• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba,

Yaş 41, 1 senedir evliyiz, korunmuyoruz , sebepsiz infertilite. Prof. Dr. Gürkan Uncu doktorum. Üç ay Biosteron 25mg kullandım, sonuç alamadık. Dün ultrasonda yumurtalara baktı, 2 şer tane varmış iki tarafta da, ne demekse...anlamıyorum ben birşey bu mevzulardan.... progesteron testi yaptı. Bugün cetrotide 0.25 iğneye başlıyoruz. Salı günü ultrason varmış...İşlemler ART Bursa'da olacakmış.

Şaşkınım...hadi hayırlısı:)

Aynı süreçteki herkese bol şans. Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.

Sevgiler...

Hoşgeldin. Hayırlı olsun tedavin. Su gibi geçsin, sağlıkla bebeğine kavuş inşallah. Yumurta durumun benden iyiymiş. Bende 2 tane buldu doktor bu ay, seviniyordum :34: İnşallah çok detayları öğrenme fırsatı bulamadan alırsın bebeğini kucağına... :1:

Merhaba,

Yaş 41, 1 senedir evliyiz, korunmuyoruz , sebepsiz infertilite. Prof. Dr. Gürkan Uncu doktorum. Üç ay Biosteron 25mg kullandım, sonuç alamadık. Dün ultrasonda yumurtalara baktı, 2 şer tane varmış iki tarafta da, ne demekse...anlamıyorum ben birşey bu mevzulardan.... progesteron testi yaptı. Bugün cetrotide 0.25 iğneye başlıyoruz. Salı günü ultrason varmış...İşlemler ART Bursa'da olacakmış.

Şaşkınım...hadi hayırlısı:)

Aynı süreçteki herkese bol şans. Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.

Sevgiler...

hosgeldin cnm.. tedavin hayirli olsunn insallah su gibi guzel akar.. biesteron bende aylarca kullandim ikinci kalite bi tane toplanmisti sanirim her bunyede farkli bir tepki veriyor cunku faydasini gorende cok..
guzell haberlerin gelsinnn..

ne sacma yaa.. sanki satisini yapiyorsun . canim bizi birakma baska nickle olsada gell..
seninde bu gunlerde basina hep sacma biseyler geldii.. yolda bi fakire yada cocuga para ver canimm..

Sorma vallahi. 15 gündür var birşeyler. Önce kafamı vurdum, kanadı ağrıdı, başım döndü diye yarım gün yattım, arkasından dolandırıldım, hiç yapmazdım, sakarlıklar başladı. Kedimi ikinci kattan düşürdüm, kapıya sıkıştırdım, eşim il içi tayin istiyor, bölge konusunda anlaşamıyoruz. Gerçi ben bebek işi netleşene kadar bir şey yapma taraftarı da değilim. Diğer bir kedim, laptopa çay döktü, bozuldu. Eşiminbilgisayarını ikimiz kullanıyoruz paylaşabilirsek :52:
Hayır dağıtalım dedik, fakir bulamadık. Küçük yer, herkesin durumu aynı. Bir de hayır deyince sadaka gibi düşünüyorlar. Merkeze gidip yapmak lazım. Ama eve tuz serpeyim, hiç değilse biraz yüreğimiz hafifler.

Sorma vallahi. 15 gündür var birşeyler. Önce kafamı vurdum, kanadı ağrıdı, başım döndü diye yarım gün yattım, arkasından dolandırıldım, hiç yapmazdım, sakarlıklar başladı. Kedimi ikinci kattan düşürdüm, kapıya sıkıştırdım, eşim il içi tayin istiyor, bölge konusunda anlaşamıyoruz. Gerçi ben bebek işi netleşene kadar bir şey yapma taraftarı da değilim. Diğer bir kedim, laptopa çay döktü, bozuldu. Eşiminbilgisayarını ikimiz kullanıyoruz paylaşabilirsek :52:
Hayır dağıtalım dedik, fakir bulamadık. Küçük yer, herkesin durumu aynı. Bir de hayır deyince sadaka gibi düşünüyorlar. Merkeze gidip yapmak lazım. Ama eve tuz serpeyim, hiç değilse biraz yüreğimiz hafifler.

canimm nazarda olabilir.. konu komsunun nazaridir belkide.. evde sirke varsa sirkeli suyla evin giris kapisini sil nazar icerden cikarmis.. banada gecen bi arkadas dedi falda nazar gordu sirkeyle kapini ve esigini sil dedi.. gonlunu ferah tut canimmm...

