Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

47 yasindayim endisem var ama hala duzenli regl olmam umut veriyor.Memorialle gorustum rakamlar yuksek Ist.tup bebek merkeziyle on gorusme yaptim.Reglimi bekliyorum hepimiz icin enn hayirlisi neyse o oldun ins.Gecikmiste olsak istiyoruz.Biz gerekeni yapalim gerisini Allaha birakalim ..

Arkadaşlar, benim canım çok sıkkın. Dün adetin 2. günüydü dr'a gittim önceki aylar gibi yine tedaviye başlanamadı. Doktorum benden umudu kesti sanırım. 44 yaşındayım, bu yaştan sonra pek tıp literatüründe başarı yok dedi. Ama bizim forumda var diyemedim. Bir çok duyduğunuz hamilelikler donasyonla dedi. Sonra 45'in de doğursanız, ergenliğe geldiğinde siz 60 yaşında olursunuz, göze alıyormusunuz falan diye saçmaladı. Ben bu uğurda 14 yılımı harcadım, gebeliklerim de oldu, kayıplarım da oldu, yanlış tedavilerde uygulandı, ben bir çocuğu hakettiğimi düşünüyorum dedim. Yapışıklıklarım çokmuş, o kadar hormon, o kadar işlem sonunda olacağı bu. Tüm gece uyuyamadım, nasıl geçti yıllar. :(

bu tarz doktorlari hic sevmiyorum inan Ulun beyde bana bu tarzda laflari 34 yasinda etmisti bir hafta aglayarak dolasmistim.. senin umudunu kirmaya hic hakki yok ve yillarca ugrastigini biliyordur sonucta.. canim bizim yaslarimizla doktorlar ugrasmak istemiyor ama biz yillarimizi onlarin hatali tedavileri ile ugrasarak gecirdik.. baska doktora gecemezmisin hayatim..

47 yasindayim endisem var ama hala duzenli regl olmam umut veriyor.Memorialle gorustum rakamlar yuksek Ist.tup bebek merkeziyle on gorusme yaptim.Reglimi bekliyorum hepimiz icin enn hayirlisi neyse o oldun ins.Gecikmiste olsak istiyoruz.Biz gerekeni yapalim gerisini Allaha birakalim ..

geciktigini hic dusunme komsumuz 45 yasinda ilk cocugunu dogurdu simdi kizi 10 yasinda.. insallah guzel gelisir cnm tedavi surecin..

canım bazen gecikme olabiliyor benddee olduğu zamanlar oldu.. iyi bir doktora gitsenya. doktor devamlı değerlerini takip etse.. çocuktan dolayı kendini yargılama canım bazı şeyler biz nekadar uğraşsakta Allahın takdiri.. ama lütfennn doktora git hemen ve tedavi için yapabileceğin ne varsa hepsini yapmaya çalış...:16::16:

Slm ayni durumu ben yasadim 31 aralikta son reglimi oldum duzenli oluyordu , olmayinca 05 subatta dr'a gittim 2-3gune olur dedi ama yinede ilac verdi kullanmadim ilaci civanpercemi vehayit otu ictim 2 gun sonra normal bir regl oldum.Siz yinede doktora gidin ama inaniyorsaniz bu kurude uygulayin fayda goreceksiniz ben ornegim

Arkadaşlar, benim canım çok sıkkın. Dün adetin 2. günüydü dr'a gittim önceki aylar gibi yine tedaviye başlanamadı. Doktorum benden umudu kesti sanırım. 44 yaşındayım, bu yaştan sonra pek tıp literatüründe başarı yok dedi. Ama bizim forumda var diyemedim. Bir çok duyduğunuz hamilelikler donasyonla dedi. Sonra 45'in de doğursanız, ergenliğe geldiğinde siz 60 yaşında olursunuz, göze alıyormusunuz falan diye saçmaladı. Ben bu uğurda 14 yılımı harcadım, gebeliklerim de oldu, kayıplarım da oldu, yanlış tedavilerde uygulandı, ben bir çocuğu hakettiğimi düşünüyorum dedim. Yapışıklıklarım çokmuş, o kadar hormon, o kadar işlem sonunda olacağı bu. Tüm gece uyuyamadım, nasıl geçti yıllar. :(

