- 30 Ağustos 2021
- 134
- 104
- 47
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #81.221
Tiroit çok olumsuz etkiliyor doğurganlığı hatta erken menepoza bile sokabiliyor en azından ortaya çıkmış canım tedavi olursun düzelirİki seneye yaklaştı doğal yolla gebe kaldım ama sonu gelmedi sağlıksız olunca dusermis bide bugüne kadar hiç bir doktor troid testi istemedi bu doktorum istedi ve kronik troid hastası olduğum ortaya çıktı belki bundan öncekiler ondan tutmadı diye ara ara aklıma geliyor bu doktorlara çok kızıyorum ne testi gerekiyorsa yaptırın o kanı alıyorsunuz madem hem maddi hem manevi olarak ne kadar zorlandığımız ortada
Evet tedavi oldum değerlerim normale düştü de ömür boyu kullacagim ilacım var artık.Tiroit çok olumsuz etkiliyor doğurganlığı hatta erken menepoza bile sokabiliyor en azından ortaya çıkmış canım tedavi olursun düzelir
Tam aynı durum mu emin değilim 38 yaşında bir arkadaşımın 4 embriyosunun 2 sini pgt e göndermişler 1 i sağlıklı gelmiş bir oğlu oldu Diğeri tanımlanamadı denmiş Ama sağlıklı embriyo olduğu için tekrar biopsi alınmamış Gerçi tekrar çözdürülüp biopsi alınıp geri dondurulma yapılan birşey diye hatırlıyorumMerhaba hanımlar, Yaş 41. Genetiğe üç tane tam kalite 5.gün embriyosu gönderildi. İkisi sağlıklı değil. Son kalan embiryodan yanıt alamamışlar. Yüzde bir görülen bir durummuş. Yani embiryonun durumu hakkında ellerinde hiçbir bilgi yok. Sebebi de bilinmiyormuş. Tekrar çözdürüp dondurmak için onay istediler benden. Bazı emniryolarda çözdürülünce tutunma olasılığı da azalıyormuş. Ben de genetik inceleme olmadan transfer olmak istemedim. Doğru mu karar verdim bilmiyorum. Böyle bir sorun duydunuz mu hiç?
Canım sonucun belli oldu mu?Evet tedavi oldum değerlerim normale düştü de ömür boyu kullacagim ilacım var artık.
Az once aradim memoriali sadece tup bebek hastalarina histereskopi yaptiklarini soylediler.Bende avrupada yasadigim icin hemen oyle bir karar veremiyorum cunku tup bebek sureci en az iki hafta suruyor.. Ne yapacagimi sasirmis haldeyim.Benim ilk tüp bebek denemesini yaptığım doktor t rahim demişti. Şişli memorialde muayenede öyle bir şey yok ters rahim dediler. İçim rahatladı çok şükür.
Sizin adiniza cok sevindim. Bir sihirli degnegim olsa tup bebekle ugrasan butun kadinlara dokundurmak isterim.Az once aradim memoriali sadece tup bebek hastalarina histereskopi yaptiklarini soylediler.Bende avrupada yasadigim icin hemen oyle bir karar veremiyorum cunku tup bebek sureci en az iki hafta suruyor.. Ne yapacagimi sasirmis haldeyim.
Benim rahim filmi başka yerde çekilmişti. Şişli yeniden rahim filmi çekmedi öncekine bakarak açıkladı durumumu. Eğer bir sorun varsa isterler tekrardan. Ama gereksiz hiçbir işlem yapılmadığını söyleyebilirim. Doktorda seçseniz tedaviyi genel olarak Semra kahraman hoca yönetiyor. İyice düşünüp içinize sinerse başlayın derim.Az once aradim memoriali sadece tup bebek hastalarina histereskopi yaptiklarini soylediler.Bende avrupada yasadigim icin hemen oyle bir karar veremiyorum cunku tup bebek sureci en az iki hafta suruyor.. Ne yapacagimi sasirmis haldeyim.
T sekli rahim muaynede cikmaz HSG de cikarBenim ilk tüp bebek denemesini yaptığım doktor t rahim demişti. Şişli memorialde muayenede öyle bir şey yok ters rahim dediler. İçim rahatladı çok şükür.
Doğru. Daha önceki doktorun yaptığı hsg filmine baktılar.T sekli rahim muaynede cikmaz HSG de cikar
Ben 3 agustosta T sekli rahimden histereskopi oldum ama dun hsg cekildim tekrar yine T sekli rahim cikti o kadar uzgunum kiDoğru. Daha önceki doktorun yaptığı hsg filmine baktılar.
Neden düzelmemiş aslında çok kolay bir işlem olduğu söyleniyor bir doktor hata mı yapmışBen 3 agustosta T sekli rahimden histereskopi oldum ama dun hsg cekildim tekrar yine T sekli rahim cikti o kadar uzgunum ki
Aslinda hata yok yanlardan az bi acti doktorum tekrar yapismis olabilecegini dusundu dun hsgmi ceken dr. Cem hocaya attim goruntuleri habrr bekliyorumNeden düzelmemiş aslında çok kolay bir işlem olduğu söyleniyor bir doktor hata mı yapmış
İnşallah iyi haberler gelirAslinda hata yok yanlardan az bi acti doktorum tekrar yapismis olabilecegini dusundu dun hsgmi ceken dr. Cem hocaya attim goruntuleri habrr bekliyorum
Pro-women ve biosteron öneririm.Merhaba ben burada yazan eski bir üyeyim.kızlar bir arkadaşım bekar ve amh 0.03 yumurta dondurulacak kısmetse yaşı 38 e yeni girdi.
Bu arkadaşımın bal vb. Arı ürünlerine allerjisi var.veee bu nedenle arı sütü tavsiyemi uygulamıyor.
Çok kaliteli l gardinin vs ilaçlar var bana etkili yumurtaya faydalı vitamin yazar mısınız buradan.
Sizlerin de anne olması dileğiyle..anne olamayanları da üzmek istemem. sadece felsefe bu isler. çok teşekkürler
Teşekkür ederimPro-women ve biosteron öneririm.