Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Iyi dileklerin icin teşekkürler
Benim myonlarimin zararsız olduğu söylenmişti basta ama hsmilelikte görüldü ki plasentaya cok yakın biri cok korktuk ama şükür hasarsız atlattık ysnluz erken dogum yapmak zorunda kaldım kızım 8 aylık doğdu 1 hafta kuvezde kaldı
Ama myon alınsaydı belki uzun bekleme sonucu hamilelik olmayacaktı her iste bir hayır var dedik
Kullandığım vitaminleri tam hatırlamıyorum ama sıradan vitaminlerdi zaten bir ay kullandım birde omega 3 almıştım o kadar

Puffy68, öncelikle allah kızını size bağışlasın. Ben de miyom ameliyatı olmuştum bazen olmasamıydım acaba diyorum ama bana memorial'de aynur hanım da, başkentten hulusi bey de alınmadan gebe kalman ve kalsan bile devam etmesi zor dediği için oldum. Şimdi de tedaviye bile başlayamıyorum, yok kist var yok hormon değerlerin dengeye girmedi vs. Bir sürü zaman kaybettim ama ameliyattan sonra doktorum rahmimin içinde bomba patlamış gibi miyomun parçalandığını ve neredeyse çürüdüğünü söyledi. Belki olmasam da başka şeylere yol açacaktı. Kısmet diyorum artık. :(

Ohhhhh çok şükür nerelerdesin sen demek uyku ve koku hassasiyeti heeee demek bebis artık ben burdayim diyor öyle mi yerim ben onu minik bocuk

Ne demek canım, bilakis memnun oldum. Soğan suyunu geçen ay yaptım ama sanırım kistimi tam temizleyemedi. 2009 yılında maranki'nin kozmik beden temizliğini yapmıştım, bir hafta hayvansal hiç bir şey ve ekmek yemedim. İlk defa o ay kendiliğimden hamile kaldım. Aslında benim bedenim karbonhidratı sevmiyor, bir arkadaşta paylaşmıştı çok önceleri haşimatolular çölyak hastaları gibi beslenmeli diye. Yabancı kaynaklardan da aynı şeyleri okumuştum ama kendime söz geçiremiyordum, iki gündür kendimi diyete aldım, zaıflamam da lazım. Tedaviler ve çalışmayan troidim sayesinde 20 kg. fazlam oluştu. Her tedavi öncesi diyet ve spora rağmen.
Soğan suyunu bu ayda deneceğim. Verdiğin bilgiler çok güzel, teşekkür ederim Zanork. :)

Merhaba,
Rica ederim. İnşallah bir faydam dokunur. Sana verdiğim tarifi benim de yapmam gerekiyor. Laparoskopiden sonra verdiği adet düzenleyici, kist yapmış iki tane, sağlı sollu. DK. hapı da kullanamıyorum, psikolojimi bozuyor. Bir ay bekleyeceğiz, geçmezse şırıngayla çekecek. Kilo bende de oldu. Zaten evlendikten sonra almıştım 10 kilo kadar, şimdi 5-6 kilo daha aldım, bugün otobüste koltuğa sığamadım. Nefes alamıyorum, sigara içerken bu kadar kötü değildim dedim. Neyse, böyle işte. Yine yazarım uzuuuuun uzun :1:

kızlar ben ıstanbuldayım.hıc rahım fılmım yoktu.4 negatıvım var.3 baska 1 ı memorıalde.dun cektırıp goturdum ve herseyın normal oldugunu soyledı semra hanım ve murat bey.yas 38.rezervımde az.ve benım negatıvımde embrıo transfer gunu rahım kalınlıgım endometrıum oluyor sanırım 0.8 mıs .bu bıraz huylandırdı semra hanımı.sınır sanırım.bana adetımın 12 gunu tekrar gelıp rahım kalınlıgımı olcturmemı ıstedı bende bı an tamam dedım.lakın ben edırnede olacagım planımı ona gore ayarladım.ayrıca almanyada yasıyorum.sımdı dusunuyorum edırneden gel bıdaha gerı gıt yapmaktan ıse bu olcturme ıslemı gelecek adetımın 12 gunu almanyada olctursem daha ıyı olmazmı.hem maddı hem manevı yıpranacagım yıne ekstra.sıze sormek ıstedım ne yapayım

Ben de Edirne' deyim, istenen testleri, filmi falan burada Ekol Hastanesinde Berna YALNIZ' a yaptırdım. Çok ilgili bir hanım. Ona gitmeni tavsiye edebilirim. Tekrar tekrar git gel yapmazsın, hem zaman kaybetmezsin :34:

Insulin direncini varmi yada hipofiz bezine bakildimi

Miranda, insülin direncim var, troidde çalışmayınca kilo vermek güçleşiyor. İnsülin direnci için de kafama göre ilaç kullanmak istemiyorum. Sende de mi var?

