- 30 Ağustos 2021
- 134
- 104
- 47
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.581
Cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, her ay bir yumurtalikta bile olsa yumurta görünüyordu iyi kötü, ama ya birisi büyüyordu öbürü küçük kalıyordu, ya erken çatliyordu ya toplatiyordum boş cikiyordu ve ya dollenmiyordu, ya iğneler buyutmuyordu, inanın her çeşidini yaşadım, bir ay bile kontrolü aksatmadim, 1 seneyi geçti transfer bekledim, prp oldum, her gün düzenli 20 dk evde egzersiz ve yoga yaptim, prp ve egzersiz sonrası 3.ayda 3 yumurtam oldu, 2 si dollendi ve transfer edildi, Allahim bu yoldaki herkese yardimci olsun...Merhaba lar dilerim tez zaman hayırlısıyla sizde anne olurdunuz peki her ay yumurta görünüyor mu muayeneler de
Cok sevindim adiniza 35 yas icin prp inerir misiniz 1 yumurta buyudu digerleri yetismediCok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, her ay bir yumurtalikta bile olsa yumurta görünüyordu iyi kötü, ama ya birisi büyüyordu öbürü küçük kalıyordu, ya erken çatliyordu ya toplatiyordum boş cikiyordu ve ya dollenmiyordu, ya iğneler buyutmuyordu, inanın her çeşidini yaşadım, bir ay bile kontrolü aksatmadim, 1 seneyi geçti transfer bekledim, prp oldum, her gün düzenli 20 dk evde egzersiz ve yoga yaptim, prp ve egzersiz sonrası 3.ayda 3 yumurtam oldu, 2 si dollendi ve transfer edildi, Allahim bu yoldaki herkese yardimci olsun...
Ben maca tozu hiç kullanmadım nasıl kullanıyor hangi marka kullandınız merak ettim ?Tesekkurler cok kapsamlı bir link, baktim simdi, ben bitkisel anlamda aslanpencesi çayi ve maça tozunu kullandim, burada bayagi farklı şeyler de varmış...
Cok teşekkürler, cok sagolun..hepimiz için güzel sonuçlar olsun...prp icin cok düşündüm hatta doktorum yapmak istemedi desem yeridir, net ve kanıtlanmış bir faydası yok dedi, sayıdan ziyade kaliteyi belki artırabilir dedi, kaybedecek maddiyat dışında birseyim yoktu ve denedim çaresiz. Benim fikrime göre 35 yas prp icin henüz erken, bence siz düzgün sıkı bir egzersiz beslenme takviye programı ile olumlu sonuc elde edebilirsiniz, cok biliyor gibi yorum yapmak istemem ama bu konunun yıllardır içindeyim nacizane fikrimi söylemek isterim sadece...Cok sevindim adiniza 35 yas icin prp inerir misiniz 1 yumurta buyudu digerleri yetismedi
Naturiga kullandim, bir porsiyon 3 çay kaşığı hergun 2 yemek kaşığı yoğurda ekledim, içine ayrıca 1 tatlı kaşığı bal ve çay kasiginin ucu ile tarçın da ekledim, o şekilde tükettim...Ben maca tozu hiç kullanmadım nasıl kullanıyor hangi marka kullandınız merak ettim ?
Yorucu biliyorum ama yaptıklarını devam et bi bakmıssın kendiliğinden gelmiş bebişCok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, her ay bir yumurtalikta bile olsa yumurta görünüyordu iyi kötü, ama ya birisi büyüyordu öbürü küçük kalıyordu, ya erken çatliyordu ya toplatiyordum boş cikiyordu ve ya dollenmiyordu, ya iğneler buyutmuyordu, inanın her çeşidini yaşadım, bir ay bile kontrolü aksatmadim, 1 seneyi geçti transfer bekledim, prp oldum, her gün düzenli 20 dk evde egzersiz ve yoga yaptim, prp ve egzersiz sonrası 3.ayda 3 yumurtam oldu, 2 si dollendi ve transfer edildi, Allahim bu yoldaki herkese yardimci olsun...
Cok tesekkur ederim, benim maalesef doğal yoldan hamile kalabilmem mümkün değil, ikiz dış gebelik yaşadım ben, kendim doğal hamile kalmıştım ikizlere ancak bebeklerin biri icerde biri disarda büyümüş ve her iki tüpümü de kaybettim, zaten benim için sıkıntılı süreç bundan sonra başladı, üzerine yas faktörü de gelince daha fena oldu durum...corek otu yağını denememistim ama deneyebilirim, aslında arada böyle farklı birseyler denemek faydalı olabilir, çünkü bir süre sonra vücut kullanılanlara alışıyor gibi geliyor bana...insallah hepimizin evlat getirecek yumurtalari olsun, Allah büyük bu uğurda bize nasıl sabır veriyorsa mükafatını da verecektir inşallah...Yorucu biliyorum ama yaptıklarını devam et bi bakmıssın kendiliğinden gelmiş bebişben böyle çok okudum yumurta zayıf bi ay var bir ay yok bir yumurtanın peşinden koşarken tüpbebek için kendiliğinden doktorların beğenmediği yumurta büyümüş ve kadın hamile kalmış
Benim 1 yumurta görünüyor ilaç iğne ile 2 3 oluyor ne bileyim Rabbim büyük çörek otu yağı da yumurta mı büyütüyor benim ne hikmetse tohumlarını ağzımda ezince değil de yağı iyi geliyor deneyin sizde ve gözlemleyin yumurtlama zamanı ksıkağrını hissedeceksiniz
Yorucu biliyorum ama yaptıklarını devam et bi bakmıssın kendiliğinden gelmiş bebişCok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, her ay bir yumurtalikta bile olsa yumurta görünüyordu iyi kötü, ama ya birisi büyüyordu öbürü küçük kalıyordu, ya erken çatliyordu ya toplatiyordum boş cikiyordu ve ya dollenmiyordu, ya iğneler buyutmuyordu, inanın her çeşidini yaşadım, bir ay bile kontrolü aksatmadim, 1 seneyi geçti transfer bekledim, prp oldum, her gün düzenli 20 dk evde egzersiz ve yoga yaptim, prp ve egzersiz sonrası 3.ayda 3 yumurtam oldu, 2 si dollendi ve transfer edildi, Allahim bu yoldaki herkese yardimci olsun...
