Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Neden 4 ay bekleniyor, özel bir sebep var mı? Aşıyı da anlayamadım. Sanırım Günseli Hoca ile başlayacağız biz de ay sonu

Rica etsem ota'da yaklaşık ne kadar fiyat veriyorlar tup bebek için, bilgi verirseniz memnun olurum, ben de merkez değişikliği yapicam sanirim.

Rica etsem ota'da yaklaşık ne kadar fiyat veriyorlar tup bebek için, bilgi verirseniz memnun olurum, ben de merkez değişikliği yapicam sanirim.
Ben 2 defa yumurta toplattim. Ilki gecen yildi 9300 tl idi. Ayric dondurulma parasi da varmistik sonra 5. Gune giden embriyolar icin her birine 300 dolaR verip ngs yaptirdik.
2. Toplamada tup bebek raporu çıkarttım. 6500 tl odedim. Ilaclar da 2000 civari tuttu. 5. Gun embriyoladina yine ngs yapildi. Ngs ucreti yine her bir embriyo icin 300 dolardı.

Neden 4 ay bekleniyor, özel bir sebep var mı? Aşıyı da anlayamadım. Sanırım Günseli Hoca ile başlayacağız biz de ay sonu
2. Asiyi oldum. Yazi geçirmek istedim ve tatil yapmak istedim. Eylul Ekim gibi regl ile lucrin igne yapilacak 20 gun kadar sonrasinda da dondurulmus transfer hazırlığına başlanır. Yani transfer suresi yine Kasım aralığı bulmus olur.

Cok tesekkur ederim bilgilendirmeniz için, ilaçlar uygun tutmuş sizin, gonal f kullansam kafadan 4000 TL yi geçiyor bende ilac rakamı ama tup bebek ücreti de sanıyorum diğer merkezlerle ayni ayarda, ben önümüzdeki ay orayı arayıp bir güncel fiyat alırım, sizin için de en güzel sonuçlar olsun hayırlısı ile Allah gönlünüze göre versin tez zamanda...

Arkadaslar taze transfer ile dondurulmus bir arada oluyor mu? Simdi benim 3.gun embriyom kaldi..bir toplama daha yaptirsan eger 1 embriyo daha elde edebilirsek ikisini birlikte koyarlar mi acaba merak ediyorum.. dondurulmus transfer bana baya yorucu geldi biliyorsunuz kac ay bekledim..taze transferin yaninda koydurmak aklima geldi..
Bu arada tekrar vitamin kullanmam lazim..ozellikle yumurta sayimi arttirdi dediginiz takviyeler neler ?

Sanmam çünkü transfer sonrasi taze transfer ve dondurulmuş transfer için verdikleri ilaçlarda farklı oluyor

Ben de benzer durumdayım canlı transfer için bekliyorum, bu ay da tedavimi kendim iptal ettirdim, çünkü bir yumurta vardı sadece büyüyen, cok acil sonraki aya yumurta artırıcı takviye bulmam lazım benim de...henüz denemedim ama instagramda ege sirkeleri diye bir hesap gördüm onlarla görüştüm bana 3 ürün önerdiler tamamen doğal sirke, onlarn siparişini verdim bayram sonrası baslayacagim, bilmiyorum ise yarar mı ama herseyi deneme halindeyim çaresiz..

Arı sütü ben de içiyorum ama korkuyorum da nasıl bir tepki veriyor.

Arı sütü ben de içiyorum ama korkuyorum da nasıl bir tepki veriyor.
Ari sutu için doktor faydası olduğu bilinen bir takviye onu kullanabilirsin demisti, aylardir kullanıyorum ama benim bünyem artik kaniksadi takviyeleri sanirim, o nedenle suan gozle görülür bir fayda oldu diyemiyorum ne yazık ki

Hımm tamam ben de yan etki yapıyor gibi anladım. Alerjisi olanlar oluyor diye okumuştum da. Ben de içiyorum bakalım galiba etki gorebilmek için 2,3 ay içmek gerekiyor.

Hımm tamam ben de yan etki yapıyor gibi anladım. Alerjisi olanlar oluyor diye okumuştum da. Ben de içiyorum bakalım galiba etki gorebilmek için 2,3 ay içmek gerekiyor.
Ari ürünlerine alerji varsa sıkıntı olabilir, benim polen alerjim var o nedenle ari ürünleri sorun olabilir diye düşünmüştüm ama şükür aylardir bir yan etki görmedim ama tabi belli olmaz, azı karar çoğu zarar derler...

Ne kadar pahalıya geliyor yarabbim sen yardımcımız ol
Çok para gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…