Arkadaşlar Merhaba,
Sizlerle bir deneyimimi paylaşmak istiyorum.Fsh'ım yüksekti bununla ilgili doktorun söylediği yaşa bağlı ve kesinlikle düşmez dedi.Ama ben çok araştırdım bitkileri.Düşebiliyormuş.Denedim ve oldu:)
Benim Fsh'ım 21 demişti doktor aslında 12 imiş.2 gün önce tahlil yapıldı.9 'a düşmüş.E2 değerimde 36 ,
Bu arada Medicana Aysun hanımda tedaviye başladım.
Tüp bebek için görüştüm ama öncelikle reglimin ikinci gününü bekletti muayene etti tahlillere baktı.Vemini bir ilaç tedavisine karar verdi.Femara'ya başladım pazar günü bitecek inş.Pazartesi yumurta takibi yapılacak.
Fsh'ım düşmesine neden olan bitkiler hayıt kapsülü,hayıt ekstrat, ve civan perçemli ve içinde değişik bitkiler olan macun,10 gün bile kullanmadan tahlillerim yapıldı.Sonuç gayet iyi.
Şimdi femaraya başladım.Yumurta rezervim içinde aynılarına devam edeceğim ek olarakda aslan pençesi kapsülü aldım.Tabikide bunları kendi kafama göre değil bitki uzmanından destekle alıyorum.Mutluluğumu paylaşmak istedim.Demekki fsh düşebiliyormuş.Doktor çok moralimi bozmuştu ama şu an çok iyi moralim en azından yol katettiğimi düşünüyorum.Ve umutluyum arkadaşlar :)
Sizlerde bozmayın moralinizi bitkiler şifa veriyor.