..

ben şimdi kime gideyim? .....................
:14:

Sigara ne kız. Dıt. Hııı :20::20::20: Ben başlarsam bırakamam bir daha. :52: İstediğinde bırakabiliyorsan bi tane de benim için yak. Şöööyle 5 tur atsın içerde. Ooooohhhhhh, mis :ssz: :37::37::37:
Eşinle arayı düzeltmene çok sevindim. Gereksiz geliyor aslında eşler arası uzaklıklar. Hayat yeterince zor ve bunalımlı olabiliyor. Birbirine yaslanıp güçlenmek varken... Evliliği iki kişinin ortak bir karaktere bürünüp bütünleşmesi diye düşünürdüm hep. Fazla mı romantikmişim ne? Tadını çıkar vallahi.
Sulugözlü benim de lakabımdı bir ara :14:

fazla romantiksin canım:))
sigara konusunda çok dengesizim hayatım.. 6 ay hiç içmem sonra bir hafta paket taşır hergün içerim.. bir bakarsın 4 gün içmem sonra gider paket alır 2 dal içer o paketi saklarım.. evde sanırım 5-6 tane nereye sakladığımı unuttuğum paket vardır.. temizlik yaparken çıkıyorlar hep.. eşim bulunca hemen parçalıyor hepsini bende kriz durumları için saklarım.. seviyorum ama tadında galiba.

Canım sen, çok iyi anlıyorum, ben de dün negatifi aldıktan 5-6 saat sonra hayatıma yön vermeye devam ettim. Ancak doktorunu beğendim. Çünkü gelişimine bakmadan ya da dikkat etmeseydi daha sonraki süreç daha da yıpratıcı. Bak kalitesini arttırmak için herkes birşeyler yapmış bu arada bunlardan da denersin.Ben de tüp bebek tedavisi sırasında eşimle çok tartışıyordum. Beni anlamıyorsun diyordum.Bir de biz yeni evliyiz. 1. senemiz 3 ay önce bitti. Ama evlendikten 6 ay sonra tüp bebek tedavilerine başladık. Zamanla o da bu sürece alıştı bende sakin olmayı öğrendim.Bu aslında duyarsızlaşmak değilde,olayın farkında olmak ...Önceleri kendimi suçluyordum.Şimdi bundan vazgeçtim

kendini hiç suçlama hayatım.. herkezin yazılmış bir yazısı var ondan ötesini yaşayamıyoruz ne yazıkki..
yumurta kalitesi artırmak artık inan hayatta en bıktığım konu.. sırf bunun için 6 ay üreme koçuna bile gittim.. daha önceleri çok yazdım arkadaşlar bilirler.. kalite artmıyor bende canım.. yapılmayan tek bir şey kalmadı artmıyor.. :))
kendi hatalarımda bunda çok tabii.. 14 yaş ile 30 yaş arası beslenmeme hiç dikkat etmeden hep 46-47 kiloda yaşadım.. belkide o dönemlerde yumurtalarım iyice kalitesizleşti..
doktorum konusunda haklısın cnm çok güveniyorum ona en azından beni kalitesiz gelişmeyen yumurtaların peşinden sürükleyip işi maddiyata dökmedi.. hiç para vermedim..

Çok üzüldüm arkadaşım
Elınden gelen herşeyi yaptın gerisi Allaha kalmış bende evlendiğim ilk yıl 2 kere kendiliğinden hamile kalmıştım. Onlarda gelişmemişlerdi ve kalp atışı olmadığı ıcın kürtaj yaptırmak zorunda kalmıştım. Dr.yaş ve yumurta kalitesizliği gibi laflar etmişti o dönemde fakat ben yılmadım en zor tedavileri oldum bu uğurda 2 kere histeroskopi birsürü rahim filmi gibi. Hatta en son gittiğim ünlü bir prof. bu işi bırak direkt donasyona git demişti asherman olduğumda 2-3 ay regl olamadıgımda fsh tavan yaptıgı ıcın o tahlilleri gordugunde verdıgı cvp bu olmustu en son regl donemınde gıttımde ıse 4 adet antral folikul gordu tamamıyle yumurtalar bıtmıs dıyemem denemeye devam dedı hatta bu yumurtaları baskılama doğal hamilelik ıcın takıp edın falan demıstı. Yanı oyle diyen dr.da aynı sonrasında da dıyen aynı. Doktorlarda bu işte ne diyeceklerini bilmiyorlar istatistikler her insana uymuyor.

