Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar sizi çoook özledimm... işler o kadar yoğun ki (aslında ben hep böyle çalışırdım bir dönem hafifde olsa işleri asmıştım, daha rahat giriyordum sanırım) ama şimdi imkansız çok şükür gece yarısı evden okuyorum haberlerinizi alıyorum ama sesssss veremiyorummm...

çok güzel sohbetler edip moral topluyosunuz... ben giremiyorum diye ne olur beni unutmayınnn...

bu akşam kızım istanbula gidecek inşallahhh gece geleceğimmmm.. çook öptümmm hepinizi...
Canımmm Allah kavuştursun!! Yaa biz hiç seni unutur muyuz!!

Cedrusçum nasılsın? Biraz hamişliği anlat canım.. neler hissediyorsun? Keyfin yerinde mi?

Yaa kızlar bir toplantı günü ayarlıyalım.. Yurtdışındaki arkadaşların ve istanbul dışındakilerin de uygun olup, gelebildikleri bir zamanda İstanbulda buluşalım...

Cedrusçum nasılsın? Biraz hamişliği anlat canım.. neler hissediyorsun? Keyfin yerinde mi?

Yaa kızlar bir toplantı günü ayarlıyalım.. Yurtdışındaki arkadaşların ve istanbul dışındakilerin de uygun olup, gelebildikleri bir zamanda İstanbulda buluşalım...

İstanbul yerine başka b,r yer de olabilir tabiii

Sen nerelerdesin kaçak kan verdin mi seni merak ediyorum:23::23::23:

Insulin direncini varmi yada hipofiz bezine bakildimi

Miranda, insülin direncim var, troidde çalışmayınca kilo vermek güçleşiyor. İnsülin direnci için de kafama göre ilaç kullanmak istemiyorum. Sende de mi var?
Evet canim.insulin.direncim de var tiroid antikor problemimde var ben yaklasik6 ayfir seker hapi kullaniyorum ufak capli dr verdi ve sporla beraber 7 kilo kadar verdim s3nde dr unla bi konuyi gorus mutlaka
Toz tarçın - bal karışımı ya da tarçın çayı. Düzenli kullanın, sonra öpücükleri alayım :52:
Babam, teyzem, iki kuzenim, iki komşum şeker hastası idi. Teyzem günde 4 iğne vurmaya başlamıştı. Şimdi teyzem ve komşuşun birisi dışında kimsede kalmadı çok şükür. Teyzem, Denizli' de operasyonla şekerden kurtulmaya çalışıyor, geçen yıl açık kalp ameliyatı geçirdi, böbrekler zarar görmüş, nodüllü tiroidi var, çikolata kistleri vardı... Artık nefes almaya korkuyor, o yüzden de kullanmıyor. Komşum da kokusunu sevmiyormuş. Onun dışında herkes iyi :46:

Supersin ellerin dert görmesin. Uygulandığın beslenmeyi bende yapmak istiyorum yardimci olabilirsen eger simdiden teşekkür ederim

Teşekkür ederim. Amin. Ne zaman istersen yardımcı olurum. Ben de tekrar başlıyorum tam kür yapmaya. Bir hafta kadar önce başladım aslında ama biraz yarım yamalak yaptım, çok ciddiye almadan. Unuttum bir kaç kere, üşendim... Bugün tedaviye başlayacaktım, iki tane ışıl ışıl kistimi görünce vazgeçtik. DK. hapı da kullanamıyorum. O yüzden tekrar asılarak başlıyorum bu küre. Eşlik edersen sevinirim :34:

Ederim ederim seve seve hadi baslayalimmm ozelden mail adreslerimizi aliriz tel de olur

Merhaba, sürekli talip ettiğim bu topikte "yumurtalarındaki zarlar yokmuş galiba da döllenme olmuyor bir türlü" bu satırı görünce yazma gereği duydum. Bende 8 yumurtamdan bir tane bile döllenme gerçekleşmeyince korkularla yaşıyorum 1 yıldır.
Bu olayı bir testle mi öğrendi arkadaşınız? Yoksa labaratvar aşamasında döllenme kontorllerinde mi anladılar?

