Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Eşinizin morfoloji, hız ve sayısı nedir?

Başka bi merkeze mi gittiniz labaratuvar tecrübe di derken?

İnş gerek kalmaz, hayırlı haberlerin olur
Arı sütü bal polen yiyorum kalite için bende.

İnş gerek kalmaz, hayırlı haberlerin olur
Arı sütü bal polen yiyorum kalite için bende.
İnşallah Bir hafta kaldı test günüme. Arı sütü bal polen ben de yedim. Hatta bu tedaviden önceki 1,5 ay ampul arı sütü de kullandım ek olarak. Her sabah ampulu kırıp nar suyuyla karıştırıp içiyordum aç karnıma.

İnş emekler zayi olmaz
Omepa q 10 d vitamininede dikkat ettim.

Olumlu haberlerini müjdele inş bize

Gerçekten hiç hatırlamıyorum. Dr gayet iyi değerlerin demişti ve 9 yumurtam olduğunu biliyorum .
En takviye, gıda vs kullandın mı?
Bu yaş aralığında değerlerin iyi olması çok güzel senin adına, genelde rezerv azlığı Fsh yüksekliği çıkıyor.

Reactions: Siu
En takviye, gıda vs kullandın mı?
Bu yaş aralığında değerlerin iyi olması çok güzel senin adına, genelde rezerv azlığı Fsh yüksekliği çıkıyor.
Doktor argifertil diye bir hap verdi eşime ve bana günde 3 kez kullandık. Onun dışında hiçbirşey kullanmadık. Daha fazla yesillik yedim , tahilli ekmek cok az , cayi kahveyi biraktim . Cok sukur Allaha sonsuz sukurler olsun ben sansli ciktim . Allahim insallah butun isteydnlere verir insallah hepinizin guzel haberlerini goruruz . hepiniz icin duaciyim .

İnş canım benim çokça aminnn Duanda bizi unutma:)
Argifertil iyi bi takviye demek ki. Bir ay mı kullandınız?

İnş canım benim çokça aminnn Duanda bizi unutma:)
Argifertil iyi bi takviye demek ki. Bir ay mı kullandınız?
Amin canım, bütün dualarımda varsınız cani gönülden istiyorum. Argifertili ilk tedaviye başlarken kullanmaya başladık . Ilk denememizde yumurtalik hiç biri dollenmedi için ikinci kez de tekrar deneyeceğim için hiç bırakmadık eylülde başladım , kasımda dollenme haberlerini aldıktan sonra bıraktım.

bilirim o pişmanlık duygusunu.. ileri yaşa özel tedavi dedikleri yerde tıkır tıkır düzenli adetimi kestiler..yoğun ilaçlarla... kahroldum.. kime neyin hesabını sorucam cevap hazır yaşınız ileri... dillerine sakız olmuş bu cümle.... Allah yardımcımız olsun

Adet düzeniniz nasıl? Amh, E2 nedir?
İlk tüp süreciniz mi?
Amh 0.01 e2: 5 .. yok ilk tedavi değil.. 2019 da çok şaşalı reklamları olan çok ünlü bir tüp bebek merkezine gittim.. Amh bilmem kaç yaş 44 bizde ilk denemede hamile reklamları kişiye özel tedavi. hepsi yalanmış.... tıkır tıkır düzenli adetim ilerleyen tedavi ile kesildi.. kisti gördüm... yaşıma göre aşırı ilaç yüklemesi vücudumu mahvetti... sorsan ileri yaş... Allah a havale olsunlar...

Sizin amh, Fsh E2 kaçtı ve ilk tüp süreciniz mi?
Ben 5 senedir tup bebek tedavisi görüyorum, 9 transfer ilk ikisi pozitif oldu ve düşük yaptim, sonrakiler hiç tutmadı, kan tahlili uzunca bir süredir yapılmadı sanirim zaten durumum ortada diye, o nedenle sadece yumurta toplama sırasında bakılan değişken e2 değerlerim var, fsh ve amh cok eski tarihte bakilmisti simdi kimbilir kaç olmustur

Aynen dediğiniz gibi, ne desek ne söylesek yasin ileri yorumu, bahane hazır..Ben de 4 ay adet goremedim 2.5 sene üzerine, çünkü bir umut her ay tedaviye basliyordum ilac alıyordum ortada kalıyordu tedavi sonra vücudum kitlendi, tarlusal bile etki etmedi, sonrasında 4 ay dinlenince yeniden başladı, simdi hayit kapsülü arıyorum, cok fayda gören olmuş birkaç ay takviye alayim belki biraz hormonları düzene sokar diye düşünüyorum bilemiyorum artık neyin doğru olduğunu, sizi de çok iyi anlıyorum, yasadiklarimiz zaten benzer, Allah yardımcımız olsun, içimizdeki bu üzüntü duygusunu alsın...sabır versin bu yoldaki herkese

tek duam Allah emeklerımizin karşılığını versin halimize acıyıp merhamet etsin Aminnnnnnn bende kilitlendim kilo aldım. M beden ben XL doğru gidiyordum resmen.. şu an ne bulsam kullanıyorum en son maça tozu kullandım oruçta alt üst oldu gene hormonlarım.. 20 lerdeydi FSH. 60 lara fırladı gene...napıcam bilmiyorum hayıt macunu nu kullanın.. instagram da sayfası özel den yazim size.. reklam olmasın şimdi yasak isim vermek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…