- Konu Sahibi akideciknane
Puffyyy supersin masallah sana canimmmmmmm insallah 3 ude dollenecek hayirlisiyla buna inaniyorumm bebek haberi alicam senden yarinda hayirli haber gelecek.evet o bahsettigim durum cok ekstrem aama o topicde cok degerli insanlar ar e onlari cok seviyorum.canim senin problemin neydi neden olmuyodu?birde sende ne ilclari kullandilar?
İnşallah duaların kabul olur iyi haberler alırım ama her şey hazırlıklı olmak lazım deyip bütün riskleride unutmamaya çalışıyorum hayatta her seye iki tarafından baktım hep cok duygusallık bazen asırı üzüntüye sebep olur mantıklı olmaya çalışıyorum.
Eşimde hiç bir sorun yok bendeki sorun yastan kaynaklı rezerv azlığı başka hiç bir problemim yok cok şükür.
Bende hiç bir on tedavi yapılmadı çünkü rahimde herhangi yapisal bir bozukluk , myom veya kist sorunum yok sadece folibol ve b12 vitamini kullandım.
Tedavi başlangıcında gonal-f ile başladım yumurtalar iyi yanıt verince başka ek ilaç vermediler , baskilama için cetrotite , çatlatma için ovritella kullandım.
Gonal-f düşük dozda ve sadece 6 gün kullandım yumurta kalitesi etkilenmesin diye durum budur :))))