Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba, sizde gelişme var mıydı?
Bu kadar Dr merkez bilgisi maşallah nasıl ulaştınız, emek istiyor.
Bu Dr Lara gidenler mi tavsiye etmişlerdi?
Havva ve Bugra hoca disinda Hepsine gittim:KK66: ama bunun icin icin sureklilik gerekiyor. Ben akupunkturun ve ozonun gucune inaniyorum. Kendimde de etkilerini gordum. Belli bi yastan sonra rezerv de az ise yapilabilecekler maaleSef kisitli oluyor. Ama kalan yumurtalardan mucize gelip bulabilir. Allahin takdiri…

Havva ve Bugra hoca disinda Hepsine gittim:KK66: ama bunun icin icin sureklilik gerekiyor. Ben akupunkturun ve ozonun gucune inaniyorum. Kendimde de etkilerini gordum. Belli bi yastan sonra rezerv de az ise yapilabilecekler maaleSef kisitli oluyor. Ama kalan yumurtalardan mucize gelip bulabilir. Allahin takdiri…
Özelden yazdım size.

Son düzenleme:
Amin canım, bütün dualarımda varsınız cani gönülden istiyorum. Argifertili ilk tedaviye başlarken kullanmaya başladık . Ilk denememizde yumurtalik hiç biri dollenmedi için ikinci kez de tekrar deneyeceğim için hiç bırakmadık eylülde başladım , kasımda dollenme haberlerini aldıktan sonra bıraktım.
Iki ay kullandınız yani, Eylul/ kasım arası di mi?

• Beğen
Reactions: Siu
bilirim o pişmanlık duygusunu.. ileri yaşa özel tedavi dedikleri yerde tıkır tıkır düzenli adetimi kestiler..yoğun ilaçlarla... kahroldum.. kime neyin hesabını sorucam cevap hazır yaşınız ileri... dillerine sakız olmuş bu cümle.... Allah yardımcımız olsun 🤲 🤲 🤲
Geçmiş olsun. Ne gibi ilaçlar vererek, tedavilerle maalesef düzensizleşmişti adetiniz? Şimdi nasıl düzeni?

Klomenle gecen 2.5 senenin sonunda aynı merkezde doktor değişikliği yaptım, inanın o doktor aynı merkezde olmasına rağmen, kendisi bile anlayamadı neden ısrarla bu kadar klomen verildiğini, bu ilac fayda eden mutlaka büyük çoğunluk vardır ama bana tek başına yeterli gelmedi, diğer doktor klomen yanında gonal f ve merional verince yumurtalar hepsi birlikte büyüdü ama ne yazık ki artık yeterli sayıda ve kalitede yumurtam kalmamıştı, 3 er tane toplanabildi 2 opu yapıldı, 5.gune gidenler transfer edildi ve tutmadı. Benim de yasim 44 keske zamanı başa alsaydım ve bu kadar ısrarla aynı doktorla devam etmeseydim, en azından bizim gibi yas faktörü olup zamanı değerli olanlar için 1 ay bile bu kadar önemliyken..benim size naçizane tavsiyem bir iki ay klomen deneyin eğer hiç denemediyseniz, bakın duruma ona göre karar verin, yani bir bakarsiniz sizde ise yarar herkeste farklı etkiler olabiliyor malum...benim hatam 2.5 seneye yakın bir süre her ay klomen alıp hep yeterli büyüme sağlanamadığı için ayları boşa harcamak oldu ne yazık ki :KK43:
Şu an hangi süreçtesiniz?
Hangi Dr idi klomen tedavisini uygulayan?

Çok bilmiyorum ama sürekli yumurta takibinde ilaçlar bile rezervi aşırı uyarldığından azaltıyormuş diye okumuştum. Ama bir yerdende bakıyorum 7.8.tuple gamile kalanlar carsa o kadarda hormon uygulanması olmuş demektir. Çok hassas bi alan şu üreme.

Reborn klinikle görüştüm fikir vermek için bile vizite ücreti istediler, muayene yapmayacaksınız, sadece yapılabilecekler hakkında fikir istiyorum dedim, oyle deyince bana ozon tedavisi, vajinal ozon, hacamat, sülük, akupunktur önerebiliriz dediler, randevu almadan bu kadar söylediler yani :) ben de bunları kendi doktoruma sordum, akupunktur cok bilinçli ve dogru noktalara yapılması lazım ki etki etsin, ancak Çin de bunu profesyonel olarak yapabiliyorlar burada çok tavsiye etmem dedi, ozon için de bir hastam yaptırdı ise yaramadı dedi, ben de ne yapacagimi bilemeden öyle kaldım, hala düşünüyorum inanın...
Canım burası tüp bebek merkezi mi?
Son değerlerin nedir fsh, amh, lh, E2?
Istanbul'da mısın? Alternatif Tıp uygulandı mı hic sana?

Canım burası tüp bebek merkezi mi?
Istanbul'da mısın? Alternatif Tıp uygulandı mı hic sana?
Yok tup bebek merkezi değil, bütüncül tıp diyorlar ya, oyle bir yer sanirim, İstanbuldayım alternatif tıp hiç uygulanmadı denemedigim bir o kaldı ama işe yarar mı bilemiyorum emin olamıyorum ekstra maliyet tarafı da çok, deneyen yaptıran ise yarayan varsa paylaşırsa sevinirim...