Bozmayin ltf moralinizi banada soylediler aynini psikolojimizi anlamiyorlarinanfiginiz yolda devam edin o doktoruda birakin moral onemli bunlari soyleyen doktor kimdir?

geciktigini hic dusunme komsumuz 45 yasinda ilk cocugunu dogurdu simdi kizi 10 yasinda.. insallah guzel gelisir cnm tedavi surecin..[/QUOTE tup bebekmi oldu aslinda bunlari duymak moral 1 gun once banada aynini soylediler 2 gun hep agladim sonra dedimki kendine gel aglamakla cozemem basladim adim atiyorum hayirlisi

Gerçekten çok fena saçmalamış. Ama bence çok ta kötü durumda değilsin. Sabırlı ve idealist bir doktorla başarabilirsin gibi geliyor. Geçmiş yazılarından yakalayabildiklerime göz attım da, hashimato tiroidim var demişsin. Miyom, kistler (hem çikolata hem folikül), yapışıklıklar, hormonlar ve yorgunluk ve stres... Karşılıklı kahve içip konuşmayı tercih ederdim ama, anlattıklarının hepsi anne tarafımın genetik sayılan problemleri. Hepsinde tecrübeliyiz. Ben hariç hepsinin bebeği oldu. Ben de nihayet eşimi ikna ettim, başlıyorum tedaviye...
Kürlerle aran nasıl bilmiyorum ama, soğan suyunun faydasını gördüm. Folikül kistleri bende de vardı. Çikolata kisti, hem küçük teyzemde (miyomu da vardı, kistlerini aldırdıktan 5 yıl sonra doğal yoldan hamile kaldı) , hem büyük teyzemin kızında vardı (Kuzenimde tiroid de vardı, tedavi sırasında şekeri de yükseldi. O da 30 yaşında başladı tedaviye, 32 yaşında anne oldu). Tiroid 5 kardeşin 4ünde var. Nodüllü. olanından. Tiroid ve kist sorunu genellikle hormon sorununu da getiriyor. Ailede şeker ve kalp damar da var. 30 lu yaşlarda başlıyor. Sigara içen kadar içmeyen de var.
Kahverengi kabuklu soğanı (içi beyaz) kabuğuyla birlikte önce ikiye böl. Yarımın birini streç filmle sar, oda sıcaklığında bırak. Diğer yarımı 1,5 bardak suyla 7-8 dk. kaynat.Suyunu bardağa al, ılısın (Soğanı da yemeklere koyuyordum ben.) Sabah ve akşam çok aç ya da çok tok değilken iç. yemekten sonra yapıp, bir saat kadar sonra iç. 7 gün yap, 3 gün ara ver.
Bir de, bir kase yoğurdun içine (mümkünse ev yoğurdu. süzme olmasın, yeşil suyu da lazım) 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı, 2- 3 tatlı kaşığı bal ekle, karıştır, aç karnına günde 3 öğün. Bir ay boyunca. Sonra 15 gün boyunca günde 2 öğün, sonra günde 1. Her seferinde taze hazırlaman ya da ayrı kavanozlara hazırlayıp, hemen ağzını kapatman lazım, çörekotu yağı uçucu olduğu için. Sabah, bunu yedikten yarım saat sonra 1 avuç çekirdekli kara kuru üzüm. Çekirdeğiyle birlikte. Ondan yarım saat sonra kahvaltı. Haftanın 6 günü yoğurt ve bal dışında hiçbir hayvansal gıda olmayacak. Yapay ürün de olmayacak, etsuyu tablet, margarin, hazır çorba, dışarıda hazırlanmış hiç bir gıda... Gerekirse inzivaya çekil. Kimseyle görüşme.Kahvaltıdan sonra soğan suyunu iç. Saat 10:00 gibi 2 tatlı kaşığı bala çeyrek çay kaşığı tarçın karıştırıp sakızı batırıp batırıp çiğne. Bal bitse bile sakızı atma. Dişetlerinden tarçın emilmeye devam etsin. Öğle vakti yine yoğurtlu karışım, yarım saat sonra yine etsiz, organik yemek. saat 15:00 civarı yine aynı ölçülerde bal, tarçın, sakız üçlüsü. Akşama kadar devam. Akşam yemeğinden yarım saat önce yine yoğurtlu karışım. Yine organik yemek. 1 saat kadar sonra soğan suyu. Yoğurtlu karşımı önce öğle öğününden çıkar. Sonraki dönemde akşam öğününden. Bu arada ayda bir muayenelerini yaptır. Gerçi 15 günden sonra kendin de farkedeceksin değişimi. Haftanın bir günü, düzeni bozmamak kaydıyla (yine karışımları, üzümleri yiyip sakızları çiğniyoruz) istediğin herşeyi yiyebilirsin. Ben bunu 1,5 ay yaptım. Önceki muayenelerimde ' birkaç yumurtan görünüyor' diyen doktor neredeyse ödünç isteyecekti yumurtalarımı. Bu tarifin bir kısmı, döllenebilir yumurta elde etmek için. Adetler de yumurtlamayla düzene girecektir. Bir kısmı, bebeğe uygun rahim hazırlamak için. Bir kısmı da miyom ve kistleri temizlemek için. Ama tiroidine ve hormonlarına da iyi gelecektir. 2 ayın sonunda durumuna göre gerekirse ilaç takviyesi al. Geriye yapışıklıkların kalıyor. Onu da bir doktorla görüşüp kademe kademe açtırmayı deneyebilirsin. Unutmadan, salatalarında nar ekşisi kullan. Ya da her gece 1 tatlı kaşığı nar ekşisi iç. Ama doğal olsun. Rahim kalınlığını uygun seviyede tutacak. Ayrıca kas yapısını korumaya, yumurtaların döllenme kapasitesini artırmaya, erkeklerde kas hacmini korumaya yarıyor. Stres için Mora terapiyi araştır istersen renk terapisi ve Bach çiçekleri aklıma yatıyor. Tedavim olumsuz olursa değerlendireceğim. Ama kürün ikinci ayında yaptır karar verirsen. Uzun oldu ama göründüğü kadar karışık değil. Yapması da zor değil. Hem sen teşekkür etmesen bile eşin edecek sendeki değişimi görünce :34: İhtiyaç duyarsan yemek tarifleri de veririm. Özellikle kahvaltı. Unuttum, kürü uyguladığın sürece haftada bir gün hariç şeker, çay ve kahve de yok. Böyle işte. Dediğim gibi, kontrollerini her ay düzenli yaptır yine. Ve daha fazla hareket.
Hep yap, et diye kurmuşum cümleleri kusura bakma. İşe yaradığını bildiğim bir tarif. Bir de kelimeleri düzgün yazma takıntım var. O yüzden kaba bir üslubum olmuş, sana üstünlük taslama derdinde değilim...:17:

