Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çevremdeki hamilelerin bir çoğunda grip belirtileri, hamilelik haberinin hemen öncesinde geldi. Çoğu soğuk algınlığı diye ilaç bile kullandı. Uyku, kasık ağrısı, grip... Kulağa güzel geliyor. Az kaldı, test sonucunu da yaz şuraya da gerine gerine tebrik edeyim yahu :49::46::16:

zanork bilmiyorum...endişelenmemeye çalışıyorum...biliyorum hepimiz elimizden geleni yapıyoruz..ama doktorlar sağolsun..Şansınız 40 dan sonra çok hızlı düşüyor demeleri tepemi attırıyor..İşte bu yüzden inancımı tersine yüksek tutuyorum.:36:

yazını okuyunca biraz önce suyu açıp anlattım.. Doğru diyorsun her tedavi öncesi böyle oluyorum galiba karamsarlıklar tavan yapıp rüyaya kadar giriyor.... Canım senin gribin güzel birşeyin müjdesi olabilir.. Transferden sonraki gripler gebelik habercisi oluyor vücut embriyoyu sahiplenirken tutunma sırasında hafif bir grip oluşabiliyormuş senin bünyende şu anda tutundu demekki.. çok sağol canım güzell sözlerin için..:16::16:

Canım sizlerin iyi yürekli olduğuna gönülden inanıyorum o yüzden ilk buraya anlattım.. Sende tersi çıkar demişsin demekki tersi çıkacak kısacak bir yoldan geçip bebişime kavuşacağım diye düşünüyorum artık.. Güzell bir gün olsun gerçektende pozitif enerjiye çok inanıyorum.. şimdi gidip güzel bi duş alıp saçlarımı güzelce yapıp bebişim için pozitif olacağım.. çok sağol canımcığım :16::16:

hadi bakalım doktordan hayırlı haberlerle dön .bizi merakda bırak ma

Cmas senin doktorla görüşmen umarım güzel geçer .
Cedrus sen nerelerdesin doktorda neler oldu ,yazdıysan da ben atladım sanırım

Volin sen hamilesin..miranda bana demistiben de hafif bi seyler olmustu dda ..bebek tutunurken annesinin direncinden alirmis...bana da oyle oldy..ben de hamileyym ama benim duryrym malesef sallantida....hayirlisi diyorum ..ama sen hamissin o benis tutundu sana bilgin olsun

Ensuece canim.ruyan hayirlara vesile olsun...ve hepimiz hayrA yoralim hayrolsun...canim ben cok ictenlikle inandigim yorumum su ki..sen bu yolun artik sonuna geldin..bu sefer olacak insallah...cok zorlu yollardan gectin..uzun cileli..ama insallah bu sefer basari bekliyir...biz topraktan yaratildik.kemik ve ete burunduk di mi.?.toprak yerine et kemik te varolus ve yaratilis iste....bir yaratilis yolunda zorlu bir mucadele....ve yuce Allah arik ete kemige can versin insallah
..ben bu sefer olacak bu is diye yordum...

Volin sen hamilesin..miranda bana demistiben de hafif bi seyler olmustu dda ..bebek tutunurken annesinin direncinden alirmis...bana da oyle oldy..ben de hamileyym ama benim duryrym malesef sallantida....hayirlisi diyorum ..ama sen hamissin

Oncelikle bunu duymak bile enerjimi yukselti cmas1.Son durumun nedir tam olarak bilmiyorum. Bebegin seninle kalacak ve biz onun burada guzel resimlerini gorecegiz insallah;))

zanork bilmiyorum...endişelenmemeye çalışıyorum...biliyorum hepimiz elimizden geleni yapıyoruz..ama doktorlar sağolsun..Şansınız 40 dan sonra çok hızlı düşüyor demeleri tepemi attırıyor..İşte bu yüzden inancımı tersine yüksek tutuyorum.:36:

Cok gecmis olsun canim insallsh bebegin seninledir ve bizimle mutlulugunu paylasirsin.

