- 29 Temmuz 2018
- 334
- 462
- 46
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.721
Ayni durumdayız demekBende sizin durumdayım geçen ay bir yumurta vardı sonra fos çıktı ve bugün gittim yumurta yok her hafta gidiyorum doktora kontrole ama yumurta olmuyor ilaç takviye istiyorum vermiyor inatla
Ayni durumdayız demekAcaba prp mi yaptırmalı diyorum, hani bir canlanma gelir mi yumurtaliklara bir umut işte, eger hiç takviye kullanmadiysaniz belki biraz vitamin takviyesi ise yarar sizde. Ben impryl, biosteron, omepaq10 kullanıyorum sanirim artık bünye bu takviyelere de alıştı cevap vermiyor bende ama eğer siz hiç kullanmadiysaniz zararsız olabileceklerden deneyebilirsiniz, bana da doktor hiç takviye vermedi bu merkezde...
Prp önermedi onlar para tuzagiymis faydası yokmuş çok ısrar edip isteyen hastalarına uygulamış hiç faydası olmamış boşuna olur dedi bıosteron verdi onu kullanıyorum başkada incir suyu badem ceviz hayıt tohumu çayı içiyorum sonrada arı sütü polen bal karışım yapıp yemeyi düşünüyorum burdan bi arkadaş tavsiye etti 3 aydır gidip gidip geliyorum sürekli doktora ama hiçbir gelişme yok 7000 lirada para verdik hastaneye.Ayni durumdayız demekAcaba prp mi yaptırmalı diyorum, hani bir canlanma gelir mi yumurtaliklara bir umut işte, eger hiç takviye kullanmadiysaniz belki biraz vitamin takviyesi ise yarar sizde. Ben impryl, biosteron, omepaq10 kullanıyorum sanirim artık bünye bu takviyelere de alıştı cevap vermiyor bende ama eğer siz hiç kullanmadiysaniz zararsız olabileceklerden deneyebilirsiniz, bana da doktor hiç takviye vermedi bu merkezde...
Bana da doktor önermedi ayni şeyi söyledi ama bir yandan bakıyorum bulent tiras sürekli prp diyor, sonra instagramda cider (çocuk istiyorum dernegi) takip ediyorum oradaki doktorlar da prp diyorlar, insan bilemiyor son bir çare son bir umut diye aklına geliyor bu yöntemler...Arı sütü bal polen mutlaka kullanın ben de tavsiye ederim ben her sabah minik kaşık saf ari sutu alıyorum, benim vücut alıştı artık tepki vermiyor ama siz baslarsaniz inşallah bir gelişme olur....benim gittiğim merkez eğer yumurta yoksa kontrole para almiyor sadece kan veriyorum her kontrolde ona ücret alıyor yoksa sürekli gidip odeme yapmak da fena, Allah yardimcimiz olsunP
Prp önermedi onlar para tuzagiymis faydası yokmuş çok ısrar edip isteyen hastalarına uygulamış hiç faydası olmamış boşuna olur dedi bıosteron verdi onu kullanıyorum başkada incir suyu badem ceviz hayıt tohumu çayı içiyorum sonrada arı sütü polen bal karışım yapıp yemeyi düşünüyorum burdan bi arkadaş tavsiye etti 3 aydır gidip gidip geliyorum sürekli doktora ama hiçbir gelişme yok 7000 lirada para verdik hastaneye.
