Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yeni evlendim ilk evliliğimden bir çocuğum var Bir kardeş ve mutlu bir aile hayalim var Hamileliğe engel myomlar için ameliyat oldum Ameliyat öncesi her doktor çıkışı kendimi tutamayıp hüngür hüngür ağlıyordum Şimdi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum bakalım kısmet

Yani 47 lerde 45 ne bileyim bu yaşlarda hepsi hatta değim gibi 50 yaşın üstünde ki arkadaşlarım da var adet oluyorlar ve de korunuyorlar 😂
Acaba korunmasalar olur mu diye düşünüyor insan, yumurta kaliteli olmayınca zorlaşıyor maalesef.
20 li yaşlarda daha kısa sürede kalınıyordu, 40ı aşınca iş değişiyor maalesef,inş mucizelerimiz olur🤲

Pco değilim yani ultrasonda pco görmüyor ama lh fsh dan yüksek fsh 6 gibi birşeydi en son altı ay önce yapıldı tahlil. Bu adette baktıracağım tekrar ne durumda diye, senin değerlerin nasıl
Lh Fsh den yüksek derken, nasıl olmalı? Benim amh 0 larda, Fsh 17 idi sular önce

Yeni evlendim ilk evliliğimden bir çocuğum var Bir kardeş ve mutlu bir aile hayalim var Hamileliğe engel myomlar için ameliyat oldum Ameliyat öncesi her doktor çıkışı kendimi tutamayıp hüngür hüngür ağlıyordum Şimdi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum bakalım kısmet
Miyom ameliyatı rezervi düşürüyor mu?
İnş hep birlikte güzel sonuçlar alırız 🤲

Benim bugün kahverengi akıntım geldi devamı gelecekmi bilmiyorum. Gebelik testi negatifti çünkü. Ben çörek otu bal tarçını her akşam sadece 1 tatlı kaşığı aldım. Eşime de verdim her akşam aç karnına. 11. Gün yumurta 20 mm di çatlama iğnesi ve 13. Gün de aşılama yapıldı. Yani klomen de kullandığım için az az her gün tükettim ve yumurta büyüyünce bıraktım. Öyle yazıyordu baktığım yerlerde. Regl 5. Gün başlayıp ve 11. güne kadar 6 gün kullandım.
Erken yumurtlama yaptı mı ve etkili miydi, sonuç alabildiniz mi?

X