• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aslında yabancı bir sitede ingizlizce bir kitaba rastladım kadın ilki 42 ikincisi 45 yaşında 2 kere doğal yolla hamile kalmış bulabilirsem o kitabı sipariş edeceğim..Alemsin senn yaaa. Canımm benim eşim işten gelince boşver hayatım biz doğal yolla yapalım bari dedii.. Bu arada dua et Yumoşu yumuşatıcı zannetmemişş:1:

Market sonrası söylesem kesin karıştırırdı zaten :52: Bir de üstüne laf yerdim, 'birisi neyine yetmiyorsa' diye...

gunaydin arkadaslar,

ismihan canim hakkinda hayirlisi olsun lutfen moralini bozma benimde hamile kalmadan onceki ay 5 gun gecikti testler hep negatif ciktim sonraki ay ise hamile kaldim. bu hamilelik isi biraz moral isi ben buna cok inaniyorum. seni kocaman opuyorum.

volin Allah herseyin hayirlisini versin demekki henuz zamani gelmemis. sende moralini bozma mucadeleye devam.

gullugullu valla burda kan tahlili bile yok iyikide yokmus stres uzuntu hep. ya yukselmezse fikri insani yipratir.
insallah bebegin sana tutunur ve degerlerin kat kat artar.

solution midende sorun varsa sogan suyu iyi gelmeyebilir. Saracoglu surekli uyariyor bu konuda.

duovam zanork ben corekotunu uzun sure yemistim. esim daha buraya gelmeden. hormonlara cok iyi geliyor cok saglikli diye yapmistim. hergun ise gelmeden once 1 dilim ekmege bal surup uzerine corek otu serpistirip yiyordum. galiba 6aydan uzun bisure yedim. sonra esim gelince birakmistim. birde ben uzun sure tibet ayini var onuda cok yaptim. onunda hormonlari dengeledigi soyleniyor. daha once yogurda ketentohumu yagini katip yatmadan yerdim. bunlarin hicbirinin hamilelik icin yapmadim sadece saglikli yasam delisi oldugu icin yapmistim. galiba sonra faydalarinin bebek olarak aldim cok sukur.

nevser seni tekrar burda gormek ne guzel:46:

butun topik arkadaslarima sevgiler selamlar...

selcan cım nasılsın,hamilelik nasıl gidiyor?
Çörek otu-balı ben de kullanmak istiyorum.bu ay başlayayım bari.
biliyormusun başımdan kötü şeyler geçti.bir gebelik yaşadım ama gelişmediği için alındı.1 şubatta:((
şimdi toparlandım az çok.neler yaparım a odaklanmaya çalışıyorum.
tibet ayini nedir merak ettim.

selcan cım nasılsın,hamilelik nasıl gidiyor?
Çörek otu-balı ben de kullanmak istiyorum.bu ay başlayayım bari.
biliyormusun başımdan kötü şeyler geçti.bir gebelik yaşadım ama gelişmediği için alındı.1 şubatta:((
şimdi toparlandım az çok.neler yaparım a odaklanmaya çalışıyorum.
tibet ayini nedir merak ettim.

aa slm umutcum, seni gordugume sevindim. hamilelik iyi gidiyor simdilik canim henuz cinsiyeti belli degil.
bebegide hissetmiyorum bu beni biraz korkutuyor ama Allaha emanet artik.

bebegine uzuldum canim cok gecmis olsun. ayni olayi bende yasadim bilmiyorum daha once anlatmismiydim. agustostaki hamileligimde ilk echoda kalp atisi yoktu sonra yaklasik 2 hafta bekledi doktorum her ihtimale karsi ama hic bir gelisme olmadi bize sordu ne istiyorsunuz kurtaj mi tabletmi yoksa bekliycekmisiniz diye hemen karar veremedim bi hafta sonra kararimi verdim tablet istiyorum diye. gun verildi ve benim kararimi doktora soyledigim gun kanamam artti ve o gece bebegim kendiliginden dustu. sanki kararimi bekleyip benimle vedalasmis gibi.

ben corekotunu kur olarak yapmadim umutcum bir tanidigim surekli yogurduna salatalara bala falan karistirip yiyordu kendisi bu mayista 54 olucak ve hala menopoza girmedi. onada seneler once bi yasli kadin soylemis. bende bunu duyunca baslamistim yemeye.

tibet ayini diye nette ararsan cikar kuzum. toplam 5 hareket. ben ozellikle ise gitmeden o hareketleri yapmak icin sabahlar erkenden kalkardim. ben bi link buldum. burdan bilgi edinebilirsin. umarim bebegine tez zamanda kavusursun. iyi haberlerini bekliyorum.
http://www.infethiye.net/turkish/notlar/tibetin-genclik-pinari-5-hareket.htm

