-
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.741
Neden 4 ay bekleniyor, özel bir sebep var mı? Aşıyı da anlayamadım. Sanırım Günseli Hoca ile başlayacağız biz de ay sonuCanim ben cok memnun kaldım. Kac tane yumurta aldıysa hepsi olgun cikti. Lab zaten cok iyi. Tum yumurtalar neredeyse dollendi. Ilk defa ben 5. Gun embriyosu gordum hem de 11 tane. Cok titiz çalışan bir doktor. Yumurta toplama aşamaları gercekten cok başarılıydı. Baska yerde de tup bebek denemis olan biri olarak net farki görebildim.
Rahim konusunda da ayrıca hassasiyet vardi. Her gun neredeyse kontrol etti. Simdi asiyi oldum 4 ay sonra transferi olcam. Umarim o aşamada guzel gecer.
Rica etsem ota'da yaklaşık ne kadar fiyat veriyorlar tup bebek için, bilgi verirseniz memnun olurum, ben de merkez değişikliği yapicam sanirim.Canim ben cok memnun kaldım. Kac tane yumurta aldıysa hepsi olgun cikti. Lab zaten cok iyi. Tum yumurtalar neredeyse dollendi. Ilk defa ben 5. Gun embriyosu gordum hem de 11 tane. Cok titiz çalışan bir doktor. Yumurta toplama aşamaları gercekten cok başarılıydı. Baska yerde de tup bebek denemis olan biri olarak net farki görebildim.
Rahim konusunda da ayrıca hassasiyet vardi. Her gun neredeyse kontrol etti. Simdi asiyi oldum 4 ay sonra transferi olcam. Umarim o aşamada guzel gecer.
Ben 2 defa yumurta toplattim. Ilki gecen yildi 9300 tl idi. Ayric dondurulma parasi da varmistik sonra 5. Gune giden embriyolar icin her birine 300 dolaR verip ngs yaptirdik.Rica etsem ota'da yaklaşık ne kadar fiyat veriyorlar tup bebek için, bilgi verirseniz memnun olurum, ben de merkez değişikliği yapicam sanirim.
2. Asiyi oldum. Yazi geçirmek istedim ve tatil yapmak istedim.Neden 4 ay bekleniyor, özel bir sebep var mı? Aşıyı da anlayamadım. Sanırım Günseli Hoca ile başlayacağız biz de ay sonu
Cok haklisiniz, cok tesekkur ederim güzel ve uzun uzun zaman ayırıp anlatmissiniz, siz bana öyle umut oldunuz ki zaten, bütün tükenen gücüm sizin o güzel haberinizle yenilendi, kesinlikle merkez değiştirmem lazım biliyorum, bu şekilde zaman kaybettim ve kaybediyorum, bunu tekrar düşüneceğim instagramdaki dernekle iletişime geçeyim olmazsa onlarda da ileri yas için doktor var derneğe kayıtlı, enerji değişimine ben de çok inanıyorum, ve ihtiyacım var buna..cok tesekkur ederim, siz de kendinize ve bebesi dikkat edin çok, Allah saglikla tamamına erdirsin
Selam kızlar, bebeğimizin kalp atışlarını gördük bugüncok şükür
Bizim yaslarimizda hasta kabul ediyorum ege üniversitesiNiye özele gidiyorsunuz devlet varken ege ünv gidiyorum ben çok memnınunm
Cok tesekkur ederim bilgilendirmeniz için, ilaçlar uygun tutmuş sizin, gonal f kullansam kafadan 4000 TL yi geçiyor bende ilac rakamı ama tup bebek ücreti de sanıyorum diğer merkezlerle ayni ayarda, ben önümüzdeki ay orayı arayıp bir güncel fiyat alırım, sizin için de en güzel sonuçlar olsun hayırlısı ile Allah gönlünüze göre versin tez zamanda...Ben 2 defa yumurta toplattim. Ilki gecen yildi 9300 tl idi. Ayric dondurulma parasi da varmistik sonra 5. Gune giden embriyolar icin her birine 300 dolaR verip ngs yaptirdik.
2. Toplamada tup bebek raporu çıkarttım. 6500 tl odedim. Ilaclar da 2000 civari tuttu. 5. Gun embriyoladina yine ngs yapildi. Ngs ucreti yine her bir embriyo icin 300 dolardı.
