Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

dr gittim..yarın testi tekrarlıyacağım.. Yani birşey demedi..evet artıyor ama rakamlar çok düşük o yüzden çokta kendini kaptırma diye de uyardı..Muayene de tabiki henüz birşey görülmedi.. Ama en azından acil durumluk bir kanama vs de görünmedi..çok şükür..Rabbim buyuk Allahım sen sağlık sıhhat ver , hayırlısını ver..Yüzümüzü güldür..Amin!! (geçengünledeki kanama için bile bi,rşey söylemedi..)Daha doğrusu bu tür kanamalar tutunma için de olabilir veya dışarı atılma için olabilir dedi..Bakalım ne çıkacak! ?

CMAS dualarımız seninle inşallah bebeğin sana gelicek .Bu kadar yürekten istiyoruz Allah görücek inşallah.

Yaradan vermeyeceğine dua bile ettirmez..

RABBİM kuluna 3 şekilde cevap verir:

Evet! der İSTEDİĞİNİ verir…

Hayır! der DAHA İYİSİNİ verir…

Bekle ! der EN İYİSİNİ verir…

Son düzenleme:
Günaydin arkdaslar,

Cmas, dün kursum vardi cok dikkatli okuyamadim. kurstan sonrada evde tekrar yapiyorum. bugün kan testi tekrarlanacak sanirim, rahat olmalisin pozitif degerdesin canim, dilerim dahada artar degerin.

En son dün test yapilmisti sende, yine devam edecekmi test? ne kadar cok test yapiyorlar, burada 10 haftalik gebelik yasadim ilk gittigimizde kan testi yapildi. ultrasona bile 2. ayda bakiyorlar sürekli kan vermek zordur diye yazmak istedim. yinede sonucun güzelligi herseyi unutturuyor, bebekleri kucagina alan anne en mutlu insandir, saglikla bebegini kucagina almani diliyorum.:nazar::nazar::nazar::49:

Başkent'ten hulusi hocaya gidiyorum, myom ameliyatımı da o yaptığı için devam ediyorum. Ankara'da denemediğim dr. kalmadı, diğerlerine göre daha dürüst. Başka yere gitsem hemen basarlar ilacı, hemen başlarlar. Zaten çok sayıda tedavi yüzünden rezervim yıllar önce zarar gördü, bedenim, psikolojim hepsi zarar gördü.:(

Günaydın,
Bozmayın ltf moralinizi memnunsanız devam edin.Bitki kürleriyle aranız nasıl?Yaşınız kaç bu arada sorununuz neydi?

Aminn inş.Bende tüm forum sitelerini inceliyorum.Kafam çok karıştı yaşıma uygun olanlara bakıyorum ki moral olsun.Çok zormuş sıkıntılı bir süreç.Mutlaka ki bu sıkıntıları yaşamışsınızdır ama sonucu güzel olmuş sizde.
Tüp bebek için görüşmeye gittim.Bakalım hayırlısı inş.Fsh'ım yüksekti yumurta rezervim az onunla ilgili bitkisel tedavi uyguluyorum.Sizinde tüp bebek değilmi o esnada neler yaptınız maulum yaş yüksek olunca değerler de yüksek oluyor.Paylaşırsanız sevinirim.

Sevgiler..

Tüp bebek zorlu bir süreç sakin olacaksın sabırlı olacaksın inatçı olacaksın
Benim Fsh iyiydi ama rezerv dusuktu 2 yumurtam vardı biri yeterli degildi zaten ama ona rağmen oldu Rabbim verecekse veriyor
Rahimde 3 büyük myonla hamile kaldım ben alsalardi çok vakit kaybedecektim yadim 45 neredeyse hiç zamanım yoktu 45 ten sonra şans cok düşüyor
Butun hamileliğim bu myonlarin tehdidiyle gecti cok zor bir süreçti ama şükür kızım kucağımda
Aslında yazacak cok sey var sma kısaca anlatayım ben tüp tedavisi ve oncesi basit bir iki vitamin disinda hiç bir sey yapmadım yani herhangi bir kur falan onun sebebide troidlerim yok hormon destegi alıyorum dışarıdan doktorum yasakladı
Sadece tedavide verilen ilaçları kullandım düzgün beslendim bol su uçtum açık hava yürüyüşleri yaptım

kızlar ben ıstanbuldayım.hıc rahım fılmım yoktu.4 negatıvım var.3 baska 1 ı memorıalde.dun cektırıp goturdum ve herseyın normal oldugunu soyledı semra hanım ve murat bey.yas 38.rezervımde az.ve benım negatıvımde embrıo transfer gunu rahım kalınlıgım endometrıum oluyor sanırım 0.8 mıs .bu bıraz huylandırdı semra hanımı.sınır sanırım.bana adetımın 12 gunu tekrar gelıp rahım kalınlıgımı olcturmemı ıstedı bende bı an tamam dedım.lakın ben edırnede olacagım planımı ona gore ayarladım.ayrıca almanyada yasıyorum.sımdı dusunuyorum edırneden gel bıdaha gerı gıt yapmaktan ıse bu olcturme ıslemı gelecek adetımın 12 gunu almanyada olctursem daha ıyı olmazmı.hem maddı hem manevı yıpranacagım yıne ekstra.sıze sormek ıstedım ne yapayım

Canım Edirne'de bir kadın doğumcuya git. Tüp bebek tedavisi görüyorum endometrium kalınlığını ölçtürmemi söyledi de ölçerler onlar. Ben öyle yapıyorum çünki

Tüp bebek zorlu bir süreç sakin olacaksın sabırlı olacaksın inatçı olacaksın
Benim Fsh iyiydi ama rezerv dusuktu 2 yumurtam vardı biri yeterli degildi zaten ama ona rağmen oldu Rabbim verecekse veriyor
Rahimde 3 büyük myonla hamile kaldım ben alsalardi çok vakit kaybedecektim yadim 45 neredeyse hiç zamanım yoktu 45 ten sonra şans cok düşüyor
Butun hamileliğim bu myonlarin tehdidiyle gecti cok zor bir süreçti ama şükür kızım kucağımda
Aslında yazacak cok sey var sma kısaca anlatayım ben tüp tedavisi ve oncesi basit bir iki vitamin disinda hiç bir sey yapmadım yani herhangi bir kur falan onun sebebide troidlerim yok hormon destegi alıyorum dışarıdan doktorum yasakladı
Sadece tedavide verilen ilaçları kullandım düzgün beslendim bol su uçtum açık hava yürüyüşleri yaptım

Tüp bebek tedavisi nerede oldunuz? Nereyi önerirsiniz?
Benimde tiroidlerim cok az var,dışarıdan hormon desteği alıyorum.Aslında telde detay konuşmamız mümkünmü bir ara..

Arkadaşlar, benim canım çok sıkkın. Dün adetin 2. günüydü dr'a gittim önceki aylar gibi yine tedaviye başlanamadı. Doktorum benden umudu kesti sanırım. 44 yaşındayım, bu yaştan sonra pek tıp literatüründe başarı yok dedi. Ama bizim forumda var diyemedim. Bir çok duyduğunuz hamilelikler donasyonla dedi. Sonra 45'in de doğursanız, ergenliğe geldiğinde siz 60 yaşında olursunuz, göze alıyormusunuz falan diye saçmaladı. Ben bu uğurda 14 yılımı harcadım, gebeliklerim de oldu, kayıplarım da oldu, yanlış tedavilerde uygulandı, ben bir çocuğu hakettiğimi düşünüyorum dedim. Yapışıklıklarım çokmuş, o kadar hormon, o kadar işlem sonunda olacağı bu. Tüm gece uyuyamadım, nasıl geçti yıllar. :(

Allah herseyin hayırlısını versin cnm benim , belki de emeginin karşılıgını şu an göremedigini hissediyorsundur haliyle..Ama yaradan nefes verirse verir, ne yazık ki hayatta herzaman cok haketsek de herseye ulaşamıyoruz..biz daha hassas daha narin yerinden sınanan özel insanlarız..bence senin için ve senin yasındaki insanlar için regl bitene dek bir umut var , belki yumurtalık satın almak bunun en sonu artık ama o bile bir seçenek. yapışıklıklar , bir sürü kayıplarına neden olan tedaviler nekadar acıttı kim bilir.. içinde buyumeyen bir melege karşın , içinde çürüyen onlarca umut.. Ama bu seni , herkesten cok daha özel bir insan yapıyor arkadaşım. ve bence henüz durmak için erken , Aysun Laçin benim doktorum , 47 yasında anne oldu.. Ben derim ki sana Aysun hanım gibi , bu hikayeyi yaşamış bir doktorla daha görüş , kitaplardan okumayla , genellemeyle , kesip atmayla bir kadına şunu bunu konuşan , artık annelikten vazgec demek için 60ını 70ini düşündüren , iyice dibe ceken bir doktorla değil..
acaba kendileri 60ında 70inde kendine bakması için evlat sahibi olmuyorlarlar mıymış..Acaba bunca insan yarınında yari olsun diye aslında, bir evlat peşinde bir hayat harcamıyor muymuş..
60ında 10 yasında fidanın olsun , hem sen de o'nun enerjisiyle yaşlanmamış olursun tatlım :) sakın vaz gecme..
zaten zaman biz duramasak da durduruyor bir an gelince , bence daha bu son degil..

