Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sizde hayirliysiyla mutlu haberler verin bize umut olun bnm daha transfer tarihim belli dgl belli olunca burda paylaşır duanizi beklerim
Cok teşekkürler ederim, inşallah sizin de hayırlısı ile tarihiniz netlessin elbette dualarımız sizinle olacak, transfer tarihiniz henüz netlesmemis olsa dahi o aşamaya saglikla kolaylıkla stres olmadan gelin inşallah, sonrasını da Allah tamamına erdirsin en güzel şekilde 🙏🙏💞

Sakıncası olur mu hiç. İstediğinizi sorabilirsiniz. Bende kendime tutunacak dal, umut çok aradim...

1. Denemem ankara hrs hastanesi murat sönmezer
2. 3. 4. Deneme ankara gürgan klinik Timur gürgan
5. Deneme ankara bahçeci berfu demir.

Bu doktorların hepsi prof. Ama sadece berfu hoca farklı şeyler denedi sorun odaklı yaklaştı. Diğer tedavilerim genelde kopyala yapıştır şeklindeydi
Gurgandeko doktorunuz timur bey miydi

Gurgandeko doktorunuz timur bey miydi

Evet güyaaa timur gürgandı prof. Diye extra paralar ödedik ame malesef ne muaynemi kendisi yaptı nede işlemlerimi. Hep yanındaki diğer operator doktorlar ilgilendi.. kendisini göremedik. 3 negatiftede neden böyle oluyor ne yapmamız gerek diye timur beyle konuşmak istedim hiçbir şekilde ne merkezde görüştürüldüm. Nede telefonda..

Sizde hayirliysiyla mutlu haberler verin bize umut olun bnm daha transfer tarihim belli dgl belli olunca burda paylaşır duanizi beklerim
Canım çok sevindim senin adına bu iyi bişey 4 yumurta sonuçta yumurta üretmeye başladın demek ki yaptıkların aylar sonra sonuç verdi diliyorum en kolay yoldan Rabbim verir sağlıklı hayırlı bebek

Biraz bahseder misin kullandıklarından lütfen

Canım çok sevindim senin adına bu iyi bişey 4 yumurta sonuçta yumurta üretmeye başladın demek ki yaptıkların aylar sonra sonuç verdi diliyorum en kolay yoldan Rabbim verir sağlıklı hayırlı bebek

Biraz bahseder misin kullandıklarından lütfen
4 yumurtam oluştu da 3u döllendi 5 güne 1 tanesi geldi hergun bir tane muz yedim badem ceviz fındık yedim gün içinde arı sütü bal polen karışımı yedim sabah aç karnına bide biosteron vitamini kullandım günde 2 tane 1 ay hayt tohumu çayı 1ayda aslanpençesi çayı içtim bide soğan kürü uyguladım yani ne duyduysam yaptım.

Peki arkadaşlar Baltonik mücize karışım var yumurta kalitesine iyi geliyormuş menepozu geciktiriyormuş hatta adeti kesilenler tekrar adet olmuşlar için de yoğun bir şekilde arı sütü Perga propolis ve kekik balı varmış
Ben deneyeceğim ama yurt dışına çok pahalı oluyor kargosu yazın alırım inşallah

Peki arkadaşlar Baltonik mücize karışım var yumurta kalitesine iyi geliyormuş menepozu geciktiriyormuş hatta adeti kesilenler tekrar adet olmuşlar için de yoğun bir şekilde arı sütü Perga propolis ve kekik balı varmış
Ben deneyeceğim ama yurt dışına çok pahalı oluyor kargosu yazın alırım inşallah
Perga yaygın öneriliyor mu bu topikte? Okuyamadım tamamını.

Benim arkadaşlarım benden büyük ler düzenli adet oluyorlar hatta bitanesi 50 küsür yaşında ve sprayl ile korunuyor yoksa hemen hamile kalır 😂😂 tabi Rabbim izin verirse ne diyelim Rabbim büyüklüğü kutreti hürmetine bizlerinde rahimlerimize can versin doğurnlaştırsın hayırlı evlatlarla anneliği bize de tattırsın
Düzenli adet olanlar ortalama kaç 50 dışında?

Cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, her ay bir yumurtalikta bile olsa yumurta görünüyordu iyi kötü, ama ya birisi büyüyordu öbürü küçük kalıyordu, ya erken çatliyordu ya toplatiyordum boş cikiyordu ve ya dollenmiyordu, ya iğneler buyutmuyordu, inanın her çeşidini yaşadım, bir ay bile kontrolü aksatmadim, 1 seneyi geçti transfer bekledim, prp oldum, her gün düzenli 20 dk evde egzersiz ve yoga yaptim, prp ve egzersiz sonrası 3.ayda 3 yumurtam oldu, 2 si dollendi ve transfer edildi, Allahim bu yoldaki herkese yardimci olsun...
Fsh, amh niz kaçtı?

Hmm anladım benim de yaşım ileri 4 yıldır ikinciyi istiyoruz ama olmuyor ne duysam yapıyorum. Yumurta rezervim düşük değil amh 4 civarı ama yumurtalarım kalitesiz sanırım o yüzden olmuyor başka neler kullandınız takviye olarak. Ben inositol içeren takviyeler kullanıyorum ve faydası oluyor 27-28 günde geliyor adetim en erken 30 günde gelirdi önceden.
Pco musun? Fsh ve yaş kaç?
Benimde değerler iyi değil

Cok tesekkur ederim, cok sagolun..evet alfa lipoik asit 600mg lik ayrı kullandim, voonka ve one up markalarından 4 şişe kadar kullandim diyebilirim...hayit suyundan ben de fayda görmedim, arada dervital ve clife macun da kullandim, rezerve hiçbir faydası olmadı kullandiklarimin, belki dedim yaştan dolayı gittikçe düşen kaliteyi sabit tutmaya yaramistir diye teselli buldum kendimce, kaliteli olsa aslında bir yumurta ile bir sperm yeter de işte ileri yaşlarda en büyük sıkıntı bu oluyor maalesef 😔
Yaş kaçtı?
Fsh, amh nedir?

Progesteron 0,0500_ estradiol 353 müş benim. Üzülmeyin sağlama almak için ertelemiş. Çokkk uzun zamandır transfer olabilmeyi bekleyen biri olarak size tavsiyem eğer kilonuz varsa sıkı bir diyet yapmanız, terleyecek şekilde spor yapmanız, erken uyuyup erken uyanmanız ve sağlıklı beslenmeniz olacaktır.
Estradiol değeri neyi ifade ediyor ve kaç olmalı?

Aslında kıbrıstada garanti değil. Herşeyi Allaha bağlayan biri değilim ama bu işte gerçekten Allaha bağlı ol dedimi oluyor. Ben kızımı 22 yaşımda doğurdum kaza kurşunu oldu hiç istemedim yeni evliydik maddi sıkıntılarımız vardı düşürmek için neler neler yaptım çok şükür Allahıma (o zaman cahillik işte) bana nasip etti. Şimdi 43 yaşındayım 2. olsun diye 2 yıldur uğraşıyoruz 2 tüp bebek denemesi embriyolar kaliteli ama tutmuyor olmuyor. Şunu anladım ki birşeyin üstüne çok düşünce olmuyor rahat bırak kendini dicem ama demekle de olmuyor. Allah ol dedimi oluyor canım. Allahım sana bana ve bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun hayırlısını versin inşallah
Amh, Fsh değerleriniz kaç?

X