Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Banada e2 ve e4 sanırım o testen yaptılar cnm..ilk görüşmeye gittiğimizde benden ve esimden butun testleri istediler..r.filminide ben burda yaptirdim...esimden genetik testi bile istediler. .sundan emin ol aret bey a dan z ye herseyi istiyor ona göre tedavi ye başlıyor. ...rahim kalinligim transfer gunu 14 dü...transfere almadan önce bakti uygun bulmasa transferi erteliyormus zaten...bana transfer sırasında rahmin çok iyi, güzel bir embriyo denk gelirse gebelik olur dedi....ve yine transfer baslamadan emriyolog geldi bilgi verdi sonra transfer e başlandı. ..
Merkezde bizi karsilayan guleryuzluler zaten asistan........ilaclari yazıp anlatanlar hemsire.....onlari bosver cnm onemli olan doktor..ben bundan sonra doktorumla gorusmeden asla hareket etmem....benim sonucum netlessin ceren hemsireyi cok kotu yapicam zaten..ona kalsa benim şuan tedavim bitmişti

canım bizden olağan kan testler istendi ikimizede herkezden istenen testler..eşimden genetik test istenmedi bende kendim burdaki doktorumla konıuştum genetik test istediğimi öyle yazdı bana 2 tüp bebek negatif sonucumdan sonra aret bey istemedi..bana emriyolog hiçbir açıklama yapmadı iki transferimde de..şimdi sinir oldum kişiye özel uygulama mı yapılıyor sana yapılanlar bana niye yapılmadı.. canım bilmiyorum ya kime güvensek kime güvenmesek...kişiye özel uygulama yapılıyosa Allaha havale ediyorum hiç sevmiyorum böyle haksızlıkları..benim iki negatif denemeden sonra benim piskolojim çook kötü oldu ve benim yumurta rezervim az olduğu için belkide 3 denememe hiç gidemiycem yuymurta büyümediği için..iki denemede de sana yapılalar bana maalesef yapılmadı..

canım bizden olağan kan testler istendi ikimizede herkezden istenen testler..eşimden genetik test istenmedi bende kendim burdaki doktorumla konıuştum genetik test istediğimi öyle yazdı bana 2 tüp bebek negatif sonucumdan sonra aret bey istemedi..bana emriyolog hiçbir açıklama yapmadı iki transferimde de..şimdi sinir oldum kişiye özel uygulama mı yapılıyor sana yapılanlar bana niye yapılmadı.. canım bilmiyorum ya kime güvensek kime güvenmesek...kişiye özel uygulama yapılıyosa Allaha havale ediyorum hiç sevmiyorum böyle haksızlıkları..benim iki negatif denemeden sonra benim piskolojim çook kötü oldu ve benim yumurta rezervim az olduğu için belkide 3 denememe hiç gidemiycem yuymurta büyümediği için..iki denemede de sana yapılalar bana maalesef yapılmadı..

canım hastanelerde bazı şeyler hastasına göre farklı olabiliyor.. bende bahcecide 4 denemedede sonuna kadar raporsuz olarak paramı ödemiştim.. daha sonradan öğrendimki yakın arkadaşımdan bahçecide 4. tedavisinde sadece ilaç parasını almışlar tedavi parasını almamışlar nedenide aynı hastanede 3 defa negatifi görmesiymiş.. bu nasıl oluyor bende 4. tedavi öncesi hasta ilişkileri ile 10 dk indirm için görüşmüştüm doktorla görüşmüştüm sadece 200 tl indirim yapmışlardı.. bazı şeyler tamamen şans şanırım..

Tam 45 yaşındayım bir kac ay sonra 46 olacağım
Daha once defalarca yazdım 3 iyi süper denilen doktor beni reddetti olmaz dedi
Ama zor olanı yapmak başarıdır kolay olana her kes dogurtturur
Ben tek yumurta ile başladım tedaviye ona güvendim ve sindi o yumurta kucağımda donasyobda gerekiyorsa isteyen yapar ama ben o tek yumurtaya güvendim beni üzmedi
Moral bizans doktorların kapısına uğramayın çünkü bu is moral ısı
Beni en yakın can dostum alısalis cok yakından takip etti butun hamileliğim boyunca görüştük neredeyse her gun 2 kanama bir sürü sorun her seyi moralle astım
Tam okuyamadim ama denemelerden yılmayın cok istiyorsanız savaşın
Sevilck ben Memorial sisli Semra Kahraman'ın ekibinde tedavi gördüm 25 yasa ne yapıyorlarsa bana da onu yaptılar ozel bir tedavi degildi
Hepinize bu yolda sabır dilerim