Bence denemeye devam eminim iyi bir dr.la herşey iyi olacak.

bugün de gittik baktık.. gelişim yok... kürtaj olmalıymışım...(cem bey kürtaj olmadan kendi kendine düşmesini bekle demişti..ondan sonra da tekrar tüp için gelme demişti hatırlarsanız...başladığımız işin ortasında öylece bırakıverdi............)

kürtaj olmalıymışım.. beklemek veya ilaçla düşürmeye çalışmak iyi değilmiş içerde birşeyler kalıp kendi kendine gelişen hücreler olabilirmiş endometriuma zarar verebilir veya başka şeylere yol açabilirmiş..

Zanork, aklın hiç Ankara'da kalmasın arkadaşım. Ben sırasıyla; Gen-Art, Anatolia, Gürgan Klinik, Maya, Hrs hepsinde denedim. Zihniyet nereye gidersen git aynı, ticari. :( Bence kısmet, olacaksa her yerde oluyor. Ankara'da biraz palazlanan dr.lar hemen İstanbul'a kaçıyorlar, orada pazar payı çok daha büyük. Ben de İstanbul'da denemeyi istedim ama tedavi süresince orada kalmak lazım, işten izin almak zor vs. vs.

Uzak doğuya gidelim. Çin' e... Adamlar dünyanın sırrını çözmüş. Özellikle de bebek konusunda. Yoksa dünya nüfusunun yarısı Çin' li olabilir miydi? :52:

Herkese Günaydın bu arada .Tabii siz uykunuza daldınız ama burada saat sabahın 7:40 ı. Eşimin sabah erken işi vardı . Bende onunla kalktım birlikte kahvaltı ettik. Burada kış mevsimi başlama aşamasında yani yazın son günleri. Sıcaklı 20-25 arasında siz bahara girerken ben sonbahar kışı yaşayacağım. İki gündür yağmur var. Ve güneşsiz bir hava.

Bu arada evden çıkmamız gerekiyor. Bu yüzden bugün internettten ev arayacağım.Dün negatif haberinden sonra birde bu çıktı.. Herşeyde bir hayır var diye boşa denmiyor. Bu arada dün akşam periyodumda başladı.:54:

Ne güzel. Ben seviyorum taşınmayı ya... Her yeni düzende yenileniyorum sanki. İnşallah gönlüne göre güzel bir ev bulursun. Hem sana da yarar değişiklik. Nerede hareket, orada bereket... :34:

Sevilko ve Zanork arkadaslar cok tesekkurler tam ihtiyacim olan ve aradigim bilgileri verdiniz sagolun indallah hersey gonlunuzce olur.yalniz hayit otu ve adlanpencesi kapsulunu bugun bircok yerde sordum bulamadim galiba internetten almak gerekecek.

Internet en kolayı. Aramıyorsun, yorulmuyorsun. Ödüyorsun, kapına geliyor :D

Allah sabır versin. Derman olacak insanlarla karşılaştırsın.

sigara konusunda çok dengesizim hayatım.. 6 ay hiç içmem sonra bir hafta paket taşır hergün içerim.. bir bakarsın 4 gün içmem sonra gider paket alır 2 dal içer o paketi saklarım.. evde sanırım 5-6 tane nereye sakladığımı unuttuğum paket vardır.. temizlik yaparken çıkıyorlar hep.. eşim bulunca hemen parçalıyor hepsini bende kriz durumları için saklarım.. seviyorum ama tadında galiba.

Sigara konusunda imrendim vallahi. Gece yarısı sigarasız kaldım diye 8 km. yürümüşlüğüm vardır. Neyse, kurtuldum çok şükür...

Sigara konusunda imrendim vallahi. Gece yarısı sigarasız kaldım diye 8 km. yürümüşlüğüm vardır. Neyse, kurtuldum çok şükür...