Cok gecmis olsun canim, sadakanin yanisira belkide nazara geliyorsundur eve gelenlerin gorebilecegi yere nazarlik ve duasini asabilirsin bazan etrafimizdaki insanlarin bize hangi niyetle baktigini bilemiyoruz .birsey yapacaksam birisine soyledigimde hep aksilikler olur ve olacak olan isim bozulur.istersen yapacaklarini herkese anlatma iyi gorunup icinden ne dusundugunu bilemedigimiz insanlar cok

kızlar selam bende yıllardır bebek icin ugrastım romanyadan bir ilac getirtmiştim kullandım ve gebe kaldım ama malesef düsük oldu sonra bir daha kullanmadım 6 ay korunduk elimdeki ilacın da tarihi gecti.. ama tavsiye ettim eşe dosta bir ablam var 42 yasında ilk kez evlendi gecen yıl doktorlar cocugunuzun olması zor tüple belki demişler falan filan bu ilacı önerdim kullandı eşinden gizli simdi hamile branca ursului die bi ilac bilenler vardır belki netten arastırın ve getirtebiliosanız kullanın derim erkek infertilitesi icin de kullanılıyor ben memnun kaldım pco vardı bende 2 ay kullandım ve hamile kaldım bence denemeye deger tabi karar sizin bir kac arkadastan duydum tüp bebek bekleme sürecinde kullanabilirsiniz demiş doktorları üstelik 15 tl gibi bi fiyatı var ve allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah bu süreç cok zor ve meşakkatli.....

Canım neler gelmiş başına öyle geçmiş olsun bu arada nick neden sayi telefon numarasi gibi olmuş:))))

canimm nazarda olabilir.. konu komsunun nazaridir belkide.. evde sirke varsa sirkeli suyla evin giris kapisini sil nazar icerden cikarmis.. banada gecen bi arkadas dedi falda nazar gordu sirkeyle kapini ve esigini sil dedi.. gonlunu ferah tut canimmm...

Evet sirke de oluyor. Tuz kolay geliyor. Bahaneyle evi silip süpürüyorum. Kapılarım da silinecekti zaten. Onu da çıkarayım aradan :34:
Nazara çabuk gelirim. Yıldızım düşükmüş. Ama ne nazarmış ayol, bitmedi mübarek :52:

Cok gecmis olsun canim, sadakanin yanisira belkide nazara geliyorsundur eve gelenlerin gorebilecegi yere nazarlik ve duasini asabilirsin bazan etrafimizdaki insanlarin bize hangi niyetle baktigini bilemiyoruz .birsey yapacaksam birisine soyledigimde hep aksilikler olur ve olacak olan isim bozulur.istersen yapacaklarini herkese anlatma iyi gorunup icinden ne dusundugunu bilemedigimiz insanlar cok

Nazarlık bir tek salon kapımın üstünde sağlam kaldı. Kendi üstümde aynı gün çatlıyor :50:
Hatta geçen sene Hıdırellezde üzerlik tohumu astım kapıya. Gözetleme deliğinin altındaki eli söktüm, vidasına bağladım, sabaha uçmuştu :27:

Canım neler gelmiş başına öyle geçmiş olsun bu arada nick neden sayi telefon numarasi gibi olmuş:))))

Sağol arkadaşım.
Bir sürü nick denedim, hepsi de kullanılıyor olabilir dedi, ilerleyemedim. Ben de eşimle kendi memleketlerimizin plakasını birleştirdim :34:

Son durum kizlar
KAlan 2 yumi buyumemis kaybolmus . Hayirlisi olsun. Denedim gordum. Herkese kolay gelsin

Son durum kizlar
KAlan 2 yumi buyumemis kaybolmus . Hayirlisi olsun. Denedim gordum. Herkese kolay gelsin

canimm yaaa uzuldummm inannn.. ama en azindan transfer asamasina kadar gelip iptal yasamadin.. hic uzulme gelecek ayy sartlarin uyarsa tekrar dene cnm.. acaba doktorun iyi protokolmu yapamadi..

canimm yaaa uzuldummm inannn.. ama en azindan transfer asamasina kadar gelip iptal yasamadin.. hic uzulme gelecek ayy sartlarin uyarsa tekrar dene cnm.. acaba doktorun iyi protokolmu yapamadi..