Tam 45 yaşındayım bir kac ay sonra 46 olacağım
Daha once defalarca yazdım 3 iyi süper denilen doktor beni reddetti olmaz dedi
Ama zor olanı yapmak başarıdır kolay olana her kes dogurtturur
Ben tek yumurta ile başladım tedaviye ona güvendim ve sindi o yumurta kucağımda donasyobda gerekiyorsa isteyen yapar ama ben o tek yumurtaya güvendim beni üzmedi
Moral bizans doktorların kapısına uğramayın çünkü bu is moral ısı
Beni en yakın can dostum alısalis cok yakından takip etti butun hamileliğim boyunca görüştük neredeyse her gun 2 kanama bir sürü sorun her seyi moralle astım
Tam okuyamadim ama denemelerden yılmayın cok istiyorsanız savaşın
Sevilck ben Memorial sisli Semra Kahraman'ın ekibinde tedavi gördüm 25 yasa ne yapıyorlarsa bana da onu yaptılar ozel bir tedavi degildi
Hepinize bu yolda sabır dilerim

tebrik ederim arkadaşım, Allah sana ,eşine ve bebeğine sağlık versin, size sağlıklı , mutlu uzun bi ömür dilerim.Kür uygulamadım yazmışsın, hangi vitaminleri aldın acaba, bendede miyom var birde simetri bozukluğu.Sanırım dr.un ve moralin çok etkisini görmüşsün.

Sabir sabir yaa sabirrr belki de bizimledirrr 6.gunnn sabir..artik guzel haberler istiyorummmm
progestan benim ruh durumumu cok etkiliyor doktorla konussam mi acaba ..
sizi depresif yapti mi acaba?:27:

Etkilemezmi? hemde nasıl, ilk denemede evde sürekli ağlama halindeydim...Sakin olmaya çalış canım, güzel programlar izle, kitap okumaya çalış..

Canım benim, esimden genetik istemesinin sebebi azosperm oldugu icin. .biz bu yuzden tüp bebek tedavisi görüyoruz zaten. ...yani sebebe gore hareket ediyorlar bence....emriyolog sana neden bilgi vermedi bilmiyorum ama ben kişiye ozel muamele oldugunu düşünmüyorum. ..benim transfer gunumde okadar transferi olan vardiki herkese ayni isl ve muamele yapılmıştır bence....senin transfer gününde başka transferi olan varmiydi cnm.....

Ne güzel yazmışsınız yüreğinize kaleminize sağlık, bende çok yeniyim dünden beri yazıyorum ve takip ediyorum.
İyiki açılmış bu blog herkes birbirine moral veriyor.hakikaten çok sıkıntılı ve zor bir süreç.Allahım herkese gönlündekini en hayırlısıyla versin inş.
Siz Medicanadamı tedavi oldunuz? Doktorunuz Aysun Hanımdı sanırım.Kaç yaşındaydınız tedavide.
merhaba canım benim cok sagol , ben daha 32 yasındayım , tüp bebege bile başlayamadık bazı sıkıntılarımız oldu 3,5 yıldır ugrasıyorum acıkcası .. arkadaşın uzuldugunu görünce yazmak istedim.. Aysun hanım'a gidiyorum kısmetse yaza ertelendi tup tedavim ilk olacak ama ilaçlara reaksiyon veriyoruz diye su an beklemedeyiz..morfoloji sıfırdı bizde şans vermiyolardı pek o nedenle bekliyorum.
en yakın arkadaşım 42 yasında benim , aslında onun için bu ara cok ugrasıyorum , bu topik e ondan birazda göz atıyorum. ona da olumsuz konuşuyolar cok , yumurtalarındaki zarlar yokmuş galiba da döllenme olmuyor bir türlü..
senin kaçıncı denemen yahut durumun nedir cnm?