Bilmiyorum ki hcg 39 sonra 71,4 sonra da 99,4 tu o 140 olmaliydi dedi yarin son tahlil istedi
bu arada ne iciyorsan hepsini iptal edelim igneleri de saldirma dedi..iste boylee ne olur dua edin rabbime sigindim hayirlisi bakalim.

benim değerlerim ise şöyle:
11.gün= 7,50
12.gün= 8,37
14.gün= 14,00
16.gün= 31,08
18.gün= 67,23
21.gün= 194,17
23.gün= 366,56
25.gün= 613,93
28.gün= 1244,11
30.gün= 1923,00
32.gün= 2877,43

29.gün sadece üstten bakılınca ultrasonda kese gözüktü..6+1 günlük ama kese 5,4 mm olup 5+2 görüntüsündeydi..

...Canım sana da dua ediyorum..Allah bize hayırlısını versin inşallah!

Bilmiyorum ki hcg 39 sonra 71,4 sonra da 99,4 tu o 140 olmaliydi dedi yarin son tahlil istedi
bu arada ne iciyorsan hepsini iptal edelim igneleri de saldirma dedi..iste boylee ne olur dua edin rabbime sigindim hayirlisi bakalim.

İyi de değerin düşmemiş ki. Sadece az artmış. 140 Allah' ın emri bir değer değil ki. ( Tövbe Ya Rabbim. Günaha da sokuyorlar insanı) Sen tahlillerini hep aynı yerde yaptırmadın değil mi?
Yok ya, benim bünye sorun kabul etmiyor. İyi bakın, saklanmıştır bi kenara, orada olması lazım. (Yaşasın, sonunda sıyırdım)

selcancım ben bir kitap okumuştum yıllar önce : tibetin gençlik pınarı..orada da 5 hareket vardı yapardım..Bir de 'hatta yoga''da ''güneşe selam'' diye bir hareket grubu var.. 5 dakika bile almaz.. her sabah yapardım eskiden... Acaba senin hareketler de bu mu?.. Tekrar başlamak istedim okuyunca ben de..

nevsercim canım benim çooook teşekkür ederim...İnşallah!

adigeecim senin için dualarımı ettim canım. İnşallah transferin hayırlı uğurlu olur...

ismihancım benim de hala umudum var nedense b ir kere daha test yap.. inşallah pozitif gör...

cedrusçum demek yavaş yavaş iyileştin. canım benim ne zaman dr. a gidiyorsun? kalp atışlarını merak ediyoruz.. ve ikiz mi?

volin,umut,duova,zanork, ensuece,zara,hanke,zeytun,ümmü,güzbahar,arnavut,puffy,deti,alaralar,brezey,miranda,tutku,.............................................. hepinize sevgilerimle..

hepinize sonsuz tşkler..İyiki varsınız. Kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum.Galiba gün önceden de kendimi hazırlamnın faydası oldu. Ama içimde bir boşluk var..Ve biliyorum o boşluğu bir şekilde dolduracağım ve başaracağım.. Mücadeleye devammm

O boşluk dediğin gazdır, bol su iç geçer :33:
Şebeklik yaptığıma bakma. Bu kadar negatif gelişme çarptı bugün. :50:

selcancım ben bir kitap okumuştum yıllar önce : tibetin gençlik pınarı..orada da 5 hareket vardı yapardım..Bir de 'hatta yoga''da ''güneşe selam'' diye bir hareket grubu var.. 5 dakika bile almaz.. her sabah yapardım eskiden... Acaba senin hareketler de bu mu?.. Tekrar başlamak istedim okuyunca ben de..

nevsercim canım benim çooook teşekkür ederim...İnşallah!

adigeecim senin için dualarımı ettim canım. İnşallah transferin hayırlı uğurlu olur...

ismihancım benim de hala umudum var nedense b ir kere daha test yap.. inşallah pozitif gör...

cedrusçum demek yavaş yavaş iyileştin. canım benim ne zaman dr. a gidiyorsun? kalp atışlarını merak ediyoruz.. ve ikiz mi?

volin,umut,duova,zanork, ensuece,zara,hanke,zeytun,ümmü,güzbahar,arnavut,puffy,deti,alaralar,brezey,miranda,tutku,.............................................. hepinize sevgilerimle..

Bizden de sana sevgiler Cmas1.

