-
- Konu Sahibi akideciknane
- #81.241
Biosteron ubiqunol form q10 beraber etkisi kanitlanmis bilimsel olarak.Merhaba ben burada yazan eski bir üyeyim.kızlar bir arkadaşım bekar ve amh 0.03 yumurta dondurulacak kısmetse yaşı 38 e yeni girdi.
Bu arkadaşımın bal vb. Arı ürünlerine allerjisi var.veee bu nedenle arı sütü tavsiyemi uygulamıyor.
Çok kaliteli l gardinin vs ilaçlar var bana etkili yumurtaya faydalı vitamin yazar mısınız buradan.
Sizlerin de anne olması dileğiyle..anne olamayanları da üzmek istemem. sadece felsefe bu isler. çok teşekkürler
Dosyayı vermiyorlar sanırım. Ben başkent hastanesinden istemiştim vermediler. Herşeyin fotokopisini verirler ama.Arkadaşlar bende Birsey sormak istiyorum ben yeni bir hastane ve yeni bir doktor düşünüyorum eski hastaneden dosyamı alsam mı sizler ne yaptınız böyle birşey yaşayan varmı dosyayı almalı mı almamalimi
Teşekkür ederim cevabınız içinDosyayı vermiyorlar sanırım. Ben başkent hastanesinden istemiştim vermediler. Herşeyin fotokopisini verirler ama.
Sizin yaşınız ve amh kaçtı?Adetin 3. günü ultrasonla yumurta sayısına bakılıyor Benim myom sorunum vardı ameliyat öncesi bir tüp bebek doktoruna gittim ve yumurta rezervim düşük olduğu için direkt tüp bebek önerildi Bence sizde yaştan dolayı vakit kaybetmeden bir görüş alın
Evet benim tanık olduğum var. Tüp bebekle 46 yaş var. Halamın arkadaşı. Yıllardır olmuyordu.Kızlar bu burdaki yazıları elimden geldiğince okumaya çalıştım ama 47 yaşında tüp bebekle hamile kalan ve doğum yapan birine rastlamadım.Benim mi gözümden kaçtı acaba.sizin duyduğunuz bildiğiniz tanık olduğunuz var mı acaba
43 yaş amh 1 civarıydı yumurta toplanırken 44 e girdiğim ay transfer oldumSizin yaşınız ve amh kaçtı?
Ne güzel bir haber canım.teşekkür ederim cevabın için.bizde bu yaz yumurta toplama yaptırdık.kasım gibi transfer düşünüyoruz allah kısmet ederse.Evet benim tanık olduğum var. Tüp bebekle 46 yaş var. Halamın arkadaşı. Yıllardır olmuyordu.
Allah evlât nasip etsin inşallah. Yumurta oldukça umut var. Bizim ümidimiz var. Hayırlısıyla nasip olsun inşallahNe güzel bir haber canım.teşekkür ederim cevabın için.bizde bu yaz yumurta toplama yaptırdık.kasım gibi transfer düşünüyoruz allah kısmet ederse.
Merhaba. Tek gen hastalığı nedeniyle pgt yaptırmıştım. 8 yaşında bir kızım var. Pgt’nin hiçbir zararı olmaz. İleri yaşlarda yumurtalarda kromozom bozukluğu oranı arttığı için pgt öneriyorlar. Pgt’siz olup kromozom bozukluğu olan embriyolar ya tutmuyor ya da düşükle sonuçlanıyor. Bu da hem vakit kaybı hem de Allah korusun düşük olursa başka sorunlara yol açıyor. Bu konuda karar sizin tabii ki. Zorunlu birşey değil.Doktorum pgt önerdi yastan dolayı. şart mı ? Pgt nin garantisi var mı? Embriyoya zarar verir mi?