Gerçekten çok fena saçmalamış. Ama bence çok ta kötü durumda değilsin. Sabırlı ve idealist bir doktorla başarabilirsin gibi geliyor. Geçmiş yazılarından yakalayabildiklerime göz attım da, hashimato tiroidim var demişsin. Miyom, kistler (hem çikolata hem folikül), yapışıklıklar, hormonlar ve yorgunluk ve stres... Karşılıklı kahve içip konuşmayı tercih ederdim ama, anlattıklarının hepsi anne tarafımın genetik sayılan problemleri. Hepsinde tecrübeliyiz. Ben hariç hepsinin bebeği oldu. Ben de nihayet eşimi ikna ettim, başlıyorum tedaviye...
Kürlerle aran nasıl bilmiyorum ama, soğan suyunun faydasını gördüm. Folikül kistleri bende de vardı. Çikolata kisti, hem küçük teyzemde (miyomu da vardı, kistlerini aldırdıktan 5 yıl sonra doğal yoldan hamile kaldı) , hem büyük teyzemin kızında vardı (Kuzenimde tiroid de vardı, tedavi sırasında şekeri de yükseldi. O da 30 yaşında başladı tedaviye, 32 yaşında anne oldu). Tiroid 5 kardeşin 4ünde var. Nodüllü. olanından. Tiroid ve kist sorunu genellikle hormon sorununu da getiriyor. Ailede şeker ve kalp damar da var. 30 lu yaşlarda başlıyor. Sigara içen kadar içmeyen de var.
Kahverengi kabuklu soğanı (içi beyaz) kabuğuyla birlikte önce ikiye böl. Yarımın birini streç filmle sar, oda sıcaklığında bırak. Diğer yarımı 1,5 bardak suyla 7-8 dk. kaynat.Suyunu bardağa al, ılısın (Soğanı da yemeklere koyuyordum ben.) Sabah ve akşam çok aç ya da çok tok değilken iç. yemekten sonra yapıp, bir saat kadar sonra iç. 7 gün yap, 3 gün ara ver.
Bir de, bir kase yoğurdun içine (mümkünse ev yoğurdu. süzme olmasın, yeşil suyu da lazım) 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı, 2- 3 tatlı kaşığı bal ekle, karıştır, aç karnına günde 3 öğün. Bir ay boyunca. Sonra 15 gün boyunca günde 2 öğün, sonra günde 1. Her seferinde taze hazırlaman ya da ayrı kavanozlara hazırlayıp, hemen ağzını kapatman lazım, çörekotu yağı uçucu olduğu için. Sabah, bunu yedikten yarım saat sonra 1 avuç çekirdekli kara kuru üzüm. Çekirdeğiyle birlikte. Ondan yarım saat sonra kahvaltı. Haftanın 6 günü yoğurt ve bal dışında hiçbir hayvansal gıda olmayacak. Yapay ürün de olmayacak, etsuyu tablet, margarin, hazır çorba, dışarıda hazırlanmış hiç bir gıda... Gerekirse inzivaya çekil. Kimseyle görüşme.Kahvaltıdan sonra soğan suyunu iç. Saat 10:00 gibi 2 tatlı kaşığı bala çeyrek çay kaşığı tarçın karıştırıp sakızı batırıp batırıp çiğne. Bal bitse bile sakızı atma. Dişetlerinden tarçın emilmeye devam etsin. Öğle vakti yine yoğurtlu karışım, yarım saat sonra yine etsiz, organik yemek. saat 15:00 civarı yine aynı ölçülerde bal, tarçın, sakız üçlüsü. Akşama kadar devam. Akşam yemeğinden yarım saat önce yine yoğurtlu karışım. Yine organik yemek. 