Ben bir soğanı tam ortadan ikiye kesiyorum. Yarısını streç filme sarıp kenara koyuyorum, yarısını 1,5 bardak suyla kaynatıyorum. Ilıyınca içiyorum. Daha çok suya soğan kokusu sinmiş gibi oluyor. Yani midene zararı olmaz. İstersen içine sıcakken 1 tatlı kaşığı bal karıştır. Hem içimi daha kolay olur, hem ılık baldan da faydalanırsın.

hıııııım bunu deneyeyim canım sağol

Rahmi kuvvetlendirmek için tarçınla balı karıştırıp sakızla çiğniyorum. Eski bir Çin tarifiymiş bu. Çörekotu yağı yumurta oluşumu ve gelişimi için.
Sütü mayalarken içine 1 tatlı kaşığı kadar (5 kilo süt için) süt tozu atarsan kıvamı daha katı oluyor. Bir de yine 5 kilo süte, mayayla birlikte 2 yemek kaşığı (tepeleme) toz şeker eklersen yoğurdun çok uzun süre ekşimiyor. Yine de bulabilirsen gerçek sütle mayala. Mayalık yoğurdun hazır olsa bile süt işlenmemiş olursa bir - iki kereden sonra toparlıyor kendini. Bir de çörekotu yağını ben aktardan alıyorum. Ama birkaç eczanede de gördüm.

bende kendi yoğurdumu kendim yapıyorum gerçek inek sütüyle ve yoğurduyla mayalıyorum çok güzel oluyo yoğurdun çok katı olması için sütün biraz yağlı olması lazım yağsız sütün yoğurdu çok katı olmuyo ama cıvıkda olmuyo birde sütün mayalama sıcaklığı çok önemli süt çok sıcak olursa yoğurdun üstü su keser ve yoğurt güzel olmaz soğuk olursa maya tutmaz en iyisi parmak ısırtacak sıcaklıkta olması birde ekşi olmaması için beş kilo süte iki yemek kaşığı maya yeter fazlası yoğurdu ekşi yapar:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Haklısın vallahi. Annem, babam ve anneannemi 40 yıldır tanıyorum sözde. 6 yaşıma kadar anneannem baktı bana. Annem zannediyordum küçükken :)
7-8 aylık evliyken akvaryumdaki balıklarım doğurdu diye sevindim. Anneanneme söyledim, ' bi sen doğuramadın zati' dedi. :43:
Annem ne zaman bu konu açılsa, 'ben senin yaşadığını tersten yaşadım, kaç kürtaj yaptırdığımı unuttum' diyor.
Bir gün babamla tartıştık, çok gergin bir ortamdı 'sizin yüzünüzden çocuğum olmuyor benim' dedim. ' Bana ne söylüyorsun, ben mi doğuracağım' dedi.
Kocam zaten çocuk istemiyorum dedi 5 yıl sonra.
Ben tek başıma yapıyorum bebeği anlayacağın...
Şeytan diyor Doğur bebeği, kimseye göstermeden kaç :35:

damdan düşenin halinden damdan düşer diye boşuna dememişler tatlım bazen en yakınlarımız bile bizi anlamyıp canımızı incittiklerinin farkında olmuyolar malesef

Arkadaşlar Merhaba,

Sizlerle bir deneyimimi paylaşmak istiyorum.Fsh'ım yüksekti bununla ilgili doktorun söylediği yaşa bağlı ve kesinlikle düşmez dedi.Ama ben çok araştırdım bitkileri.Düşebiliyormuş.Denedim ve oldu:)
Benim Fsh'ım 21 demişti doktor aslında 12 imiş.2 gün önce tahlil yapıldı.9 'a düşmüş.E2 değerimde 36 ,
Bu arada Medicana Aysun hanımda tedaviye başladım.Tüp bebek için görüştüm ama öncelikle reglimin ikinci gününü bekletti muayene etti tahlillere baktı.Vemini bir ilaç tedavisine karar verdi.Femara'ya başladım pazar günü bitecek inş.Pazartesi yumurta takibi yapılacak.
Fsh'ım düşmesine neden olan bitkiler hayıt kapsülü,hayıt ekstrat, ve civan perçemli ve içinde değişik bitkiler olan macun,10 gün bile kullanmadan tahlillerim yapıldı.Sonuç gayet iyi.
Şimdi femaraya başladım.Yumurta rezervim içinde aynılarına devam edeceğim ek olarakda aslan pençesi kapsülü aldım.Tabikide bunları kendi kafama göre değil bitki uzmanından destekle alıyorum.Mutluluğumu paylaşmak istedim.Demekki fsh düşebiliyormuş.Doktor çok moralimi bozmuştu ama şu an çok iyi moralim en azından yol katettiğimi düşünüyorum.Ve umutluyum arkadaşlar :)
Sizlerde bozmayın moralinizi bitkiler şifa veriyor.

