• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Olalim hep yoldas olalim...bizi bizden baska daha iyi kim anlar ki....

Cmas'ım,kuzum senden şöyle bir performans bekliyorum : pıt pıt pıt :))
Senin bebeğin de neticede senin genlerini taşıyor ve azıcık çılgın,doktoruna inat sağlıklı doğsun inşallah :))
Kocaman muckkkk...

Hayırlısı allahtan arkadaşım bu son aldığın negatif olsun inşallah

gunaydin arkadaslar,

ismihan canim hakkinda hayirlisi olsun lutfen moralini bozma benimde hamile kalmadan onceki ay 5 gun gecikti testler hep negatif ciktim sonraki ay ise hamile kaldim. bu hamilelik isi biraz moral isi ben buna cok inaniyorum. seni kocaman opuyorum.

volin Allah herseyin hayirlisini versin demekki henuz zamani gelmemis. sende moralini bozma mucadeleye devam.

gullugullu valla burda kan tahlili bile yok iyikide yokmus stres uzuntu hep. ya yukselmezse fikri insani yipratir.
insallah bebegin sana tutunur ve degerlerin kat kat artar.

solution midende sorun varsa sogan suyu iyi gelmeyebilir. Saracoglu surekli uyariyor bu konuda.

duovam zanork ben corekotunu uzun sure yemistim. esim daha buraya gelmeden. hormonlara cok iyi geliyor cok saglikli diye yapmistim. hergun ise gelmeden once 1 dilim ekmege bal surup uzerine corek otu serpistirip yiyordum. galiba 6aydan uzun bisure yedim. sonra esim gelince birakmistim. birde ben uzun sure tibet ayini var onuda cok yaptim. onunda hormonlari dengeledigi soyleniyor. daha once yogurda ketentohumu yagini katip yatmadan yerdim. bunlarin hicbirinin hamilelik icin yapmadim sadece saglikli yasam delisi oldugu icin yapmistim. galiba sonra faydalarinin bebek olarak aldim cok sukur.

nevser seni tekrar burda gormek ne guzel:46:

butun topik arkadaslarima sevgiler selamlar...

VOLİN çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah son negatifin olur bu durumlarda ne söyleyeceğimi hiç bilemiyorum:26::26::26:
Gullu Canım değerin kötü değil di sanki ben öyle hatırlıyorum neden hemen ilaçlarını kesti ki doktorun :26:

Yokk canım uzak kalmam. Bu topiğin uğuruna inaniyorum. Şu an olmamış olabilir, Ama bu olmayacağı anlamına gelmez.. Kendimi toparlıyorum. Diyete başlıyorum pazartesiden itibaren ve spor Buradaki herkese çok teşekkür ediyorum . Biraz sağlıklı yaşam ve yine araştırmalara başlarım . Buradaki herkesin hamileyim demesini ve sonra da 40 yaş üzeri anneler topiğine transfer edebiliriz kendimizi

Ağzından bal damlıyor. İnşallah hepimiz tadarız anneliği. :16:

Ayni seyleri bende yapmayi dusunuyorum

Yap valla arkadaşım. İlk geldiğim zamanlarda paylaşmıştım uzun uzun. Dün doktordaydım. Hem tahlillerimi yaptırdım, hem kistlerime baktırdım duruyorlar mı diye. Kistler gitmiş. Uzun bir aradan sonra iki yumurtalıkta da yumurtalarım vardı. İki tanesi ölçülebilir büyüklüğe gelmiş, bir de yeni kabaranlar var dedi doktor. Eşim çıkışta 'ne oldu?' dedi. 'Hazırda iki tane yumoşum varmış' dedim. 'Bebek mi?' dedi.
Bilmiyo daha. Büyüyünce öğrenecek Yumoş ne, hamiş kim :52:

ANKARADA yaptırdıgım merkezleri yazsam daha iyi olur .2 defa anatolia tüp bebek merkezi,2 defa gazi universitesi ,1 defa genart ,1 defa memorial tüp bebek istanbul,1 defada ankara tüp bebek merkezi.. en son yaptırdığım yerde embrio larım 6-7 hücreliydi kalitesi iyi dendi ama fregmantasyon lar vardı.şimdi kararsızım .çok merkez denedim.çok yıprandım .olumsuz sonuçtan sonra artık denemiyecegim diyorum .çektigim acı ve sıkıntıları unutunca yine denemek istiyorum.2 defa histeroskopi yaptırdım hiç birşey çıkmadı.şu anda timur gürganı araştırıyorum.bu hafta randevu alamadım bizim için labavatuar önemli..