1 saat kadar sonra soğan suyu. Yoğurtlu karşımı önce öğle öğününden çıkar. Sonraki dönemde akşam öğününden. Bu arada ayda bir muayenelerini yaptır. Gerçi 15 günden sonra kendin de farkedeceksin değişimi. Haftanın bir günü, düzeni bozmamak kaydıyla (yine karışımları, üzümleri yiyip sakızları çiğniyoruz) istediğin herşeyi yiyebilirsin. Ben bunu 1,5 ay yaptım. Önceki muayenelerimde ' birkaç yumurtan görünüyor' diyen doktor neredeyse ödünç isteyecekti yumurtalarımı. Bu tarifin bir kısmı, döllenebilir yumurta elde etmek için. Adetler de yumurtlamayla düzene girecektir. Bir kısmı, bebeğe uygun rahim hazırlamak için. Bir kısmı da miyom ve kistleri temizlemek için. Ama tiroidine ve hormonlarına da iyi gelecektir. 2 ayın sonunda durumuna göre gerekirse ilaç takviyesi al. Geriye yapışıklıkların kalıyor. Onu da bir doktorla görüşüp kademe kademe açtırmayı deneyebilirsin. Unutmadan, salatalarında nar ekşisi kullan. Ya da her gece 1 tatlı kaşığı nar ekşisi iç. Ama doğal olsun. Rahim kalınlığını uygun seviyede tutacak. Ayrıca kas yapısını korumaya, yumurtaların döllenme kapasitesini artırmaya, erkeklerde kas hacmini korumaya yarıyor. Stres için Mora terapiyi araştır istersen renk terapisi ve Bach çiçekleri aklıma yatıyor. Tedavim olumsuz olursa değerlendireceğim. Ama kürün ikinci ayında yaptır karar verirsen. Uzun oldu ama göründüğü kadar karışık değil. Yapması da zor değil. Hem sen teşekkür etmesen bile eşin edecek sendeki değişimi görünce :34: İhtiyaç duyarsan yemek tarifleri de veririm. Özellikle kahvaltı. Unuttum, kürü uyguladığın sürece haftada bir gün hariç şeker, çay ve kahve de yok. Böyle işte. Dediğim gibi, kontrollerini her ay düzenli yaptır yine. Ve daha fazla hareket.
Hep yap, et diye kurmuşum cümleleri kusura bakma. İşe yaradığını bildiğim bir tarif. Bir de kelimeleri düzgün yazma takıntım var. O yüzden kaba bir üslubum olmuş, sana üstünlük taslama derdinde değilim...:17:
Supersin ellerin dert görmesin. Uygulandığın beslenmeyi bende yapmak istiyorum yardimci olabilirsen eger simdiden teşekkür ederim
Ne demek canım, bilakis memnun oldum. Soğan suyunu geçen ay yaptım ama sanırım kistimi tam temizleyemedi. 2009 yılında maranki'nin kozmik beden temizliğini yapmıştım, bir hafta hayvansal hiç bir şey ve ekmek yemedim. İlk defa o ay kendiliğimden hamile kaldım. Aslında benim bedenim karbonhidratı sevmiyor, bir arkadaşta paylaşmıştı çok önceleri haşimatolular çölyak hastaları gibi beslenmeli diye. Yabancı kaynaklardan da aynı şeyleri okumuştum ama kendime söz geçiremiyordum, iki gündür kendimi diyete aldım, zaıflamam da lazım. Tedaviler ve çalışmayan troidim sayesinde 20 kg. fazlam oluştu. Her tedavi öncesi diyet ve spora rağmen.
Soğan suyunu bu ayda deneceğim. Verdiğin bilgiler çok güzel, teşekkür ederim Zanork. :)
Insulin direncini varmi yada hipofiz bezine bakildimi
Ne güzel yazmışsınız yüreğinize kaleminize sağlık, bende çok yeniyim dünden beri yazıyorum ve takip ediyorum.
İyiki açılmış bu blog herkes birbirine moral veriyor.hakikaten çok sıkıntılı ve zor bir süreç.Allahım herkese gönlündekini en hayırlısıyla versin inş.
Siz Medicanadamı tedavi oldunuz? Doktorunuz Aysun Hanımdı sanırım.Kaç yaşındaydınız tedavide.