Toz tarçın - bal karışımı ya da tarçın çayı. Düzenli kullanın, sonra öpücükleri alayım :52:
Babam, teyzem, iki kuzenim, iki komşum şeker hastası idi. Teyzem günde 4 iğne vurmaya başlamıştı. Şimdi teyzem ve komşuşun birisi dışında kimsede kalmadı çok şükür. Teyzem, Denizli' de operasyonla şekerden kurtulmaya çalışıyor, geçen yıl açık kalp ameliyatı geçirdi, böbrekler zarar görmüş, nodüllü tiroidi var, çikolata kistleri vardı... Artık nefes almaya korkuyor, o yüzden de kullanmıyor. Komşum da kokusunu sevmiyormuş. Onun dışında herkes iyi :46:

Supersin ellerin dert görmesin. Uygulandığın beslenmeyi bende yapmak istiyorum yardimci olabilirsen eger simdiden teşekkür ederim

Teşekkür ederim. Amin. Ne zaman istersen yardımcı olurum. Ben de tekrar başlıyorum tam kür yapmaya. Bir hafta kadar önce başladım aslında ama biraz yarım yamalak yaptım, çok ciddiye almadan. Unuttum bir kaç kere, üşendim... Bugün tedaviye başlayacaktım, iki tane ışıl ışıl kistimi görünce vazgeçtik. DK. hapı da kullanamıyorum. O yüzden tekrar asılarak başlıyorum bu küre. Eşlik edersen sevinirim :34:

Ben 38 yaşında işe başladım, yıllarca mecburiyetten evde oturdum bilirim canım.

Çok istedim kendime iş yeri açmayı ama nasip olmadı.

Kaderde Devlet Memuru olmak vamış

Her şeyin hayırlısı. Annem - babam memurdu benim. Teyzelerim, dayım, eniştem, yengem, amcalarım... Hepsi de söyledi memur ol diye. iktisat okudum ya, merkez bankası olacağım sanki. Beğenmedim memur maaşını, halt ettim. Şimdi evde kedilerle köpekle pinekliyorum işte... :35:

Bugün gittim doktora. Nurtopu gibi iki adet kistim oluşmuş. Tedavi Mart ayına inşallah... Neyse, ben de daha iyi olurum bir ay sonra. Zaten evraklarımı da kaybetmişler. 'Eşinizin spermiogramı yok dosyanızda' dedi hemşire, 'hayır' dedim, 'var, kargoyla gönderdim'... Bir iki dakika sonra doktor 'rahim filminizi gördüm mü ben sizin' dedi. Dedim 'e perdeyi nerde gördünüz ki siz? Filmi gönderdim, aradınız, perde var dediniz, laparoskopi yaptınız ya'. 'Eyvah' dediler, güldüm :61: Toparlayabildiklerimi toparlarım, kalanları da yeniden yaptırırım artık. Ama filmimi bulsunlar, tekrar çektiremem...:19:

Bugün gittim doktora. Nurtopu gibi iki adet kistim oluşmuş. Tedavi Mart ayına inşallah... Neyse, ben de daha iyi olurum bir ay sonra. Zaten evraklarımı da kaybetmişler. 'Eşinizin spermiogramı yok dosyanızda' dedi hemşire, 'hayır' dedim, 'var, kargoyla gönderdim'... Bir iki dakika sonra doktor 'rahim filminizi gördüm mü ben sizin' dedi. Dedim 'e perdeyi nerde gördünüz ki siz? Filmi gönderdim, aradınız, perde var dediniz, laparoskopi yaptınız ya'. 'Eyvah' dediler, güldüm :61: Toparlayabildiklerimi toparlarım, kalanları da yeniden yaptırırım artık. Ama filmimi bulsunlar, tekrar çektiremem...:19:

Kist icin sogan suyu iyi deniyor, 15 gün günde iki defa icmeye calissan belki faydasi olur.hic belirti oldumu sanci veya regl düzensizligi gibi? yeniden film cektirme tabii arasinlar.test yaptirdigin zaman cok önceyse, diger testleri tekrar yaptirman iyi olur belkide hormon degerleri degisebiliyor umarim en kisa zamanda sorun kalmaz cözülür.

Kist icin sogan suyu iyi deniyor, 15 gün günde iki defa icmeye calissan belki faydasi olur.hic belirti oldumu sanci veya regl düzensizligi gibi? yeniden film cektirme tabii arasinlar.test yaptirdigin zaman cok önceyse, diger testleri tekrar yaptirman iyi olur belkide hormon degerleri degisebiliyor umarim en kisa zamanda sorun kalmaz cözülür.

Soğan suyunu 4 yıl önce ilk defa kist bulduklarında yapmıştım, o zamandan beri yoktu. İlaç vermişti lap. den sonra, o yapıyormuş. Sancım çoktu. Hala var. Testlerim eski, yeni ne varsa hepsini göndermiştim salak gibi. Yenileri bulurum sanırım. Eksikler vardı, güya bakanlık yeni genelge yayınlamış, testler için standart belirlemiş, dosyada bunları istiyormuş. Peki dedim. İşime gelir, ne varsa baksınlar baştan. Hormonlar için biberiye (kuşdili dedikleri) iyi geliyor. Yemeklerde severim ama çayına alışamadım nedense. Biraz tansiyon yapıyor ama olsun. Onu da nar ekşisiyle hallederim. Belki görmüşsündür, İsmihan Sultan' a verdiğim bir tarif var. O benim sırrım. Allah' ın izniyle bir sonraki muayenede hiç bir şey bulamayacaklar. Belki doğal yoldan bile kalırım :34:

En son durum nedir arkadasim, mart ayi gibi tedaviye baslayacaktin is yerinden öyle izin almistin. regl tarihin degismisti umarim hersey yolundadir.

