- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
arkadasim ovulasyon testi calismalari nasil gidiyor? sonuclar ne alemde dun saat 15.00 gibi yapicam demissin. sonuc noldu merak ettim yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla iyi gidiyor hafta sonu malum mesai yogun oluyor sende haberler nasil? tedaviye basladin dimi hayirli olsun bebekle sonuclansin insallah
arkadasim ovulasyon testi calismalari nasil gidiyor? sonuclar ne alemde dun saat 15.00 gibi yapicam demissin. sonuc noldu merak ettim yahu
heyyyyy kızlarrrr
selcanımm hem diyorsun hafta sonu malum mesai diye hem de benden haber bekliyorsun , cıks cıks cıks yahuuuuuu
şimdi kuzum durum şu oldu ki , testlerde 2. çizgiler dün silikleştiii... gitti yımırtam gittiiiiiii
şimdi ki durumda Allah Kerim deyip bekleyeceğiz bakalım neler olacakkk, şafak 3 mayıs
çamaşırı , temizlikti oydu buydu derken bu haftasonunu da yidikkkk
yarın bizim mart ayında transferi olanlar topiğiden kuzularımla buluşacağız, çokk heyecanlıyımmm...
öpüyorummmmmmmm
p.s : bugünü dinlenerek geçireceğimmmm
sana burdaki varligina o kadar cok alismisim ki seni goremeyince bi eksiklik hissettim ben canim ya harbi soyluyorum.
ee sen yumurtan catlayip gitmeden once degerlendirmistin dimi? o zaman bekleyip gorucez.
senin safak 3 benim ki 4 mayis
yarin size iyi eglenceler ozendim valla insallah bizde birgun tanisip gorusuruz. herkese slm
Kizlarrrr gene olmadim olmuyorum karni cok sis yaa snir oluyorum tipim bozulduu valla ne yapcam ben oldumu olacakmi derken ne oldu bakalim.calismalardaki arkadaslar basarilarrrrrrr
Verdiğin bilgiler için teşekkürler istanbul uzak istemiyorum dedikçe istanbul olcak gibi bursa acıbademle görüştüm demin randevu için ama hastanenin yapıkredi sigortayla anlaşması yokmuş bakalım ne olcak akşama eşimle konuşcaz daha başlamadan içim sıkıldı ya
selaamm doktordan geldim 3 4 fölikül var salı kadar iğne olucam eğerki yumoşlar büyürse tedaviye devam yoksa bu ayı erteliycez dedi..yanlız bu ay hormonlarıma bakmadılar..işallah herşey yolunda gider..bügün biraz stres vardı rüyamın etkisinde kaldım ..sonra geçti çok şükür...allah hepimizin yardımcısı olsun..sizler napiyosunuz :)
ne güzel battaniyeside örülüyormuş..en güzelini yapıyosun stres yok rahat rahat işallah..bizim kızlar çok tatlılar .:))okuyunca gülüyosun için açılıyor..:)bende başlıyorum işallah hayrlısyla..salı günü devammı tamammmı karar verecekmiş doktor..işallah bizlerde battaniyeler örecek durumlara geliriz :))
kizlar var ya hastayim ben size. seviyorum sizi tatliskolar :)
canim benim üzülme sikma canini. bizde 4.denememizi yapacagiz sonra dükkan kapanir. Cek cumhuriyetinde donasyonu düsünüyoruz daha sonraki adim olarak. pek tabi bu arada denemelere devam. Yüce Rabbim hayirlisini nasip eylesin hakkimizda.
Elin kus popon tas göbisin de zip zip bebis olsun. sen ve minnak bebisin Allaha emanet olun.