:)) canımsın yaa ama bende dengesizim.. yoğun kriz tutarsa senin gibi tüm engelleri aşar bulurum... ben ömür boyu kurtulamam böyle git gellerle yaşarım..

bende İstanbul genelini dolaşıyorum canım:)) bir ara Ankaraya genartamı gitsem diye düşünmüştüm.. iyiki gitmemişim..

Canım çok geçmiş. Olsun. Herşeyim. Hayırlısı. Derdini veren allahım dermanınıda verir inşallah

Geçmiş doğum günün kutlu olsun. Soğan suyu kürünün kistlere iyi geldiğini biliyorum kendimden. Düzenli ve yeterli süre kullandığında etkisi çok uzun süre devam ediyor. Ben kist için 4 -5 yıl önce yapmıştım. Ocak ayında verdikleri adet düzenleyiciye kadar da tekrarlamamıştı. Yumurta için 1 kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı, 2-3 kaşık bal karıştır. Her öğün aç karnına ye. Çörekotu yağını salatalara, zeytinin üzerine, kahvaltılık salçalı sos türü yiyeceklere ekleyebilirsin ama hemen tüketmek kaydıyla. Rahmi kuvvetlendirmek için de 2 tatlı kaşığı bal, çeyrek çay kaşığı tarçınla karıştır, şekersiz sakızı bu karışıma batırıp çiğne. 1,5 ayda çok güzel yumurtalarım olmuştu benim. Bu arada bu kürleri yaptığım sürece kırmızı et, şarküteri ürünleri, şeker (çay, kahve) mercimek çorbası, tarhana çorbası vs. mayalı besinleri, hamur işlerini hafta 1 gün tüketmiştim. Haftanın 6 günü yoğurt ve bal dışında hiç bir hayvansal gıdaya dokunmadım. Son 15- 20 gündür falan yine yapıyorum aynı perhizi. Şimdiden sonuç almaya başlamışım. İlk periyodumla kısmetse tedaviye başlayacağım. Devamını da paylaşırım :34:

teşekkür ederim denerim..

Mutlu yıllar !!! Yeni yaşında bebeğine kavuşman dileğimle...
Soğan suyunu çok met ediyorlar,ben geçen aylarda bir kere yaptım,öyle sandığım kadarda kötü değildi tadı,önümüzdeki günlerde bende tekrarlamayı düşünüyorum,hepimize şifa olsun :))[/QU

bir tek kür seçip onu denemeliyim sanırım ama şöyle bir durum var bana çarşamba günü miyom için histereskopi yapacak Emek hoca. Bu işlem öncesi böyle bir kür denemem belki zarar verirse diye ikilemdeyim.

:)) canımsın yaa ama bende dengesizim.. yoğun kriz tutarsa senin gibi tüm engelleri aşar bulurum... ben ömür boyu kurtulamam böyle git gellerle yaşarım..

Ben de asla bırakamam diyordum. Gittim, tedavi oldum. Geçti :1:
Şimdi aklıma geliyor, canım istiyor, elim gitmiyor :34: Eşim geçen akşam masanın üzerinde unutmuş paketini. Bilgisayarın başında saatlerce oturdum, paketi kenara çekmek için bile gitmedi elim

canım çook üzüldüm ama elden bişey gelmiyor mallesef herşeyde vardır bir hayır canım..sağlıklı bir bebek olsaydı zaten gelişirdi canım...emre beyin dediklerini bırak Allah aşkına canım ya nasıl seni yarı yolda bırakır çook sinir oldum şimdi nasıl kendi düşermiş düşmese nolcak sana zarar verirse o kadar bilgisizmi bu doktor nasıl senin hayatını tehlikeye atar...canım ben inanaıyorum şimdi hamile kaldıysan yine kalabilirsin asla vazgeçme hangi doktor ne derse desin canım...lütfen salığın için gereken neyse yap bitane evladın var onun için ayakta olmak zorundasın..hemen toparlan canım sen güçlü bir kadınsın..ben inanıyorum Allahın izniyle yine hamile kalıcaksın inş...derdini veren mevlam sabrınıda verirmiş...

Back