Canim hemen hemen iki hafta obe atim yani subat 24 turkiyedeyim iznim 3hafta zarzor aldim ama aldim zaten izini aldiktan ve su karin masajini yaptirdiktan sonra bir sakinimki anlatamam hem cok korkuyorum hemde cok heycanli bir tuhafim anliyacaginiz

Canım tam bir komedi olmuş valla tiyatro gibi birşey rahim filmini 3 dak,kada anestezi ile çekiyorular hafif bayıltıyorlar ve hemen ayılıyorsun hiç anlamazsın gerçi ben canlı canlı aynı gün 2 defa çektirmiştim:52::52::52::52::52: ama emin ol modern hastanelerde iğneden daha basit

Canım tam bir komedi olmuş valla tiyatro gibi birşey rahim filmini 3 dak,kada anestezi ile çekiyorular hafif bayıltıyorlar ve hemen ayılıyorsun hiç anlamazsın gerçi ben canlı canlı aynı gün 2 defa çektirmiştim:52::52::52::52::52: ama emin ol modern hastanelerde iğneden daha basit

Benim ilk çekimimde 4 poz almışlardı, ikincisinde tek poz. İkisini de özelde, iyi yerlerde yaptırdım. İlkinde bağırma dediler diye sustum ama masadan kalkamadım. Röntgen odasından yarım saatte çıktım, doktorun odasına (1 kat yukarıya) yine yarım saatte ulaşabildim. Yürüyerek gelmiştim hastaneye, taksiyle döndüm. İkincisinde de daha aleti yerleştirmeye çalışırken başladım bağırmaya, çıkana kadar bağırdım. Yaptıkları herşeyi hissediyorum. Ayrıca bulmaları gerek. Bana güya o filme bakarak laparoskopi dedi. Şimdi filmin yok diyemez. İş açılır başlarına...

Canim hemen hemen iki hafta obe atim yani subat 24 turkiyedeyim iznim 3hafta zarzor aldim ama aldim zaten izini aldiktan ve su karin masajini yaptirdiktan sonra bir sakinimki anlatamam hem cok korkuyorum hemde cok heycanli bir tuhafim anliyacaginiz

Az kalmis ne güzel mutlulukla basla tedaviye,karin masajini biri sana yapiyor sanirim kendin ögrenebiliyorsan,Türkiye'ye gittiginde tekrarlarsin.bende duymustum karnin alt kismini calistiran masajlarin rahmi kuvvetlendirdigini. saglikla bebegini önce karnina sonra kucagina almani diliyorum.:49:

Benim ilk çekimimde 4 poz almışlardı, ikincisinde tek poz. İkisini de özelde, iyi yerlerde yaptırdım. İlkinde bağırma dediler diye sustum ama masadan kalkamadım. Röntgen odasından yarım saatte çıktım, doktorun odasına (1 kat yukarıya) yine yarım saatte ulaşabildim. Yürüyerek gelmiştim hastaneye, taksiyle döndüm. İkincisinde de daha aleti yerleştirmeye çalışırken başladım bağırmaya, çıkana kadar bağırdım. Yaptıkları herşeyi hissediyorum. Ayrıca bulmaları gerek. Bana güya o filme bakarak laparoskopi dedi. Şimdi filmin yok diyemez. İş açılır başlarına...

Ya canım sorma ben ölüyorum diye bağırmıştım ilacı verdiklerinde filmi çektiler röntgen masasında doktor baktı istediğim gibi çıkmamış öğleden sonra birdaha çekicem dedi aynı acının 10 katı daha fazlası gibiydi ikincisi sonra vücudum ilaçları atamadı böbrek sancım başladı hemşirelere yalvarıyordum ne olur beni uyutun bu acıya dayanamıyorum diye duvarlara vuruyordum çok şükür akşam 7 den sonra 5 litre su içince sancım azaldı ama arkadaşım hafif anestezi ile hatanede 3 dakikada çektirdi

kızlar sizi çoook özledimm... işler o kadar yoğun ki (aslında ben hep böyle çalışırdım bir dönem hafifde olsa işleri asmıştım, daha rahat giriyordum sanırım) ama şimdi imkansız çok şükür gece yarısı evden okuyorum haberlerinizi alıyorum ama sesssss veremiyorummm...

çok güzel sohbetler edip moral topluyosunuz... ben giremiyorum diye ne olur beni unutmayınnn...

bu akşam kızım istanbula gidecek inşallahhh gece geleceğimmmm.. çook öptümmm hepinizi...

Back