-
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.901
Merhaba,Ben Türkiye ye geldiğim de baltonik diye bir ürün var onu alıp kullanacağım erken menepoza iyi geliyormuş hatta normal menepoza bile iyi gelip tekrar adet görmeyi sağlıyormuş
Baltonik diye aratırsanız çıkıyor satışı trenyolda da varMerhaba,
bu boltanik tam olarak nedir ben baktım ama öyle bişiy bulamadım ?
O tutan hangi merkez de olmusBana kimse endoyuda söylemedi "rahim kalinlığının iyi" oldugu söylendi.benim ilk tup denemesi kasim ayinda oldu,basarisız.doktor aynen herseye yas dedi.baska birşey yok.amaaa benim gibi 1. Kalite 1 embriyosu olan 43 yasindaki hastasi ile ben ayni zamanda tedavi olmusuz.onun tuttu."sizinde bekliyorduk ama malesef"dedi.tutunca 43 de de tutuyor.bu kizin 2. Denemesiymis.merkezimiz embriyoya genetik testte yapmamisti düsünün... keske bende o kız gibi şanslı olsaydımm.insallah bundan sonra şansımız dönsün.emeklerimizin karşılığını alırız
Ben iki haftadır bu ürünü kullanıyorum canım.2 gündür adet oldum sanıp sabahları almıyorum.adet olunca kullanmayın denmişti satıcı.ama hala gelen giden de yok.26 günde adet oluyorum ama bu ay gecikme oldu.neden bilemedim acaba bu üründen mi diye de düşünmeden edemiyorum.bu arada bu ayı değerlendiremediğimiz için hamile olmam imkansız.gecikme beni endişeliiendiriyor.Ben Türkiye ye geldiğim de baltonik diye bir ürün var onu alıp kullanacağım erken menepoza iyi geliyormuş hatta normal menepoza bile iyi gelip tekrar adet görmeyi sağlıyormuş
Bana bu yöntem del de batonik ürünü daha mantıklı gelmişti canım.bu üründen aldım.Aynen bende gördüm instragramda siz araştırdınız mi
Bana bu yöntem del de batonik ürünü daha mantıklı gelmişti canım.bu üründen aldım.
Ben de kullanmadım henüz erken menepoz ve yumurta verimini arttırıyormuş inşallah iyidir övdğkleri gibi peki sizin adetleriniz düzenli midirBen iki haftadır bu ürünü kullanıyorum canım.2 gündür adet oldum sanıp sabahları almıyorum.adet olunca kullanmayın denmişti satıcı.ama hala gelen giden de yok.26 günde adet oluyorum ama bu ay gecikme oldu.neden bilemedim acaba bu üründen mi diye de düşünmeden edemiyorum.bu arada bu ayı değerlendiremediğimiz için hamile olmam imkansız.gecikme beni endişeliiendiriyor.
Bende egricayir kullandim sertifikalı diye biliyorum daha guvenilirBaltonik ürünlerine baktım da bana pek güvenilir gelmedi. Ne trendyol’da ne de kendi sayfalarında içerikler yazmamışlar ya da ben bulamadım. Bir de fiyatı çok pahalı geldi bana. Benzer bir karışım ve ayrıca arı sütü ben de kullanmıştım. Arı sütü pahalıydı ama karışım bu kadar pahalı değildi. Eğriçayır markaydı, ona da bakmanızı tavsiye ederim.
Evet sertifikalı ve güvenilir. Bu tür ürünlerde hile çok oluyor. Dikkat etmek lazımBende egricayir kullandim sertifikalı diye biliyorum daha guvenilir
Maaşallah Rabbim tedavini vesile eylesin hayırlı evlat nasip eylesin bu tedavin de özel bişey kullandın mı canım 5. Güne gelen yumurtları daGünaydınlar. Benim çarşamba günü yumurtalarım toplandı. 4 yumurtadan 2si boş çıktı, 2 tanesi alındı. İkisinden de biri döllendi. Bugün 3.günü. Merkezden dün arayıp kalitesinin iyi olduğunu ve 23 mayıs’ta transfer planladıklarını söylediler. Heyecanla bugün de aramalarını bekliyorum. 10’a doğru arıyorlar. Daha önce hiçbir yumurtam 5.güne gitmemişti. Giderse bu ilk olacak. Belki de artık benim için zamanı gelmiştir. İnşalllah bir sorun olmaz
AminMaaşallah Rabbim tedavini vesile eylesin hayırlı evlat nasip eylesin bu tedavin de özel bişey kullandın mı canım 5. Güne gelen yumurtları da
Merhaba rtm klinikle görüştünüz mü acaba?Bir şekilde konusacagim, mutlaka haber veririm buraya yazarım, herseyi denedim inanın, eksik varsa onu da deneyeyim içimde kalmasın diyorum son dönemler çünkü pişman olmamak adına...maddi manevi ne kadar yorulsak da ha gayret diyorum son bir guc daha diyorum...
Hangi merkezDoktor ne diyor canım?
Sizin degerleriniz nasil di?Bana aksine düşük doz tedavi uygulanmıştı. İlk kontrolde 4 folikül görüldü. İlaç kullanımıyla 7ye çıktı folikül sayısı. Opu da 4 yumurta toplandı. 4ü de döllendi ama sadece 2si 5.güne gitti. Sonra pgt yapıldı, biri sağlıklı çıktı. Transfer yapıldı ama kimyasal gebelikşe sonuçlandı.
Canım adetim düzenliydi fakat bu ürünü 15 gün kullandıktan sonra bu ay adetim 1 hafta gecikti ve acaip sıkıntım oldu karnım şişti çok yoğun adet ağrılarım oldu.en sonunda bu sabah bi tane tarlusal adet söktürücü içtim az önce şükür adet olabildim.kist mi oluşturdu bu ürün bilemedim.bir tatlı kaşığı alıyordum eğer devam edersem çay kağığının ucunla alırım heralde.Ben de kullanmadım henüz erken menepoz ve yumurta verimini arttırıyormuş inşallah iyidir övdğkleri gibi peki sizin adetleriniz düzenli midir
Bu üründen de kullanmıştım canım.valla güvenilir bulduğum ne varsa kullandım sanırım.onda da bir fark olmamıştı bilemiyorum belki kişiden kişiye değişebilir.rabbim hepimize şifa versin.Bende egricayir kullandim sertifikalı diye biliyorum daha guvenilir