Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım inşaallah en güzelini diliyorum ikimiz için de.İkimizin de 4.denemesi ve Ümit hanımda buluşmuşuz.Umarım hoca ikimizi de uğurlu gelir ❤️🤲🤗🤲Benim var dondurulmuş.Bakalım hayırlısı 🤷🏻‍♀️Çok uğraşıyoruz,çok yorucu ama inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri 🧿🤲🤲🤲🤲🧿🧿
Benimde baska merkezlerde 3 negatifim var..Umit hanimda 4.deneme ama biraz sanssizdim 2 seneyi gecti baslayali..4 toplama yapıldı..zar zor elimizde bikac tane 3.gun embriyolarimiz var..transfer sansini deneyelim dedi ama islerim yolunda gitmedi iste 6 aydir bekliyorum.insallah bu ay olabilirim artik..agriya bakmayin hic belli olmaz..Allah nasip etsin insallah..Elinizde dondurulmus kaldi mi peki? Ümit hanim genelde yedekte bulunduruyor sanirim..
Merhabalar, ben de İzmirde tedavi oluyorum. Kimlere gittiniz, memnun kaldığınız doktor oldu mu ? Tedaviye baştan başlayacağım. Kiminle devam etmeliyim bilmiyorum

Merhabalar, ben de İzmirde tedavi oluyorum. Kimlere gittiniz, memnun kaldığınız doktor oldu mu ? Tedaviye baştan başlayacağım. Kiminle devam etmeliyim bilmiyorum
Ben umit hanima gidiyorum..yasimdan ve kısıtlı maddi imkanımdan dolayi zaten tek deneme daha yapmaya durumum oldugundan yeni bir doktorla sil bastan cok zor..onunla bitirmeyi dusunuyorum..ama laboratuvar konusunda supheliyim..istanbul benim icin uzak ve yorucu olacakti..imkaniniz varsa siz düşünün

Ben umit hanima gidiyorum..yasimdan ve kısıtlı maddi imkanımdan dolayi zaten tek deneme daha yapmaya durumum oldugundan yeni bir doktorla sil bastan cok zor..onunla bitirmeyi dusunuyorum..ama laboratuvar konusunda supheliyim..istanbul benim icin uzak ve yorucu olacakti..imkaniniz varsa siz düşünün
İstanbul benim için de çok çok zor. Eşimin de benim de yoğun iş hayatı var. İzmirde bile zorlanıyoruz. Bu nedenle İrenbe tavmergen ve medikalpark arasındayım

46 yaşında tüp bebekle hamile kalan arkadaş izmir de dr israel aruh da yaptırdı 3-4 yıl önceydi ve havuz yöntemi kullanılmış k.k de alisalis ismiyle çok kişiye yardımcı oldu ben de takip ediyorum israel beyi mini tüp bebekte yapıyor havuz yöntemini semra hoca bana önermedi 3. Günde donduruyoruz diye.
Merhaba siz de israel bey de mi tedavi oluyorsunuz

İstanbul benim için de çok çok zor. Eşimin de benim de yoğun iş hayatı var. İzmirde bile zorlanıyoruz. Bu nedenle İrenbe tavmergen ve medikalpark arasındayım
Istanbul a gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü yanlış bilmiyorsam turkiyedeki ilk tüp bebek merkezi izmirde ve aret kamar vs gibi istanbuldaki doktorlarda eğitimlerini burada almışlar özgeçmişlerini incelerseniz o nedenle izmir bu konuda şanslı istanbuldaki merkezler televizyonda çok reklama çıkıyor programlara vs o yüzden bu kadar ünlü bence

Funda hanıma gitmeyi düşünüyorum ama az embriyo donduruluyormuş hissi var nedense. Ve baştan başlamak çok zor. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız
Iki toplama yaptık ilk seferinde tek embryo oluştu sonrakinde 4 embryo toplam 3 transfer oldum sonuncusunda tuttu ama funda hanım her seferinde değişik bir şeyler denedi vitamin ilaç iğne vs tutan dondurulmuş transferi idi zor bir süreç ama tüm deneyimlerini kullanıyorlar çok deneyimli bir doktor sevim hoca ile birlikte çalışıyor o da çok iyi verdikleri vitaminlere ek ari sütü kullandım 3 ay

Iki toplama yaptık ilk seferinde tek embryo oluştu sonrakinde 4 embryo toplam 3 transfer oldum sonuncusunda tuttu ama funda hanım her seferinde değişik bir şeyler denedi vitamin ilaç iğne vs tutan dondurulmuş transferi idi zor bir süreç ama tüm deneyimlerini kullanıyorlar çok deneyimli bir doktor sevim hoca ile birlikte çalışıyor o da çok iyi verdikleri vitaminlere ek ari sütü kullandım 3 ay
3 aydan sonra mı başladı tedaviye

Selam kizlar.. ben baya bir toparlandim cok sukur..biraz bosluga dusmustum az once doktorum aradi..tek embriyom kalmisti onun yanina 1 tane daha toplayalim oyle transfer edelim dedi..3 ay takviye kullanacagim..boylelikle erteledigim aşı isini de olabilirim.. 2.asidan 2 ay sonra baslamis olacagim sorun olmaz sanirim..
En fazla araya iki ay koyduruyorlar diye biliyorum

X