- 6 Haziran 2019
- 158
- 153
- 44
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.761
Birde ben her sabah bugün içmeyeceğim diyorum ama gün ilerledikçe akşam üzeri canım çok istiyor ve içiyorumBide sigara kullanıyordum şimdide nadirende olsa arada tek tük içiyorum kendime de çok kızıyorum bu konuda
Canım inşaallah en güzelini diliyorum ikimiz için de.İkimizin de 4.denemesi ve Ümit hanımda buluşmuşuz.Umarım hoca ikimizi de uğurlu gelirBenim var dondurulmuş.Bakalım hayırlısı Çok uğraşıyoruz,çok yorucu ama inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri
Merhabalar, ben de İzmirde tedavi oluyorum. Kimlere gittiniz, memnun kaldığınız doktor oldu mu ? Tedaviye baştan başlayacağım. Kiminle devam etmeliyim bilmiyorumBenimde baska merkezlerde 3 negatifim var..Umit hanimda 4.deneme ama biraz sanssizdim 2 seneyi gecti baslayali..4 toplama yapıldı..zar zor elimizde bikac tane 3.gun embriyolarimiz var..transfer sansini deneyelim dedi ama islerim yolunda gitmedi iste 6 aydir bekliyorum.insallah bu ay olabilirim artik..agriya bakmayin hic belli olmaz..Allah nasip etsin insallah..Elinizde dondurulmus kaldi mi peki? Ümit hanim genelde yedekte bulunduruyor sanirim..
Ben umit hanima gidiyorum..yasimdan ve kısıtlı maddi imkanımdan dolayi zaten tek deneme daha yapmaya durumum oldugundan yeni bir doktorla sil bastan cok zor..onunla bitirmeyi dusunuyorum..ama laboratuvar konusunda supheliyim..istanbul benim icin uzak ve yorucu olacakti..imkaniniz varsa siz düşününMerhabalar, ben de İzmirde tedavi oluyorum. Kimlere gittiniz, memnun kaldığınız doktor oldu mu ? Tedaviye baştan başlayacağım. Kiminle devam etmeliyim bilmiyorum
İstanbul benim için de çok çok zor. Eşimin de benim de yoğun iş hayatı var. İzmirde bile zorlanıyoruz. Bu nedenle İrenbe tavmergen ve medikalpark arasındayımBen umit hanima gidiyorum..yasimdan ve kısıtlı maddi imkanımdan dolayi zaten tek deneme daha yapmaya durumum oldugundan yeni bir doktorla sil bastan cok zor..onunla bitirmeyi dusunuyorum..ama laboratuvar konusunda supheliyim..istanbul benim icin uzak ve yorucu olacakti..imkaniniz varsa siz düşünün
Merhaba siz de israel bey de mi tedavi oluyorsunuz46 yaşında tüp bebekle hamile kalan arkadaş izmir de dr israel aruh da yaptırdı 3-4 yıl önceydi ve havuz yöntemi kullanılmış k.k de alisalis ismiyle çok kişiye yardımcı oldu ben de takip ediyorum israel beyi mini tüp bebekte yapıyor havuz yöntemini semra hoca bana önermedi 3. Günde donduruyoruz diye.
Ben symrna tüp bebekte tedavi gördüm tavsiye ederimMerhabalar, ben de İzmirde tedavi oluyorum. Kimlere gittiniz, memnun kaldığınız doktor oldu mu ? Tedaviye baştan başlayacağım. Kiminle devam etmeliyim bilmiyorum
Doktorunuz kimdi acabaBen symrna tüp bebekte tedavi gördüm tavsiye ederim
Istanbul a gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü yanlış bilmiyorsam turkiyedeki ilk tüp bebek merkezi izmirde ve aret kamar vs gibi istanbuldaki doktorlarda eğitimlerini burada almışlar özgeçmişlerini incelerseniz o nedenle izmir bu konuda şanslı istanbuldaki merkezler televizyonda çok reklama çıkıyor programlara vs o yüzden bu kadar ünlü benceİstanbul benim için de çok çok zor. Eşimin de benim de yoğun iş hayatı var. İzmirde bile zorlanıyoruz. Bu nedenle İrenbe tavmergen ve medikalpark arasındayım
Funda hanımDoktorunuz kimdi acaba
Funda hanıma gitmeyi düşünüyorum ama az embriyo donduruluyormuş hissi var nedense. Ve baştan başlamak çok zor. Deneyimlerinizi paylaşır mısınızFunda hanım
Iki toplama yaptık ilk seferinde tek embryo oluştu sonrakinde 4 embryo toplam 3 transfer oldum sonuncusunda tuttu ama funda hanım her seferinde değişik bir şeyler denedi vitamin ilaç iğne vs tutan dondurulmuş transferi idi zor bir süreç ama tüm deneyimlerini kullanıyorlar çok deneyimli bir doktor sevim hoca ile birlikte çalışıyor o da çok iyi verdikleri vitaminlere ek ari sütü kullandım 3 ayFunda hanıma gitmeyi düşünüyorum ama az embriyo donduruluyormuş hissi var nedense. Ve baştan başlamak çok zor. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız
3 aydan sonra mı başladı tedaviyeIki toplama yaptık ilk seferinde tek embryo oluştu sonrakinde 4 embryo toplam 3 transfer oldum sonuncusunda tuttu ama funda hanım her seferinde değişik bir şeyler denedi vitamin ilaç iğne vs tutan dondurulmuş transferi idi zor bir süreç ama tüm deneyimlerini kullanıyorlar çok deneyimli bir doktor sevim hoca ile birlikte çalışıyor o da çok iyi verdikleri vitaminlere ek ari sütü kullandım 3 ay
Iki toplama ya da tedavi arası 3 ay ara verdik ama benden de kaynaklandı ben izmirde değildim 3 ay sonra geldim tedavi sonra artarda transfer oldum3 aydan sonra mı başladı tedaviye
Çok teşekkür ederimIki toplama arası 3 ay ara verdik ama benden de kaynaklandı ben izmirde değildim 3 ay sonra geldim sonra artarda transfer oldum
Birşey değil inşallah yardımcı olabilmişimdirÇok teşekkür ederim
Merhabalar ben de 2017 de Kent hastanesinde yaptırmıştım.Merhabalar, ben de İzmirde tedavi oluyorum. Kimlere gittiniz, memnun kaldığınız doktor oldu mu ? Tedaviye baştan başlayacağım. Kiminle devam etmeliyim bilmiyorum
En fazla araya iki ay koyduruyorlar diye biliyorumSelam kizlar.. ben baya bir toparlandim cok sukur..biraz bosluga dusmustum az once doktorum aradi..tek embriyom kalmisti onun yanina 1 tane daha toplayalim oyle transfer edelim dedi..3 ay takviye kullanacagim..boylelikle erteledigim aşı isini de olabilirim.. 2.asidan 2 ay sonra baslamis olacagim sorun olmaz sanirim..
Umit hanim hamileler bile oluyor sorun yok dedi..ben sehirdisindayim sagolsun telefonla gorustuk bundan sonraki sureci.. son denemem olacak ondan sonra birakacagim..hayırlısı olsunEn fazla araya iki ay koyduruyorlar diye biliyorum
Evet bana da öyle demişti ben garantiye almak istedimUmit hanim hamileler bile oluyor sorun yok dedi..ben sehirdisindayim sagolsun telefonla gorustuk bundan sonraki sureci.. son denemem olacak ondan sonra birakacagim..hayırlısı olsun