Yok tup bebek merkezi değil, bütüncül tıp diyorlar ya, oyle bir yer sanirim, İstanbuldayım alternatif tıp hiç uygulanmadı denemedigim bir o kaldı ama işe yarar mı bilemiyorum emin olamıyorum ekstra maliyet tarafı da çok, deneyen yaptıran ise yarayan varsa paylaşırsa sevinirim...

Ben yaptırdım, akupunktur, hacamat, kupa terapi, vajinal sülük, bitkisel macun vs.
Şu an henüz sonuç alamadım değerlerinde biraz düzelme yaptı evet.

Ben yaptırdım, akupunktur, hacamat, kupa terapi, vajinal sülük, bitkisel macun vs.
Benim degerlerime uzunca süredir bakılmıyor, doktora sorduğumda zaten rezerv az yas nedeniyle, e2 dışında bir değere bakilmasina gerek yok demişti, e2 ye de opu zamanında bakılıyor o da bir iniyor bir çıkıyor...Bu arada hepsini denemissiniz ne zaman denedin, suan tedavi surecinde misin peki? Belki yeni denediysen ise yarayacaktır, bana da fikir verirsen sevinirim bu alternatif yöntemler hakkında...

Merhaba,

öncelikle inşallah yavrunuza en kısa zamanda kavuşursunuz demek istiyorum. belkide biliyorsunuz yumurta ya da sperm 3 ay içinde oluşup kullanılıyor yani 3 ay önce yaptığın yediğin içtiğin şey şimdi etkisini gösteriyor.bu tip takviyelere en az 3-4 ay devam etmek gerekiyor kullandığının 3.4. ayında da etkisini gösterir duruma gelir. bir şey denediğinizde bunu dikkate alın ki gerçekten işe yarayıp yaramadığını anlayabilesiniz.

Merhaba,

öncelikle inşallah yavrunuza en kısa zamanda kavuşursunuz demek istiyorum. belkide biliyorsunuz yumurta ya da sperm 3 ay içinde oluşup kullanılıyor yani 3 ay önce yaptığın yediğin içtiğin şey şimdi etkisini gösteriyor.bu tip takviyelere en az 3-4 ay devam etmek gerekiyor kullandığının 3.4. ayında da etkisini gösterir duruma gelir. bir şey denediğinizde bunu dikkate alın ki gerçekten işe yarayıp yaramadığını anlayabilesiniz.
Evet biliyorum aynen öyle, o kadar oldu inş sonuçta alabiliriz🤲

İçeriği kekik balı arı sütü perga yani polenin daha iyi bir şekli birader propolis ben henüz kullanmadım ama istagram sayfaların da memnun olup yazanlar çok örneğin 2 sene adet görmeyip menepoza girenler bile bir kaç ay kullanıp aded görürmüşler inşallah düzmece değildir
Mfk bin ballı karışımı gibi bi şey di mi?

Ben pergayı, apilargili sade alıp yemiştim.

Arkadaslar hayit macun mu yoksa Kapsül şeklinde mi kullansam, hangisi daha faydalı deneyen bilen varsa paylaşırsanız sevinirim, yumurta rezerv az rahim kalinlasmiyor maalesef, 9. transfer de negatif zorla elde edip dondurulan 5AA 5BB üstelik daha da oyle embriyo bulamam :KK43:

Son düzenleme:
Ben de sabah okudum röportajı, 48 yaşında rezerv nasıl artar ikizlere hamile nasıl kalınır benim aklım almadı, instagramdan dediği doktoru buldum, bugun herkes yazıyordur ona, ariyordur diye biraz sakinlesmesini bekleyip arayıp soracağım neymiş o rezervi artıran iki üç kat, böyle bir yöntem var da biz mi bilmiyoruz, ne olduğunu nasıl olduğunu bilen varsa yazarsa cok memnun olurum, 44 yaşındayım bana artık olmazmış gibi geliyor, doktorum bile artık denemeyelim dedi, ona da soracağım ne diyecek bakalım...
Sordunuz mu Dr a?

Dr banada size denileni dedi,tüp bile zor diye.
Amh, fsh E2 adetliyken kaç?

Sakın ümidinizi kaybetmeyin, ben Ağustosta 44 yaşımı doldurucam. Çok şükür 19 haftalık hamileyim, Allah nasip ederse Ağustos ayında kavusucam bebeğime 🤲
Bizim sebepsiz infertiliteydi, 3. denememde pozitif sonucu gördüm. Dikkat ettiğim şeyler, saglıklı beslenmek, paketli gıda tüketmemek, yürüyüş. Sağlıklı beden yani. Birde kafa olarak rahatlamaya çalışmak, nefes terapisi, yoga .. vb. neyle rahatlıyorsanız. İnanmak, dua etmek.
Allah benide , tüm isteyenleride bebeklerine kavuştursun inşallah ☺️
Erken mi uyursunuz, çok su içme, yürüyüş yapar mıydınız?

Arkadaşlar şu inositol ( yani B8 vitamini) polikistik overe iyi geliyormuş yumurta gelişimi ve kalitesi için bizim gibi 1 ve ya 2 yumurtası olan kişilere de iyi gelir mi ben onu denemedim yumurta gelişirse 1 tane bile olsa belki doğal belki tüp bebekle hamile kalınır diye Ümit ediyorum sizler tedavileriniz de hiç kullandınız mı

X