Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Slm arkadaşlar mfk yöntemini duyan deneyen var mı acaba.02 amh ve çikolata kistiyle hamile kalan vs bi çok yazı okuyorum.deneyenler bilgi verebilir mi acaba
ben de takip ediyordum bir süredir. 1 aylık eş paketı dün bitti. arı sütlü polen ballı karışım da aldım. ve adetim 10 gün geçikti kısmet bakalım kan tahlili yaptırdım sonucu bekliyorum. bunların yanında biosteron da kullanıyorum. eğer hamilelik varsa detaylı bilgi veririm. 43 yaşım.

Selamlar. Ben de 41yasindayim
Geçen yıl 8haftalik bir düşük ve geçen hafta kimyasal ile grubu takibe aldım.
Kendiliğinden hamile kalmaya cesaretim kalmadi.

Herkese başarılar :)

ben de takip ediyordum bir süredir. 1 aylık eş paketı dün bitti. arı sütlü polen ballı karışım da aldım. ve adetim 10 gün geçikti kısmet bakalım kan tahlili yaptırdım sonucu bekliyorum. bunların yanında biosteron da kullanıyorum. eğer hamilelik varsa detaylı bilgi veririm. 43 yaşım.
41lik olarak Güzel haberlerini bekliyorum :) . Sizin doğal deneme mi yoksa tüp mü acaba

Maalesef öyle bende gecen seneye kadr cok istıodum ama 4/5 senedır korunmuyordum tsh m yuksek olmaz olsa bıle düser dedı bende korunmuyodm nasılsa olmas dıe bu ay adetım 20 gun gecıktı hep 26 da olurdum aslnda 8. Gun idrar testınde hafıf ıkıncı cızgı gorundu 9. Gun kan testı negatıftı dielım kımyasal oldu suan 20. Gun belırtılerımde var aslnda ama negatıfı görcen dıe test yapmıyorm🙈 persembe randevum var acaba kımyasal ardında adet görmeden tekrar hamile kalınabılınırmı bu konuda bılgınız varmı? Kımyasalı kendı tahmın edıom belkı deıldr ama adet yok sancı yok gögüsler acıyor kalca agrılarm halszlk uyku halı yanı gebe olma ıhtımalı varmıdr sonucta adet görmuyorm bılgılerıınıze ihtıyacm var persembeye kadr cok var nıtekım🙏🏻 Nisanda 41 olcm tesekkurler🌺
Selamlar, ne durumdasınız merak ettim ben de 41im. Kimyasal geçiriyorum şu an.bir de öncesinde 8haftalik düşük yaşadım nalesef
Doğal şekilde hamile kalabilmek istiyorum ama umudum pek kalmadı
Genetik tarama yaptıracağım sanirim

Kan tahliliniz çıktı mı İNŞALLAH hamilesinizfir hayırlısıyla

saglık ocağında negatif çıktı adette olmadım ne oldu bilemedim tekrar gideceğim doktora fırsat olmadı. menopoza mı girdim acaba anlamadım. gelişmeleri yazarım.
Kullandığınız ürünlerden olabilir gecikme yumurta büyüyüp çatlamamış olabilir menepoz pat diye olmaz merak etmeyin 🥰

Benim de bu ay erken yumurtlama oldu sanırım adetin 8. Günü yumurtlama akıntısı gördüm 2 gün devam etti arkadaşlar artık eskisi gibi düzgün bol yumurtlamalı adetlerim olmadığı için şaşırıp panik yapıyorum bu yumurtlama akıntısı sizde kaç gün sürüyor lütfen yazar mısınız

