- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
- #9.681
canlı slm canım nasılsın..bizim sayfamıza gelmiyosun artık bende sizleri burdan takip ediyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlı slm canım nasılsın..bizim sayfamıza gelmiyosun artık bende sizleri burdan takip ediyorum...
Selam canim, kalp kalbe karsidir derlerya, bende simdi siszin sayfada alise yazdim geldim. bende seni takip ediyorum bu siralar burayada cok yazamiyorum. esim 1 hafta izinli cok uygun olamiyorum sen neler yapiyorsun umarim hersey yolundadir.
canimm cok sagolll.. bende yumurta sayisina takilmiyorum artik cunku gecmis tedavilerimde rezervimi kotu etkiledi... Aret bey seninle tedavi biraz ugrastirici olacak ama sonuca gelecegiz dedi.. hayirlisi artik..canım tedavin hayırlı olsun 3 yumoş çok güzel maşallah...inş üçüde gelişir emriyo olur..klomen çok iyi gelicek canım doğal yumoşlarla hamiş kalıcan inş...
önceki sayfalari cok okuyamadim. tedaviye bugünmü basladin hayirli olsun.
canım adeti bekliyorum inş söktürücülere gerek kalmadan adet olurum...adet gecikmeleri oldukça umutlarım azalıyo..Allahım hepimizin yardımcısı olsun..sen mart gibi başlıyosun galiba tedavilerine öyle okumuştum yanlış hatırlamıyorsam..inş tüp bebek gerek kalmadan doğalından gelsin meleğin canım..
Galiba çok takınca, saplantı haline getirince kendi üstümüzde öyle bir baskı oluşturuyoruz ki zaten stresten olacağı varsa da olmuyor. Keşke biraz rahatlayıp oluruna bırakabilsek, zaman kaygısına düşmeden. ama ben kendi adıma özellikle son 1 yıldır bunu başaramıyorum, yaşa inanılmaz takılmış vaziyetteydim en buyuk stresimdi ama şimdi burda sizi okuyunca yalnız olmadığımı hatta güzel başarı hikayelerini duyunca daha iyi hissetmeye başladım. Acayip bir destekmiş burası, keşke daha önce katılsaymışım aranıza.
İnşallah hepimiz birgün burda hamileliklerimizi, doğumlarımızı, özlemle beklediğimiz kuzucukların ilk kelimelerini paylaşacağız.
Biraz daha tevekkül ve sabır inanıyorum alacak inşallah.
Bilmiyorum ki kızlar bana stres önemliymiş gibi geliyor. Sadece çocuk için değil her konuda stres yapmak yada takıntı haline getirmek olumsuz etkiliyor. Bende çok büyük bir oranda strese bağlıyorum kendimdeki negatifleri. Zaten normalde de hiç relax bir insan değilim o yüzden ilk başlarda çok üstüne düşmemeye çalıştım çünkü taktım mı takıyorum.
Kusura bakma gec yaziyorum.Avustralyada yasiyorum ve burasi Turkiyeden 9 saat ilerde. Banada doktor D vit.verdi . Yaklasik 5 aydir kullaniyorum. Ayrica folik asit tabii ki.Dhea hormon aliyorum.transferden sonra kestim. Coenzyme q10 ve sivi klorofil aliyorum.Biyopsi sonucumda doktor birsey pek bulamadi.Ama yine onemli.Mutlaka rahim kontrolu yaptirmalisin.Ben ilk tup bebekte Turkiyedeydim.Su an da transferimin 6.gunu dondurulmuş son embriyom transfer edildi.27 subat test gunumu bekliyorum.
Arkadaslar aranizda lenfosit asisiyla hamile kalan varmi ayrica doktorum embriyo transferinden once benden alinan kani islemden gecirdikten sonra onunla rahim icini temixleyip ondan sonra transfer yapacaklarini soylediler bunu ilk kez yaptiricam.cuha cicegini kullanmaya basladim ve sanki yumurtaliklarda heran hasta olacakmidim gibi bir his uyandiriyor bu iyimi kotumu bilmiyorum.doktor dakincasi yok dedi bunu kullananiz varmi
canım ben bu kan alıp rahim içi yıkamayı yine duymuştum ama kimlere yapılıyor bilmiyorum çok etkili oluyor denilmişti.... neden böyle bir yol izliyor doktorun sordunmu canım.. sizde sorun tam olarak neydi, doktorun kim hayatım.... bizde soralım doktorlarımıza....çokmu soru sordum:)))
Dr. Da keseyi gordu. Dis gebelik yok dedi....iki hafta sonra gel dedi...kalp atisi gormedi kese daha kucuk...ilaci birakmak istedigimi soyledim...birak dedi....eger bu bebek gelismezse mudahale (kurtaj) olacak miyim dedim...hayir dedi... gelisim olmazsa vucut kendiliginden atar dedi...
