Allah herseyin hayırlısını versin cnm benim , belki de emeginin karşılıgını şu an göremedigini hissediyorsundur haliyle..Ama yaradan nefes verirse verir, ne yazık ki hayatta herzaman cok haketsek de herseye ulaşamıyoruz..biz daha hassas daha narin yerinden sınanan özel insanlarız..bence senin için ve senin yasındaki insanlar için regl bitene dek bir umut var , belki yumurtalık satın almak bunun en sonu artık ama o bile bir seçenek. yapışıklıklar , bir sürü kayıplarına neden olan tedaviler nekadar acıttı kim bilir.. içinde buyumeyen bir melege karşın , içinde çürüyen onlarca umut.. Ama bu seni , herkesten cok daha özel bir insan yapıyor arkadaşım. ve bence henüz durmak için erken , Aysun Laçin benim doktorum , 47 yasında anne oldu.. Ben derim ki sana Aysun hanım gibi , bu hikayeyi yaşamış bir doktorla daha görüş , kitaplardan okumayla , genellemeyle , kesip atmayla bir kadına şunu bunu konuşan , artık annelikten vazgec demek için 60ını 70ini düşündüren , iyice dibe ceken bir doktorla değil..
acaba kendileri 60ında 70inde kendine bakması için evlat sahibi olmuyorlarlar mıymış..Acaba bunca insan yarınında yari olsun diye aslında, bir evlat peşinde bir hayat harcamıyor muymuş..
60ında 10 yasında fidanın olsun , hem sen de o'nun enerjisiyle yaşlanmamış olursun tatlım :) sakın vaz gecme..
zaten zaman biz duramasak da durduruyor bir an gelince , bence daha bu son degil..