Merhaba cnm,bu durum maalesef yumurta toplama isleminden sonra belirlenebiliyor zat bir kere boyle dedimi doktor diger aylarda da kolay kolay cift zarli yumurtalar olusuyor diyemiyorum:.(
Ben arkadasima ot takviyeleri ve bal tarcin corekotu karisimlarini hatta mustafa eraslanin ilaclarini da onerdim ama nafile galiba cunku su anda adet goremedi 2aydir.e2duzelmis ama regl yok..bekliyoruz..
Onunla yasadigim surecten sunu soyleyeyim cnm,opu islemine zaten 1-2yumurta ile girebiliyorduk,onlarin da dis zarlari cikartilip ic zarla islem yapildigi icin maalesef tutunma olmuyor hatta transfer de olamiyor ,hatta su anda bize %2sans veriyolar cnm arkadasimin tup bebek tedavizine maalesef:(
Sana ne zmn soylediler bu durumu v ehic denemen oldu mu cnm,opu olduktan sonra mi soylediler sana da?

Merhaba, denemem hiç olmadı. 2009 yılında 44 yaşında düşük yaptım normal yolla hamile kaldım.Doğal olur diye bekledik olmadı 47 yaşındayım klomen tedavisi oldum 2 yıl önce olmadı.Şimdi tüp bebeğe karar verdik.Umarım gecikmemişizdir.Şansımı denemek istiyorum.Aklımda kalmasın.Fsh 'ım yüksek,yumurta rezervim azaldı.Ama hala düzenli adet oluyorum .Bu da en büyük moral bana.Hala şansım var diye düşünüyorum.Arada da moralim bozluyor tabiki.Hayırlısı bakalım.Medicana üzerinde duruyorum.Aysun Hn 'la ilgili çok olumlu yazılar okudum.

Ben cok sviyorum Aysun hanım ı..insallah sana da iyi gelir ve bebegine kavusursun cnm:-)

Kizlar degerim 613.93.....insallah hayirli sonucum olsun bu işin sonunda......kuafordeyim..anca oturdum hic musait olamadim....sevgililer gununuz kutlu olsun bu arada:49:

Kizlar degerim 613.93.....insallah hayirli sonucum olsun bu işin sonunda......kuafordeyim..anca oturdum hic musait olamadim....sevgililer gununuz kutlu olsun bu arada:49:

Kiz ben senin o degerini yerim hele o sipa bir dogsun bizi böyle telefon basinda internete girmeye zorlamak ikide bir yazdi mi acaba diye telefobun vasindan ayrilmamak neymiş soracagim ona

$face 2n.jpg

Hiçbir kız çocuğu GÜÇLÜ KADIN olmak için doğmaz..
Hepsi masum hayaller kuran şımarık birer PRENSES'e benzerler..
Kaderdir onları CADI, FETTAN ya da GÜÇLÜ KADIN yapan..
Tutulmamış sözler, yaşanmamış mutluluklar, çaresiz hastalıklar, ölümler ve ayrılıklar güç verir onlara..!
Kurulan hayaller iskambil kağıtlarından kule gibi yıkıldığında;
EZİLMEMEK için enkaz altında GÜÇLÜ OLMAK zorundadırlar.

Ya canım sorma ben ölüyorum diye bağırmıştım ilacı verdiklerinde filmi çektiler röntgen masasında doktor baktı istediğim gibi çıkmamış öğleden sonra birdaha çekicem dedi aynı acının 10 katı daha fazlası gibiydi ikincisi sonra vücudum ilaçları atamadı böbrek sancım başladı hemşirelere yalvarıyordum ne olur beni uyutun bu acıya dayanamıyorum diye duvarlara vuruyordum çok şükür akşam 7 den sonra 5 litre su içince sancım azaldı ama arkadaşım hafif anestezi ile hatanede 3 dakikada çektirdi