eger gelismez ve duserse bir daha ne zaman tup b.basliyayim dedim.......bir daha baslama! Siz elinizden geleni yaptiniz ..birakin .....!!!!!! Dedi.....
kızlar bugun kü durumum da Şu:
yazıp yazmamakta kararsızdım , kafanızı karıştırmak istemiyorum. çünkü benim bu ay ki durum karıştı,
ben geçen adetin ortasında tekrar yumurtlamışım ki bu adetin 2.günü 17x18 mm lik folikul varmış , ve ayrıca 7 ve 8 mm lik yumiler var. bugün e2 yine yükselince ilk folikilü çatlatmaya ve mümkün olursa diğer 2 folikülü devam etmeye karar verdim. (3.gün yeni foliküller 8 ve 10 mm olmuş), bu fikir benimdi. denemekten ne kaybederiz diye buna karar verdim. dr tedaviye e2 224 olduğundan başlamayalım dedi ama ben şansımı denemek istiyorum. bilimsel bebek karya da , adetin ortasındaki bir foliküldü , belki bana da şans güler. ya da bu baskın folikül giderse diğerleri büyüyebilir. bu ilkini almazsak diğerleri büyüyemiyormuş, yani durum şu, hiç işe yaramayabilir bu isteğim, ya da ALLAHIM> OL dediyse birşeyler olabilir. Ben önümüzdeki ay eşim için İst. gidiyorum ya, bu ayı boş geçmek istemiyorum yaaaa.
zaten geçen ay da yine ist. gitmiştik ve tedavi olamamıştım... Bakarmısınız durumuma , Allahım geçen ayın folikülünü de bu ay gönderdi bana sanki, sırf bu yüzden denemek istedim..... öpüyorum hepinizi
kızlar bugun kü durumum da Şu:
yazıp yazmamakta kararsızdım , kafanızı karıştırmak istemiyorum. çünkü benim bu ay ki durum karıştı,
ben geçen adetin ortasında tekrar yumurtlamışım ki bu adetin 2.günü 17x18 mm lik folikul varmış , ve ayrıca 7 ve 8 mm lik yumiler var. bugün e2 yine yükselince ilk folikilü çatlatmaya ve mümkün olursa diğer 2 folikülü devam etmeye karar verdim. (3.gün yeni foliküller 8 ve 10 mm olmuş), bu fikir benimdi. denemekten ne kaybederiz diye buna karar verdim. dr tedaviye e2 224 olduğundan başlamayalım dedi ama ben şansımı denemek istiyorum. bilimsel bebek karya da , adetin ortasındaki bir foliküldü , belki bana da şans güler. ya da bu baskın folikül giderse diğerleri büyüyebilir. bu ilkini almazsak diğerleri büyüyemiyormuş, yani durum şu, hiç işe yaramayabilir bu isteğim, ya da ALLAHIM> OL dediyse birşeyler olabilir. Ben önümüzdeki ay eşim için İst. gidiyorum ya, bu ayı boş geçmek istemiyorum yaaaa.
zaten geçen ay da yine ist. gitmiştik ve tedavi olamamıştım... Bakarmısınız durumuma , Allahım geçen ayın folikülünü de bu ay gönderdi bana sanki, sırf bu yüzden denemek istedim..... öpüyorum hepinizi
cuha ciceğini kullanıyorum, bu topicte selcan kullandı ve hamile kaldı, onunla mı ilgili bilemiyoruz tabi.. bazılarımız başladı. iyi olup olmadığına birkaç ay sonra beraber karar veririz arkadaşım.Arkadaslar aranizda lenfosit asisiyla hamile kalan varmi ayrica doktorum embriyo transferinden once benden alinan kani islemden gecirdikten sonra onunla rahim icini temixleyip ondan sonra transfer yapacaklarini soylediler bunu ilk kez yaptiricam.cuha cicegini kullanmaya basladim ve sanki yumurtaliklarda heran hasta olacakmidim gibi bir his uyandiriyor bu iyimi kotumu bilmiyorum.doktor dakincasi yok dedi bunu kullananiz varmi
inşallah dediğinden olur tatlımCanim allah gonlune gore versin bakarsin hissettigin dogru cikar ve bebegine kavusursun.kimi zaman hislerimiz bize en dogru yolu gosterir
Çok ilginç geldi durumun. Ve kararın da örnek olacak bir karar. Allah hakkında hayırlısını versin, inşallah bir mucize de sen yaşarsın (Amin)
Diger topikte sana yazdim canim, hic stres yapma dogru kararla, bu durumu güzel bir sekilde atlatacaksin. benim bebek calismalarim baslayana kadar, sizi tabloda hamile diye güncellemeliyim bunu diliyorum.![]()
evet bayağı ilginç , ama belki bunda da bir hayır vardır. Yaptığım enayilik mi yoksa cesaret mi bilemedim, ama en azından içimde kalacağına denemiş olup göreceğiz.![]()