- 4 Şubat 2021
- 964
- 475
- 40
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.621
Pco değilim yani ultrasonda pco görmüyor ama lh fsh dan yüksek fsh 6 gibi birşeydi en son altı ay önce yapıldı tahlil. Bu adette baktıracağım tekrar ne durumda diye, senin değerlerin nasılPco musun? Fsh ve yaş kaç?
Benimde değerler iyi değil
Düzenli adet olanlar ortalama kaç 50 dışında?
Yani 47 lerde 45 ne bileyim bu yaşlarda hepsi hatta değim gibi 50 yaşın üstünde ki arkadaşlarım da var adet oluyorlar ve de korunuyorlarDüzenli adet olanlar ortalama kaç 50 dışında?
Hayırlı olsun tedavin ve her şey yolunda gider inşallahHerkese merhaba ben de 43 yaşında ilk tüp bebek tedavime başladım Çok heyecanlı ve endişeliyim
Teşekkür ederim inşallah senin de dileğin gerçek olur Fırsat buldukça topikte yazılanları okumaya umut olacak haberleri bulmaya çalışıyorum İnsan işin içine girince mucizelere çok ihtiyaç duyuyorHayırlı olsun tedavin ve her şey yolunda gider inşallah
Kesinlikle öyle umud etmekte güzel.Teşekkür ederim inşallah senin de dileğin gerçek olur Fırsat buldukça topikte yazılanları okumaya umut olacak haberleri bulmaya çalışıyorum İnsan işin içine girince mucizelere çok ihtiyaç duyuyor
Acaba korunmasalar olur mu diye düşünüyor insan, yumurta kaliteli olmayınca zorlaşıyor maalesef.Yani 47 lerde 45 ne bileyim bu yaşlarda hepsi hatta değim gibi 50 yaşın üstünde ki arkadaşlarım da var adet oluyorlar ve de korunuyorlar
Lh Fsh den yüksek derken, nasıl olmalı? Benim amh 0 larda, Fsh 17 idi sular öncePco değilim yani ultrasonda pco görmüyor ama lh fsh dan yüksek fsh 6 gibi birşeydi en son altı ay önce yapıldı tahlil. Bu adette baktıracağım tekrar ne durumda diye, senin değerlerin nasıl
E2 kaç olmalıymış adetli ve yumurtlamada değişiyor sanırım?Uzun süredir baktirmadim. Tedavi sırasında e2 sürekli kontrol etti ve düşük çıkıyordu hep.
Miyom ameliyatı rezervi düşürüyor mu?Yeni evlendim ilk evliliğimden bir çocuğum var Bir kardeş ve mutlu bir aile hayalim var Hamileliğe engel myomlar için ameliyat oldum Ameliyat öncesi her doktor çıkışı kendimi tutamayıp hüngür hüngür ağlıyordum Şimdi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum bakalım kısmet
Yok bence düşürmüyor benim ameliyat öncesi sonrası amh benzer Ultrasonda foliküller de aynı gibiMiyom ameliyatı rezervi düşürüyor mu?
İnş hep birlikte güzel sonuçlar alırız
Hamd olsun canım o halde, amh, Fsh kaç senin? Benim Fsh 17, amh 0 lardaYok bence düşürmüyor benim ameliyat öncesi sonrası amh benzer Ultrasonda foliküller de aynı gibi
Erken yumurtlama yaptı mı ve etkili miydi, sonuç alabildiniz mi?Benim bugün kahverengi akıntım geldi devamı gelecekmi bilmiyorum. Gebelik testi negatifti çünkü. Ben çörek otu bal tarçını her akşam sadece 1 tatlı kaşığı aldım. Eşime de verdim her akşam aç karnına. 11. Gün yumurta 20 mm di çatlama iğnesi ve 13. Gün de aşılama yapıldı. Yani klomen de kullandığım için az az her gün tükettim ve yumurta büyüyünce bıraktım. Öyle yazıyordu baktığım yerlerde. Regl 5. Gün başlayıp ve 11. güne kadar 6 gün kullandım.
Yumurtla sayısına göre ortalama en az bir yumurta için 200 değeri gecmeliymis diye biliyorum e2ninE2 kaç olmalıymış adetli ve yumurtlamada değişiyor sanırım?
Yumurtlama günlerinde mi bu değer? Adetliyken daha düşük olur mu?Yumurtla sayısına göre ortalama en az bir yumurta için 200 değeri gecmeliymis diye biliyorum e2nin
Tüp Bebek tedavisi süreci için bu değeri söyledim. Normal döngü sürecini bilmiyor 40 -60 olması normaldir sanirimYumurtlama günlerinde mi bu değer? Adetliyken daha düşük olur mu?
Evet erken yumurtlama oldu.Erken yumurtlama yaptı mı ve etkili miydi, sonuç alabildiniz mi?
Evet erken yumurtlama oldu. Ama gebelik oluşmadı.Erken yumurtlama yaptı mı ve etkili miydi, sonuç alabildiniz mi?