Canım anlatsana nasıl yapıyorsun İncir kürünü hangi dönemde kullanıyosun. Bende kısmetse bu ayın 24unde tekrar başlıyacağım tüp bebeğe. Gerçi daha doktor araştırıyorum ama .Siz hangi doktora gidiyosunuz memnunmusunuz?

Canım adetinin 5. günü başlıcaksın verdiğim kürlere.öncelikle küçük bir kavanoza 15 tane inciri 4 parçaya böl koy ve üzerlerini geçesine kadarda zeytinyağı ile doldur.(bunu adetinin 4. gün yapki 1 gün iyice özdeşmesi lazım incir ve zeytinyağının)Adetin 5. günü allahımın izni ile sabah akşam yemeye başla.ve eğer çaılışmıyorsan gün içerisinde 8 tane inciri 1.5 su bardağında 5 dakika kaynat dinlendirip iç. gerçi ben fazla fazla yaptım akşamdan yapıyordum bir sonraki akşama kadar aklıma geldikçe içiyordum.içinede harnup pekmezi az bişey. eşimede o zeytinyağlı incirden yedirdim günde 1 kere ve akşam sabah harnup pekmezi ceviz.ve ben bunu yaptığım ay hiç ilaç kullanmadan hamile kaldım.darısı başına canım benim. gerçi ben küre adet olmadan başladım.bırakmadan da dvm etiim adet dönemindede harnup pekmezi içtim.ne olur deneyin canım benim.:49:

Canım anlatsana nasıl yapıyorsun İncir kürünü hangi dönemde kullanıyosun. Bende kısmetse bu ayın 24unde tekrar başlıyacağım tüp bebeğe. Gerçi daha doktor araştırıyorum ama .Siz hangi doktora gidiyosunuz memnunmusunuz?

canım ben mersindeyim OSMAN NURİ AKSU gidiyorum ama SEMRA VEZİRDE çok iyi bir doktor.o tehlikeli dönemimde ikisi ile görüştüm.

Dr. Da keseyi gordu. Dis gebelik yok dedi....iki hafta sonra gel dedi...kalp atisi gormedi kese daha kucuk...ilaci birakmak istedigimi soyledim...birak dedi....eger bu bebek gelismezse mudahale (kurtaj) olacak miyim dedim...hayir dedi... gelisim olmazsa vucut kendiliginden atar dedi...

eger gelismez ve duserse bir daha ne zaman tup b.basliyayim dedim.......bir daha baslama! Siz elinizden geleni yaptiniz ..birakin .....!!!!!! Dedi.....

dr. Da keseyi gordu. Dis gebelik yok dedi....iki hafta sonra gel dedi...kalp atisi gormedi kese daha kucuk...ilaci birakmak istedigimi soyledim...birak dedi....eger bu bebek gelismezse mudahale (kurtaj) olacak miyim dedim...hayir dedi... Gelisim olmazsa vucut kendiliginden atar dedi...

Eger gelismez ve duserse bir daha ne zaman tup b.basliyayim dedim.......bir daha baslama! Siz elinizden geleni yaptiniz ..birakin .....!!!!!! Dedi.....

ne demek başlama yanı manyak mı adam ya ...

Doktordan güzel haberlerle gel inşallah.
Rüyan seni korkutmasın. Sanırım kendi kendine sonuca ulaşan ve kararından kolay kolay vazgeçmeyen bir yapın var. Çok zor ikna oluyor, zor inanıyor ama bir kere inandın mı da bir daha sorgulamadan sonuna kadar savunuyorsun. Rüyanda da bu özelliğini hatırlatıyor sana aslında. 'Biraz gevşe, biraz oluruna bırak. İyiyi isteyip kötüyü bekleme. Bırak hayat sana vereceğini versin. Zor bir süreç zaten, kendine eziyet haline getirme.' diyor rüyan.
Her tedavi öncesi grip oluyorsan, heyecandan bağışıklık sistemin etkileniyor olabilir. Bal ve zencefil tavsiye ederim. Bir de tarçın. Hem enerji verir, hem bağışıklığını destekler...

