iyi hafta sonlari arkadaslar:13:
ben yokken yazdiginiz butun mesajlarinizi okudum. dun ben cok yogun bir gun ve aksam gecerdim.
misafirlerimiz vardi evde 10 kisiydik
biraz yorucuydu ama olsun guzel gecti.
yinedeeee mesaiye ara vermedik
iki hafta sonra bugun hersey belli olucak tutturabildikmi. insallah burda buyuk caba gosteren
butun arkadaslarimin bu ay yuzu guler.
of ya bende yumos var mi hic bilmiyorum. siz ne guzel kendi bunyeniz hakkinda bilginiz var. imreniyorum valla size ben
duova ben senin ikiz gebeligin oldugunu bilmiyordum kuzum dusuk oldugu icin uzgunum insallah yine tutturursunuz.
arkadaslar ben baska bir yol daha buldum galiba dun bana gelen arkadas onerdi. kendisin ikinci bebegine uzun sure hamile kalamamis. surekli doktorlar hastanelerle ugrasip durmus. alt ust oldum diyor. sonra o da bi tavsiye uzerine dogal doktor denilen bi kadina gitmis.
kadin sadece vucut diliyle sana bakip neyin var neyin yok soyluyormus. ona gore ilacta veriyormus. arkadas kisa sure ikinci bebegine hamile kalmis (seneler sonra) bana da mutlaka git dedi. sperm sorunlari olan erkekleri bile tedavi ediyormus. valla bu yolda hersey mubah diye dusunuyorum. kisa surede arayip randevu alip gitmeyi dusunuyorum. kocacim bi bu kalmisti diye benimle dalga gecsede beni kimse tutaaamaasss
hepinizi opuyorum