Ben de senin gibi dusundum dr iyi protokol yapmamis gibi gelfi var olan yumurt nasil kaybolur

biz hormonla surekli buyutmrye calisiyoruz Allah sabir versin bir hafta bile gecmezken neyse yilmak yookk..

Ben de senin gibi dusundum dr iyi protokol yapmamis gibi gelfi var olan yumurt nasil kaybolur

biz hormonla surekli buyutmrye calisiyoruz Allah sabir versin bir hafta bile gecmezken neyse yilmak yookk..

Kizlar protokol yanlisligi yok. Bu mini tup bebek tedavisinde bu alternatifleri uygulayabiliyoruz. Var olan yumi buyumezse kuculur ve yok olur. 2.gunu 18 mm lik folikul baski yapti ve kucukler buyumedi. Bunu tahmin etmistik denedik gorduk. Bunu tercih eden benim. Dr da bana uydu yani. Bu ihtimal olur diye baslamak istememisti yani. Hayirlisi

arkadaşlar benim tedavimim iptal olma durumu vardıya doktor ilaçsız iğnesiz 2 gün sonra bugün tekrar kontrol etti gelişimleri iyi dedi birde E2 ver seni akşam arayıp sonucuna göre ne yapacağımızı söyleyeceğiz dedi.. biraz önce aradılar e2 sonucu iyiymiş salı günü opum varmış.. hayırlısı artık..

Kizlar protokol yanlisligi yok. Bu mini tup bebek tedavisinde bu alternatifleri uygulayabiliyoruz. Var olan yumi buyumezse kuculur ve yok olur. 2.gunu 18 mm lik folikul baski yapti ve kucukler buyumedi. Bunu tahmin etmistik denedik gorduk. Bunu tercih eden benim. Dr da bana uydu yani. Bu ihtimal olur diye baslamak istememisti yani. Hayirlisi

herşeyin hayırlısı canımcığım.. bir dahakinede sen doktoruna uyarsın ne yapalım böyle değişik protokolleri deneye deneye sonuca ulaşacağız canım.. :16::16:

Arkadaşlar bu sabah evden çıkmadan test yaptım.

34. gün.

Maalesef yine tek çizgi...

Bir süre topikten uzak durmak istiyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum.

Hepinizi çok seviyorum.....

canım kendini kapatma arada gel kafanda dağılır.. hem bizleridemi merak etmiyorsun.. ben birden nedensiz gidenlere üzülüyorum..yine bekliyoruz...:ssz::ssz:

arkadaşlar benim tedavimim iptal olma durumu vardıya doktor ilaçsız iğnesiz 2 gün sonra bugün tekrar kontrol etti gelişimleri iyi dedi birde E2 ver seni akşam arayıp sonucuna göre ne yapacağımızı söyleyeceğiz dedi.. biraz önce aradılar e2 sonucu iyiymiş salı günü opum varmış.. hayırlısı artık..

az önce alisalis i okudum üzüldüm, şimdide senin güzel haberlerini okudum sevindim...inşallah senin :49: haberini alırız, hayırlısı olsun canım..

az önce alisalis i okudum üzüldüm, şimdide senin güzel haberlerini okudum sevindim...inşallah senin :49: haberini alırız, hayırlısı olsun canım..

bende alise uzuldumm bu isler ne can sikici ya cnm.. bende hep diken ustundeydimya tedavi iptal oldu olmadi diye hic tam olarak mutlu olamadim inan..
topicte opu haberini bile cok coskulu verecektim alisi ogrenince tum coskum gectii duz bi yazi yazim dedim..hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun... sagol cnm..

Back