Merhaba ben 43 yaşındayım. Öncesinde bir aşılama 2 tüp bebek tedavim oldu, hepsi negatif sonuçlandı. Mayıs ayında doktorumu değiştirdim tekrar tüp bebek tedavisine başladım. Şu an 4 yumurtam var. Çarşamba günü yumurtalarım toplanacak. Bu sefer içimde dinginlik ve bir rahatlama var, sanki bu sefer tutacakmış gibi. Öncekilerde gergindim bunda öyle değilim. Önceki tedavilerde aynı protokol uygulandı hep yüksek doz gonal-f ve menogon yapıldı. Menogonu kalçadan kas içi yapıyorlardı, ben bir haftada oturup kalkamaz hale geliyordum. Hatta son tedavimde kalçamın bir tarafı iğne yapılamaz hale gelecek kadar tepki verdi. Bu tedavim farklı bir protokol uyguladılar. O kadar çok hırpalanmadım. Önceki adetin 21. günü climara bant kullanmaya başladım. Yumurtaların hepsi bir arada büyüsün istiyor doktorum. Sonra adetin 1. günü klomen'e başladım. Adetin 3. günü de 300 ünite gonal-f yapmaya başladım. Doz bugüne kadar aynı kaldı, bugün sadece 150 yaptım.
Önceki tedavilerimde bir önde giden yumurta oluyordu, o büyüyünce hemen çatlatmayı yapıyorlardı. Ufaklıklar önde gidene yetişemiyordu bir türlü. Bu sefer gerçekten yumurtalarım aynı anda büyüdü. Yine bir önde gidenim var onu feda ettik, 30 mm olmuş ama onu da çekeceklermiş. Diğerleri de 21 mm, 19mm ve 18,5 mm olmuşlar. İlk kez bu sayıda ve büyüklükte yumurtaları bir arada görüyorum. Bu yüzden de umutluyum ve tatlı bir heyecanla çarşambayı bekliyorum :)

Merhaba ben 43 yaşındayım. Öncesinde bir aşılama 2 tüp bebek tedavim oldu, hepsi negatif sonuçlandı. Mayıs ayında doktorumu değiştirdim tekrar tüp bebek tedavisine başladım. Şu an 4 yumurtam var. Çarşamba günü yumurtalarım toplanacak. Bu sefer içimde dinginlik ve bir rahatlama var, sanki bu sefer tutacakmış gibi. Öncekilerde gergindim bunda öyle değilim. Önceki tedavilerde aynı protokol uygulandı hep yüksek doz gonal-f ve menogon yapıldı. Menogonu kalçadan kas içi yapıyorlardı, ben bir haftada oturup kalkamaz hale geliyordum. Hatta son tedavimde kalçamın bir tarafı iğne yapılamaz hale gelecek kadar tepki verdi. Bu tedavim farklı bir protokol uyguladılar. O kadar çok hırpalanmadım. Önceki adetin 21. günü climara bant kullanmaya başladım. Yumurtaların hepsi bir arada büyüsün istiyor doktorum. Sonra adetin 1. günü klomen'e başladım. Adetin 3. günü de 300 ünite gonal-f yapmaya başladım. Doz bugüne kadar aynı kaldı, bugün sadece 150 yaptım.
Önceki tedavilerimde bir önde giden yumurta oluyordu, o büyüyünce hemen çatlatmayı yapıyorlardı. Ufaklıklar önde gidene yetişemiyordu bir türlü. Bu sefer gerçekten yumurtalarım aynı anda büyüdü. Yine bir önde gidenim var onu feda ettik, 30 mm olmuş ama onu da çekeceklermiş. Diğerleri de 21 mm, 19mm ve 18,5 mm olmuşlar. İlk kez bu sayıda ve büyüklükte yumurtaları bir arada görüyorum. Bu yüzden de umutluyum ve tatlı bir heyecanla çarşambayı bekliyorum :)
İnsallah o yumurtalar sana bebek olsun, kucağına gelsin 🤲
Bende 43 yaşındayım ve hamileyim çok şükür, dualarım seninle Allah isteyen herkese de bana sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah.

