Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sizde hayirliysiyla mutlu haberler verin bize umut olun bnm daha transfer tarihim belli dgl belli olunca burda paylaşır duanizi beklerim
Cok teşekkürler ederim, inşallah sizin de hayırlısı ile tarihiniz netlessin elbette dualarımız sizinle olacak, transfer tarihiniz henüz netlesmemis olsa dahi o aşamaya saglikla kolaylıkla stres olmadan gelin inşallah, sonrasını da Allah tamamına erdirsin en güzel şekilde

Gurgandeko doktorunuz timur bey miydi

Gurgandeko doktorunuz timur bey miydi

Evet güyaaa timur gürgandı prof. Diye extra paralar ödedik ame malesef ne muaynemi kendisi yaptı nede işlemlerimi. Hep yanındaki diğer operator doktorlar ilgilendi.. kendisini göremedik. 3 negatiftede neden böyle oluyor ne yapmamız gerek diye timur beyle konuşmak istedim hiçbir şekilde ne merkezde görüştürüldüm. Nede telefonda..

Sizde hayirliysiyla mutlu haberler verin bize umut olun bnm daha transfer tarihim belli dgl belli olunca burda paylaşır duanizi beklerim
Canım çok sevindim senin adına bu iyi bişey 4 yumurta sonuçta yumurta üretmeye başladın demek ki yaptıkların aylar sonra sonuç verdi diliyorum en kolay yoldan Rabbim verir sağlıklı hayırlı bebek

Biraz bahseder misin kullandıklarından lütfen

4 yumurtam oluştu da 3u döllendi 5 güne 1 tanesi geldi hergun bir tane muz yedim badem ceviz fındık yedim gün içinde arı sütü bal polen karışımı yedim sabah aç karnına bide biosteron vitamini kullandım günde 2 tane 1 ay hayt tohumu çayı 1ayda aslanpençesi çayı içtim bide soğan kürü uyguladım yani ne duyduysam yaptım.

Arı sütü ve biesterona da devam et canım ilerdeki yumurta toplama da kalitesini iyileştirecek daha fazlası 5. güne gelecek İnşallah

Peki arkadaşlar Baltonik mücize karışım var yumurta kalitesine iyi geliyormuş menepozu geciktiriyormuş hatta adeti kesilenler tekrar adet olmuşlar için de yoğun bir şekilde arı sütü Perga propolis ve kekik balı varmış
Ben deneyeceğim ama yurt dışına çok pahalı oluyor kargosu yazın alırım inşallah

Perga yaygın öneriliyor mu bu topikte? Okuyamadım tamamını.

Düzenli adet olanlar ortalama kaç 50 dışında?

Fsh, amh niz kaçtı?

Pco musun? Fsh ve yaş kaç?
Benimde değerler iyi değil

Yaş kaçtı?
Fsh, amh nedir?

Estradiol değeri neyi ifade ediyor ve kaç olmalı?

Amh, Fsh değerleriniz kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…