• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Citir kizlar selamlar....
Cmas canim benim gecmis olsun ....offff ya cok uzuldum.... oysa ben cok umitliydim.... kurtaj icin kime gidersin bilmiyorum.... ancak sonrasinda bakma sen doktorun dedigine.... umut biterse hersey biter.... bende ilk evlendigimde kontrol icin gittigim bir doktorun olumsuz konusmasi sonrasinda tup bebek uzmanina gitmistim daha iyi biseyler duyarim diye.... adam bana # 2 olasilik var bunun icin denemeye degmez bosuna tup yapip maddi manevi uzulme 6 ay dogal deneyin olmazsa donasyon yaptirin demisti.... ben o anda acayip bir aptallasmistim.... bu nedenle seni cok iyi anlayabiliyorum... evet zor bir gruptayiz ancak imkansiz degil.... topigimizde hamile kalanlarida biliyoruz.... bu nedenle lutfen kendini cok yipratma.... senin amh degerin fena sayilmaz... bu nedenle olumsuz dusunme ...1-2 ay vucudunu dinlendir....dogal denersin bu arada.... sonra yeni tedavilere bakariz... sisli memorial veya bahcevi fulya derim ben.... bu iste labaratuvar cok onemli ve ikisi bence tr deki en iyi lab a sahipler..... tabi senin kenfini rahat edecegin yer cok daha onemli.....

Volin canim cok uzuldum.... ancak hepimiz basimiza geleni yasiyoruz... cmas a da dedigim gibi umutsuzluga yer yok....

Gullu gullu sende durum nedir acaba umarim sende guzel haber aliriz....

Zanork kiz nereden bulursun bunca lafi... cok gulduruyorsun beni.... sagolasin arkadasim.

Kizlar hepinizi opuyorum... insallah birgun hepimuz hakkimizda hayirli olan dileklerimize kavusuruz insallah....

Cmas cim ne kadar uzuldugumu anlatamam ..
cok gecmis olsun hakkimizda hayirlisi.

bana gelince maalesef hcg m bugun dusmeye basladi artik umut yok gibi 4 puan dusmus..

ben de cook uzgundum cmas in haberini alinca daha cok uzuldum ..ne olacak bilmiyorum hslimiz hakkimizda hayirlisi

Son düzenleme:
Canım güçlü arkadaşım benim senin bir doktorun sözüyle yilmayacagini düşünüyorum televizyona çıkan bir bayan vardi 50 yaşında anne olan ona da doktor birak demiş ama o şimdi anne bence Yumoş olduğu surece denemeye değer dualarimdasin canım

ben de ankarada gaziyi,genartı anatolyayı (kesinlikle tavsiye etmem..)ankara tüp bebegi denedim .bir gürgan kaldı ankarada denemediğim ..herşey kısmet eeee doktorlar da ne kadar çok tüp bebek yaparsam çok kazanırım diye düşünüyor çoğu madde ci bakıyor...

benim komşum ankara timur gürgana gidiyor çok memnun kalmışlar herşeyi araştırıyormuş hoca embriyolarıda şu an çok kaliteli döllenmiş bilmiyorum artık paylaşmak istedim..
geçen hafta kese 8,3 mm idi.. ..

bugün de gittik baktık.. gelişim yok... kürtaj olmalıymışım...(cem bey kürtaj olmadan kendi kendine düşmesini bekle demişti..ondan sonra da tekrar tüp için gelme demişti hatırlarsanız...başladığımız işin ortasında öylece bırakıverdi............)

kürtaj olmalıymışım.. beklemek veya ilaçla düşürmeye çalışmak iyi değilmiş içerde birşeyler kalıp kendi kendine gelişen hücreler olabilirmiş endometriuma zarar verebilir veya başka şeylere yol açabilirmiş..

ben şimdi kime gideyim? .....................
:14:

cmas canım çok geçmiş olsun demekki hayırlısı böyleymiş bak hamile kalabildin inşallah önümüzdeki süreçte tekrar kalırsın ve sağlıklı bir şekilde doğum yaparsın inşallah canım ..o doktoruna da ne diyim :47: bahceciye yada şişli memoriale gel canım..
:)) canımsın yaa ama bende dengesizim.. yoğun kriz tutarsa senin gibi tüm engelleri aşar bulurum... ben ömür boyu kurtulamam böyle git gellerle yaşarım..