Gazi üniversitesini iyi diye duymuştum Benim araştırdığım zamanlarda Maya Tüp Bebek Merkezi vardı. Aklıma yatan o olmuştu. Ama taşınma, alışma, toparlanma derken hadi gidelim dediğimizde merkez kapanmıştı. Şimdi İstanbul daha yakın. Biz de konaklama ve yolu da hesaplayıp bebeğimizi İstanbul' da aramaya karar verdik. Şimdi Umut' a gidiyorum. Ama gönlüm hep Ankara' da tedavi görmekten yana. Bugüne kadar gittiğim bir sürü doktorun (farklı branşlardan) arasında, işini en iyi bilenler Ankara doktorlarıydı. Hiç değilse eğitimini orada alanların bende hep önceliği var. Eşim veteriner. İstanbul mezunu. Onların bile arasında Ankara mezunları işlerine farklı yaklaşıyor. Tabi bu benim izlenimim. Belki biraz önyargım da vardır :51:

Yap valla arkadaşım. İlk geldiğim zamanlarda paylaşmıştım uzun uzun. Dün doktordaydım. Hem tahlillerimi yaptırdım, hem kistlerime baktırdım duruyorlar mı diye. Kistler gitmiş. Uzun bir aradan sonra iki yumurtalıkta da yumurtalarım vardı. İki tanesi ölçülebilir büyüklüğe gelmiş, bir de yeni kabaranlar var dedi doktor. Eşim çıkışta 'ne oldu?' dedi. 'Hazırda iki tane yumoşum varmış' dedim. 'Bebek mi?' dedi.

Ah bu erkekleri ne yapmalı bilmiyorum benimki de bilmez hiç bişeyi sinir ediyo bazen:23:

Aslında yabancı bir sitede ingizlizce bir kitaba rastladım kadın ilki 42 ikincisi 45 yaşında 2 kere doğal yolla hamile kalmış bulabilirsem o kitabı sipariş edeceğim..Alemsin senn yaaa. Canımm benim eşim işten gelince boşver hayatım biz doğal yolla yapalım bari dedii.. Bu arada dua et Yumoşu yumuşatıcı zannetmemişş:1:

Son düzenleme:
VOLİN çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah son negatifin olur bu durumlarda ne söyleyeceğimi hiç bilemiyorum:26::26::26:
Gullu Canım değerin kötü değil di sanki ben öyle hatırlıyorum neden hemen ilaçlarını kesti ki doktorun :26:

Bilmiyorum ki hcg 39 sonra 71,4 sonra da 99,4 tu o 140 olmaliydi dedi yarin son tahlil istedi
bu arada ne iciyorsan hepsini iptal edelim igneleri de saldirma dedi..iste boylee ne olur dua edin rabbime sigindim hayirlisi bakalim.

Canım tşkler.. burada galiba yaş ilerledikçe sıkıntı emriyo kalitesinde,Bir dahaki denemde PGT yaptıracağım..

Tedaviyi doktorun deger düsük diye kesmis ama, ya hizla yükselmeye devam ederse böyle olan vardir belkide,ben dün yazdinmi okumadim ama dün tekrar test yapildi, ve deger cok düsükse bilemiyorum.hakkindan hayirlisi olsun diliyorum.

99.4 cikti canim ne olur bundan sonra cuma gunu tekrar tahlil var top yaparsa supriz olacak.

hepinize sonsuz tşkler..İyiki varsınız. Kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum.Galiba gün önceden de kendimi hazırlamnın faydası oldu. Ama içimde bir boşluk var..Ve biliyorum o boşluğu bir şekilde dolduracağım ve başaracağım.. Mücadeleye devammm

Arkadaşlar bu sabah evden çıkmadan test yaptım.

34. gün.

Maalesef yine tek çizgi...

Bir süre topikten uzak durmak istiyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum.

Hepinizi çok seviyorum.....

Allah sabır versin. Bugünü sevmedim ben. Herkes üzgün haberler getiriyor. :50:
Sen kafanı dağıt, kendini topla, sonra yine gel aramıza ama hatırım için bir de kan testi yaptır. İdrarda ilaçlarda dolayı görünmeyebiliyor.
Bir de çok uzak kalma bizden. Ben çok özlerim seni.

soğan kürünü bende duydum hatta araştırdım çok iyi olduğu söyleniyo biliniyo ama benim midemde gastrit var mideme zararlı olurmuki soğan kürünü yapsam

Ben bir soğanı tam ortadan ikiye kesiyorum. Yarısını streç filme sarıp kenara koyuyorum, yarısını 1,5 bardak suyla kaynatıyorum. Ilıyınca içiyorum. Daha çok suya soğan kokusu sinmiş gibi oluyor. Yani midene zararı olmaz. İstersen içine sıcakken 1 tatlı kaşığı bal karıştır. Hem içimi daha kolay olur, hem ılık baldan da faydalanırsın.