Ben 41 yaşındayım arkadaşlar 39 hepimiz tedavi görüyoruz arkadaşlardan birisi hamile martta tedavi gördü o çift embriyo koyulmuştu ikiside tuttu ama birisi sonlandı diğeri duruyorBizim yaslarimizda hasta kabul ediyorum ege üniversitesi
Bende 41 yasindayim. Ege üniversitesi ücretli hasta kabul ediyor muBen 41 yaşındayım arkadaşlar 39 hepimiz tedavi görüyoruz arkadaşlardan birisi hamile martta tedavi gördü o çift embriyo koyulmuştu ikiside tuttu ama birisi sonlandı diğeri duruyor
Sanmam çünkü transfer sonrasi taze transfer ve dondurulmuş transfer için verdikleri ilaçlarda farklı oluyorArkadaslar taze transfer ile dondurulmus bir arada oluyor mu? Simdi benim 3.gun embriyom kaldi..bir toplama daha yaptirsan eger 1 embriyo daha elde edebilirsek ikisini birlikte koyarlar mi acaba merak ediyorum.. dondurulmus transfer bana baya yorucu geldi biliyorsunuz kac ay bekledim..taze transferin yaninda koydurmak aklima geldi..
Bu arada tekrar vitamin kullanmam lazim..ozellikle yumurta sayimi arttirdi dediginiz takviyeler neler ?
Ben de benzer durumdayım canlı transfer için bekliyorum, bu ay da tedavimi kendim iptal ettirdim, çünkü bir yumurta vardı sadece büyüyen, cok acil sonraki aya yumurta artırıcı takviye bulmam lazım benim de...henüz denemedim ama instagramda ege sirkeleri diye bir hesap gördüm onlarla görüştüm bana 3 ürün önerdiler tamamen doğal sirke, onlarn siparişini verdim bayram sonrası baslayacagim, bilmiyorum ise yarar mı ama herseyi deneme halindeyim çaresiz..Arkadaslar taze transfer ile dondurulmus bir arada oluyor mu? Simdi benim 3.gun embriyom kaldi..bir toplama daha yaptirsan eger 1 embriyo daha elde edebilirsek ikisini birlikte koyarlar mi acaba merak ediyorum.. dondurulmus transfer bana baya yorucu geldi biliyorsunuz kac ay bekledim..taze transferin yaninda koydurmak aklima geldi..
Bu arada tekrar vitamin kullanmam lazim..ozellikle yumurta sayimi arttirdi dediginiz takviyeler neler ?
Arı sütü ben de içiyorum ama korkuyorum da nasıl bir tepki veriyor.Bana da doktor önermedi ayni şeyi söyledi ama bir yandan bakıyorum bulent tiras sürekli prp diyor, sonra instagramda cider (çocuk istiyorum dernegi) takip ediyorum oradaki doktorlar da prp diyorlar, insan bilemiyor son bir çare son bir umut diye aklına geliyor bu yöntemler...Arı sütü bal polen mutlaka kullanın ben de tavsiye ederim ben her sabah minik kaşık saf ari sutu alıyorum, benim vücut alıştı artık tepki vermiyor ama siz baslarsaniz inşallah bir gelişme olur....benim gittiğim merkez eğer yumurta yoksa kontrole para almiyor sadece kan veriyorum her kontrolde ona ücret alıyor yoksa sürekli gidip odeme yapmak da fena, Allah yardimcimiz olsun
Ari sutu için doktor faydası olduğu bilinen bir takviye onu kullanabilirsin demisti, aylardir kullanıyorum ama benim bünyem artik kaniksadi takviyeleri sanirim, o nedenle suan gozle görülür bir fayda oldu diyemiyorum ne yazık kiArı sütü ben de içiyorum ama korkuyorum da nasıl bir tepki veriyor.
Hımm tamam ben de yan etki yapıyor gibi anladım. Alerjisi olanlar oluyor diye okumuştum da. Ben de içiyorum bakalım galiba etki gorebilmek için 2,3 ay içmek gerekiyor.Ari sutu için doktor faydası olduğu bilinen bir takviye onu kullanabilirsin demisti, aylardir kullanıyorum ama benim bünyem artik kaniksadi takviyeleri sanirim, o nedenle suan gozle görülür bir fayda oldu diyemiyorum ne yazık ki
Ari ürünlerine alerji varsa sıkıntı olabilir, benim polen alerjim var o nedenle ari ürünleri sorun olabilir diye düşünmüştüm ama şükür aylardir bir yan etki görmedim ama tabi belli olmaz, azı karar çoğu zarar derler...Hımm tamam ben de yan etki yapıyor gibi anladım. Alerjisi olanlar oluyor diye okumuştum da. Ben de içiyorum bakalım galiba etki gorebilmek için 2,3 ay içmek gerekiyor.
Ne kadar pahalıya geliyor yarabbim sen yardımcımız olBen 2 defa yumurta toplattim. Ilki gecen yildi 9300 tl idi. Ayric dondurulma parasi da varmistik sonra 5. Gune giden embriyolar icin her birine 300 dolaR verip ngs yaptirdik.
2. Toplamada tup bebek raporu çıkarttım. 6500 tl odedim. Ilaclar da 2000 civari tuttu. 5. Gun embriyoladina yine ngs yapildi. Ngs ucreti yine her bir embriyo icin 300 dolardı.