Mrblar yanlış değilse sizin yumurta elde edilmiyordu diye hatırlıyorum..en azından embriyonuz olmasına çok sevindim..progesteron kısmına gelince benim de birkaç ay o nedenle transferim ertelenmisti. Sonunda 1 aylık lucrin yani geçici menapoz iğnesi yapıldı..oylelikle progesteron 1 in altına düştü.. üzülmeyin çaresi var yani.Benm iki aydır hiç değerlerim düşmüyor bildiğiniz bitkisel bir çözümü varmı
Evet aylarca yumurtam oluşmadı bitkisel kür ve vitaminler kullandım zar zor yumurtam oluştu transfer olacakda progesteron ve E2 yüksek lucrini doktora bi sorayım.Mrblar yanlış değilse sizin yumurta elde edilmiyordu diye hatırlıyorum..en azından embriyonuz olmasına çok sevindim..progesteron kısmına gelince benim de birkaç ay o nedenle transferim ertelenmisti. Sonunda 1 aylık lucrin yani geçici menapoz iğnesi yapıldı..oylelikle progesteron 1 in altına düştü.. üzülmeyin çaresi var yani.
Ben de yumurta toplatabilmek icin 1 sene bekledim neredeyse, biliyorum ne kadar zor olduğunuSlm arkadaşlar bnmde geçen hafta çarşamba günü opu oldum 4 yumurta toplandı 3 ü döllendi ama beşinci güne 1 tane kaldı onuda bugün donduracaklar ilk defa bu kadar çok yumurtam oldu diye sevinirken gene hüsran oldu
İnşallah sizin sonucunuz ne oldu?Ben de yumurta toplatabilmek icin 1 sene bekledim neredeyse, biliyorum ne kadar zor olduğunumoralinizi bozmamaya çalışın yumurtanız oluyor, belki arkası da gelir, bol egzersiz yapın bana sanki egzersiz faydalı oldu, tabi cok şey deniyoruz artık neyin ne kadar faydası var karıştı hepsi, inşallah o embriyo size can olsun
Ben de transfer sonucu bekliyorum, ama evde test yapmistim önce silik çıktı sonra gun gectikce soluklasti, hic ümidim kalmadı artık, ya o silik çizgi catlatma iğnesi etkisiydi ya da bir çeşit kimyasal oldu ve değerim düştü, bundan önceki transfer sonuçlarım hep düşükle sonuclandigi için sanıyorum bu da aynı sonuca ulaşacak, moralim çok bozuk, isyerindeyim ama hicbirseye konsantre olamiyorum dokunsalar ağlayacak haldeyim, nasıl bir zor sürecmis bu, ekstra sabır lazım bizeİnşallah sizin sonucunuz ne oldu?
Evet çok zor süreç ama şunu bilin ki size canı gönülden dua edeceğim Rabb'im yüzünüzü güldürsün sizde bnm gibi uzun ve zor süreçler geçirdiniz inşallah tez zamanda hayırlı mutlu haberler al üzülmeyinBen de transfer sonucu bekliyorum, ama evde test yapmistim önce silik çıktı sonra gun gectikce soluklasti, hic ümidim kalmadı artık, ya o silik çizgi catlatma iğnesi etkisiydi ya da bir çeşit kimyasal oldu ve değerim düştü, bundan önceki transfer sonuçlarım hep düşükle sonuclandigi için sanıyorum bu da aynı sonuca ulaşacak, moralim çok bozuk, isyerindeyim ama hicbirseye konsantre olamiyorum dokunsalar ağlayacak haldeyim, nasıl bir zor sürecmis bu, ekstra sabır lazım bize
Cok tesekkur ederim, cok duygulandirdiniz beni, ben de her gün hepimiz için dua ediyorum, bu yolda çaba gösteren hepimiz icin Allah'ım emeklerimizi boşa cikarmasin, dayanacak güç versin, inşallah sizin sureciniz olumlu olsun umut olun bizlereEvet çok zor süreç ama şunu bilin ki size canı gönülden dua edeceğim Rabb'im yüzünüzü güldürsün sizde bnm gibi uzun ve zor süreçler geçirdiniz inşallah tez zamanda hayırlı mutlu haberler al üzülmeyin
Sizde hayirliysiyla mutlu haberler verin bize umut olun bnm daha transfer tarihim belli dgl belli olunca burda paylaşır duanizi beklerimCok tesekkur ederim, cok duygulandirdiniz beni, ben de her gün hepimiz için dua ediyorum, bu yolda çaba gösteren hepimiz icin Allah'ım emeklerimizi boşa cikarmasin, dayanacak güç versin, inşallah sizin sureciniz olumlu olsun umut olun bizlere