Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

günaydın kızlar herkes için güzel bi gün olsun hep mutlu hep olumlu hem pozitif haberler alalım
amiiin.......

Burada işler farklı ahh... Türkiyede 2 dk lıl iş. Burada doktor göneriyor kantestine prosedür yani.. mecbur 27 sini bekliyorum

canım az kaldı yarına bence pozitif çıkacak öyle hissediyorum hakkında hayırlısı olsun yüzün gülsün inşallah.

canım resimdekii ikizler senin dimiii... maşallahh çok tatlılarr Allahım nazarlardan korusun..

evet canim benim ilk goz agrilarim..

bu arada butun arkadaslara kocaman bi gunaydin

ismihan canim bizde birbirimizi cok severek evlendik bizimde 1,5 yilimiz doldu ama birlikteligimiz 4 sene olucak.
veeee daha dun tanismisiz gibi Allah bozmasin. cok seviyorum esimi. Allah butun eslerin mutlulugunu daim etsin.

Amin !

Çoook sevindim arkadaşım.

Bende çok seviyorum ve ALLAH'ıma şükrediyorum O'nu karşıma çıkardığı için.

Canım bebeğin seninleee

Sen niye sürekli yeni tedavi şekilleri arıyorsun anlamıyorum, ilk başta ilacıda kendi kafana göre kesmiştin. Yapma bunu lütfen

Yazdıklarını görünce çok kızıyorum sana haberin olsun.

Son düzenleme:
Amin !

Çoook sevindim arkadaşım.

Bende çok seviyorum ve ALLAH'ıma şükrediyorum O'nu karşıma çıkardığı için.

Rabbimden dilerim ki bu mutlulugunuzu bir bebekle taclandirsin ki galiba o bebek yolda

ne zaman test yapmayi dusunuyorsun?

bu arada bende okulda calisiyorum memur olarak ama bizim ogrenciler biraz buyuk
ilk girdigimde beni tavlamaya calisanlar bile oldu

sonra oglumda bu okula geldi bana anne diye seslendikce sok gecirdiler zavallilar

canımm :)) benim deneme sayımı 6. denemede - birde fsh: 6,06 yazabilirsen çok sevinirim:)) öptümmmmm

Çok güzel bu yaaa

Güzel dileklerin için teşekkür ederim Selcan'cığım.

Belki akşama yaparım; bilmiyorum

Şimdi senin ikizlerin resmi gördüm.

Ayy ALLAH'ım esirgesin aynından bana da versin,(Amin) ne çok severim ben tek yumurta ikizini yaaa

Çok güzel bu yaaa

Güzel dileklerin için teşekkür ederim Selcan'cığım.

Belki akşama yaparım; bilmiyorum

Şimdi senin ikizlerin resmi gördüm.

Ayy ALLAH'ım esirgesin aynından bana da versin,(Amin) ne çok severim ben tek yumurta ikizini yaaa

yuppiiiiiii merakla bekliycem bende

amin kuzum cumlesinin insallah...Rabbim isteyen herkese versin icinde sana da nasip etsin insallh.

ilacı kendi kafama göre kesmedim.. sordum şule hanıma onlar kes dedikleri için kestim.. neden araştırmıyayım .. ben de elbetteki inşallah benimledir diye dua ediyorum içimden ve kalbimden hatta inancımdan söküp atmadım bebeğimi.. Ben gelişen olası durumlara göre tedbirlerimi almaya ve güçlü olmaya çalışıyorum sadece....
gERÇEKTEN DE ZATEN ÜZGÜNÜM ... sadece dertleşmeye çalışıyoırdum ben ......hepiniz Allaha emanet olun!!

tabiki biraz dinlen bu düşünceler hesaplar kitaplar insanı dik durmaya çalışsak da yıpratıyor kesinlikle .Bu dinlenme süresinde de rahim filmi adet bitimin de 3-4 gün içinde çektir kafandan gitsin .Biraz da normal yolla dene Rabbim belki o zaman vericek ne bliyoruz .Biz doktorların elinde oyuncak olduk ,biraz bişeyler sor hemen senden huzursuz oluyolar .Biraz dinlen kendine gel ondan sonra (bu arada doktor araştır tabiki ) düş yine yollara .

ah kuzum butun bu olanlar seni cok yipratti kiyamam..birde hormonlar uzerine eklenince daha bi hassas oluyor insan dimi..

ama ismihan arkadasimizin amaci seni uzmek degildi iyi niyetinden yazdi eminim ben buna hepimizin ortak dilegi bebeginin seninle olmasi seni birakmamasi..

sana kocaman kocaman opucukler yolluyorum

Bitanem seni üzmek değil ki niyetim, sadece pozitif düşünmeni sağlamaya çalışıyorum ben.

Tedbir almaaa artık- SENİN BEBEĞİN KARNINDA

Dertleş tabi ki, ama senin umutsuzluğun bebeğini etkiliyor.

Hiçbirşeyi biz kontrol edemeyiz Cmas. Alnımıza yazılanı yaşayacağız. Biraz sabır nolursun.

Seni çok seviyoruz bunu sakın unutma

Selcan beni anladığın için ayrıca teşekkür ederim. Cmas'ımın hormonları yapıyor bunu.

Aslında buna sevinmek lazım, çünkü O bir ANNE

Allah razı olsun! Evet biliyorum elbette beni düşünüyorsun .. iyiliğimi istiyorsun... selcancım evet hepiniz sağolun... bana ne oluyor böyle ? çok korkuyorum... çok .. evet hormonlarım başımı döndürüyor ... bi ağlamak geliyo.. ama korkuyorum....

aslinda bunu duyduguma sevindim ben sakin yanlis anlamada demekki hormonlar gorevini yerine getiriyor. umarim o hormonlar seni allak bullak eder bebegin hizla buyur

merhaba Volin umarım yarın mükemmel bir gün olur senin için.. inşallah olumlu bir sonuç alırsın...hem hepimizin böyle sonuçlar duymaya ihtiyacı var... dualarımız seninle...:) her şey çok güzel olacak diyelim... öyle olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…