bu tarz doktorlari hic sevmiyorum inan Ulun beyde bana bu tarzda laflari 34 yasinda etmisti bir hafta aglayarak dolasmistim.. senin umudunu kirmaya hic hakki yok ve yillarca ugrastigini biliyordur sonucta.. canim bizim yaslarimizla doktorlar ugrasmak istemiyor ama biz yillarimizi onlarin hatali tedavileri ile ugrasarak gecirdik.. baska doktora gecemezmisin hayatim..

Olası hatalarını baştan kapatma çabasındalar sadece. Yüzümüze sen özel bir hastasın ama ben bu dili bilmiyorum, ne çıkarsa bahtımıza diyemiyorlar ki :1: Ulun Bey' le ilk görüşmemizde de iade ettim. 'Ben sorunumu bekarlığımda farkettim. Bekarsın diye tedavi etmediler, hadi deyince evlenilmiyor, geç evlenebildim, görüştüğüm doktorlardan ya sonuç alamadık, ya ben güvenmedim, sonra biraz vazgeçtik, bu yaşa geldik' dedim. Formda evhanımı yazıyor ya meslekte, muayene sırasında hiç çalıştınız mı? Diye sordu. Ne yaptığımı anladı mı ne? :60:

Gerçekten çok fena saçmalamış. Ama bence çok ta kötü durumda değilsin. Sabırlı ve idealist bir doktorla başarabilirsin gibi geliyor. Geçmiş yazılarından yakalayabildiklerime göz attım da, hashimato tiroidim var demişsin. Miyom, kistler (hem çikolata hem folikül), yapışıklıklar, hormonlar ve yorgunluk ve stres... Karşılıklı kahve içip konuşmayı tercih ederdim ama, anlattıklarının hepsi anne tarafımın genetik sayılan problemleri. Hepsinde tecrübeliyiz. Ben hariç hepsinin bebeği oldu. Ben de nihayet eşimi ikna ettim, başlıyorum tedaviye...
Kürlerle aran nasıl bilmiyorum ama, soğan suyunun faydasını gördüm. Folikül kistleri bende de vardı. Çikolata kisti, hem küçük teyzemde (miyomu da vardı, kistlerini aldırdıktan 5 yıl sonra doğal yoldan hamile kaldı) , hem büyük teyzemin kızında vardı (Kuzenimde tiroid de vardı, tedavi sırasında şekeri de yükseldi. O da 30 yaşında başladı tedaviye, 32 yaşında anne oldu). Tiroid 5 kardeşin 4ünde var. Nodüllü. olanından. Tiroid ve kist sorunu genellikle hormon sorununu da getiriyor. Ailede şeker ve kalp damar da var. 30 lu yaşlarda başlıyor. Sigara içen kadar içmeyen de var.
Kahverengi kabuklu soğanı (içi beyaz) kabuğuyla birlikte önce ikiye böl. Yarımın birini streç filmle sar, oda sıcaklığında bırak. Diğer yarımı 1,5 bardak suyla 7-8 dk. kaynat.Suyunu bardağa al, ılısın (Soğanı da yemeklere koyuyordum ben.) Sabah ve akşam çok aç ya da çok tok değilken iç. yemekten sonra yapıp, bir saat kadar sonra iç. 7 gün yap, 3 gün ara ver.