Seninki de çok zor olmuş vallahi. İkincisi o kadar ağrımadı aslında ama o kadar şartlandırmışım ki kendimi. Bir de periyod bitiminde gel dediler, o gece eşim yatılı misafir çağırdı mı şehir dışından, banyonun bitişiğinde kalacaklar mı, sabah ta birlikte çıkacak mıyız, film çekimine iki gün kala grip oldum mu... Öhö dedim mi alttan üstten patlıyorum. İğrençti kısacası. Anestezi uygulayan olmadı ama bir daha gerekirse Edirne' de olduğum sürece İst. a gelirim. Hepi topu 25 tl. için gerek yok o kadar ağrıya acıya...
Ama bi olsun şu eşşek sıpası, anaya bu kadar acı çektirmeyi soracam ben... Tohumuna para sayıyoruz, bi de rezil rüsva ediyo bizi edepsiz...:94:

kızlar sizi çoook özledimm... işler o kadar yoğun ki (aslında ben hep böyle çalışırdım bir dönem hafifde olsa işleri asmıştım, daha rahat giriyordum sanırım) ama şimdi imkansız çok şükür gece yarısı evden okuyorum haberlerinizi alıyorum ama sesssss veremiyorummm...

çok güzel sohbetler edip moral topluyosunuz... ben giremiyorum diye ne olur beni unutmayınnn...

bu akşam kızım istanbula gidecek inşallahhh gece geleceğimmmm.. çook öptümmm hepinizi...

Unutmayız Güzbahar. Gözünaydın bu arada.

İstanbul yerine başka b,r yer de olabilir tabiii

Güzel olur vallahi, Allah izin verirse ben katılırım.

Kizlar degerim 613.93.....insallah hayirli sonucum olsun bu işin sonunda......kuafordeyim..anca oturdum hic musait olamadim....sevgililer gununuz kutlu olsun bu arada:49:[/QUOTE]

Senin de sevgililerinle sevgililer günün kutlu olsun :) Değerini de tebrik ederim, vallahi, doğuma kadar saklanacak, bu ne ayol böyle :34:

Ayyyy supher bir fikir boyle fikirlerde anca senden cikar camas kiz hamile hamile birde bizleri dusunuyosun canim suphersin bulusalim mutlaka hepinizi cok merak ediyorum ben ayin 24istanbuldayim guzel bir gun yapslim toplanalim kizlar yaaa

BU arada sevgililer gununuz kutlu olsun kizlar
cumanizda kutlu olsun dualarinizda kabul olsun

Kizlarrrr selamlar.... herkesin sevgililer gunu kutlu olsun....
Cmas muhtesem haberini kutluyorum... benim azicik deli profum... bak oldu iste... insallah rabbim tamamina erdirsin...saglikla kucagina almayi nasip etsin...

Selcan iyimisin sekerim....umarim hamileligin sorunsuz geciyordur... haberdar et bizi lutfen....

Az kalmis ne güzel mutlulukla basla tedaviye,karin masajini biri sana yapiyor sanirim kendin ögrenebiliyorsan,Türkiye'ye gittiginde tekrarlarsin.bende duymustum karnin alt kismini calistiran masajlarin rahmi kuvvetlendirdigini. saglikla bebegini önce karnina sonra kucagina almani diliyorum.:49:

Cok sagol guzeldileklerin icin canim dualarin kabul olsun ve hepimizin bebisleri gelsin allahin izlinye
karinmasajini cok harika yapiyo kadin adetin 5gunu gitin ilk once sirtan basliyo tum damarlari ozelikle boyun kismini vakium yaparak kani tutuyo ve birakiyo sonra karin sonra ayaklar wallahi 90 dk ben rahat bir sekilde uyuyorum karnima her aksam civanpercemii ve bio ceviz yagi karisimi verdi onunka ovuyorum jletinle sarip yatiyorum pazartesi yine gidicem insalah yararini gorurum bu kadin bile bana hergun duzenlu bur sekilde civanpercemi ve aslanpencesi ic diyo insallah yararini goru sizedectavsiye ederim allah buyuk nasip eder hepimize insallah

Back