Benim dr umda kendisiydi once allaha sonra ona borcluyum anne olabilmeyi bende 30 yasinda anne oldum.

merhaba canım benim cok sagol , ben daha 32 yasındayım , tüp bebege bile başlayamadık bazı sıkıntılarımız oldu 3,5 yıldır ugrasıyorum acıkcası .. arkadaşın uzuldugunu görünce yazmak istedim.. Aysun hanım'a gidiyorum kısmetse yaza ertelendi tup tedavim ilk olacak ama ilaçlara reaksiyon veriyoruz diye su an beklemedeyiz..morfoloji sıfırdı bizde şans vermiyolardı pek o nedenle bekliyorum.
en yakın arkadaşım 42 yasında benim , aslında onun için bu ara cok ugrasıyorum , bu topik e ondan birazda göz atıyorum. ona da olumsuz konuşuyolar cok , yumurtalarındaki zarlar yokmuş galiba da döllenme olmuyor bir türlü..

Benim dr umda aysun hanimdi ogluma kavustum sayesinde inşallah sizin tedavinizde bebekle sonuclanir.aysun hanim uzun sure izindeydi baslamismi gorevine?

Merhaba, sürekli talip ettiğim bu topikte "yumurtalarındaki zarlar yokmuş galiba da döllenme olmuyor bir türlü" bu satırı görünce yazma gereği duydum. Bende 8 yumurtamdan bir tane bile döllenme gerçekleşmeyince korkularla yaşıyorum 1 yıldır.
Bu olayı bir testle mi öğrendi arkadaşınız? Yoksa labaratvar aşamasında döllenme kontorllerinde mi anladılar?

Canım benim, esimden genetik istemesinin sebebi azosperm oldugu icin. .biz bu yuzden tüp bebek tedavisi görüyoruz zaten. ...yani sebebe gore hareket ediyorlar bence....emriyolog sana neden bilgi vermedi bilmiyorum ama ben kişiye ozel muamele oldugunu düşünmüyorum. ..benim transfer gunumde okadar transferi olan vardiki herkese ayni isl ve muamele yapılmıştır bence....senin transfer gününde başka transferi olan varmiydi cnm.....

canım bu konuda çok hasasım belki fazla tepki verdim kusura bakma...canım benim eşimde sorun yok doğrudur belki o yüzden genetik istemedi doktor...sen devamlı aret beyle görüşebiliyosun ne güzel ben sadece opu öncesi ve transferde aret beyi görüyorum...istanbula git gel 200tl gidiyo her sferinde git gel yapamam mallesef burdaki doktorum takibi yapıyo...canım benim tek yumoşum oluyo zaten oda emriyo oldu çok şükür iki denememde de çok kaliteli emriyo değildi iki denemde de rahim kalınlığımda 8mm daha çok kalınlaşmıyor mallesef bütün olumsuzluklara ramen transfer yaşadım iki kere ..tutması Allahımın mucizesi olurdu...inş mucizem Allahımında izniyle meleğim annesini üzmiycek zamanı gelince geliceek annesine...ben artık işimiz Allaha kalmış diyorum...sen tekrarladınmı testi canım inş değerin yükselir...

Allah herseyin hayırlısını versin cnm benim , belki de emeginin karşılıgını şu an göremedigini hissediyorsundur haliyle..Ama yaradan nefes verirse verir, ne yazık ki hayatta herzaman cok haketsek de herseye ulaşamıyoruz..biz daha hassas daha narin yerinden sınanan özel insanlarız..bence senin için ve senin yasındaki insanlar için regl bitene dek bir umut var , belki yumurtalık satın almak bunun en sonu artık ama o bile bir seçenek. yapışıklıklar , bir sürü kayıplarına neden olan tedaviler nekadar acıttı kim bilir.. içinde buyumeyen bir melege karşın , içinde çürüyen onlarca umut.. Ama bu seni , herkesten cok daha özel bir insan yapıyor arkadaşım. ve bence henüz durmak için erken , Aysun Laçin benim doktorum , 47 yasında anne oldu.. Ben derim ki sana Aysun hanım gibi , bu hikayeyi yaşamış bir doktorla daha görüş , kitaplardan okumayla , genellemeyle , kesip atmayla bir kadına şunu bunu konuşan , artık annelikten vazgec demek için 60ını 70ini düşündüren , iyice dibe ceken bir doktorla değil..
acaba kendileri 60ında 70inde kendine bakması için evlat sahibi olmuyorlarlar mıymış..Acaba bunca insan yarınında yari olsun diye aslında, bir evlat peşinde bir hayat harcamıyor muymuş..
60ında 10 yasında fidanın olsun , hem sen de o'nun enerjisiyle yaşlanmamış olursun tatlım :) sakın vaz gecme..
zaten zaman biz duramasak da durduruyor bir an gelince , bence daha bu son degil..
nilnur canimsin herzamanki gibi dokturmussun.. ben inaniyorumki emeklerinin karsiligini en kisa zamanda alacaksin.. sonuna kadar haklisin canim benim daha bastan negatif enerjisi ile bizi asagi ceken doktorlardan uzak durmaliyiz canim..