İnsallah o yumurtalar sana bebek olsun, kucağına gelsin 🤲
Bende 43 yaşındayım ve hamileyim çok şükür, dualarım seninle Allah isteyen herkese de bana sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah.
İnşallah 🤲 Teşekkür ederim. Moral oldunuz bana 🥰 Yaşıtım olup hamile kalanları duyunca yalnız olmadığımı fark ediyorum. Dilerim ki Allah isteyen herkese nasip etsin. Sizin de sağlıkla tamamına erip kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah 🤲🌺

İnşallah 🤲 Teşekkür ederim. Moral oldunuz bana 🥰 Yaşıtım olup hamile kalanları duyunca yalnız olmadığımı fark ediyorum. Dilerim ki Allah isteyen herkese nasip etsin. Sizin de sağlıkla tamamına erip kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah 🤲🌺
Canım İnşallah rabbim Çifter Çifter versin için rahat olması çok güzel bu en enkili ilaç moral burdan yazarsın sen de birilerine umut olursun 🥰

Arkadaşlar bende bugün transfer oldum bir senelik tedavi sonucunda 2 adet 3 günlük embryo konuldu bu 3. Denemem son çırpınışlarm yaş oldu 43 Allah yardımcımız olsun
Arkadaşım senin transferin olmuştu İnşallah tutmuştur negatif almışsan da kendini çok üzme Allah isteyen herkese sana da hayırlı evlat nasip etsin mucizeni sen de yazarsın burda 🥰😘

Canım İnşallah rabbim Çifter Çifter versin için rahat olması çok güzel bu en enkili ilaç moral burdan yazarsın sen de birilerine umut olursun 🥰
İnşallah canım 🤲🥰 Evet moral çok önemli, stres de yumurtaları kötü etkiliyor. Bu sefer her şeyi akışına bıraktım. En uzun tedavim bu oldu. Yarın 18.gün toplama yapılacak. İnşallah hepimizin umudu mutluluğuna dönüşür ❤️

Bana kimse endoyuda söylemedi "rahim kalinlığının iyi" oldugu söylendi.benim ilk tup denemesi kasim ayinda oldu,basarisız.doktor aynen herseye yas dedi.baska birşey yok.amaaa benim gibi 1. Kalite 1 embriyosu olan 43 yasindaki hastasi ile ben ayni zamanda tedavi olmusuz.onun tuttu."sizinde bekliyorduk ama malesef"dedi.tutunca 43 de de tutuyor.bu kizin 2. Denemesiymis.merkezimiz embriyoya genetik testte yapmamisti düsünün... keske bende o kız gibi şanslı olsaydımm.insallah bundan sonra şansımız dönsün.emeklerimizin karşılığını alırız
Hangi merkez de yaptirdiniz

Arkadaşım senin transferin olmuştu İnşallah tutmuştur negatif almışsan da kendini çok üzme Allah isteyen herkese sana da hayırlı evlat nasip etsin mucizeni sen de yazarsın burda 🥰😘
Maalesef tutmadı arkadaşım zaten beklemiyordum tutmasını kötü şeyler yaşadım transfer günü ve diğer günlerim psikolojim baya kötüydü hayırlısı olsun diyorum artık

Maalesef tutmadı arkadaşım zaten beklemiyordum tutmasını kötü şeyler yaşadım transfer günü ve diğer günlerim psikolojim baya kötüydü hayırlısı olsun diyorum artık
Hayırlısı böyleymiş demekki kendini toparla üzülme arkadaşım vücudumuza iyi bakalım sebeblerine sarılalım Allah büyük çabamızı görüyor ben incir kürü yaptığım da yumurta oluyor ve büyüyor sen denedin mi hiç bi tanıdığım 45 yaşında hamile kaldı doğal yoldan tüp bebekle olmamıştı oysa

Hayırlısı böyleymiş demekki kendini toparla üzülme arkadaşım vücudumuza iyi bakalım sebeblerine sarılalım Allah büyük çabamızı görüyor ben incir kürü yaptığım da yumurta oluyor ve büyüyor sen denedin mi hiç bi tanıdığım 45 yaşında hamile kaldı doğal yoldan tüp bebekle olmamıştı oysa
İncir kürünü Denedim badem ceviz muz sürekli yedim biosteron kullandım propolis bal karışımı yedim bide aslan pençesi otu çayını içtim hayt tohum çayını da içtim çok şey denedim en son 4 yumurta toplandı ama biri 5 güne gitti

X