- 6 Aralık 2014
- 472
- 265
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.661
polipiniz kac mm idi szin gerek yok dedıFoşikul sayısına bakmıstı doktor ama hatırlayamadım. Ama mart da tüp bebek planlıyorduk.. polip bende de var ama almaya gerek yok dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
polipiniz kac mm idi szin gerek yok dedıFoşikul sayısına bakmıstı doktor ama hatırlayamadım. Ama mart da tüp bebek planlıyorduk.. polip bende de var ama almaya gerek yok dedi
6mm di. Yeri gebelige engel degil tamin asagisinda dedi.polipiniz kac mm idi szin gerek yok dedı
Kimse yokmu bayanlarrrrrArkadaşlar ege üni.tesi 40 yaş üstü aşılama,tüp bebek vs.. sgk lı kişiye ücretli belli bir fark ödeyerek tedavi yapıyormu?
Giden varmı ya da bilgisi olan bu konuda
Eşimde de problem yok . morfolıji normal. diğer tahlillerde normal ama yaş faktörü var sigara geçmişi var bunlar çok büyük etken maalesef.Hatırlısı olsun demekten başka Allaha dua etmekten başka çare kalmadıGayet de iyi değerler, eşinizdedir sıkıntı yoksa kendiliğinden yine olur inş.
Eşin testinde değerler kaç çıkmalıymış? Bizde yaptıracağız insan endişe ediyor ya kötüyse diye.Eşimde de problem yok . morfolıji normal. diğer tahlillerde normal ama yaş faktörü var sigara geçmişi var bunlar çok büyük etken maalesef.Hatırlısı olsun demekten başka Allaha dua etmekten başka çare kalmadı
Merhaba, vende Murat Bozkurt u düşünüyorum. Sen gittin mi? Fiyatları nasıl?merhaba,
ben de murat bozkurt u düşünüyorum aslında. fiyatları çok mu yüksek? :/
Murat Bozkurt hangi merkezde? İyi mi. Fiyatları nasıl ?Bahçeci ile görüştük biz. Çok kalabalık insanlar var doktor yogunlupuda fazla gelmişti. Birde en tuzlu yer oraydı gerçi o kadar paramız olsa murat bozkurt tercih edecektik.
Merhaba kaç ay kullandınız promotil womeni başka vitaminler de kullandınız mı?Ben de promotil women kullanmıştım.Inositol oranı oldukça yüksekti. Yumurtalar üzerinde ki stresi azaltıcı özelliği de ayrı bir özelliği idi. Yani tavsiyem promotıl womendir kızlar
Canım muayene açmış atasehşirde. İstersen netten bak. Fiyat bilmiyorum bu seneMurat Bozkurt hangi merkezde? İyi mi. Fiyatları nasıl ?
Merhaba kızınıza kardeş oldu mu ben de istiyorum da 4 yıldır olmadı biziminşallah sizde bir an evvel kavuşursunuz 2.bebeğinize ben de sizin gibi kızıma kardeş için uğraşıyorum. burada gördüğüm kadarıyla herkes çeşitli takviyeler kullanıyor çoğunu ben de kullandım bir tek multivitamin tarzında dna hasarlarını en aza indirgemeye yardımcı takviyelerden kullanmadım. burada takip ettim bir kaç tane not aldım denemek istiyorum ben de. bir tanıdığa sordurdum fiyatları çok yüksek açıkcası internetten almaya da çekiniyorum sahte çıkma ihtimaline karşılık. bu takviyeleri en güvenilir yerden en uygun fiyata nasıl alabiliriz ecza deposundan mesela benim aklıma bu geliyor, sizlerin bir fikri var mı acaba ?
aldığım fiyatlar şöyle:
gonamax 280
promotil women 297.5
imprly 260
prowomen 225 tl
fenomon: öğrenemedim fiyatını kendi sitesinde 349 tl
Merhabalar yaklaşık 2 ay kadar kullandım. Beraberinde arı sütü ve özel yapım bir macun kullanmıştım.Merhaba kaç ay kullandınız promotil womeni başka vitaminler de kullandınız mı?
Merhaba,Merhaba kızınıza kardeş oldu mu ben de istiyorum da 4 yıldır olmadı bizim
Yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun. İnşallah yeniden hamile kalırsınız.Merhaba,
evet oldu ama 7.haftada kalp atışı durdu bebeğimin. ocak ayında kürtaj oldum ( ben soğan kürüne bağlıyorum hamileliği
İbrahim Saraçoğlunun 4 ay yapılan soğan kürü ile oldu öyle düşünüyorum. arısütü ve prowomen kullandım ayrıca.
siz neler deniyorsunuz kullandığınız yaptığınız özel şeyler var mı ?
Tamam teşekkür ederimMerhabalar yaklaşık 2 ay kadar kullandım. Beraberinde arı sütü ve özel yapım bir macun kullanmıştım.
Teşekkür ederim canım, sen kendisini tanıyormusun? İyi bir doktor mu?Canım muayene açmış atasehşirde. İstersen netten bak. Fiyat bilmiyorum bu sene
merhaba,Yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun. İnşallah yeniden hamile kalırsınız.
Benim ilk gebeliğim de soğan kürüyle olmuştu ama bunda çok denedim ise yaramadı maalesef ama birer ay denedim hep, siz 4 ay dediniz nasıl yaptınız?
Ben inositol içeren takviyeler kullanıyorum bu ay polinos alfa kullanıyorum. Daha önce de maxijjno promotil women falan kullandım. Arı ürünleri kullanmıştım faydasını görmedim. Bir de bu ay ilk kez gonamax kullandım bal tarçın kürü yaptım ama bugün adetin 16. günü henüz yumurtlama yok kür faydalı olmadı bence zaten bunu da daha önce yapmıştım. Ben çok şeyler denedim şimdi de çakşır suyu aldım birdahaki ay için. Aslında kürleri bırakıp vitaminleri yönelmiştim ama yine başladım kürlere
Bir de omepa kullanıyorum astaksantin kullanıyorum
Tamamdır çok teşekkür ediyorum bir de bu şekilde deneyeyim. Ben genelde bir ay yapıp bıraktım ertesi ay başka bir kür uyguladım bu sefer bu yazdığınız gibi yapayım. Bu arada yaş bende de var 38 yaşındayım yumurta kalitesi için vitaminler kullanıyorum. İnşallah hepimize faydası olurmerhaba,
bir şeyin faydasını görmek için 3 ay devam etmek gerekiyor uyguladığınız kür ve ya takviye vitaminler için de geçerli bu.
size kürün tarifini aşağıya ekliyorum. ben de yumurtlama da problem yok ama yaşa bağlı genetik bozulmalar oluyor büyük ihtimalle o sebepten bebeğimin kalbi durdu. inşallah faydası olur.
Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.
Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.
Kür kullanımı desteklemek ve olumlu sonuç alabilmek için 15 günlük soğan kürü ile birlikte testeredişli aslanpençesi bitkisinin günde 2 defa kullanılması gerekmektedir. Sonrasında kullanılacak olan bitki karışımı için danışmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
Not: Polikistik over, Kist ve Polip şikayetlerine karşı Soğan Kürü kullanımı tek başına yeterli değildir. Yardımcı diğer bitkilerin kullanımı ile ilgili danışmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
**Miyom şikayeti olan kişilerin soğan kürü kullanması önerilmemektedir.