canım bu konuda çok hasasım belki fazla tepki verdim kusura bakma...canım benim eşimde sorun yok doğrudur belki o yüzden genetik istemedi doktor...sen devamlı aret beyle görüşebiliyosun ne güzel ben sadece opu öncesi ve transferde aret beyi görüyorum...istanbula git gel 200tl gidiyo her sferinde git gel yapamam mallesef burdaki doktorum takibi yapıyo...canım benim tek yumoşum oluyo zaten oda emriyo oldu çok şükür iki denememde de çok kaliteli emriyo değildi iki denemde de rahim kalınlığımda 8mm daha çok kalınlaşmıyor mallesef bütün olumsuzluklara ramen transfer yaşadım iki kere ..tutması Allahımın mucizesi olurdu...inş mucizem Allahımında izniyle meleğim annesini üzmiycek zamanı gelince geliceek annesine...ben artık işimiz Allaha kalmış diyorum...sen tekrarladınmı testi canım inş değerin yükselir...
canım benim, inşallah rabbimiz hepimizin yuzune güler..dua et insallah bu sefer bebegin seni birakmaz....ben testi c.tesi yaptiricam haber veririm cnm

tebrik ederim arkadaşım, Allah sana ,eşine ve bebeğine sağlık versin, size sağlıklı , mutlu uzun bi ömür dilerim.Kür uygulamadım yazmışsın, hangi vitaminleri aldın acaba, bendede miyom var birde simetri bozukluğu.Sanırım dr.un ve moralin çok etkisini görmüşsün.

Iyi dileklerin icin teşekkürler
Benim myonlarimin zararsız olduğu söylenmişti basta ama hsmilelikte görüldü ki plasentaya cok yakın biri cok korktuk ama şükür hasarsız atlattık ysnluz erken dogum yapmak zorunda kaldım kızım 8 aylık doğdu 1 hafta kuvezde kaldı
Ama myon alınsaydı belki uzun bekleme sonucu hamilelik olmayacaktı her iste bir hayır var dedik
Kullandığım vitaminleri tam hatırlamıyorum ama sıradan vitaminlerdi zaten bir ay kullandım birde omega 3 almıştım o kadar

Merhaba, denemem hiç olmadı. 2009 yılında 44 yaşında düşük yaptım normal yolla hamile kaldım.Doğal olur diye bekledik olmadı 47 yaşındayım klomen tedavisi oldum 2 yıl önce olmadı.Şimdi tüp bebeğe karar verdik.Umarım gecikmemişizdir.Şansımı denemek istiyorum.Aklımda kalmasın.Fsh 'ım yüksek,yumurta rezervim azaldı.Ama hala düzenli adet oluyorum .Bu da en büyük moral bana.Hala şansım var diye düşünüyorum.Arada da moralim bozluyor tabiki.Hayırlısı bakalım.Medicana üzerinde duruyorum.Aysun Hn 'la ilgili çok olumlu yazılar okudum.

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NICKI[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]YAŞADIĞI YER[/TD]
[TD]FSH[/TD]
[TD]LH[/TD]
[TD]TSH[/TD]
[TD]AMH[/TD]
[TD]E2[/TD]
[TD]ÇOCUK SAYISI[/TD]
[TD]SON DURUMU[/TD]
[TD]SORUN[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PUFFY[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,1[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,24[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2.tüp-ALYA DÜNYAYA GELDİ:emir_bebek:[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]Sisli Mémorial-
Dr. Aynur hanim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lejena[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]12,9[/TD]
[TD]4,86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,36[/TD]
[TD]52,37[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]5. Tüp-Defne bebiş geldi.:emir_bebek:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breezey[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,82[/TD]
[TD]3,33[/TD]
[TD]1,53[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]220[/TD]
[TD]hiç çocuğu yok[/TD]
[TD]1 Tüp negatif sponton HAMİLE