Bir de, bir kase yoğurdun içine (mümkünse ev yoğurdu. süzme olmasın, yeşil suyu da lazım) 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı, 2- 3 tatlı kaşığı bal ekle, karıştır, aç karnına günde 3 öğün. Bir ay boyunca. Sonra 15 gün boyunca günde 2 öğün, sonra günde 1. Her seferinde taze hazırlaman ya da ayrı kavanozlara hazırlayıp, hemen ağzını kapatman lazım, çörekotu yağı uçucu olduğu için. Sabah, bunu yedikten yarım saat sonra 1 avuç çekirdekli kara kuru üzüm. Çekirdeğiyle birlikte. Ondan yarım saat sonra kahvaltı. Haftanın 6 günü yoğurt ve bal dışında hiçbir hayvansal gıda olmayacak. Yapay ürün de olmayacak, etsuyu tablet, margarin, hazır çorba, dışarıda hazırlanmış hiç bir gıda... Gerekirse inzivaya çekil. Kimseyle görüşme.Kahvaltıdan sonra soğan suyunu iç. Saat 10:00 gibi 2 tatlı kaşığı bala çeyrek çay kaşığı tarçın karıştırıp sakızı batırıp batırıp çiğne. Bal bitse bile sakızı atma. Dişetlerinden tarçın emilmeye devam etsin. Öğle vakti yine yoğurtlu karışım, yarım saat sonra yine etsiz, organik yemek. saat 15:00 civarı yine aynı ölçülerde bal, tarçın, sakız üçlüsü. Akşama kadar devam. Akşam yemeğinden yarım saat önce yine yoğurtlu karışım. Yine organik yemek. 1 saat kadar sonra soğan suyu. Yoğurtlu karşımı önce öğle öğününden çıkar. Sonraki dönemde akşam öğününden. Bu arada ayda bir muayenelerini yaptır. Gerçi 15 günden sonra kendin de farkedeceksin değişimi. Haftanın bir günü, düzeni bozmamak kaydıyla (yine karışımları, üzümleri yiyip sakızları çiğniyoruz) istediğin herşeyi yiyebilirsin. Ben bunu 1,5 ay yaptım. Önceki muayenelerimde ' birkaç yumurtan görünüyor' diyen doktor neredeyse ödünç isteyecekti yumurtalarımı. Bu tarifin bir kısmı, döllenebilir yumurta elde etmek için. Adetler de yumurtlamayla düzene girecektir. Bir kısmı, bebeğe uygun rahim hazırlamak için. Bir kısmı da miyom ve kistleri temizlemek için. Ama tiroidine ve hormonlarına da iyi gelecektir. 2 ayın sonunda durumuna göre gerekirse ilaç takviyesi al. Geriye yapışıklıkların kalıyor. Onu da bir doktorla görüşüp kademe kademe açtırmayı deneyebilirsin. Unutmadan, salatalarında nar ekşisi kullan. Ya da her gece 1 tatlı kaşığı nar ekşisi iç. Ama doğal olsun. Rahim kalınlığını uygun seviyede tutacak. Ayrıca kas yapısını korumaya, yumurtaların döllenme kapasitesini artırmaya, erkeklerde kas hacmini korumaya yarıyor. Stres için Mora terapiyi araştır istersen renk terapisi ve Bach çiçekleri aklıma yatıyor. Tedavim olumsuz olursa değerlendireceğim. Ama kürün ikinci ayında yaptır karar verirsen. Uzun oldu ama göründüğü kadar karışık değil. Yapması da zor değil. Hem sen teşekkür etmesen bile eşin edecek sendeki değişimi görünce :34: İhtiyaç duyarsan yemek tarifleri de veririm. Özellikle kahvaltı. Unuttum, kürü uyguladığın sürece haftada bir gün hariç şeker, çay ve kahve de yok. Böyle işte. Dediğim gibi, kontrollerini her ay düzenli yaptır yine. Ve daha fazla hareket.
Hep yap, et diye kurmuşum cümleleri kusura bakma. İşe yaradığını bildiğim bir tarif. Bir de kelimeleri düzgün yazma takıntım var. O yüzden kaba bir üslubum olmuş, sana üstünlük taslama derdinde değilim...:17:

Ne demek canım, bilakis memnun oldum. Soğan suyunu geçen ay yaptım ama sanırım kistimi tam temizleyemedi. 2009 yılında maranki'nin kozmik beden temizliğini yapmıştım, bir hafta hayvansal hiç bir şey ve ekmek yemedim. İlk defa o ay kendiliğimden hamile kaldım. Aslında benim bedenim karbonhidratı sevmiyor, bir arkadaşta paylaşmıştı çok önceleri haşimatolular çölyak hastaları gibi beslenmeli diye. Yabancı kaynaklardan da aynı şeyleri okumuştum ama kendime söz geçiremiyordum, iki gündür kendimi diyete aldım, zaıflamam da lazım. Tedaviler ve çalışmayan troidim sayesinde 20 kg. fazlam oluştu. Her tedavi öncesi diyet ve spora rağmen.
Soğan suyunu bu ayda deneceğim. Verdiğin bilgiler çok güzel, teşekkür ederim Zanork. :)

Bozmayin ltf moralinizi banada soylediler aynini psikolojimizi anlamiyorlarinanfiginiz yolda devam edin o doktoruda birakin moral onemli bunlari soyleyen doktor kimdir?

Başkent'ten hulusi hocaya gidiyorum, myom ameliyatımı da o yaptığı için devam ediyorum. Ankara'da denemediğim dr. kalmadı, diğerlerine göre daha dürüst. Başka yere gitsem hemen basarlar ilacı, hemen başlarlar. Zaten çok sayıda tedavi yüzünden rezervim yıllar önce zarar gördü, bedenim, psikolojim hepsi zarar gördü.:(

haklisin negatifte cok seymi bekliyoruz bilmiyorum ama doktorunda alo demesi gerektigine hep inandim ilk doktorumu bu yuzden birakmistim:)) tedavisi cok tatmin ederse ne dusunurum hic bilmiyorum bakalim... regly olmayi bekliyorum baslamak icin cnm.. senin son beta hcg kac oldu cnm yukselme vardir insallah...
Hayirla baslarsin insallah cnm.....Maalesef 8.7 c.tesi tekrar bakilacak....ilaclara devam....küçük de olsa bir umut iste.....hemsireye, ilaclara devam et diyorsunuz umut varmı dedim. ...biz 5 in üstünü hamile sayiyoruz bu sekilde baslayip dogum yapan var dedi..belki bana moral olsun diyede demis olabilir. ..takip etmeleri guzel ama.....