canım ya çok sağol ne güzel yorumlar yapmışsın ve çok doğru diyorsun ben çok inatcıyım ve hiç pes etmeyi sevmem.. ama bunun faydalarının yanında çok zararlarınıda gördüğüm zamanlar oldu:)).. gerçekten bende bağışıklık sorunu var.. her önemli olaydandan önce vücudum hemen bütün tepkilerini veriyor, çok kırılganım devamlı saatlerce ağlarım evde hep salya sümük dolaşırım.. .. sabah bal tarçın zencefil ıhlamur içtim iki defa biraz daha toparladım gibi.. ağla ağla fayda görmedim bu tedavidede biraz gülelim bakalım:))

hadi bakalım doktordan hayırlı haberlerle dön .bizi merakda bırak ma

:)) tedavi başladı canımmcığımmm

Ensuece canim.ruyan hayirlara vesile olsun...ve hepimiz hayrA yoralim hayrolsun...canim ben cok ictenlikle inandigim yorumum su ki..sen bu yolun artik sonuna geldin..bu sefer olacak insallah...cok zorlu yollardan gectin..uzun cileli..ama insallah bu sefer basari bekliyir...biz topraktan yaratildik.kemik ve ete burunduk di mi.?.toprak yerine et kemik te varolus ve yaratilis iste....bir yaratilis yolunda zorlu bir mucadele....ve yuce Allah arik ete kemige can versin insallah
..ben bu sefer olacak bu is diye yordum...

ayy cmass canım ya inşallahh ete kemiğe can verirr Allahım.. inşallah canım bu yolun sonuna geldim.. doktorumda bu son Adetin olsun dedi... çok sağoll hayatım ya olumlu düşünüpp evrene pozitiff enerji yayacağım.. seninde kesen gözüktü ne güzell maşallah birde kalp atışını duyalım hepberaber ne güzell olacak.. bu sene hepimiz bebişlerimize kavuşacağız..

arkadaşlar Aret bey 3 tane sağlıklı büyüyebilecek yumurtan var dedi.. klomene başladık pazartesi yine gideceğim.. bakalım hayırlısı artık... tedaviye başladımya gerisi gelir..

Dr. Da keseyi gordu. Dis gebelik yok dedi....iki hafta sonra gel dedi...kalp atisi gormedi kese daha kucuk...ilaci birakmak istedigimi soyledim...birak dedi....eger bu bebek gelismezse mudahale (kurtaj) olacak miyim dedim...hayir dedi... gelisim olmazsa vucut kendiliginden atar dedi...

eger gelismez ve duserse bir daha ne zaman tup b.basliyayim dedim.......bir daha baslama! Siz elinizden geleni yaptiniz ..birakin .....!!!!!! Dedi.....

canım sakın ilaçları bırakma.. sana bir örnek vereceğim.. ablam 9. tüp denemesinde hamile kalmıştı sonunda ve doktor önce 1 tane bebiş gözüküyor dedi ve aradan 1,5 ay geçince doktor aynen şunu dedi 2. embriyon çok geçte olsa gelişmiş şu anda ikizlere hamilesin ama bu ikinci embriyo 1,5 ay geç gelişti bunu alalım yani sonlandıralım yoksa zaten gelişmez sakatda olabilir dedi.. ablam ısrarla asla sonlandırmak istemiyorum ona bir şans vereceğim dedi.. ve o miniş embriyo yavaş yavaş diğerinden çok geç olarak gelişti.. ikizler doğru biri 2,5 kiloydu diğeri 1,5 kiloydu ve sonradan gelişen elimizden daha küçüktü.. şu anda ikiside 6 yaşında ve çok sağlıklılar hiçbir sorunları yok.. boy pos kilo maşallah herşey yerinde.. Allahım geçte olsa ol dedimi olur.. ilaçları biraz daha bırakma ... yazık bukadar uğraştı miniş bebişin ona biraz şans ver..

Volin sen hamilesin..miranda bana demistiben de hafif bi seyler olmustu dda ..bebek tutunurken annesinin direncinden alirmis...bana da oyle oldy..ben de hamileyym ama benim duryrym malesef sallantida....hayirlisi diyorum ..ama sen hamissin o benis tutundu sana bilgin olsun

Alemsin Cmas1, daha bebeğin karnında, bir sorun yok, sıkıntı yok, sen kürtajı, yeni tedaviyi falan konuşuyorsun. Senin karnındaki ben olsam seni bağırta bağırta doğardım varlığıma inan diye. Rahat bırak ayol çocuğu. Hamileliğinin tadını çıkar biraz :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:

Sen bırak doktorların ne dediğini. Her türlü insan geliyor önlerine ve herkesin bünyesi farklı ama tıp sektörü ısrarla fabrikasyon çalışmaya uğraşıyor. Onlara göre 35 yaş üstü evden dışarı çıkmasın...:37:
Bu arada belirtilerin tek başına bir şey ifade etmeyebilir belki ama birleştiklerinde işaret ettikleri şey ortak: Bebeğin çabalıyor. İnşallah başarır. Kimin ne dediğini boşver. Sen bebeğine sevgini ver, sevgin de bebeğine güç versin ve ayrılmasın 9 ay .

canım ya çok sağol ne güzel yorumlar yapmışsın ve çok doğru diyorsun ben çok inatcıyım ve hiç pes etmeyi sevmem.. ama bunun faydalarının yanında çok zararlarınıda gördüğüm zamanlar oldu:)).. gerçekten bende bağışıklık sorunu var.. her önemli olaydandan önce vücudum hemen bütün tepkilerini veriyor, çok kırılganım devamlı saatlerce ağlarım evde hep salya sümük dolaşırım.. .. sabah bal tarçın zencefil ıhlamur içtim iki defa biraz daha toparladım gibi.. ağla ağla fayda görmedim bu tedavidede biraz gülelim bakalım:))

:)) tedavi başladı canımmcığımmm

ayy cmass canım ya inşallahh ete kemiğe can verirr Allahım.. inşallah canım bu yolun sonuna geldim.. doktorumda bu son Adetin olsun dedi... çok sağoll hayatım ya olumlu düşünüpp evrene pozitiff enerji yayacağım.. seninde keen gözüktü ne güzell maşallah birde kalp atışını duyalım hepberaber ne güzell olacak.. bu sene hepimiz bebişlerimize kavuşacağız..

arkadaşlar Aret bey 3 tane sağlıklı büyüyebilecek yumurtan var dedi.. klomene başladık pazartesi yine gideceğim.. bakalım hayırlısı artık... tedaviye başladımya gerisi gelir..

canım tedavin hayırlı olsun 3 yumoş çok güzel maşallah...inş üçüde gelişir emriyo olur..klomen çok iyi gelicek canım doğal yumoşlarla hamiş kalıcan inş...

canm çığım seni hep takip ediyorum bu kadar umutsuz olma kötü şeyler getirme aklına...senin kanaman olmadığı sürecede ilaçlarını sakın bırakma...mucize bebeğin Allahımında izniyle çok sağlıklı doğacak annesi...

Kalp atisi icin erken 2 hafta sonra gittiginde görürsün. ilaclari birakip birakmama konusunda bir bilgim yom ama, arkadaslar birakma diyor bende sasirdim nasil yapsanki:44:hadi sen sordunda bir dahaki tüpe ne zaman baslarim diye,doktorun cevabida ilginc bilimsel bir aciklama yapmadan baslamayin demesi, bosver sen mutlu olmalisin bebegin seninle dilerim saglikla kucagina gelsin.

Back