kızlar cısss sigaraya hayır kesinlikle içmeyin yumurtaları kalitesizleştiriyor bende zamanında çok içtim 7 yıl oldu bırakalı ahh diyorum şu an çabalarken bebiş için içmeseydim diyorum ..her sigara yaktığınızda bir yumurtanızı kaybediyorsunuz unutmayın..tedavin tam netleşmemiş sanırım ensues hayırlısı canım herşeyin hayırlısı yılmak yok yola devam..
Canım çok geçmiş. Olsun. Herşeyim. Hayırlısı. Derdini veren allahım dermanınıda verir inşallah

alara tedaviye başladınmı sende bahceciye gidiyordun ..
canım çook üzüldüm ama elden bişey gelmiyor mallesef herşeyde vardır bir hayır canım..sağlıklı bir bebek olsaydı zaten gelişirdi canım...emre beyin dediklerini bırak Allah aşkına canım ya nasıl seni yarı yolda bırakır çook sinir oldum şimdi nasıl kendi düşermiş düşmese nolcak sana zarar verirse o kadar bilgisizmi bu doktor nasıl senin hayatını tehlikeye atar...canım ben inanaıyorum şimdi hamile kaldıysan yine kalabilirsin asla vazgeçme hangi doktor ne derse desin canım...lütfen salığın için gereken neyse yap bitane evladın var onun için ayakta olmak zorundasın..hemen toparlan canım sen güçlü bir kadınsın..ben inanıyorum Allahın izniyle yine hamile kalıcaksın inş...derdini veren mevlam sabrınıda verirmiş...

gülneva neler yapıyorsun spora başlamışsın çok iyi olmuş canım..

arkadaşlar hepinize selamlar sevgiler..:49::49::49::49::49::49: bol bebiş diliyorum hepinize..:16::16::16::16:

benim komşum ankara timur gürgana gidiyor çok memnun kalmışlar herşeyi araştırıyormuş hoca embriyolarıda şu an çok kaliteli döllenmiş bilmiyorum artık paylaşmak istedim..

cmas canım çok geçmiş olsun demekki hayırlısı böyleymiş bak hamile kalabildin inşallah önümüzdeki süreçte tekrar kalırsın ve sağlıklı bir şekilde doğum yaparsın inşallah canım ..o doktoruna da ne diyim :47: bahceciye yada şişli memoriale gel canım..
kızlar cısss sigaraya hayır kesinlikle içmeyin yumurtaları kalitesizleştiriyor bende zamanında çok içtim 7 yıl oldu bırakalı ahh diyorum şu an çabalarken bebiş için içmeseydim diyorum ..her sigara yaktığınızda bir yumurtanızı kaybediyorsunuz unutmayın..tedavin tam netleşmemiş sanırım ensues hayırlısı canım herşeyin hayırlısı yılmak yok yola devam..

alara tedaviye başladınmı sende bahceciye gidiyordun ..

gülneva neler yapıyorsun spora başlamışsın çok iyi olmuş canım..

arkadaşlar hepinize selamlar sevgiler..:49::49::49::49::49::49: bol bebiş diliyorum hepinize..:16::16::16::16:

canimm ozlettin yoktun kac gundur.. ozletmee kendini hayatim..
evett cigaraa cizzzz haklisinnn uyacagim.. yarin belli olacak canim artik hayirlisi diyorum bende.. sen karar verdinmi transfere canimm...optummm

canimm ozlettin yoktun kac gundur.. ozletmee kendini hayatim..
evett cigaraa cizzzz haklisinnn uyacagim.. yarin belli olacak canim artik hayirlisi diyorum bende.. sen karar verdinmi transfere canimm...optummm

canım ben bırakabildiysem sizde bırakırxsınız acayip tiryakiydim şimdi çok pişmanım keşke içmeseydim diyorum ama iş işten geçti içtik yani..:)) o yüzden bir tanede olsa sakın içmeyin yumilerimiz önemli sağlıklı olsunlar ki sağlıkla doğsunlar.:))
canım bende tedaviye başladım klomen kullanıyorum perşembe kontrolüm var transferi düşünmüyorum canım..yaza doğru allah nasip ederse..yaza inşallah hepimiz hamiş oluruz..:49::49::49::49::49:

canım ben bırakabildiysem sizde bırakırxsınız acayip tiryakiydim şimdi çok pişmanım keşke içmeseydim diyorum ama iş işten geçti içtik yani..:)) o yüzden bir tanede olsa sakın içmeyin yumilerimiz önemli sağlıklı olsunlar ki sağlıkla doğsunlar.:))
canım bende tedaviye başladım klomen kullanıyorum perşembe kontrolüm var transferi düşünmüyorum canım..yaza doğru allah nasip ederse..yaza inşallah hepimiz hamiş oluruz..:49::49::49::49::49:

haklisin cnm..tiryaki degilim allahtan en cok ictigim zaman bile haftada uc dal icmistim... tedaviye baslamana cok sevindim canimcigim insallah hepimizz mutlu olacagiz.. yaza bebisle bi girebilsek tek dilegimm..

geçen hafta kese 8,3 mm idi.. ..

bugün de gittik baktık.. gelişim yok... kürtaj olmalıymışım...(cem bey kürtaj olmadan kendi kendine düşmesini bekle demişti..ondan sonra da tekrar tüp için gelme demişti hatırlarsanız...başladığımız işin ortasında öylece bırakıverdi............)

kürtaj olmalıymışım.. beklemek veya ilaçla düşürmeye çalışmak iyi değilmiş içerde birşeyler kalıp kendi kendine gelişen hücreler olabilirmiş endometriuma zarar verebilir veya başka şeylere yol açabilirmiş..

ben şimdi kime gideyim? .....................
:14:

ben de 7 haftalık kontrole gittim. 5.5 haftalık görünüyor dedi doktorum . emin olmak için 1 hafta bekledik.olmadı. kürtaj dedi. aksi tehlikeli olur. kendi düşerse çok kanaman olur. parça kalırsa enfeksiyon riski var. amh 0.1 le hamile kalmıştım ve 42 yaşındaydım. zaten imkansız gibi bişey diyordu doktorum hamile kalmama.3. tüp denememdi. depresyonun dibine vurdum. 35 gün sonra adet oldum. doktorun kapısındaydım. destek tedaviye başladı.bir sonraki adetimde tüp tedavisine. şimdi 18 haftalık hamileyim...kızım olcak inşallah.. umudunu yitirme olur mu canım.. mucizeler herkes için var. kürtajdan sonra kanaman olduğu sürece ilaçlarını bırakma. kokulu akıntı olursa mutlaka doktoruna kontrole git. çok geçmiş olsun. sakın denemeyi bırakma. güzel haberlerini duyarız inşallah.

canimm nekadarr sabirlisin masallah.. ben iki ay hamile kalamayinca direk tup bebek doktoruna gitmistim bizde sorun ne diye.. zamann cokk cabuk akiyor.. uzulme cnm bir dahaki adetinde gidersin..hic ihmal etme..doktorun kimdi..

canım ben 25 yasında evlendım esımle severek 4 yıl nısanlı kaldıktan sonra evlendık 1 yıl gectı hadı esımle artık bebek yapalım dedık daha dusunduğumuz ay hamile kaldım cok sasırdım tabıkı su an benım 13 yasında dunyalar tatlısı allahıma sonsuz sukrettıgım bır oglum var bundan 5 yıl once esımle yıne hadı oglana bır kardes yapalım dedık ama bu sefer oyle olmadı her tamam bu ay su ay olur derken sımdı olduk 40 yasında tabıkı aralarda doktora gıttım ama bı sorun olmadıgını soyledıler ben gecen sene apandıs amelıyatıda gecırdım o zaman tuplerede bakıldı bı sorun cıkmadı belkı hıc cocuğum olmasaydı esım o zamaan tup bebek dusunurdu ama sımdı ıstemıyor gercekten araayıpta bulamamak cok zor bıseymıs allahım once hıc olmayanlrı evlat sevgısını tattırsın benımde yasımın gectıgınden mı nedır 2. cocuk hasretı sardı ınsallah gerceklesır artık calısmalara devam allah ol derse olur kımbılır

hoşgeldin canım... burası mucize topic... bu mucizelerden birini sen de bizimle yaşar ve hepimize yaşatırsın umarımmm.... benim eşimde hiç tüp düşünmüyordu hatta kendi kızı olduğu için çocuk istemiyordu ama şimdi allahın izniyle 2. tedavinin ön hazırlıklarını yapıyoruz... rabbimiz izni, buradaki arkadaşlarımın duları sayesinde oldu herşey.... gün doğmadan senin içinde neler doğar belli olmaz... eşine topicten bahset. burada yaşanan mucizelerden yumuşar belki... ben hep bahsedrdim, bir arkadaş hamile, birinin sonucunu bekliyor... artık kendi de soruyur pembe sayfadakiler nasıllar diye....darısı başına....:54::54::54::54::54:

temennıler ıcın cok tesekur ederım ben uzun zamandır burayı takıp edıyorum esımde bılıyor ama maalesf olmaz dıyor allah bagıslarsa benımde bır oglum var yeter bıze allah olmayanlara versın dıyor dogal olursa oda ıstıyor tabıkı sımdılık calısmalara devam belkı bı mucıze olur

h.geldin sub,

tabiiki var mesela burda breezey arkadasimiz var ilk bebek ve 42 yasinda dogal hamilelik.
sonra ben varim. 3.hamileligim. 1.hamileligimden ikizlerim var 21.5 yasinda ikinci hamileligim dusukle sonuclandi (2013 agustos)
3.hamileligim 16 haftayi bitirdik cok sukur. yakinda bende 42 olacagim kismetse.

umitsiz karamsar olmayin yeterki.

bende once yanlıs yazdı heralde 2.5 yasında sandım 21 mıs cocuklarınız allah bagıslasın hamılelıgınızı de allah tamamına erdırsın ınsallah

canım ben 25 yasında evlendım esımle severek 4 yıl nısanlı kaldıktan sonra evlendık 1 yıl gectı hadı esımle artık bebek yapalım dedık daha dusunduğumuz ay hamile kaldım cok sasırdım tabıkı su an benım 13 yasında dunyalar tatlısı allahıma sonsuz sukrettıgım bır oglum var bundan 5 yıl once esımle yıne hadı oglana bır kardes yapalım dedık ama bu sefer oyle olmadı her tamam bu ay su ay olur derken sımdı olduk 40 yasında tabıkı aralarda doktora gıttım ama bı sorun olmadıgını soyledıler ben gecen sene apandıs amelıyatıda gecırdım o zaman tuplerede bakıldı bı sorun cıkmadı belkı hıc cocuğum olmasaydı esım o zamaan tup bebek dusunurdu ama sımdı ıstemıyor gercekten araayıpta bulamamak cok zor bıseymıs allahım once hıc olmayanlrı evlat sevgısını tattırsın benımde yasımın gectıgınden mı nedır 2. cocuk hasretı sardı ınsallah gerceklesır artık calısmalara devam allah ol derse olur kımbılır

canimcigimm oglusun oldugunu bilmiyordum ozaman beklemen cok normall cnm.. tupe gerek kalmadan olabilir belkide cnm vucudunda yipranmaz.. tup gercekten cok yipratiyor.. tedavi olmaya kesin olarak karar verdinmi..

temennıler ıcın cok tesekur ederım ben uzun zamandır burayı takıp edıyorum esımde bılıyor ama maalesf olmaz dıyor allah bagıslarsa benımde bır oglum var yeter bıze allah olmayanlara versın dıyor dogal olursa oda ıstıyor tabıkı sımdılık calısmalara devam belkı bı mucıze olur

canım hüşgeldin sayfamıza..bitane çoccuğun varmış ne güzel Allahım ona sağlıklı hayırlı ömürler versin..canım tedaviylede hamile kalabilirsin çok büyük sorun yoksa mesela yumurta azlığı yada rahimde problem yoksa neden doğal yolla hamiş kalmayasın..canım yumurta takibi yaparak tedaviyle hamile kalabilirsin...

Günaydın hanımlar. Zanork olarak engellendiğim için yeni bir isim aldım. Deterjan linki vermiştim birisine, reklam sayılıyormuş. 4 ay pasifize etmişler beni :52:
Dün öğleden sonra gönderilen mesajların bir kısmını da alamadım. Cevap yazmazsam kusura bakmayın.