Ben aret beyden çok memnunum..(emre beyde cok iyiymis)
Adetin 3.gun basladik tabi ilk ay yumurta az diye ertelendi. .....2.ay gunde 300 ml gonalf 300 ml merional kullandim..vitaminler ve aspirin de var tabi....yumurta toplanmadan once 3 defa ayri gunlerde kan tahlili yapti..yumurta toplanmaya uygunmu rahim duvari nasıl diye.... sonra 6 yumurta toplandı. ..4 tane dollendi 2 tanesi 6 ve 7 hucreli kalan zaten gelismedi......benide sadece psikolog aradi gel görüşelim dedi ben gitmedim...negatif dedikleri aksam ben aret beyle görüşmeye kendim gittim....testi erken yapmissin dedi....o ceren hemsire yokmu hani kapalı disinde tel var..o beni mahvetti. .....cnm olmazsa ben yine aret beye gidicem........emre bey cok ilgileniyormus onun hastaları yogun degilmis cnm..istersen onunla bi görüş kendi ozel cep telini bile veriyormus okadar ilgiliymis yani....bence burası en iyi merkez. ..bahcecide iyi diye duymuştum hatta oraya gorusmeye bile gitmistim ama bazi kisiler ordan ticarethane diye bahsediyor......

canım ben aret beyle direk görüşmiyorum maalesef...ben Tekirdağ da oturuyorum yumurta takibim burda kendi doktorum yapıyo telfola kendileri görüşüyo nasıl bir protokol uygulancak diye...canımmbana o kadar ayrıntılı testlerim yapılmadı sadece e2 testini yaptırıyorum opu öncesi değer güzelse uygunsa aret bey andevu veriyo opu ve transfere geliyorum sadece istanbula...canım ordaki hemşireler güler yüzlüler ama çok tecrübesizler sanki çocuklar hepsi daha...tüp bebeye başlamadan birsürü test istiyolar sendende istemişlerdir mutlaka kan testleri ben yaptırdım ve opu öncesi hemşirelere vermeye çalıştım nerdeyse zorla verdim testleri kimse demiyo testleri getirmedin diye...canım senin transferde rahim kalınlığın kaçtı bilgi verdilermi sana...birde transfer öncesi emriyolar hakında bilgi vermiyolar transferden sonra emriyolog gelip açıklama yapıyo bence transfer önce bilgi verilse daha iyi...

canım imkanın varsa istanbula bahceciye gel..orda bizim yaş gurubundan çok kişi gördüm..hatta opumdada genelde bir yumi 2 yumi toplandı diye çok duyuyorum etraftan..napalım yani bu yaşa geldiysek bizmi istedik allah böyle taktir etmiş öyle olsa hep gençlere vermezmi çocuk 20 yaşında evlenipde 42 yaşında doğuran akrabam var..hatta oda bahcecide tedavi görmüş..şimdi çocuk ilk okula gidiyor büyüdü bile..tekki doğsunlar çok çabu büyüprlar..bizde kendimize bakarız genç kalırız inş.benim annemde 40 yaşında doğurdu şimdi kardeşimle bribirlerine çok düşkünler..en canlı örnek annem önümde..allah ne kadar ömür verdi bilemeyiz çokda hesap yapmamak lazım..herşeyi allah ölçtü biçti zaten..kahvede içme arkadaşım östrojeni düşürüyor çayda..elimizden geleni yapalım taktir allahın..:49::49:

canım ben aret beyle direk görüşmiyorum maalesef...ben Tekirdağ da oturuyorum yumurta takibim burda kendi doktorum yapıyo telfola kendileri görüşüyo nasıl bir protokol uygulancak diye...canımmbana o kadar ayrıntılı testlerim yapılmadı sadece e2 testini yaptırıyorum opu öncesi değer güzelse uygunsa aret bey andevu veriyo opu ve transfere geliyorum sadece istanbula...canım ordaki hemşireler güler yüzlüler ama çok tecrübesizler sanki çocuklar hepsi daha...tüp bebeye başlamadan birsürü test istiyolar sendende istemişlerdir mutlaka kan testleri ben yaptırdım ve opu öncesi hemşirelere vermeye çalıştım nerdeyse zorla verdim testleri kimse demiyo testleri getirmedin diye...canım senin transferde rahim kalınlığın kaçtı bilgi verdilermi sana...birde transfer öncesi emriyolar hakında bilgi vermiyolar transferden sonra emriyolog gelip açıklama yapıyo bence transfer önce bilgi verilse daha iyi...
Banada e2 ve e4 sanırım o testen yaptılar cnm..ilk görüşmeye gittiğimizde benden ve esimden butun testleri istediler..r.filminide ben burda yaptirdim...esimden genetik testi bile istediler. .sundan emin ol aret bey a dan z ye herseyi istiyor ona göre tedavi ye başlıyor. ...rahim kalinligim transfer gunu 14 dü...transfere almadan önce bakti uygun bulmasa transferi erteliyormus zaten...bana transfer sırasında rahmin çok iyi, güzel bir embriyo denk gelirse gebelik olur dedi....ve yine transfer baslamadan emriyolog geldi bilgi verdi sonra transfer e başlandı. ..
Merkezde bizi karsilayan guleryuzluler zaten asistan........ilaclari yazıp anlatanlar hemsire.....onlari bosver cnm onemli olan doktor..ben bundan sonra doktorumla gorusmeden asla hareket etmem....benim sonucum netlessin ceren hemsireyi cok kotu yapicam zaten..ona kalsa benim şuan tedavim bitmişti

