- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.921
son durumumuz nedir acaba.. bende FSH 60 adet olamıyorum direk klomen verdi yaş 46..çok kararsızım klomen almaya..söyledim ben klomeni sevmiyorum asistana.. femara daha iyi dedim.. klomeni tavsiye etti ısrarla.... çok gebelik olanlar var dediIstanbul Tup bebek Aret bey'e gidiyorum canım, kendisi iki senedir bana klomen veriyor, klomenle yumurtalarimin hepsi eşit büyümüyor o nedenle cok az toplama yapıldı, yalvar yakar son 2 ay klomen 5 gün bitince sonrası iğne tedavisi verince büyüdüler, ama diyorum ki klomen vermeden direkt iğne verse adetin 3.gunu nasıl olur acaba, neden ısrarla klomen illa bir vermek istiyor çözemedim
Adet olmadan hamile kalma şamsımız var mı mesela klomenle felan biraz açıklar mısınız lütfenson durumumuz nedir acaba.. bende FSH 60 adet olamıyorum direk klomen verdi yaş 46..çok kararsızım klomen almaya..söyledim ben klomeni sevmiyorum asistana.. femara daha iyi dedim.. klomeni tavsiye etti ısrarla.... çok gebelik olanlar var dedi
Bence bu da olumlu bi etki olabilir çünki kasık ağrısı iyi bişey demek ki kıpırda olmuş yumurtalık ve rahimde gün aşırı bi deneyin Rabbim vesile eder belkiCanım adetim düzenliydi fakat bu ürünü 15 gün kullandıktan sonra bu ay adetim 1 hafta gecikti ve acaip sıkıntım oldu karnım şişti çok yoğun adet ağrılarım oldu.en sonunda bu sabah bi tane tarlusal adet söktürücü içtim az önce şükür adet olabildim.kist mi oluşturdu bu ürün bilemedim.bir tatlı kaşığı alıyordum eğer devam edersem çay kağığının ucunla alırım heralde.
kesinlikle doğru diyorsunuz... bende anlamıyorum neden klomen verdi... içim içimi yiyiyor... napıcam bilmiyorumAdet olmadan hamile kalma şamsımız var mı mesela klomenle felan biraz açıklar mısınız lütfen
Tüpbebek merkezi mi gittiğiniz hastahane belki kontrolde yumurtalık boyutunuz iyidi eğer yumurta varsa büyüsün diye de vermiş olabilirler ama bence yanında adet düzenleyici vermelilerdi adetiniz gelsin diyekesinlikle doğru diyorsunuz... bende anlamıyorum neden klomen verdi... içim içimi yiyiyor... napıcam bilmiyorum
Tüpbebek merkezi mi gittiğiniz hastahane belki kontrolde yumurtalık boyutunuz iyidi eğer yumurta varsa büyüsün diye de vermiş olabilirler ama bence yanında adet düzenleyici vermelilerdi adetiniz gelsin diye
Bence hepsi vesile Allah'ım nasip kısmet edecek olduktan sonra gerisi vesile nasibimizde yoksada agzimizla kuş tutsak en iyi besinleride tuketsek en iyi hastanelerde doktorlara gitsek olmayınca olmuyor ben yinede bildik tanindik yerden almayı tercih ediyorum Allah'ım kimsenin kucağını boş birakmasinBu üründen de kullanmıştım canım.valla güvenilir bulduğum ne varsa kullandım sanırım.onda da bir fark olmamıştı bilemiyorum belki kişiden kişiye değişebilir.rabbim hepimize şifa versin.
Klomenle gecen 2.5 senenin sonunda aynı merkezde doktor değişikliği yaptım, inanın o doktor aynı merkezde olmasına rağmen, kendisi bile anlayamadı neden ısrarla bu kadar klomen verildiğini, bu ilac fayda eden mutlaka büyük çoğunluk vardır ama bana tek başına yeterli gelmedi, diğer doktor klomen yanında gonal f ve merional verince yumurtalar hepsi birlikte büyüdü ama ne yazık ki artık yeterli sayıda ve kalitede yumurtam kalmamıştı, 3 er tane toplanabildi 2 opu yapıldı, 5.gune gidenler transfer edildi ve tutmadı. Benim de yasim 44 keske zamanı başa alsaydım ve bu kadar ısrarla aynı doktorla devam etmeseydim, en azından bizim gibi yas faktörü olup zamanı değerli olanlar için 1 ay bile bu kadar önemliyken..benim size naçizane tavsiyem bir iki ay klomen deneyin eğer hiç denemediyseniz, bakın duruma ona göre karar verin, yani bir bakarsiniz sizde ise yarar herkeste farklı etkiler olabiliyor malum...benim hatam 2.5 seneye yakın bir süre her ay klomen alıp hep yeterli büyüme sağlanamadığı için ayları boşa harcamak oldu ne yazık kison durumumuz nedir acaba.. bende FSH 60 adet olamıyorum direk klomen verdi yaş 46..çok kararsızım klomen almaya..söyledim ben klomeni sevmiyorum asistana.. femara daha iyi dedim.. klomeni tavsiye etti ısrarla.... çok gebelik olanlar var dedi
Reborn klinikle görüştüm fikir vermek için bile vizite ücreti istediler, muayene yapmayacaksınız, sadece yapılabilecekler hakkında fikir istiyorum dedim, oyle deyince bana ozon tedavisi, vajinal ozon, hacamat, sülük, akupunktur önerebiliriz dediler, randevu almadan bu kadar söylediler yani :) ben de bunları kendi doktoruma sordum, akupunktur cok bilinçli ve dogru noktalara yapılması lazım ki etki etsin, ancak Çin de bunu profesyonel olarak yapabiliyorlar burada çok tavsiye etmem dedi, ozon için de bir hastam yaptırdı ise yaramadı dedi, ben de ne yapacagimi bilemeden öyle kaldım, hala düşünüyorum inanın...Merhaba rtm klinikle görüştünüz mü acaba?
Klomenle gecen 2.5 senenin sonunda aynı merkezde doktor değişikliği yaptım, inanın o doktor aynı merkezde olmasına rağmen, kendisi bile anlayamadı neden ısrarla bu kadar klomen verildiğini, bu ilac fayda eden mutlaka büyük çoğunluk vardır ama bana tek başına yeterli gelmedi, diğer doktor klomen yanında gonal f ve merional verince yumurtalar hepsi birlikte büyüdü ama ne yazık ki artık yeterli sayıda ve kalitede yumurtam kalmamıştı, 3 er tane toplanabildi 2 opu yapıldı, 5.gune gidenler transfer edildi ve tutmadı. Benim de yasim 44 keske zamanı başa alsaydım ve bu kadar ısrarla aynı doktorla devam etmeseydim, en azından bizim gibi yas faktörü olup zamanı değerli olanlar için 1 ay bile bu kadar önemliyken..benim size naçizane tavsiyem bir iki ay klomen deneyin eğer hiç denemediyseniz, bakın duruma ona göre karar verin, yani bir bakarsiniz sizde ise yarar herkeste farklı etkiler olabiliyor malum...benim hatam 2.5 seneye yakın bir süre her ay klomen alıp hep yeterli büyüme sağlanamadığı için ayları boşa harcamak oldu ne yazık ki
İnş hayırlı ni gelişme var mı?Herkese merhabalar forumda gezinirken tesadüf karşıma bu başlık çıktı.Yaşım 39, mayısta on yaşına girecek bir tane sağlıklı birçocuğum var. 2021 martta yeniden hamile kaldım fakat 9 haftalıkken kalp atışı alınamadığı için sonlandırıldı. Ağustosta yeniden denedik o da diğeri gibi 9 haftalıkken kalp atışı alınamadı ve aynı şekilde onu da kaybettim. Genetik testler yapıldı mthfrc677t homozigot mutasyonu denildi.bir daha gebe kalmama engel birşey olmadığı sadece olursa pıhtılaşma iğnesi olmamı tavsiye etti. Verilen cevaplar içime sinmedi başka şehirde İlk doğumu yaptıran dr ulaştım alanında oldukça uzman ve aynı zamanda fonksiyonel tıp uzmanı.homosistein testi istedi ve acilen metil folat b12 almam gerektiğini söyledi.gen mutasyonu nedeni ile vücudumun normal folik asiti çöpe çevirdiğini ve metil formu almazsam b12 ve folatın yeterli olmaması ile bebeğin besleyen kan damarlarının yetersiz kaldığı için bebeğin kalbinin durduğunu açıkladı. Homosistein test sonucum normal değer aralığında geldi. Metil folat almaya başladıktan sonra değerlerim hızla yükseldi 300 lerde olan b12 değerim aniden 930 yükseldi. Dr artık istediğim zaman hamile kalabileceğimi söyledi. Fakat ben de psikolojik bir yıkım başladı yeniden aynı şeyleri yaşayacağım korkusu o kadar sardı ki bu ay denemelere yeniden başlasamda hep olumsuza odaklandım için sanırım gebelik olmadı. Tekrar cesaretimi artırmak ve yaşadığım kayıpları unutmak için buraları okumaya başladım. İnşallah herkesin gönlüne göre en hayırlısı olurolmadıkça acaba olmaması mı daha hayırlı ben mi istemekle hata ediyorum diye sürekli kendimi sorguluyorum
İnş hayırlı ni gelişme var mıe onu da kaybettim. Genetik testler yapıldı mthfrc677t homozigot mutasyonu denildi.bir daha gebe kalmama engel birşey olmadığı sadece olursa pıhtılaşma iğnesi olmamı tavsiye etti. Verilen cevaplar içime sinmedi başka şehirde İlk doğumu yaptıran dr ulaştım alanında oldukça uzman ve aynı zamanda fonksiyonel tıp uzmanı.homosistein testi istedi ve acilen metil folat b12 almam gerektiğini söyledi.gen mutasyonu nedeni ile vücudumun normal folik asiti çöpe çevirdiğini ve metil formu almazsam b12 ve folatın yeterli olmaması ile bebeğin besleyen kan damarlarının yetersiz kaldığı için bebeğin kalbinin durduğunu açıkladı. Homosistein test sonucum normal değer aralığında geldi. Metil folat almaya başladıktan sonra değerlerim hızla yükseldi 300 lerde olan b12 değerim aniden 930 yükseldi. Dr artık istediğim zaman hamile kalabileceğimi söyledi. Fakat ben de psikolojik bir yıkım başladı yeniden aynı şeyleri yaşayacağım korkusu o kadar sardı ki bu ay denemelere yeniden başlasamda hep olumsuza odaklandım için sanırım gebelik olmadı. Tekrar cesaretimi artırmak ve yaşadığım kayıpları unutmak için buraları okumaya başladım. İnşallah herkesin gönlüne göre en hayırlısı olurolmadıkça acaba olmaması mı daha hayırlı ben mi istemekle hata ediyorum diye sürekli kendimi sorguluyorum
İçeriği neymiş?Ben Türkiye ye geldiğim de baltonik diye bir ürün var onu alıp kullanacağım erken menepoza iyi geliyormuş hatta normal menepoza bile iyi gelip tekrar adet görmeyi sağlıyormuş
Sonuç var mı?ben de takip ediyordum bir süredir. 1 aylık eş paketı dün bitti. arı sütlü polen ballı karışım da aldım. ve adetim 10 gün geçikti kısmet bakalım kan tahlili yaptırdım sonucu bekliyorum. bunların yanında biosteron da kullanıyorum. eğer hamilelik varsa detaylı bilgi veririm. 43 yaşım.
astalife nedir?Aminhepimize inşallah. Yine 5.güne gidemiyoruz. Yarın yani 4.gün transfer olacağım. Embriyo bölünüyormuş ama biraz yavaşmış o yüzden 5.günden vazgeçtiler. Bu tedavimde farklı olarak astalife ve arı sütü kullandım.
Arı sütü polen ballı karışım mı bu?Canım adetim düzenliydi fakat bu ürünü 15 gün kullandıktan sonra bu ay adetim 1 hafta gecikti ve acaip sıkıntım oldu karnım şişti çok yoğun adet ağrılarım oldu.en sonunda bu sabah bi tane tarlusal adet söktürücü içtim az önce şükür adet olabildim.kist mi oluşturdu bu ürün bilemedim.bir tatlı kaşığı alıyordum eğer devam edersem çay kağığının ucunla alırım heralde.
