- 10 Ocak 2020
- 447
- 336
- 46
- Konu Sahibi akideciknane
- #81.201
Slm arkadaşlar pazartesi günü transferim olacak bu dördüncü transfer yaş 43 yalnız progesteronum 1.54 yüksek değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben de 43 yaşındayım geçen pazartesi transferim oldu 11 . Günüm dilerim gönlünüze göre olurSlm arkadaşlar pazartesi günü transferim olacak bu dördüncü transfer yaş 43 yalnız progesteronum 1.54 yüksek değil mi
Amin sağolun sizinde inşallah gönlünüze göre olur herşeyMerhaba ben de 43 yaşındayım geçen pazartesi transferim oldu 11 . Günüm dilerim gönlünüze göre olur
Canım benim dondurulmuş transferim birkaç kez progesteron 1 in üstünde çıktığı için ertelenmişti. Tabi en iyisini doktorun biliyordur.Slm arkadaşlar pazartesi günü transferim olacak bu dördüncü transfer yaş 43 yalnız progesteronum 1.54 yüksek değil mi
Bnm bildiğimde öyle bnmki 2 ye yaklaştı doğal transfer olacak ilaçsizCanım benim dondurulmuş transferim birkaç kez progesteron 1 in üstünde çıktığı için ertelenmişti. Tabi en iyisini doktorun biliyordur.
Tam yükselmeye başladığı günü yakalayabilirsek transfer yapıyoruz demişti..belki seninki de öyledir canım..Hadi Allah rast getirsinBnm bildiğimde öyle bnmki 2 ye yaklaştı doğal transfer olacak ilaçsiz
Son iki gün transfere buda olmayacak gibi 4.denemeTam yükselmeye başladığı günü yakalayabilirsek transfer yapıyoruz demişti..belki seninki de öyledir canım..Hadi Allah rast getirsin
Öyle düşünme canım moralini yüksek tut Rabbim bana hayırlısı ile nasib et de Allah istese ona zor değil ki yumurtan azmış çokmuş bunlara rağmen Rabbim verirse verir hiç takma hep olumlu düşün Allah a güven Rabbim içini ferahlatsın tez vakitte de Versin sana da Nur topu gibi bi tosuncukSon iki gün transfere buda olmayacak gibi 4.deneme
Öyle düsunme canım ümit hep var ki deniyoruz..Rabbim nasip etsin insallahSon iki gün transfere buda olmayacak gibi 4.deneme
Teşekkür ederim Maalesef negatif. Allahım bu yolda emek verenlerin kucaklarını doldursun inşallah gerçekten çok zorİnşallah yarın mucizevi bir haber gelir.
Dün transfer oldum hayırlısı 10 gun sonra test sonucumu beklemek kaldı yalnız dünkü transferden sonra idrarim kahverengiye döndü ve kasıklarım da ağrı var ya iltihap kaptı yada idrara çok sıkışmıştım ağlama durumuna geldim yada ondan oldu anlamadım.Öyle düsunme canım ümit hep var ki deniyoruz..Rabbim nasip etsin insallah
Güzel haberlerini alırız inşallah..Bende son transferimi olucam..bu ay yumurta erken gelişti rahim kalinlasmadi..şimdi adet olmayı bekliyorum..tek yumurtam olduğu için ilaçsız deneyeceğiz..sorun çıkmadan dollenirse 3.gun dondurulmuş embriyomla birlikte konulacak.bu sanırım 10.yumurta toplama olacak..çok olunca artık sayiyida karıştırıyorumDün transfer oldum hayırlısı 10 gun sonra test sonucumu beklemek kaldı yalnız dünkü transferden sonra idrarim kahverengiye döndü ve kasıklarım da ağrı var ya iltihap kaptı yada idrara çok sıkışmıştım ağlama durumuna geldim yada ondan oldu anlamadım.