hıııııım bunu deneyeyim canım sağol

bende kendi yoğurdumu kendim yapıyorum gerçek inek sütüyle ve yoğurduyla mayalıyorum çok güzel oluyo yoğurdun çok katı olması için sütün biraz yağlı olması lazım yağsız sütün yoğurdu çok katı olmuyo ama cıvıkda olmuyo birde sütün mayalama sıcaklığı çok önemli süt çok sıcak olursa yoğurdun üstü su keser ve yoğurt güzel olmaz soğuk olursa maya tutmaz en iyisi parmak ısırtacak sıcaklıkta olması birde ekşi olmaması için beş kilo süte iki yemek kaşığı maya yeter fazlası yoğurdu ekşi yapar:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

damdan düşenin halinden damdan düşer diye boşuna dememişler tatlım bazen en yakınlarımız bile bizi anlamyıp canımızı incittiklerinin farkında olmuyolar malesef

Öyle vallahi. Çoğu zaman umursamıyorum. Farkında değiller, söyleyince de afedersin demek zor gelir, her şey daha da karışır. Ama bu anlaşılmaya ihtiyacım olmadığı anlamına gelmiyor. En çok ta eşim üzüyor. Anne - babayı seçemiyorsun tabi ki. Ama eşimi ben seçtim. O yüzden de eşim beni kırdığında duble kırılıyorum. Neyse ya. Duygularım çok ağır bugün. Herkesin de keyfini kaçırmayayım.

hCG 0 MIŞ,progestrone 5,5 muş.ilaçları bırakınca 1-2 ,içinde kanamam olacakmış,falan filann canımm.. Gecenin bu saatinde sende yoldaş oldun saol cmas

Canim cok uzuldum su an neler hissettigini cok iyi anliyorum yasin kac bilmiyorum ama bak ben 45 deyim ve hala mucadeleye devam ediyorum.evet acini ysa icinde biriktirme birak akip gitsin sonrada kendine biraz zaman tani dinlen eglen kafani dagit ve gucunu topladigini hissettigin sn basla mucadelene.insallah sende bizlerde allahin izniyle anne olucaz.sevgilet

gunaydin arkadaslar,

ismihan canim hakkinda hayirlisi olsun lutfen moralini bozma benimde hamile kalmadan onceki ay 5 gun gecikti testler hep negatif ciktim sonraki ay ise hamile kaldim. bu hamilelik isi biraz moral isi ben buna cok inaniyorum. seni kocaman opuyorum.

volin Allah herseyin hayirlisini versin demekki henuz zamani gelmemis. sende moralini bozma mucadeleye devam.

gullugullu valla burda kan tahlili bile yok iyikide yokmus stres uzuntu hep. ya yukselmezse fikri insani yipratir.
insallah bebegin sana tutunur ve degerlerin kat kat artar.

solution midende sorun varsa sogan suyu iyi gelmeyebilir. Saracoglu surekli uyariyor bu konuda.

duovam zanork ben corekotunu uzun sure yemistim. esim daha buraya gelmeden. hormonlara cok iyi geliyor cok saglikli diye yapmistim. hergun ise gelmeden once 1 dilim ekmege bal surup uzerine corek otu serpistirip yiyordum. galiba 6aydan uzun bisure yedim. sonra esim gelince birakmistim. birde ben uzun sure tibet ayini var onuda cok yaptim. onunda hormonlari dengeledigi soyleniyor. daha once yogurda ketentohumu yagini katip yatmadan yerdim. bunlarin hicbirinin hamilelik icin yapmadim sadece saglikli yasam delisi oldugu icin yapmistim. galiba sonra faydalarinin bebek olarak aldim cok sukur.

nevser seni tekrar burda gormek ne guzel:46:

butun topik arkadaslarima sevgiler selamlar...

Uzun zamandan bu yana bugün evde kaldım ve tabi ki kocayı işe gönderir göndermez foruma geldim,aslında nerde olursam olayım olan biteni takip ediyorum,ama yazamıyorum.
Tibet yogası kafama yattı araştırayım bende yapayım bakalım,hem sağlık için hem bakarsın hareket iyi gelir 1-2 kiloda veririm :)) kilo vermeye çok ihtiyacım yok,ama sıkılaşmak adına iyi olur.
Arada yazdıklarına bakıyorum da sanki senin kuzucuk kız olacak :)) öyle hissettim :)) elbette önemli olan sağlıklı olması,ama iki oğlandan sonra kız olması ayrı bi heyecanlı olur :)) anaaaam bende çok heyecan yaptım :))
Sana ve kuzucuğuna çook sevgiler...birde 41 kere maşallah...

