- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 50
- Konu Sahibi akideciknane
- #81.261
Hamileliğiniz nasıl geçiyor çok tebrik ederim mutluluklar dilerim.bende geç anne oldum .40 dan sonra doğal hamile olunma olasılığı çok düsük sizin de 2. Çocuğunuz yani sizin vücut önceden hamile kalmış daha yatkın derler bilmiyorum.Sanırım aynı durumları yaşıyorum oğlum 8 yaşında ben 38 yaşında ikinci çocuk için karar vermiştim hemende hamile kaldım fakat 9.hafta kalp atışı alınamadı ve kürtaj oldum 5 ay sonra yeniden denedik tekrar hamile kaldım ve maalesef yine 9 haftada kalp atışı alınamadı ve sonuç yine hüsran genetik test yapıldı sonuç sadece vitamin eksikliği idi başka bir şey çıkmadı fakat sonrasında denesekte hamile kalamaz oldum dr gittik yumurta kalitesiz dedi femara kullandım yinede hamile kalamadım tam vazgeçtim artık demekki olmaması hayırlı Rabbim verdiğine uzun ömür versin dedim vee bu ay hamile kaldım hala şokundayım kafamda bitirmiştim oysaki ne sevinebildim ne üzülebildim tuhaf duygular içindeyim
kendinizi sadece şanslı görseniz ve 40 ı geçince korkulmaya devam edilsin bence.
Her kadının 40 yaşında amh değeri düsüse geçmiş, yumurta sayısı 1-2-3 Ken yumurta kalitesi azalmısken rahatlamasınlar.ancak çaba ile anne olunuyor bir de anne olamayanlar var.hic 40 yaş rahat edilme yaşı değil.
40 yasından sonra anne olmak geç kalmıslığın tacı giyilmiş bir maratondur
Son düzenleme: