Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

son durumumuz nedir acaba.. bende FSH 60 adet olamıyorum direk klomen verdi yaş 46..çok kararsızım klomen almaya..söyledim ben klomeni sevmiyorum asistana.. femara daha iyi dedim.. klomeni tavsiye etti ısrarla.... çok gebelik olanlar var dedi

Adet olmadan hamile kalma şamsımız var mı mesela klomenle felan biraz açıklar mısınız lütfen

Bence bu da olumlu bi etki olabilir çünki kasık ağrısı iyi bişey demek ki kıpırda olmuş yumurtalık ve rahimde gün aşırı bi deneyin Rabbim vesile eder belki

kesinlikle doğru diyorsunuz... bende anlamıyorum neden klomen verdi... içim içimi yiyiyor... napıcam bilmiyorum
Tüpbebek merkezi mi gittiğiniz hastahane belki kontrolde yumurtalık boyutunuz iyidi eğer yumurta varsa büyüsün diye de vermiş olabilirler ama bence yanında adet düzenleyici vermelilerdi adetiniz gelsin diye

Bu üründen de kullanmıştım canım.valla güvenilir bulduğum ne varsa kullandım sanırım.onda da bir fark olmamıştı bilemiyorum belki kişiden kişiye değişebilir.rabbim hepimize şifa versin.
Bence hepsi vesile Allah'ım nasip kısmet edecek olduktan sonra gerisi vesile nasibimizde yoksada agzimizla kuş tutsak en iyi besinleride tuketsek en iyi hastanelerde doktorlara gitsek olmayınca olmuyor ben yinede bildik tanindik yerden almayı tercih ediyorum Allah'ım kimsenin kucağını boş birakmasin

Klomenle gecen 2.5 senenin sonunda aynı merkezde doktor değişikliği yaptım, inanın o doktor aynı merkezde olmasına rağmen, kendisi bile anlayamadı neden ısrarla bu kadar klomen verildiğini, bu ilac fayda eden mutlaka büyük çoğunluk vardır ama bana tek başına yeterli gelmedi, diğer doktor klomen yanında gonal f ve merional verince yumurtalar hepsi birlikte büyüdü ama ne yazık ki artık yeterli sayıda ve kalitede yumurtam kalmamıştı, 3 er tane toplanabildi 2 opu yapıldı, 5.gune gidenler transfer edildi ve tutmadı. Benim de yasim 44 keske zamanı başa alsaydım ve bu kadar ısrarla aynı doktorla devam etmeseydim, en azından bizim gibi yas faktörü olup zamanı değerli olanlar için 1 ay bile bu kadar önemliyken..benim size naçizane tavsiyem bir iki ay klomen deneyin eğer hiç denemediyseniz, bakın duruma ona göre karar verin, yani bir bakarsiniz sizde ise yarar herkeste farklı etkiler olabiliyor malum...benim hatam 2.5 seneye yakın bir süre her ay klomen alıp hep yeterli büyüme sağlanamadığı için ayları boşa harcamak oldu ne yazık ki

Merhaba rtm klinikle görüştünüz mü acaba?
Reborn klinikle görüştüm fikir vermek için bile vizite ücreti istediler, muayene yapmayacaksınız, sadece yapılabilecekler hakkında fikir istiyorum dedim, oyle deyince bana ozon tedavisi, vajinal ozon, hacamat, sülük, akupunktur önerebiliriz dediler, randevu almadan bu kadar söylediler yani :) ben de bunları kendi doktoruma sordum, akupunktur cok bilinçli ve dogru noktalara yapılması lazım ki etki etsin, ancak Çin de bunu profesyonel olarak yapabiliyorlar burada çok tavsiye etmem dedi, ozon için de bir hastam yaptırdı ise yaramadı dedi, ben de ne yapacagimi bilemeden öyle kaldım, hala düşünüyorum inanın...

İnş hayırlı ni gelişme var mı?
Fonksiyonel Tıp Dr unuzun adı neydi?

İnş hayırlı ni gelişme var mı

Sonuç var mı?
Ballı karışım gecikme yapıyor muymuş bir çoğunda?
Bende ballı karışım bu ay yedim 2 hafta gecikti adetim.

Arı sütü polen ballı karışım mı bu?

Adet düzeniniz nasıl? Amh, E2 nedir?
İlk tüp süreciniz mi?

Sizin amh, Fsh E2 kaçtı ve ilk tüp süreciniz mi?

Merhaba, sizde gelişme var mıydı?
Bu kadar Dr merkez bilgisi maşallah nasıl ulaştınız, emek istiyor.
Bu Dr Lara gidenler mi tavsiye etmişlerdi?

42 yaş da hormon değerleri nasıldı Fsh, amh, E2?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…