Ben sana sıkı tut yeğenimi demedim mi? Ama tutunduysa bir şekilde toparlar kendini inşallah. Komşum ufak bir kaza geçirip parmağını sakatlamış yıllar önce. Parmağından ameliyat olmak için gün aldığında 1 hafta kadar geciktiğini farketmiş. Tedbir amaçlı gebelik testi yapılmış, çıkmamış. Adet söktürücü kullanmış, adet te olmamış. Tekrar sağlık ocağına gittiğinde hemşire yüzünde hamilelik var deyip zorla kan almış ve hamile olduğunu öyle öğrenmiş. O kadar röntgen, ilaç vs. korkuyla doktora gitmiş, aldırmak için. Doktor bir şey olmaz demiş. Tutunduysa gelir. Bir sorun olursa düşer zaten. Beni günaha sokma demiş göndermiş kızı. Oğlu 16 yaşında şimdi. Haberin çok iç açıcı değil ama, olmaz diye bir şey de yok. İnşallah görmezsin o kanamayı, inşallah bebeğin sana sağlamca tutunur, inşallah bir mucize de sen olursun.
Ey kadınlar Kulübü yöneticileri: Neden 'Amin' diyen gülen yüz yok? Varsa neden gözümün göreceği yerde değil?

Amiiiinnn canim benim Allah razi olsun

Bunu rahmi kuvvetlendirmek icinmi yapiyorsun? cörek otz yagi bulursam bende deneyeyim. yanliz hazir yogurt cok yiyemiyorum evde kendim denedim tam katilasmadi, maya ve süt hazir olunca kasikla beraber sünen bir yogurt oldu.

Rahmi kuvvetlendirmek için tarçınla balı karıştırıp sakızla çiğniyorum. Eski bir Çin tarifiymiş bu. Çörekotu yağı yumurta oluşumu ve gelişimi için.
Sütü mayalarken içine 1 tatlı kaşığı kadar (5 kilo süt için) süt tozu atarsan kıvamı daha katı oluyor. Bir de yine 5 kilo süte, mayayla birlikte 2 yemek kaşığı (tepeleme) toz şeker eklersen yoğurdun çok uzun süre ekşimiyor. Yine de bulabilirsen gerçek sütle mayala. Mayalık yoğurdun hazır olsa bile süt işlenmemiş olursa bir - iki kereden sonra toparlıyor kendini. Bir de çörekotu yağını ben aktardan alıyorum. Ama birkaç eczanede de gördüm.

canimmmm cokk uzuldummm sonucunaa..
yazacakk birseyy bulamiyorumm.. :((( cokk geccmiss olsunnn hayatimmm... insallah bir dahaki denemende kucagina alacaksinnnn.. tanimak onemli degilki cnm bazen tanidik bile bukadar ortak yasanmisliklarla kalbe dokunamiyor...

Haklısın vallahi. Annem, babam ve anneannemi 40 yıldır tanıyorum sözde. 6 yaşıma kadar anneannem baktı bana. Annem zannediyordum küçükken :)
7-8 aylık evliyken akvaryumdaki balıklarım doğurdu diye sevindim. Anneanneme söyledim, ' bi sen doğuramadın zati' dedi. :43:
Annem ne zaman bu konu açılsa, 'ben senin yaşadığını tersten yaşadım, kaç kürtaj yaptırdığımı unuttum' diyor.
Bir gün babamla tartıştık, çok gergin bir ortamdı 'sizin yüzünüzden çocuğum olmuyor benim' dedim. ' Bana ne söylüyorsun, ben mi doğuracağım' dedi.
Kocam zaten çocuk istemiyorum dedi 5 yıl sonra.
Ben tek başıma yapıyorum bebeği anlayacağın...
Şeytan diyor Doğur bebeği, kimseye göstermeden kaç :35:

Altarnatif tipla ilgili topiklerde hem kiste iyi geldigi, hemde sogani ictikleri ay yogun bir sekilde ovulasyonu yumurtlamayi hissettiklerini yazmislardi.hamile kalmak icinde kullananlar var, yumurtlamada ne gibi etkisi var bilmiyorum belki kalitesinde ve yumuta sayisinda olabilir. birde miyom cok büyükse soganla gecmeyebilir kücük kistlerde etkili olabilir, bir iki gün dene sorun olursa birakirsin bende yazin deneyecegim.

2,5 - 5, 6,5 ve 4 cm. lik kistlerim vardı geçmiş yıllarda. Geçen aykiler de 2,5 ve 3 cm. Bu ay soğan kürünü sadece 3 gün yaptım. O da yarım yamalak. Ama işe yaramış.
Normalde 7 gün sabah akşam yarı tok olarak içip 3 gün ara vermek en iyisi. Bir de en az 3 ay devam etmek lazım.
Rahim içini cildimiz gibi düşünürsek, cilt nasıl zamanla kalınlaşıyor, kirleniyor, kırışıklıklar oluşuyorsa, rahim içi de benzer şekilde bozuluyor. Soğan suyu bir nevi peeling etkisi yapıyor. Çünkü adet, zamanla temizlik için yetersiz kalmaya başlıyor. :42:

Back