Beni sormayın moral bozmak istemem ama Aret bey bana maalesef iyi gelmedi, 2 senemi klomen tedavisiyle harcadım, tamam anlarım klomenin gercekten ise yaradığı durumlar vardır ama bir ay denedin olmadi iki ay denedin olmadi üç ay denedin olmadi, o zaman yanına farklı bir ilaç vermez mi insan, benim yumurtam yok değildi, vardı ama klomen aynı sizin gibi hepsini büyütmeye yetmiyordu bakın siz de 4 yumurtam var diyorsunuz ben de oyleydim birisi büyüyordu digerleri küçük kalip toplanamadan ay geçiyordu bir sonraki aya kalıyordu, 2 sene her ay gittim iznimi tatilimi bile bir ay kaybetmemek için kullanmadim belki o ay bu aydır diye, 41 den 43 e kadar, arada toplamalar yapıldı ama 2 senede cok daha fazla yumurtam olabilirdi birazcık farklı tedaviler denenseydi...en son aynı merkezde Ozan bey var benim durumumu iyi biliyordu ona geçtim, Aret bey mutlaka tecrübe yönünden tartışılamaz ama o kadar kalabalık ve çok hastası var ki bana 4 dakikada aynı anda 3 hastaya randevu veriyoruz demişlerdi, 2 sene gitmeme rağmen anlatamadım derdimi konuşmaya fırsat bulamadım, o da ben bu kadına 2 sene klomen verdim büyümüyor başka birsey deneyeyim demedi, sonrasinda Ozan beye geçtiğimde birebir odaya girip karşısında oturup bu ay hangi ilaci verelim diye hep konuştuk, bir ay femara denedi, o da büyütmedi, bir ay iğne denedi, bir ay klomen gonal f ve merional denedi o zaman 3 yumurtam cok güzel büyüdü, iki kez bu şekilde toplama yapıldı 2 tane 5.gune gitti ama negatif sonuc aldım maalesef ama tabi ben kaybolan 2 senemde o zamanlar 5-6 olan rezervim 2-3 e düştü, simdi de ozan bey bana artık denemeyelim kalan dondurulmuşlari transfer edelim ama artık toplama yapmayalım dedi, bilmiyorum düşünüyorum son 4 dondurulmus var onları 5.gune bekleyip bir transfer hakkım çıkarsa baska da şansım yok şuan için, ne yaparım bilemiyorum, size naçizane tavsiyem birkaç ay deneyin ama baktınız olmuyor vakit kaybetmemek adına farklı ilaçlar da deneyin derim, herkesin bünyesi aynı değil klomen bana yaramıyor da değildi aslında sadece hepsini büyütmeye yetmiyordu...karışık oldu kusura bakmayin yaşadığım tecrübeyi paylaşmak istedim...