33 haftalik:49:
[/TD]
[TD]SEBEPSİZ[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SelcanKerem[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Hollanda[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]ikizleri - 21 yaşında[/TD]
[TD]doğal yoldan hamile - 15 Haftalik:49:[/TD]
[TD]SORUN YOK :))[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ays73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,08[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]Cocuk geliyor[/TD]
[TD]2 tüp negatif, sponton hamile- 30 haftalık:49:[/TD]
[TD]Yasa bagli rezerv azligi[/TD]
[TD]Istanbul Tüp- Dr. Aret Kamer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deti[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,16[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]36 Haftalik hamile-kizimiz olacak:49:[/TD]
[TD]Acibadem Maslak-Dr. Bülent Tiras[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ummuseleme[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]tiroid sorunu var[/TD]
[TD]0,19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD]3 Negatif yumi biriktiriyor[/TD]
[TD]REZERV AZLIĞI[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Güvenc Karlikaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]5,38[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]3 tüp, 1 kimyasal gebelik- ,[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALISALIS[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,18[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]mini tüp tedavisi[/TD]
[TD]Rezerv az(2 donmuşu var) .[/TD]
[TD]Dr.İSRAEL ARUH-İZMİR KENT HAST.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TUTKU34[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]7,94[/TD]
[TD]1,22[/TD]
[TD]1,34[/TD]
[TD]2,36[/TD]
[TD]680[/TD]
[TD]1 kızı var[/TD]
[TD]1. tüp negatif.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alarahan[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]troid problemivar[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]MİYOM ameliyatı oldu[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cmas1[/TD]
[TD]43,5[/TD]
[TD]- y yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]-lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2 tüp Negatif 3.Tüp pozitif 4 Haftalik hamile :49:[/TD]
[TD]Sorun[/TD]
[TD]Atasehir Mémorial- Dr.Cem Demirel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevser[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]4,98[/TD]
[TD]2,28[/TD]
[TD]1,15[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]hedef spontan hamilelik[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miranda[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD]Hedef dogal gebelik[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[TD]Hormonsuz deniyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeytun[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,02[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]4 Tüp negatif- hedef dogal gebelik[/TD]
[TD]Yumurta yetmezligi[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifoo[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 Asilama 1.TüP Pozitif 2. ve 3. Tüp negatif[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Gen-Art Merkezi -DR.Aysun hanim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnavut73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD][/TD]
[TD]durumu[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzbahar[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]sakarya[/TD]
[TD]7,08[/TD]
[TD]3,38[/TD]
[TD]1,152[/TD]
[TD]0,13[/TD]
[TD]109[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]1 tüp negatif[/TD]
[TD]rezerv ve sperm az[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acmila[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]-7,89[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]0,71[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]196[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]İST.da 3 mini tüp denedi[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ensuece[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]çocuk yok[/TD]
[TD]5tüp denemesi var[/TD]
[TD]– erkek infertilitesi[/TD]
[TD]ARET KAMER-İSTANBUL TÜP[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]simay72[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]0,1[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2 tüp -negatif[/TD]
[TD]rezerv az[/TD]
[TD]DR-BAHÇECİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alfabe[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]Denizli[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]0,12[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]4 negatif[/TD]
[TD]yumurta ve sperm az[/TD]
[TD]Erol Tavmergen-Ege üniversi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Monkey[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Izmir[/TD]
[TD]5.61[/TD]
[TD]7,62[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]41,54[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]1. Negatif - Mart ayinda 2. deneme[/TD]
[TD]Yas-Rahim simetri bozuklugu[/TD]
[TD]Izmir Kent Hast. Dr.Israel bey[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Duova[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Isvicre[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]Subat 2013 10 Haftalik düsük[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]Hormonsuz deneyecek :1:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alara14[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Bolu[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]2 Tüp Negatif[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Bahceci Fulya Hast.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cedrus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Konya[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD] lh[/TD]
[TD] tsh[/TD]
[TD] amh[/TD]
[TD] e2[/TD]
[TD]1 Cocuk var[/TD]
[TD]2 Tüp Negatif 3. Tüp Pozitif 4 Haftalik Hamile :49:[/TD]
[TD]Tüpler tikali[/TD]
[TD]Konya Novafertil T.B.M[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Zanork[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Edirne[/TD]
[TD]11[/TD]
[TD] lh[/TD]
[TD] tsh[/TD]
[TD] amh[/TD]
[TD] e2[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]Subatta tedavi baslayacak[/TD]
[TD]Polip,Iltihap, Rezerv azligi[/TD]
[TD]Istanbul- Bahceci Umut T.B.M[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Gullugullu[/TD]
[TD]43,5[/TD]
[TD]Mugla[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD] lh[/TD]
[TD] tsh[/TD]
[TD] amh[/TD]
[TD] e2[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]1. Tüp test günü bekleniyor[/TD]
[TD]Sorun yok[/TD]
[TD]Izmir-Bornova Sifa Hast. Dr. Arzu Turan[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]WishhDuygu[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD] lh[/TD]
[TD] tsh[/TD]
[TD] amh[/TD]
[TD] e2[/TD]
[TD] cocuk var/yok[/TD]
[TD]2 Tüp negatif 4 dondurulmusu var Transfer bekliyor[/TD]
[TD]Tüpler tikali, Endometris[/TD]
[TD]Medicana İnt. Dr. S. Laçin[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Ismihan_sultan[/TD]
[TD] 42[/TD]
[TD]Hatay[/TD]
[TD]4,5[/TD]
[TD] 3,5[/TD]
[TD] 3,2[/TD]
[TD] amh[/TD]
[TD] e2[/TD]
[TD] Cocuk yok[/TD]
[TD]Klomenle bir gebelik düsük, 1 asilama negatif[/TD]
[TD]Sebepsiz Infertilite[/TD]
[TD] Hedef; Spontan gebelik[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]adı[/TD]
[TD] yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD] lh[/TD]
[TD] tsh[/TD]
[TD] amh[/TD]
[TD] e2[/TD]
[TD] cocuk var/yok[/TD]
[TD] şimdiki durum[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD] DR-merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]adı[/TD]
[TD] yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD] lh[/TD]
[TD] tsh[/TD]
[TD] amh[/TD]
[TD] e2[/TD]
[TD] cocuk var/yok[/TD]
[TD] şimdiki durum[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD] DR-merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]adı[/TD]
[TD] yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD] lh[/TD]
[TD] tsh[/TD]
[TD] amh[/TD]
[TD] e2[/TD]
[TD] cocuk var/yok[/TD]
[TD] şimdiki durum[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD] DR-merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]adı[/TD]
[TD] yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD] lh[/TD]
[TD] tsh[/TD]
[TD] amh[/TD]
[TD] e2[/TD]
[TD] cocuk var/yok[/TD]
[TD] şimdiki durum[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD] DR-merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]adı[/TD]
[TD] yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD] lh[/TD]
[TD] tsh[/TD]
[TD] amh[/TD]
[TD] e2[/TD]
[TD] cocuk var/yok[/TD]
[TD] şimdiki durum[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD] DR-merkezi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/QUOTE]