Citir kizlar selamlar....
Cmas canim benim gecmis olsun ....offff ya cok uzuldum.... oysa ben cok umitliydim.... kurtaj icin kime gidersin bilmiyorum.... ancak sonrasinda bakma sen doktorun dedigine.... umut biterse hersey biter.... bende ilk evlendigimde kontrol icin gittigim bir doktorun olumsuz konusmasi sonrasinda tup bebek uzmanina gitmistim daha iyi biseyler duyarim diye.... adam bana # 2 olasilik var bunun icin denemeye degmez bosuna tup yapip maddi manevi uzulme 6 ay dogal deneyin olmazsa donasyon yaptirin demisti.... ben o anda acayip bir aptallasmistim.... bu nedenle seni cok iyi anlayabiliyorum... evet zor bir gruptayiz ancak imkansiz degil.... topigimizde hamile kalanlarida biliyoruz.... bu nedenle lutfen kendini cok yipratma.... senin amh degerin fena sayilmaz... bu nedenle olumsuz dusunme ...1-2 ay vucudunu dinlendir....dogal denersin bu arada.... sonra yeni tedavilere bakariz... sisli memorial veya bahcevi fulya derim ben.... bu iste labaratuvar cok onemli ve ikisi bence tr deki en iyi lab a sahipler..... tabi senin kenfini rahat edecegin yer cok daha onemli.....

Volin canim cok uzuldum.... ancak hepimiz basimiza geleni yasiyoruz... cmas a da dedigim gibi umutsuzluga yer yok....

Gullu gullu sende durum nedir acaba umarim sende guzel haber aliriz....

Zanork kiz nereden bulursun bunca lafi... cok gulduruyorsun beni.... sagolasin arkadasim.

Kizlar hepinizi opuyorum... insallah birgun hepimuz hakkimizda hayirli olan dileklerimize kavusuruz insallah....

Teşekkürler arkadaşım. Hep gülelim. Hayatla başa çıkmanın en keyifli yolu bu bence :34:
(Bu arada belki görmemişsindir, Zanork 2220 oldu :1:)

ben de 7 haftalık kontrole gittim. 5.5 haftalık görünüyor dedi doktorum . emin olmak için 1 hafta bekledik.olmadı. kürtaj dedi. aksi tehlikeli olur. kendi düşerse çok kanaman olur. parça kalırsa enfeksiyon riski var. amh 0.1 le hamile kalmıştım ve 42 yaşındaydım. zaten imkansız gibi bişey diyordu doktorum hamile kalmama.3. tüp denememdi. depresyonun dibine vurdum. 35 gün sonra adet oldum. doktorun kapısındaydım. destek tedaviye başladı.bir sonraki adetimde tüp tedavisine. şimdi 18 haftalık hamileyim...kızım olcak inşallah.. umudunu yitirme olur mu canım.. mucizeler herkes için var. kürtajdan sonra kanaman olduğu sürece ilaçlarını bırakma. kokulu akıntı olursa mutlaka doktoruna kontrole git. çok geçmiş olsun. sakın denemeyi bırakma. güzel haberlerini duyarız inşallah.

Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...
Sanırım yenisin. Hoşgeldin :34:

Merhaba,

Yaş 41, 1 senedir evliyiz, korunmuyoruz , sebepsiz infertilite. Prof. Dr. Gürkan Uncu doktorum. Üç ay Biosteron 25mg kullandım, sonuç alamadık. Dün ultrasonda yumurtalara baktı, 2 şer tane varmış iki tarafta da, ne demekse...anlamıyorum ben birşey bu mevzulardan.... progesteron testi yaptı. Bugün cetrotide 0.25 iğneye başlıyoruz. Salı günü ultrason varmış...İşlemler ART Bursa'da olacakmış.

Şaşkınım...hadi hayırlısı:)

Aynı süreçteki herkese bol şans. Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.

Sevgiler...

Zararın neresinden dönsen kardır. Annem babam ve kardeşim de tiryaki olunca zaten içmişten beter oluyordum ben :)
(Sen nerden çıktın deme. Zanork' um ben :34: )

Günaydın hanımlar. Zanork olarak engellendiğim için yeni bir isim aldım. Deterjan linki vermiştim birisine, reklam sayılıyormuş. 4 ay pasifize etmişler beni :52:
Dün öğleden sonra gönderilen mesajların bir kısmını da alamadım. Cevap yazmazsam kusura bakmayın.

ne sacma yaa.. sanki satisini yapiyorsun . canim bizi birakma baska nickle olsada gell..
seninde bu gunlerde basina hep sacma biseyler geldii.. yolda bi fakire yada cocuga para ver canimm..

Back