- 29 Temmuz 2018
- 334
- 462
- 46
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.601
Cok teşekkürler ederim, inşallah sizin de hayırlısı ile tarihiniz netlessin elbette dualarımız sizinle olacak, transfer tarihiniz henüz netlesmemis olsa dahi o aşamaya saglikla kolaylıkla stres olmadan gelin inşallah, sonrasını da Allah tamamına erdirsin en güzel şekildeSizde hayirliysiyla mutlu haberler verin bize umut olun bnm daha transfer tarihim belli dgl belli olunca burda paylaşır duanizi beklerim
Gurgandeko doktorunuz timur bey miydiSakıncası olur mu hiç. İstediğinizi sorabilirsiniz. Bende kendime tutunacak dal, umut çok aradim...
1. Denemem ankara hrs hastanesi murat sönmezer
2. 3. 4. Deneme ankara gürgan klinik Timur gürgan
5. Deneme ankara bahçeci berfu demir.
Bu doktorların hepsi prof. Ama sadece berfu hoca farklı şeyler denedi sorun odaklı yaklaştı. Diğer tedavilerim genelde kopyala yapıştır şeklindeydi
Gurgandeko doktorunuz timur bey miydi
Canım çok sevindim senin adına bu iyi bişey 4 yumurta sonuçta yumurta üretmeye başladın demek ki yaptıkların aylar sonra sonuç verdi diliyorum en kolay yoldan Rabbim verir sağlıklı hayırlı bebekSizde hayirliysiyla mutlu haberler verin bize umut olun bnm daha transfer tarihim belli dgl belli olunca burda paylaşır duanizi beklerim
4 yumurtam oluştu da 3u döllendi 5 güne 1 tanesi geldi hergun bir tane muz yedim badem ceviz fındık yedim gün içinde arı sütü bal polen karışımı yedim sabah aç karnına bide biosteron vitamini kullandım günde 2 tane 1 ay hayt tohumu çayı 1ayda aslanpençesi çayı içtim bide soğan kürü uyguladım yani ne duyduysam yaptım.Canım çok sevindim senin adına bu iyi bişey 4 yumurta sonuçta yumurta üretmeye başladın demek ki yaptıkların aylar sonra sonuç verdi diliyorum en kolay yoldan Rabbim verir sağlıklı hayırlı bebek
Biraz bahseder misin kullandıklarından lütfen
Perga yaygın öneriliyor mu bu topikte? Okuyamadım tamamını.Peki arkadaşlar Baltonik mücize karışım var yumurta kalitesine iyi geliyormuş menepozu geciktiriyormuş hatta adeti kesilenler tekrar adet olmuşlar için de yoğun bir şekilde arı sütü Perga propolis ve kekik balı varmış
Ben deneyeceğim ama yurt dışına çok pahalı oluyor kargosu yazın alırım inşallah
Düzenli adet olanlar ortalama kaç 50 dışında?Benim arkadaşlarım benden büyük ler düzenli adet oluyorlar hatta bitanesi 50 küsür yaşında ve sprayl ile korunuyor yoksa hemen hamile kalırtabi Rabbim izin verirse ne diyelim Rabbim büyüklüğü kutreti hürmetine bizlerinde rahimlerimize can versin doğurnlaştırsın hayırlı evlatlarla anneliği bize de tattırsın
Fsh, amh niz kaçtı?Cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, her ay bir yumurtalikta bile olsa yumurta görünüyordu iyi kötü, ama ya birisi büyüyordu öbürü küçük kalıyordu, ya erken çatliyordu ya toplatiyordum boş cikiyordu ve ya dollenmiyordu, ya iğneler buyutmuyordu, inanın her çeşidini yaşadım, bir ay bile kontrolü aksatmadim, 1 seneyi geçti transfer bekledim, prp oldum, her gün düzenli 20 dk evde egzersiz ve yoga yaptim, prp ve egzersiz sonrası 3.ayda 3 yumurtam oldu, 2 si dollendi ve transfer edildi, Allahim bu yoldaki herkese yardimci olsun...
E2 canım neyi gösteriyor? Yumurtlama günü ve adetliyken farklı değerde sanırım.Evet aylarca yumurtam oluşmadı bitkisel kür ve vitaminler kullandım zar zor yumurtam oluştu transfer olacakda progesteron ve E2 yüksek lucrini doktora bi sorayım.
Pco musun? Fsh ve yaş kaç?Hmm anladım benim de yaşım ileri 4 yıldır ikinciyi istiyoruz ama olmuyor ne duysam yapıyorum. Yumurta rezervim düşük değil amh 4 civarı ama yumurtalarım kalitesiz sanırım o yüzden olmuyor başka neler kullandınız takviye olarak. Ben inositol içeren takviyeler kullanıyorum ve faydası oluyor 27-28 günde geliyor adetim en erken 30 günde gelirdi önceden.
Yaş kaçtı?Cok tesekkur ederim, cok sagolun..evet alfa lipoik asit 600mg lik ayrı kullandim, voonka ve one up markalarından 4 şişe kadar kullandim diyebilirim...hayit suyundan ben de fayda görmedim, arada dervital ve clife macun da kullandim, rezerve hiçbir faydası olmadı kullandiklarimin, belki dedim yaştan dolayı gittikçe düşen kaliteyi sabit tutmaya yaramistir diye teselli buldum kendimce, kaliteli olsa aslında bir yumurta ile bir sperm yeter de işte ileri yaşlarda en büyük sıkıntı bu oluyor maalesef
Brokoli kürünün faydasını görüyor musun?Merhaba,
evet kabuklarını soyarak kaynattım.
Estradiol değeri neyi ifade ediyor ve kaç olmalı?Progesteron 0,0500_ estradiol 353 müş benim. Üzülmeyin sağlama almak için ertelemiş. Çokkk uzun zamandır transfer olabilmeyi bekleyen biri olarak size tavsiyem eğer kilonuz varsa sıkı bir diyet yapmanız, terleyecek şekilde spor yapmanız, erken uyuyup erken uyanmanız ve sağlıklı beslenmeniz olacaktır.
Fsh amh kaçtı, bu değerlerin düşüklüğü yumurta kalitesizliği mi?Amin inşallahçok sağol güzel duaların için. 42 yaşındayım 3 yıldır istiyoruz olmuyor.
Yumurtalarim kalitesiz neyapacagimi bilmiyorum artık.
Amh, Fsh değerleriniz kaç?Aslında kıbrıstada garanti değil. Herşeyi Allaha bağlayan biri değilim ama bu işte gerçekten Allaha bağlı ol dedimi oluyor. Ben kızımı 22 yaşımda doğurdum kaza kurşunu oldu hiç istemedim yeni evliydik maddi sıkıntılarımız vardı düşürmek için neler neler yaptım çok şükür Allahıma (o zaman cahillik işte) bana nasip etti. Şimdi 43 yaşındayım 2. olsun diye 2 yıldur uğraşıyoruz 2 tüp bebek denemesi embriyolar kaliteli ama tutmuyor olmuyor. Şunu anladım ki birşeyin üstüne çok düşünce olmuyor rahat bırak kendini dicem ama demekle de olmuyor. Allah ol dedimi oluyor canım. Allahım sana bana ve bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun hayırlısını versin inşallah
Uzun süredir baktirmadim. Tedavi sırasında e2 sürekli kontrol etti ve düşük çıkıyordu hep.Fsh amh kaçtı, bu değerlerin düşüklüğü yumurta kalitesizliği mi?