Sabir sabir yaa sabirrr belki de bizimledirrr 6.gunnn sabir..artik guzel haberler istiyorummmm
progestan benim ruh durumumu cok etkiliyor doktorla konussam mi acaba ..
sizi depresif yapti mi acaba?:27:
bana sanki iyi geldi ilaclar...sanki yoklugunda daha sinirliydim...neyse gullucum az kaldi...ptesi den sonra test yaparsin..

Canım bugün kan verecekmisin?

Günaydin arkdaslar,

Cmas, dün kursum vardi cok dikkatli okuyamadim. kurstan sonrada evde tekrar yapiyorum. bugün kan testi tekrarlanacak sanirim, rahat olmalisin pozitif degerdesin canim, dilerim dahada artar degerin.

CMAS dualarımız seninle inşallah bebeğin sana gelicek .Bu kadar yürekten istiyoruz Allah görücek inşallah.

Yaradan vermeyeceğine dua bile ettirmez..

RABBİM kuluna 3 şekilde cevap verir:

Evet! der İSTEDİĞİNİ verir…

Hayır! der DAHA İYİSİNİ verir…

Bekle ! der EN İYİSİNİ verir…
arkadaslar sagolun....yqrin sabah test yapturcam...ogleden sonra ogrenir ogrenmez yazicam....ben de bu aealar uyku basmasi var...bi de pis kokulara karsi cok duyarli oldum...

kızlar ben ıstanbuldayım.hıc rahım fılmım yoktu.4 negatıvım var.3 baska 1 ı memorıalde.dun cektırıp goturdum ve herseyın normal oldugunu soyledı semra hanım ve murat bey.yas 38.rezervımde az.ve benım negatıvımde embrıo transfer gunu rahım kalınlıgım endometrıum oluyor sanırım 0.8 mıs .bu bıraz huylandırdı semra hanımı.sınır sanırım.bana adetımın 12 gunu tekrar gelıp rahım kalınlıgımı olcturmemı ıstedı bende bı an tamam dedım.lakın ben edırnede olacagım planımı ona gore ayarladım.ayrıca almanyada yasıyorum.sımdı dusunuyorum edırneden gel bıdaha gerı gıt yapmaktan ıse bu olcturme ıslemı gelecek adetımın 12 gunu almanyada olctursem daha ıyı olmazmı.hem maddı hem manevı yıpranacagım yıne ekstra.sıze sormek ıstedım ne yapayım
Edirnede yaptir baska bi dr.a canim:49:

Back