Sabir sabir yaa sabirrr belki de bizimledirrr 6.gunnn sabir..artik guzel haberler istiyorummmm
progestan benim ruh durumumu cok etkiliyor doktorla konussam mi acaba ..
sizi depresif yapti mi acaba?:27:

Allah herseyin hayırlısını versin cnm benim , belki de emeginin karşılıgını şu an göremedigini hissediyorsundur haliyle..Ama yaradan nefes verirse verir, ne yazık ki hayatta herzaman cok haketsek de herseye ulaşamıyoruz..biz daha hassas daha narin yerinden sınanan özel insanlarız..bence senin için ve senin yasındaki insanlar için regl bitene dek bir umut var , belki yumurtalık satın almak bunun en sonu artık ama o bile bir seçenek. yapışıklıklar , bir sürü kayıplarına neden olan tedaviler nekadar acıttı kim bilir.. içinde buyumeyen bir melege karşın , içinde çürüyen onlarca umut.. Ama bu seni , herkesten cok daha özel bir insan yapıyor arkadaşım. ve bence henüz durmak için erken , Aysun Laçin benim doktorum , 47 yasında anne oldu.. Ben derim ki sana Aysun hanım gibi , bu hikayeyi yaşamış bir doktorla daha görüş , kitaplardan okumayla , genellemeyle , kesip atmayla bir kadına şunu bunu konuşan , artık annelikten vazgec demek için 60ını 70ini düşündüren , iyice dibe ceken bir doktorla değil..
acaba kendileri 60ında 70inde kendine bakması için evlat sahibi olmuyorlarlar mıymış..Acaba bunca insan yarınında yari olsun diye aslında, bir evlat peşinde bir hayat harcamıyor muymuş..
60ında 10 yasında fidanın olsun , hem sen de o'nun enerjisiyle yaşlanmamış olursun tatlım :) sakın vaz gecme..
zaten zaman biz duramasak da durduruyor bir an gelince , bence daha bu son degil..

Ne güzel yazmışsınız yüreğinize kaleminize sağlık, bende çok yeniyim dünden beri yazıyorum ve takip ediyorum.
İyiki açılmış bu blog herkes birbirine moral veriyor.hakikaten çok sıkıntılı ve zor bir süreç.Allahım herkese gönlündekini en hayırlısıyla versin inş.
Siz Medicanadamı tedavi oldunuz? Doktorunuz Aysun Hanımdı sanırım.Kaç yaşındaydınız tedavide.

kızlar ben ıstanbuldayım.hıc rahım fılmım yoktu.4 negatıvım var.3 baska 1 ı memorıalde.dun cektırıp goturdum ve herseyın normal oldugunu soyledı semra hanım ve murat bey.yas 38.rezervımde az.ve benım negatıvımde embrıo transfer gunu rahım kalınlıgım endometrıum oluyor sanırım 0.8 mıs .bu bıraz huylandırdı semra hanımı.sınır sanırım.bana adetımın 12 gunu tekrar gelıp rahım kalınlıgımı olcturmemı ıstedı bende bı an tamam dedım.lakın ben edırnede olacagım planımı ona gore ayarladım.ayrıca almanyada yasıyorum.sımdı dusunuyorum edırneden gel bıdaha gerı gıt yapmaktan ıse bu olcturme ıslemı gelecek adetımın 12 gunu almanyada olctursem daha ıyı olmazmı.hem maddı hem manevı yıpranacagım yıne ekstra.sıze sormek ıstedım ne yapayım

tedavini nerede olacaksın cnm.. şu anda burada olmayacaksan beklemenin anlamı yok.. Almanyadada ölçtürebiliyorsan orada takibini yaptırman en uygunu..

Back