Bnmde son embriyom yerleşti bir buçuk sene toplama sonucunda 3 embriyom oluştu maalesef yaş geçince yumurta oluşmuyor oluşsa da sağlıklı olmuyor son çırpınışlar Rabb'im emeklerimizi boşa çıkarmasın bnmde bu transfer ilaçsız iğnesiz oldu sadece estrofem kullandim şimdide kan sulandırıcı iğne günde bir progesteron fitil kullanıyorum önceki transferlerde çok iğne ve ilaç kullandım bu farkli olacak hayırlısı bide ilk defa transfer sonrası gebelik serumu takildiGüzel haberlerini alırız inşallah..Bende son transferimi olucam..bu ay yumurta erken gelişti rahim kalinlasmadi..şimdi adet olmayı bekliyorum..tek yumurtam olduğu için ilaçsız deneyeceğiz..sorun çıkmadan dollenirse 3.gun dondurulmuş embriyomla birlikte konulacak.bu sanırım 10.yumurta toplama olacak..çok olunca artık sayiyida karıştırıyorum
Canım galiba yanlış hatırlamıyorsam sen geçen sene doğal yoldan hamile kalmıştın değil miBnmde son embriyom yerleşti bir buçuk sene toplama sonucunda 3 embriyom oluştu maalesef yaş geçince yumurta oluşmuyor oluşsa da sağlıklı olmuyor son çırpınışlar Rabb'im emeklerimizi boşa çıkarmasın bnmde bu transfer ilaçsız iğnesiz oldu sadece estrofem kullandim şimdide kan sulandırıcı iğne günde bir progesteron fitil kullanıyorum önceki transferlerde çok iğne ve ilaç kullandım bu farkli olacak hayırlısı bide ilk defa transfer sonrası gebelik serumu takildi
İki seneye yaklaştı doğal yolla gebe kaldım ama sonu gelmedi sağlıksız olunca dusermis bide bugüne kadar hiç bir doktor troid testi istemedi bu doktorum istedi ve kronik troid hastası olduğum ortaya çıktı belki bundan öncekiler ondan tutmadı diye ara ara aklıma geliyor bu doktorlara çok kızıyorum ne testi gerekiyorsa yaptırın o kanı alıyorsunuz madem hem maddi hem manevi olarak ne kadar zorlandığımız ortadaCanım galiba yanlış hatırlamıyorsam sen geçen sene doğal yoldan hamile kalmıştın değil mi
Tiroidlere neden bakmadılar ki.. TSH 2.5 üstünde çıktığı için 3 ay boyunca tedavim ertelenmişti.2.5 üstü transfer yapmiyorlarİki seneye yaklaştı doğal yolla gebe kaldım ama sonu gelmedi sağlıksız olunca dusermis bide bugüne kadar hiç bir doktor troid testi istemedi bu doktorum istedi ve kronik troid hastası olduğum ortaya çıktı belki bundan öncekiler ondan tutmadı diye ara ara aklıma geliyor bu doktorlara çok kızıyorum ne testi gerekiyorsa yaptırın o kanı alıyorsunuz madem hem maddi hem manevi olarak ne kadar zorlandığımız ortada
çok ilginç ya tiroide bakmamaları.İki seneye yaklaştı doğal yolla gebe kaldım ama sonu gelmedi sağlıksız olunca dusermis bide bugüne kadar hiç bir doktor troid testi istemedi bu doktorum istedi ve kronik troid hastası olduğum ortaya çıktı belki bundan öncekiler ondan tutmadı diye ara ara aklıma geliyor bu doktorlara çok kızıyorum ne testi gerekiyorsa yaptırın o kanı alıyorsunuz madem hem maddi hem manevi olarak ne kadar zorlandığımız ortada
Sonucunuz belli oldu mu ? Umarım pozitiftirMerhaba ben de 43 yaşındayım geçen pazartesi transferim oldu 11 . Günüm dilerim gönlünüze göre olur