• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadasim ovulasyon testi calismalari nasil gidiyor? sonuclar ne alemde dun saat 15.00 gibi yapicam demissin. sonuc noldu merak ettim yahu :40:

valla iyi gidiyor hafta sonu malum mesai yogun oluyor:17::9: sende haberler nasil? tedaviye basladin dimi hayirli olsun bebekle sonuclansin insallah:49:

arkadasim ovulasyon testi calismalari nasil gidiyor? sonuclar ne alemde dun saat 15.00 gibi yapicam demissin. sonuc noldu merak ettim yahu :40:

heyyyyy kızlarrrr:3::3:

selcanımm hem diyorsun hafta sonu malum mesai diye hem de benden haber bekliyorsun , cıks cıks cıks yahuuuuuu:1:
şimdi kuzum durum şu oldu ki , testlerde 2. çizgiler dün silikleştiii... gitti yımırtam gittiiiiiii:43::30::30:

şimdi ki durumda Allah Kerim deyip bekleyeceğiz bakalım neler olacakkk, şafak 3 mayıs :49:

çamaşırı , temizlikti oydu buydu derken bu haftasonunu da yidikkkk :51:

yarın bizim mart ayında transferi olanlar topiğiden kuzularımla buluşacağız, çokk heyecanlıyımmm...

öpüyorummmmmmmm:37:

p.s : bugünü dinlenerek geçireceğimmmm:51::9:

Son düzenleme:
bu arada minnak torunum mouse bozdu , bende laptopun kendi mousenı kullanmaya alışkın değili... abuk sabuk bir şeyler okursanız affedin gariiii:37::37:

heyyyyy kızlarrrr:3::3:

selcanımm hem diyorsun hafta sonu malum mesai diye hem de benden haber bekliyorsun , cıks cıks cıks yahuuuuuu:1:
şimdi kuzum durum şu oldu ki , testlerde 2. çizgiler dün silikleştiii... gitti yımırtam gittiiiiiii:43::30::30:

şimdi ki durumda Allah Kerim deyip bekleyeceğiz bakalım neler olacakkk, şafak 3 mayıs :49:

çamaşırı , temizlikti oydu buydu derken bu haftasonunu da yidikkkk :51:

yarın bizim mart ayında transferi olanlar topiğiden kuzularımla buluşacağız, çokk heyecanlıyımmm...

öpüyorummmmmmmm:37:

p.s : bugünü dinlenerek geçireceğimmmm:51::9:

sana burdaki varligina o kadar cok alismisim ki seni goremeyince bi eksiklik hissettim ben canim ya harbi soyluyorum.

ee sen yumurtan catlayip gitmeden once degerlendirmistin dimi? o zaman bekleyip gorucez.

senin safak 3 benim ki 4 mayis :72:

yarin size iyi eglenceler ozendim valla insallah bizde birgun tanisip gorusuruz. herkese slm :5:

Kizlarrrr gene olmadim olmuyorum karni cok sis yaa snir oluyorum tipim bozulduu valla ne yapcam ben oldumu olacakmi derken ne oldu bakalim.calismalardaki arkadaslar basarilarrrrrrr

sana burdaki varligina o kadar cok alismisim ki seni goremeyince bi eksiklik hissettim ben canim ya harbi soyluyorum.

ee sen yumurtan catlayip gitmeden once degerlendirmistin dimi? o zaman bekleyip gorucez.

senin safak 3 benim ki 4 mayis :72:

yarin size iyi eglenceler ozendim valla insallah bizde birgun tanisip gorusuruz. herkese slm :5:

oyyy canımm kuzummmm , varlığımız bir diğeriyle daha anlamlıyken , sadece benim yokluğumun ne önemi var ki... bak şimdi de ben buradayım ama sen yoksun.:53:

Rabbim kısmet ederse , tatile geldiğin zamanlarda yada TR ye geldiğin birangi ( herhangi demeliyim evet ama "Elvada Rumeli " türkçemi fena bozmuştu , bir bu kaldı düzeltemediğim):1: zamanda mutlaka görüşelim valla... :38:

çatlayıp gitmeden önce , yumurta yumurta olmadan önce , dünden sonra yarından önce... hep değerlendirdim ben kuzum, ziyankarlığı sevmem:9::9:

kocaman kucaklıyorum seni ve öpüyorum...yine görüşmek ve gülüşmek üzere selcanım kuzumm:38:

Kizlarrrr gene olmadim olmuyorum karni cok sis yaa snir oluyorum tipim bozulduu valla ne yapcam ben oldumu olacakmi derken ne oldu bakalim.calismalardaki arkadaslar basarilarrrrrrr

akidecikimm , hamile kadınlarda regl gecikmesi görülmesi normaldir. karnı da şişer üstelik...
eğer hormonal bir dengesizlik sonucu yaşamıyorsan bu durumları hamilesin benceeeeeee:27::1:

Verdiğin bilgiler için teşekkürler istanbul uzak istemiyorum dedikçe istanbul olcak gibi bursa acıbademle görüştüm demin randevu için ama hastanenin yapıkredi sigortayla anlaşması yokmuş bakalım ne olcak akşama eşimle konuşcaz daha başlamadan içim sıkıldı ya

Canim insallah senin icin hayirli olanı secersin , sana ben dahil şurası iyi burası iyi cok diyen olabilir , tavsiyem mutlaka on gorusme yapmadan yer secme , bu islerde dogru yer , dogru zaman , dogru doktor onemli , ama sunu unutma doktor vesile veren Rabbim , ol derse oluyor.
Bu arada bu isler gerçekten cok zor , sabir istiyor , zaman istiyor , sakinlik ve huzur istiyor Allah yolunu acik etsin...

selaamm doktordan geldim 3 4 fölikül var salı kadar iğne olucam eğerki yumoşlar büyürse tedaviye devam yoksa bu ayı erteliycez dedi..yanlız bu ay hormonlarıma bakmadılar..işallah herşey yolunda gider..bügün biraz stres vardı rüyamın etkisinde kaldım ..sonra geçti çok şükür...allah hepimizin yardımcısı olsun..sizler napiyosunuz :)

:nazar::nazar:ne güzel battaniyeside örülüyormuş..en güzelini yapıyosun stres yok rahat rahat işallah..bizim kızlar çok tatlılar .:))okuyunca gülüyosun için açılıyor..:)bende başlıyorum işallah hayrlısyla..salı günü devammı tamammmı karar verecekmiş doktor..işallah bizlerde battaniyeler örecek durumlara geliriz :))

Canim ne guzel 3-4 folikul :nazar: insallah sali Günü'de guzel haber oacaksın bak bu kadar emek verdin Rabbim bosa cikarmasin emeklerini insallah .
Battaniye bitsin resmini yükleyeceğim size ornek olsun :))

kizlar var ya hastayim ben size. seviyorum sizi tatliskolar :):16:

canim benim üzülme sikma canini. bizde 4.denememizi yapacagiz sonra dükkan kapanir. Cek cumhuriyetinde donasyonu düsünüyoruz daha sonraki adim olarak. pek tabi bu arada denemelere devam. Yüce Rabbim hayirlisini nasip eylesin hakkimizda.

Elin kus popon tas göbisin de zip zip bebis olsun. sen ve minnak bebisin Allaha emanet olun.:16:

Ben ve zıp zıp bebis seni oper insallah yarin sabah göreceğiz kendisini , onemli sahsiyettir kendisi simdiden oyuncak etti bizi teyzesi
Sende Allah emanet ol :))

