- 7 Mayıs 2012
- 801
- 1.108
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.641
Benim bugün folikül takibim vardı soldakiler küçük sağda bir tanesi önden büyümüş Cetrotide başlandı Bizim yaşımızda böyle mi oluyor tüp bebek tedavisinde Yarın tekrar kontrolüm var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatırlıyor musun, adetten hemen sonra mıydı yumurtlama? Bende öyle oldu.Evet erken yumurtlama oldu. Ama gebelik oluşmadı.
Sizin hamile kalamamaktaki sorununuz neydi?4 yumurtam oluştu da 3u döllendi 5 güne 1 tanesi geldi hergun bir tane muz yedim badem ceviz fındık yedim gün içinde arı sütü bal polen karışımı yedim sabah aç karnına bide biosteron vitamini kullandım günde 2 tane 1 ay hayt tohumu çayı 1ayda aslanpençesi çayı içtim bide soğan kürü uyguladım yani ne duyduysam yaptım.
yumurta rezervim az bide oluşan yumurtam yaş dan dolayı kalitesizSizin hamile kalamamaktaki sorununuz neydi?
Biosteronu günde kaç defa kullanıyordunuzyumurta rezervim az bide oluşan yumurtam yaş dan dolayı kalitesiz
Biosteronu doktorunuz mu önerdiyumurta rezervim az bide oluşan yumurtam yaş dan dolayı kalitesiz
Evet erken yumurtlama oldu ama adetin 8. Günü falandı. Evet yumurtlamayı çok hissetmezdim ama o zaman hissetmiştim.Hatırlıyor musun, adetten hemen sonra mıydı yumurtlama? Bende öyle oldu.
Ve sancılı mıydı o süreç herzamanklnden?
İnş hayırlı haberler alalım hep beraberEvet erken yumurtlama oldu ama adetin 8. Günü falandı. Evet yumurtlamayı çok hissetmezdim ama o zaman hissetmiştim.
Evet doktorum önerdiBiosteronu doktorunuz mu önerdi
Sabah ve akşam günde 2 adet kullaniyordumBiosteronu günde kaç defa kullanıyordunuz
MaşallahKızlar bugün opu yapıldı 5 folikül vardı 5 yumurta toplanmış
Çok güzel bir dua çok yaşayınMaşallah
Umarım hepsi olgun çıkar, sağlıklı emriyolara dönüşürler ve 5. Güne gideler inşallah.
Tüp bebekçinin duasıda böyle oluyor işte.
Allah yardımcınız olsun inşallah
Sizin degerleriniz bana cok yakın. Benim amh 1.1 , fsh 11.93Amh en son 1.08 fsh da 10 kusür
Hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah Yaşınız kaçtı kaç yumurta ile hamile kaldınız Ben zaten myom ameliyatı oldum bir de polip ameliyatı gerekiyormuşSizin degerleriniz bana cok yakın. Benim amh 1.1 , fsh 11.93
Bence kolaylıkla gebe kalırsınız inşallah.
Ben suan 7 haftalık hamileyim, yürüyüş ve bi kaç takviyeyle kısa sürede olacaktır
Foşikul sayısına bakmıstı doktor ama hatırlayamadım. Ama mart da tüp bebek planlıyorduk.. polip bende de var ama almaya gerek yok dediHayırlı olsun hamileliğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah Yaşınız kaçtı kaç yumurta ile hamile kaldınız Ben zaten myom ameliyatı oldum bir de polip ameliyatı gerekiyormuş
AMH 1.93 FSH 14.78Amh, Fsh değerleriniz kaç?
Gayet de iyi değerler, eşinizdedir sıkıntı yoksa kendiliğinden yine olur inş.AMH 1.93 FSH 14.78