Sanırım aynı durumları yaşıyorum oğlum 8 yaşında ben 38 yaşında ikinci çocuk için karar vermiştim hemende hamile kaldım fakat 9.hafta kalp atışı alınamadı ve kürtaj oldum 5 ay sonra yeniden denedik tekrar hamile kaldım ve maalesef yine 9 haftada kalp atışı alınamadı ve sonuç yine hüsran genetik test yapıldı sonuç sadece vitamin eksikliği idi başka bir şey çıkmadı fakat sonrasında denesekte hamile kalamaz oldum dr gittik yumurta kalitesiz dedi femara kullandım yinede hamile kalamadım tam vazgeçtim artık demekki olmaması hayırlı Rabbim verdiğine uzun ömür versin dedim vee bu ay hamile kaldım hala şokundayım kafamda bitirmiştim oysaki ne sevinebildim ne üzülebildim tuhaf duygular içindeyimBir umut hikayesi de benden ,hiç yaşım 40 oldu 40 ı geçti çocuğum olmaz demeyin önemli bir sorununuz ya da eşinizden kaynaklanmıyorsa Allah öyle bir veriyor ki ,41 yaşımda hamile kaldım 42 yaşımda oğlumu kucağıma aldım ,10 yaşında bir kızım var ikinci çocuğu çok istedik 38-39 yaşında olur sandım bir kaç ay içinde olmadı çok üzüldüm tüp bebekten döndük eşim istemedi sonra vazgeçtim olmazsa olmaz dedim napayım Allah olan yavruma ömür verime dedim ve her aybtest yapmayı ,belirti beklemeyi kısacası tamamen vazgeçtim ve kafamdan attığım ikinci ay inde hamile kaldım ,hem de ne folik asit ne de Başka bir takviye kullandım …
Hayırlısıyla kucağına al inşallah. Hangi vitamin eksikliği dediler?Sanırım aynı durumları yaşıyorum oğlum 8 yaşında ben 38 yaşında ikinci çocuk için karar vermiştim hemende hamile kaldım fakat 9.hafta kalp atışı alınamadı ve kürtaj oldum 5 ay sonra yeniden denedik tekrar hamile kaldım ve maalesef yine 9 haftada kalp atışı alınamadı ve sonuç yine hüsran genetik test yapıldı sonuç sadece vitamin eksikliği idi başka bir şey çıkmadı fakat sonrasında denesekte hamile kalamaz oldum dr gittik yumurta kalitesiz dedi femara kullandım yinede hamile kalamadım tam vazgeçtim artık demekki olmaması hayırlı Rabbim verdiğine uzun ömür versin dedim vee bu ay hamile kaldım hala şokundayım kafamda bitirmiştim oysaki ne sevinebildim ne üzülebildim tuhaf duygular içindeyim
B12 ve folat ayrıca bunların eksikliğine bağlı demir eksikliği. B12 ve folat normal değer aralığında görünüyordu oysaki testlerde fakat bedenimde mthfr gen mutasyonu oluştuğu için bu vitaminleri dışarıdan takviye ile ömür boyu kullanmam istendi.bu bebek için değil kendi sağlığın için elzem bir durum dedi dr. İki yıla yakındır metilfolat ve b12 kullanıyorumHayırlısıyla kucağına al inşallah. Hangi vitamin eksikliği dediler?
Siz pgt yaptırmış mıydınız?Amh a hiç takılmayın bizim yaşta önemli olan folikül sayısı
Evet yaptırdımSiz pgt yaptırmış mıydınız?
Bir umut hikayesi de benden ,hiç yaşım 40 oldu 40 ı geçti çocuğum olmaz demeyin önemli bir sorununuz ya da eşinizden kaynaklanmıyorsa Allah öyle bir veriyor ki ,41 yaşımda hamile kaldım 42 yaşımda oğlumu kucağıma aldım ,10 yaşında bir kızım var ikinci çocuğu çok istedik 38-39 yaşında olur sandım bir kaç ay içinde olmadı çok üzüldüm tüp bebekten döndük eşim istemedi sonra vazgeçtim olmazsa olmaz dedim napayım Allah olan yavruma ömür verime dedim ve her aybtest yapmayı ,belirti beklemeyi kısacası tamamen vazgeçtim ve kafamdan attığım ikinci ay inde hamile kaldım ,hem de ne folik asit ne de Başka bir takviye kullandı