canlı selam kızlar sizidemi uyku tutmadı..ben öğlenciyim ve çocuklar inanılmaz enerji dolu çok yorulmuşum uyuyamadım duş aldım papatya içiyorum belkim birazdan uyurum inş.:1:

Fatih Sultan Mehmet Han Macunu Tarih: 03 - Ocak - 2014 | Cuma Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan çocuk sahibi olamayanlar için Fatih Sultan Mehmet Han macunu.

Malzemeler:

7 gr karanfil
7 gr kebabe
7 gr karabiber
4 gr tarçın
7 gr kereviz tohumu
7 gr anason tohumu
7 gr pire otu tohumu
7 gr ısırgan tohumu
7 gr havuç tohumu
7 gr şalgam tohumu
7 gr turp tohumu
7 gr mastaki
7 gr sinameki
7 gr ak günlük
7 gr üzerlik tohumu
7 gr acı badem yağı
15 gr çörek otu
500 gr bal
1 çorba kaşığı misk
50 gr toz şeker

Hazırlanışı:

Tüm bitkileri havanda ezerek toz haline getirin üzerine 500 gr balı ve şekeri ilave edip iyice karıştın.

Cam bir kavanoza alıp bir gece bekletin.

Kullanımı: Sabah ve akşam tepeleme 1 çay kaşığı tüketebilirsiniz.

Çocuk sahibi olamayanlar için bulunmaz bir tarif.

ISMIHAN SULTAN
Bu gramajlar dogrumu
Nete 32 gr yaziyo

kızlar ben ıstanbuldayım.hıc rahım fılmım yoktu.4 negatıvım var.3 baska 1 ı memorıalde.dun cektırıp goturdum ve herseyın normal oldugunu soyledı semra hanım ve murat bey.yas 38.rezervımde az.ve benım negatıvımde embrıo transfer gunu rahım kalınlıgım endometrıum oluyor sanırım 0.8 mıs .bu bıraz huylandırdı semra hanımı.sınır sanırım.bana adetımın 12 gunu tekrar gelıp rahım kalınlıgımı olcturmemı ıstedı bende bı an tamam dedım.lakın ben edırnede olacagım planımı ona gore ayarladım.ayrıca almanyada yasıyorum.sımdı dusunuyorum edırneden gel bıdaha gerı gıt yapmaktan ıse bu olcturme ıslemı gelecek adetımın 12 gunu almanyada olctursem daha ıyı olmazmı.hem maddı hem manevı yıpranacagım yıne ekstra.sıze sormek ıstedım ne yapayım

Yaa, ne demezsin :27:
Çalışırken daha düzenli tertipliydim. Kafam da daha düzgün çalışıyordu, işlerim de tıkır tıkır yürüyordu. Kocamın aklına uydum işi bıraktım ama inanılmaz pişmanım. Şu bebek konusu netleşsin, sıra iş konusunda. Açayım diyorum bir işyeri kendime, aldırayım eşimin de tayinini, hem çocuklarım iş düşünmesin, hazır bulunsun el altında, hem küçük yaşta iş hayatını öğrensinler, hem de bana meşgale olsun...

Ben 38 yaşında işe başladım, yıllarca mecburiyetten evde oturdum bilirim canım.

Çok istedim kendime iş yeri açmayı ama nasip olmadı.

Kaderde Devlet Memuru olmak vamış

Back