Adet düzeniniz nasıl? Amh, E2 nedir?son durumumuz nedir acaba.. bende FSH 60 adet olamıyorum direk klomen verdi yaş 46..çok kararsızım klomen almaya..söyledim ben klomeni sevmiyorum asistana.. femara daha iyi dedim.. klomeni tavsiye etti ısrarla.... çok gebelik olanlar var dedi
Sizin amh, Fsh E2 kaçtı ve ilk tüp süreciniz mi?Beni sormayın moral bozmak istemem ama Aret bey bana maalesef iyi gelmedi, 2 senemi klomen tedavisiyle harcadım, tamam anlarım klomenin gercekten ise yaradığı durumlar vardır ama bir ay denedin olmadi iki ay denedin olmadi üç ay denedin olmadi, o zaman yanına farklı bir ilaç vermez mi insan, benim yumurtam yok değildi, vardı ama klomen aynı sizin gibi hepsini büyütmeye yetmiyordu bakın siz de 4 yumurtam var diyorsunuz ben de oyleydim birisi büyüyordu digerleri küçük kalip toplanamadan ay geçiyordu bir sonraki aya kalıyordu, 2 sene her ay gittim iznimi tatilimi bile bir ay kaybetmemek için kullanmadim belki o ay bu aydır diye, 41 den 43 e kadar, arada toplamalar yapıldı ama 2 senede cok daha fazla yumurtam olabilirdi birazcık farklı tedaviler denenseydi...en son aynı merkezde Ozan bey var benim durumumu iyi biliyordu ona geçtim, Aret bey mutlaka tecrübe yönünden tartışılamaz ama o kadar kalabalık ve çok hastası var ki bana 4 dakikada aynı anda 3 hastaya randevu veriyoruz demişlerdi, 2 sene gitmeme rağmen anlatamadım derdimi konuşmaya fırsat bulamadım, o da ben bu kadına 2 sene klomen verdim büyümüyor başka birsey deneyeyim demedi, sonrasinda Ozan beye geçtiğimde birebir odaya girip karşısında oturup bu ay hangi ilaci verelim diye hep konuştuk, bir ay femara denedi, o da büyütmedi, bir ay iğne denedi, bir ay klomen gonal f ve merional denedi o zaman 3 yumurtam cok güzel büyüdü, iki kez bu şekilde toplama yapıldı 2 tane 5.gune gitti ama negatif sonuc aldım maalesef ama tabi ben kaybolan 2 senemde o zamanlar 5-6 olan rezervim 2-3 e düştü, simdi de ozan bey bana artık denemeyelim kalan dondurulmuşlari transfer edelim ama artık toplama yapmayalım dedi, bilmiyorum düşünüyorum son 4 dondurulmus var onları 5.gune bekleyip bir transfer hakkım çıkarsa baska da şansım yok şuan için, ne yaparım bilemiyorum, size naçizane tavsiyem birkaç ay deneyin ama baktınız olmuyor vakit kaybetmemek adına farklı ilaçlar da deneyin derim, herkesin bünyesi aynı değil klomen bana yaramıyor da değildi aslında sadece hepsini büyütmeye yetmiyordu...karışık oldu kusura bakmayin yaşadığım tecrübeyi paylaşmak istedim...
Merhaba, sizde gelişme var mıydı?vajinal ozon , rektal ozon veya damar yolu ile ozon tedavisi kur olarak uygulanir. Hacamat ile sirt bolgesindeki toksinlerden arinabilirsiniz.akupunktur ile yumurtaliklar desteklenir.
Bu surec uzun ve maddi olarak yorucudur
Istanbulda reborn clinic ile gorusebilirsiniz, ankarada bugra buyrykcu ile gorusebilirsiniz, istanbul doktor havva cuharak yekrek, yeditepe dr. berna atay , dr.zuhal dilek sanli ile gorusebilirsiniz.
Bu kisiler size ilac disinda alternatif yontemlwr konusunda destrk olabilir.
Beslenmeyi ayarlamalisiniz, esiniz de bu surecte ayni ozveride olmalidir.
Yolculuk mesafatlidir birazz
42 yaş da hormon değerleri nasıldı Fsh, amh, E2?Slm canım, mayısta 42 olacağım . Kasım ayında 9 yumurtadan 6 si dollendi . 6 si da 5 .güne gitti. En iyi kalite olan 3 tanesini ngs gönderdik, 3 u de kötü geldi . Kalan 3 taneden 2 tanesini ngs ye göndermeyerek transfer ettirdim. Biri tutundu . Ikili test sonucları cut off altında çıktı ama yinede fetal dna testi için kan verdim geçen hafta . Haftaya onun da sonucu gelir . 15+1 olduk çok şükür. Cinsiyeti erkekmis, Inşallah sorun çıkmaz. Dr. Güzel gittiğini söyledi. Rabbim sana da nasip eder insallah saglikla . Neden olmuyormus ? Bizde, esimin sperm sayisi azdi ve yumurtayı dolleyemeyecek kapasitedeymiş. Bir de malesef çok içki içeriğinden bozmuş spermlerin kalitesini . Benimle ilgili bir sorun yoktu çok şükür. Senin durumun nedir arkadaşımngs yaptirmadan denedim mı hiç