Topigimin gullerii nasilsinizz ben evde ugrasiyorum belcika hala cok soguk ben hala hastalanmadim bazen agrilarim oluyor geciyor hic bir belirtim yok sadece koca memelerim iyice kocaman oldu ama acimiyor uclari dugme gibi insallah menapoza girmemisimdir ama oyle atesler matesler yok sadece esim gece diyoki kalorifer gibisin.test yapmadim beklicem son adetim martin 8 i bakalim ben nisanin baslarinda bir barsaklarimdan rahatsizlandim hastannelik oldum orda kan testi yapilmisdi ama bisey yokdu ne bileyim yaa ruyalarim cikdimi cikmadimi 20 gundur igneler kasik batmalari yasiyorum gelen giden yok ha oldum ha olucam yok isdee.karnimda valla bir siski dobi gibiyim.bakalimm 2 - 3 gn daha beklicem burdan yazicam topigim kalabaliklasmis coook mutlu oluyorum ve burasi hepimize ugurlu gelecek inaniyorum.tedavide olanlar ben tesbih cekiyorm tum topigimin gullerinee ..puffy senide takip ediyorum dualarimi hepinize ve hepimizeee sevgiler kizlar
selam kızlar nasıl gidiyor....çalışmalardan gelmez oldunuz :))..pufy hamilelik nasıl gidiyor kaç aylık oldun cinsiyeti belli oldumu..
herkeslere gunaydiiinnn; herkeslere iyi haftalar,
nasilsinin arkadaslar? calismalar nasil gidiyor?
ozlemisim ben sizi valla
puffycim kalbim seninle umarim cok iyi sonuclarla gelirsin her ne kadar ikili testin ne oldugunu bilmesemde :44:
duova sen de testler calismalar ne alemde?
ummuseleme bizi habersiz birakma
breezy simdi bizim calismalara ara vermemiz bi sorun olusturmaz dimi yumurtalara catladi gitttiiiii
Kizlar bakiyrum iyisiniz ve kaynatiyorsunuz maşallah , ekip calışmalarınada hız verilmiş en ne diyelim kolay gelsin
günaydınn kuzummm günaydınnn
özledimmmmmmmm efett ben de bendeeeee
elbette sorun oluşturmaz kuzum , test yapmadın ya sen eminsen çatladığına patladığına sorun olmaz ammaaaa ben yine de çalışma anlamında değil de hanii , spor olsun diye devam etmeli diyorum yahuuu
işleyen demir ışıldar puffyim kuzumm
güzel haberlerini bekliyoruz , unutmaaaaa
evet ben test yapmadim ama dun ilk defa unlu yumurta aki kivamini gordum sag kasigimda da bi siskinlik hissettim. ana dedim bu benim yumos olmasin
bunu degerlendirmem gerek diye dusundum degerlendirde bilmem tuttu bilmem tutmadi bilemiyom artik
kahve fallarinia inanirsam eger yakinda sevinc gozyaslari dokucem muradima ericem
herkeze hayırlı sabahlar kaımı verdım sonucunu beklıyorum allah herkeze hayırlı evlatlar nasıp etsıN INS....
süpperrrrrrr
aferimmm aferimmmm , değerlendirdiysen kesin birangi bir şey olacaktır...
kahve falı kimin hangi niyetle baktığına göre değişir, ama inanmak senin seçimin kuzum...
Fala inanma falsız da kalma demişler...
inşallah sevinç gözyaşlarının sebebi hamileliğin olur kuzummm, hamileyimm dersinn .eğer ben değilsem şerefine içerimm
hakkimda hayirlisi neyse ol olsun canim. hayirli evlat olucaksa versin Allah yoksa vermesin.
valla ben hic anlamam kahve falindan neyin korkarim da aslinda. lakin beni de alistirdilar hep bebek ve ikizler niyetine icip baktiriyorum
Allah gunay yazmasin
kaptırma kendini fallara da sakınn, arada muhabbet olsun diye baktırmanın bir zararı olmaz yahuu
ikizler niyetine baktırıyorum demişsin ya , sakın o sevinç göz yaşları nene olacağın haberini aldığında akacak olmasınnn
ayyy ne fenayımmmmmm
ay canim insallah iyi sonuclar alirsin insallah!! test gunun bugunmuydu? dun seni dusundum biliyormusun. ilayda arkadasin test gunu yakin olmasi lazim diye.
test gunum yarı fakat yarın 23 nısan ve ben full calısacam onun için bugun yaptırdım birazdan çıkar sonucum hayırlısı olur ınş