Arkadaşlar Merhaba,

Sizlerle bir deneyimimi paylaşmak istiyorum.Fsh'ım yüksekti bununla ilgili doktorun söylediği yaşa bağlı ve kesinlikle düşmez dedi.Ama ben çok araştırdım bitkileri.Düşebiliyormuş.Denedim ve oldu:)
Benim Fsh'ım 21 demişti doktor aslında 12 imiş.2 gün önce tahlil yapıldı.9 'a düşmüş.E2 değerimde 36 ,
Bu arada Medicana Aysun hanımda tedaviye başladım.Tüp bebek için görüştüm ama öncelikle reglimin ikinci gününü bekletti muayene etti tahlillere baktı.Vemini bir ilaç tedavisine karar verdi.Femara'ya başladım pazar günü bitecek inş.Pazartesi yumurta takibi yapılacak.
Fsh'ım düşmesine neden olan bitkiler hayıt kapsülü,hayıt ekstrat, ve civan perçemli ve içinde değişik bitkiler olan macun,10 gün bile kullanmadan tahlillerim yapıldı.Sonuç gayet iyi.
Şimdi femaraya başladım.Yumurta rezervim içinde aynılarına devam edeceğim ek olarakda aslan pençesi kapsülü aldım.Tabikide bunları kendi kafama göre değil bitki uzmanından destekle alıyorum.Mutluluğumu paylaşmak istedim.Demekki fsh düşebiliyormuş.Doktor çok moralimi bozmuştu ama şu an çok iyi moralim en azından yol katettiğimi düşünüyorum.Ve umutluyum arkadaşlar :)

Merhaba arkadasim, aslan pencesi bitkisinin FSH düsürmde etkili oldugunu bende okudum. senin zaten ihtiyacin kalmamis tedavin hayirli olsun. yolun acik sansin bol olsun. bu tedaviyle saglikla bebegini kucagina almani diliyorum.:49::49:

Haklısın vallahi. Annem, babam ve anneannemi 40 yıldır tanıyorum sözde. 6 yaşıma kadar anneannem baktı bana. Annem zannediyordum küçükken :)
7-8 aylık evliyken akvaryumdaki balıklarım doğurdu diye sevindim. Anneanneme söyledim, ' bi sen doğuramadın zati' dedi. :43:
Annem ne zaman bu konu açılsa, 'ben senin yaşadığını tersten yaşadım, kaç kürtaj yaptırdığımı unuttum' diyor.
Bir gün babamla tartıştık, çok gergin bir ortamdı 'sizin yüzünüzden çocuğum olmuyor benim' dedim. ' Bana ne söylüyorsun, ben mi doğuracağım' dedi.
Kocam zaten çocuk istemiyorum dedi 5 yıl sonra.
Ben tek başıma yapıyorum bebeği anlayacağın...
Şeytan diyor Doğur bebeği, kimseye göstermeden kaç :35:

canimm bende aynen kendim icin cocuk yapiyorum.. esim es olarak kalsin birde para getirsin.. esim baba olsun diye degil benn anne olmak icin ugrasiyorum.. cogu konuda dedigimi yapsin yeter cunku stresi ve siniri ile cok yipratti beni...

Merhaba arkadasim, aslan pencesi bitkisinin FSH düsürmde etkili oldugunu bende okudum. senin zaten ihtiyacin kalmamis tedavin hayirli olsun. yolun acik sansin bol olsun. bu tedaviyle saglikla bebegini kucagina almani diliyorum.:49::49:

İnş:) hayırlısıyla olur.Hepimizin tabikide.
Ümitlendim bakalım neler olacak..:34:

Arkadaşlar Merhaba,

canım fsh düşmesine çook sevindim benimde fsh yüksek canım..hayıt ve aslan pençesi çay olarak içemiyorum kapsül olarak nerden buldun canım...bende kullnmak istiyorum eczanedenmi aldın canım..

canimm bende aynen kendim icin cocuk yapiyorum.. esim es olarak kalsin birde para getirsin.. esim baba olsun diye degil benn anne olmak icin ugrasiyorum.. cogu konuda dedigimi yapsin yeter cunku stresi ve siniri ile cok yipratti beni...

Aynen. Artık üzüldüğüm zaman ağlayamıyorum bile. Kaskatı oluyorum. Boş boş bakınıyorum falan. Ama şu bebek konusunu netleştireyim, ciddi ciddi düşündüğüm şeyler var. :19:

Back