Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hamileliğiniz nasıl geçiyor çok tebrik ederim mutluluklar dilerim.bende geç anne oldum .40 dan sonra doğal hamile olunma olasılığı çok düsük sizin de 2. Çocuğunuz yani sizin vücut önceden hamile kalmış daha yatkın derler bilmiyorum.
kendinizi sadece şanslı görseniz ve 40 ı geçince korkulmaya devam edilsin bence.
Her kadının 40 yaşında amh değeri düsüse geçmiş, yumurta sayısı 1-2-3 Ken yumurta kalitesi azalmısken rahatlamasınlar.ancak çaba ile anne olunuyor bir de anne olamayanlar var.hic 40 yaş rahat edilme yaşı değil.

40 yasından sonra anne olmak geç kalmıslığın tacı giyilmiş bir maratondur

Son düzenleme:
Balla 42 yaşındayım hiç geç kalmış hissetmiyorum istesem allah verirse bir kere daha 3. Kere anne olurum ,inanmak önemli sizin günümüz koşullarından haberiniz yok galiba artık insanlar geç evlenip geç çocuk sahibi oluyor benim doktorumun 46 yaşında bile hastası vardı sağlıkla doğum yapan …son cümlenizde ne demek istemişsiniz o kadar saçma bir cümle olmuş ki ,buradan 40 yaş üstü annelere selam anne olmak için uğraşanlara da vazgeçmeyin sağlığınız elverdiği sürece …..

Bende bu sayfanın eskisiyim ve 43 yasında tedavi gordüm hamile kaldım anne oldum.buraya yazdığıma göre bu yoldan geçmişim demektir.kücümsemenizi yakıstıramadım.karsınızdaki sizden on kat bilgili bunu söyleyeyim.vazgecsinler mi dedim sanki

Bence de saçmalamışsiniz.38 yaşımda kazara hamile kaldım iyi ki de kalmışım.Oyle güzel bi duygu ki 40 im da bi tane daha istiyorum.Hic geç kalmış falan da değilim.Cok sağlıklı bi gebelik geçirdim,sadece 5 kilo aldım.Ne şeker,ne tansiyon hicbisey yaşamadım.Doktorum da yaştan dolayı risklisin falan demedi.Tam tersi konusu bile olmadı.İkinci için de doğru zamana kadar korunma yöntemlerini anlattı.Gezdim,tozdum,yedim,içtim herşeye doydum ve iyiki bu yaşta dogum yapmışım.Şu 40 yaş efsanesi de wala baydı artık.10 kat bilgili olup da sanki hekimsinizay bu forumda da herkes bilirkişi

Ay harika yazmışsınız vallahi
ay harika yazmışsnız sağlıkla büyüsün yavrunuz ….alın benden de o kadar benim de öyleydi 41 imde hamile kaldım doktorum hiç yaş mevzusu etmedi sormadı bile ben dedim …Allah’ıma çok şükür sağlıklı bir oğlum oldu kızım da 10 yaşında gezdim tozdum ikinciyi de öyle yaptım …..Herkes profesör burda

Açıkçası yaş faktörü biraz zorlayıcı. Umutsuz olmadığı için strese girmeye gerek yok ama çok umut verici olmadığı için de biraz planlı ve aceleci davranmakta fayda var. Erkek kaynaklı infertilite ile uğraşıyorum. 39 yaşına kadar kimyasal da olsa gebe kalabiliyordum. Tüp bebekte çok yumurtam toplanıyordu. 39 dan sonra rezervim hızla azalmaya başladı ve artık hamile de kalamıyorum. Çok az yumurta toplanıyor. Toplansa da yarısı çatlıyor. Yani zor bu işler. Demir tavinda dövülür ama bazen benim gibi hiçbir problemi olmadığı halde ileri yaşa kalanlar da var. Nasip işte.

Evet bende size katılıyorum desteğiniz için teşekkürler
Benim geç evlenmem gibi sizin de evlenip henüz anne olamamanız gibi nedenler bizi zorluyor.
Benim en yakın arkadasım 42 yasında evlenip doğal hamile kaldı.hiç üstüme alınmadım ben de ondan bir yıl sonra evlenip tüp bebekle hamile kaldım.vitaminlere ve tüp bebeğe 2017 de 50.000 harcadım.40 yaşımda vitaminlere baslamıstım.şansın benden yana olduğunu ne bileyim şimdi oğlum 4 yaşında.
Şans sizden yana olsun ins. Tüm çocuk isteyen bekar kızlar ve evlilerle birlikte ins.
Umut hep var Allah nasip etsin yeter ki sizde bebeğinizi kucağınıza alıp burada paylaşın ins

Amin inşallah. Allah yavrunuza uzun ömürler versin

Pgt için hangi seviyeye gelmesi gerekir ki?

Her halükarda sizi transfere hazırladılar mı yoksa ilaç almadınız mı?

Düsen embriyoyu genetik teste tüp bebek merkezinde mi gönderdiniz? Neresi baktı?

Bu gebeliginiz pgt li mi?

Kızlar bende 40 yaşındayım. 4. tüp bebek denemem ve 10 haftalık hamileyim. Bu perşembe doktor kontrolüm var ama o kadar tedirginim ki anlatamam. Bişey olmuş mudur diye çok endişeleniyorum. En son 2 hafta önce herşey yolundaydı kalp atışını da duydum ama tüp bebek olduğu için sanırım acayip korkuyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin süreç zaten zor.

Merhaba doğum yapmışsınız. Bebeğiniz pgt olan embriyo muydu?

Allahın izni ile hiiç korkmayın. 42 yaşında 4.denememde tüp bebek ile hamile kalıp, çok sağlıklı bir gebelik geçirerek,yine çok sağlıklı bir bebeğim dünyaya geldi. Yaşını doldurmasına 2 ay var.Belki birşeyler vaktiyle ters gitmiş olabilir ama bu hep böyle gitmez ya. Zihninizi olumluya alıştırın , stres yapıp kendinizi yıpratmayın her şey yolunda gider sağlıkla da kucağınıza alırsınız meleğinizi.Sonra o zorlukların hepsi hayal meyal hatırlanıyor anı kalıyor

Sizin bebeginiz pgt li miydi?

Yaaaa çok teşekkür ederim. Allah size bağışlasın yavrunuzu. İnşallah dediğiniz gibi olur ister istemez stres oluyor insan. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…