Topigimin gullerii nasilsinizz ben evde ugrasiyorum belcika hala cok soguk ben hala hastalanmadim bazen agrilarim oluyor geciyor hic bir belirtim yok sadece koca memelerim iyice kocaman oldu ama acimiyor uclari dugme gibi insallah menapoza girmemisimdir ama oyle atesler matesler yok sadece esim gece diyoki kalorifer gibisin.test yapmadim beklicem son adetim martin 8 i bakalim ben nisanin baslarinda bir barsaklarimdan rahatsizlandim hastannelik oldum orda kan testi yapilmisdi ama bisey yokdu ne bileyim yaa ruyalarim cikdimi cikmadimi 20 gundur igneler kasik batmalari yasiyorum gelen giden yok ha oldum ha olucam yok isdee.karnimda valla bir siski dobi gibiyim.bakalimm 2 - 3 gn daha beklicem burdan yazicam topigim kalabaliklasmis coook mutlu oluyorum ve burasi hepimize ugurlu gelecek inaniyorum.tedavide olanlar ben tesbih cekiyorm tum topigimin gullerinee ..puffy senide takip ediyorum dualarimi hepinize ve hepimizeee sevgiler kizlar

Selam akidecik bence bir test yaptır bu belirtiler cok yakın gebelik belirtilerine insallah da oyledir.
Benimde dualarim hepinizle :)

selam kızlar nasıl gidiyor....:49:çalışmalardan gelmez oldunuz :))..pufy hamilelik nasıl gidiyor kaç aylık oldun cinsiyeti belli oldumu..

Hamilelik iyi gidiyor canm tek sorunum bitmek bilmeyen mide bulantilari ve halsizlik , tabi birde her seyden tiksinme var en son çaydan tiksindim zaten içmiyorum simdi kokusundan bile rahatsızim.
Su mide bulantilari bir bitse rahat rahat yemek yesem daha iyi olacagim , bu arada asagida her ne kadar 11 yaziyorsada , ultrason ölçümlerine gore erken gidiyor büyüme , ölçüme gore 12 haftalik gozukuyor , bu da erken transferden kaynaklidir diyor doktorum
Son kontrolde buyuk ihtimal erkek dendi yarin sabah ikili testim var daha netleşir cinsiyet ama bize şehzade geliyor galiba :)
Rabbim saglikli versin de benim icon fark etmiyor darisi senin ve diger kızların basina

herkeslere gunaydiiinnn; herkeslere iyi haftalar,

nasilsinin arkadaslar? calismalar nasil gidiyor?

ozlemisim ben sizi valla :29:

puffycim kalbim seninle umarim cok iyi sonuclarla gelirsin her ne kadar ikili testin ne oldugunu bilmesemde :44:

duova sen de testler calismalar ne alemde?
ummuseleme bizi habersiz birakma
breezy simdi bizim calismalara ara vermemiz bi sorun olusturmaz dimi yumurtalara catladi gitttiiiii :52:

Son düzenleme:
herkeslere gunaydiiinnn; herkeslere iyi haftalar,

nasilsinin arkadaslar? calismalar nasil gidiyor?

ozlemisim ben sizi valla :29:

puffycim kalbim seninle umarim cok iyi sonuclarla gelirsin her ne kadar ikili testin ne oldugunu bilmesemde :44:

duova sen de testler calismalar ne alemde?
ummuseleme bizi habersiz birakma
breezy simdi bizim calismalara ara vermemiz bi sorun olusturmaz dimi yumurtalara catladi gitttiiiii :52:

günaydınn kuzummm günaydınnn:38:

özledimmmmmmmm efett ben de bendeeeee:10::10:

elbette sorun oluşturmaz kuzum , test yapmadın ya sen eminsen çatladığına patladığına sorun olmaz ammaaaa ben yine de çalışma anlamında değil de hanii , spor olsun diye devam etmeli diyorum yahuuu:30::30::9:

günaydınn kuzummm günaydınnn:38:

özledimmmmmmmm efett ben de bendeeeee:10::10:

elbette sorun oluşturmaz kuzum , test yapmadın ya sen eminsen çatladığına patladığına sorun olmaz ammaaaa ben yine de çalışma anlamında değil de hanii , spor olsun diye devam etmeli diyorum yahuuu:30::30::9:

evet ben test yapmadim ama dun ilk defa unlu yumurta aki kivamini gordum sag kasigimda da bi siskinlik hissettim. ana dedim bu benim yumos olmasin :52:
bunu degerlendirmem gerek diye dusundum degerlendirde bilmem tuttu bilmem tutmadi bilemiyom artik :50:

kahve fallarinia inanirsam eger yakinda sevinc gozyaslari dokucem muradima ericem :52::9:

evet ben test yapmadim ama dun ilk defa unlu yumurta aki kivamini gordum sag kasigimda da bi siskinlik hissettim. ana dedim bu benim yumos olmasin :52:
bunu degerlendirmem gerek diye dusundum degerlendirde bilmem tuttu bilmem tutmadi bilemiyom artik :50:

kahve fallarinia inanirsam eger yakinda sevinc gozyaslari dokucem muradima ericem :52::9:

süpperrrrrrr:21::21::21:

aferimmm aferimmmm , değerlendirdiysen kesin birangi bir şey olacaktır...:34:
kahve falı kimin hangi niyetle baktığına göre değişir, ama inanmak senin seçimin kuzum...:40:
Fala inanma falsız da kalma demişler...:37:

inşallah sevinç gözyaşlarının sebebi hamileliğin olur kuzummm, hamileyimm dersinn .eğer ben değilsem şerefine içerimm:1::1:

herkeze hayırlı sabahlar kaımı verdım sonucunu beklıyorum allah herkeze hayırlı evlatlar nasıp etsıN INS....

ay canim insallah iyi sonuclar alirsin insallah!! test gunun bugunmuydu? dun seni dusundum biliyormusun. ilayda arkadasin test gunu yakin olmasi lazim diye.

süpperrrrrrr:21::21::21:

aferimmm aferimmmm , değerlendirdiysen kesin birangi bir şey olacaktır...:34:
kahve falı kimin hangi niyetle baktığına göre değişir, ama inanmak senin seçimin kuzum...:40:
Fala inanma falsız da kalma demişler...:37:

inşallah sevinç gözyaşlarının sebebi hamileliğin olur kuzummm, hamileyimm dersinn .eğer ben değilsem şerefine içerimm:1::1:

hakkimda hayirlisi neyse ol olsun canim. hayirli evlat olucaksa versin Allah yoksa vermesin.

valla ben hic anlamam kahve falindan neyin korkarim da aslinda. lakin beni de alistirdilar hep bebek ve ikizler niyetine icip baktiriyorum
Allah gunay yazmasin

hakkimda hayirlisi neyse ol olsun canim. hayirli evlat olucaksa versin Allah yoksa vermesin.

valla ben hic anlamam kahve falindan neyin korkarim da aslinda. lakin beni de alistirdilar hep bebek ve ikizler niyetine icip baktiriyorum
Allah gunay yazmasin

kaptırma kendini fallara da sakınn, arada muhabbet olsun diye baktırmanın bir zararı olmaz yahuu:34:

ikizler niyetine baktırıyorum demişsin ya , sakın o sevinç göz yaşları nene olacağın haberini aldığında akacak olmasınnn:9::9:

ayyy ne fenayımmmmmm:37:

kaptırma kendini fallara da sakınn, arada muhabbet olsun diye baktırmanın bir zararı olmaz yahuu:34:

ikizler niyetine baktırıyorum demişsin ya , sakın o sevinç göz yaşları nene olacağın haberini aldığında akacak olmasınnn:9::9:

ayyy ne fenayımmmmmm:37:

:)) dogru soyluyosun valla. amaniinnn ben hazir degilim yahu istemiyom nenne neyin olmayi beennn :50:..sonra sonra daha zamani var :40:

ay canim insallah iyi sonuclar alirsin insallah!! test gunun bugunmuydu? dun seni dusundum biliyormusun. ilayda arkadasin test gunu yakin olmasi lazim diye.

test gunum yarı fakat yarın 23 nısan ve ben full calısacam onun için bugun yaptırdım birazdan çıkar sonucum hayırlısı olur ınş

test gunum yarı fakat yarın 23 nısan ve ben full calısacam onun için bugun yaptırdım birazdan çıkar sonucum hayırlısı olur ınş

kacta alicaksin sonucu? pozitifleri gorursun insallah canim. senin yas kacti? senin hakkinda pek birsey bilmiyoruz:40:

Back