Çok teşekkürler açıklamanız için tabii derdinizi anlatacaksınız sizede Allah kolaylık versin zaten yaştan dolayı rezervler pek verimli değil birde kist azaltırsa vay halimeEger basit kist yani folikul kisti ise bir sonraki ay kendiliginden geçiyor diye biliyorum, ben her ay klomen kullandığımdan bende sürekli kist oluyor, bu ay hatta iki yumurtalikta da oldu ve büyüktü, benim önceki gittiğim merkez kist varsa bir sonraki ay gel diyordu bu merkez kist varsa da tedaviye alıyor tabi cok da anlamı olmuyor çünkü kist yumurtaligin kapasitesini azaltabiliyor büyükse, ben kistler için soğan kürü duymuştum ama rahmi inceltiyor o nedenle hiçbir şey kullanmiyorum bekliyorum sadece her ay beklediğim gibi(kendi üzüntümü de araya sıkıştırdım ama )
Reçetesiz verirler mi hiç bilmiyorum ama ben şahsen böyle birşeye cesaret edemem doktorunuz değiştirin en iyisi evet üzülüyoruz olmayınca ama bunu kendinize yapmayın nerede oturuyorsunuz özel değilse bir ünv hastanesine falan gidin araştırılarak olsun uygun tedaviArkadaslar selam az önce kontrolden geldim benim bu ay da tedavi fosss oldu, cok garip bir tedavi gerci, klomen verdi pesinden 3.gun 2 doz merional 2 gun kullandim, dun klomen de iğneler de bitti, ama bugün 1 yumurta büyümüş sadece, tabi gecen aydan kalan her iki yumurtalikta kistler de olmuş onun da kapasiteye etkisi vardır, sonra bugün tekrar yeni kutu klomen verdi pazartesi gel bakalım belki büyürler dedi, hiç umudum yok. Ben bir karar aldım önümüzdeki ay kendi tedavimi kendim yapicam zaten her ayim boş boş geçiyor varsın bir ay da kendi tedavimle geçsin yani doktor hangi ilacı verirse versin ben gonal f ve merional alayim diyorum kendime, çünkü benim bunca senedir tecrübem bana en iyi gelen ilac gonal f di, son bir şans onu deneyecegim, nasil olsa 2-3 gunde bir kontrole gidiyorum ters birsey olsa görünür diye düşündüm, bu igneleri reçetesiz alabilir miyim bilginiz var mı diye size de danışmak istedim, moralim psikolojim yerlerde en fazla ne kaybederim ki diye düşünüyorum parayı artık kayiptan bile sayamiyorum o hale geldim
Rica ederim ne demek, ben de teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, aynen dediğiniz gibi yas nedeniyle rezevler fena, kistler hic olmasa çok daha iyi, ama endişe etmeyin bir sonraki ay inşallah o kist kalmayacakÇok teşekkürler açıklamanız için tabii derdinizi anlatacaksınız sizede Allah kolaylık versin zaten yaştan dolayı rezervler pek verimli değil birde kist azaltırsa vay halimesoğan kürünü duydum evet birde düzenli yapabilsem
Bnm bir kere opu oldum ondan aldılar parayı oda döllenmeden bozulmuşBana da doktor önermedi ayni şeyi söyledi ama bir yandan bakıyorum bulent tiras sürekli prp diyor, sonra instagramda cider (çocuk istiyorum dernegi) takip ediyorum oradaki doktorlar da prp diyorlar, insan bilemiyor son bir çare son bir umut diye aklına geliyor bu yöntemler...Arı sütü bal polen mutlaka kullanın ben de tavsiye ederim ben her sabah minik kaşık saf ari sutu alıyorum, benim vücut alıştı artık tepki vermiyor ama siz baslarsaniz inşallah bir gelişme olur....benim gittiğim merkez eğer yumurta yoksa kontrole para almiyor sadece kan veriyorum her kontrolde ona ücret alıyor yoksa sürekli gidip odeme yapmak da fena, Allah yardimcimiz olsun
Istanbulda taksimde oturuyorum merkez de gümüşsuyunda yani bana çok yakın, cumartesi dahil çalışıyorum o benim şartlarımi zorluyor, cesarete gelince benim de yok ama başka çarem de yok en kötü bir ayim daha gider diye düşündüm, tabi adetten sonraki ilk kontrolde kist falan olmazsa bu işe girisecegim...Reçetesiz verirler mi hiç bilmiyorum ama ben şahsen böyle birşeye cesaret edemem doktorunuz değiştirin en iyisi evet üzülüyoruz olmayınca ama bunu kendinize yapmayın nerede oturuyorsunuz özel değilse bir ünv hastanesine falan gidin araştırılarak olsun uygun tedavi
Bide sigara kullanıyordum şimdide nadirende olsa arada tek tük içiyorum kendime de çok kızıyorum bu konudaBnm bir kere opu oldum ondan aldılar parayı oda döllenmeden bozulmuş
Nadiren içiyorsan sorun olmaz ama çok içmek tabi zararlı, ben hiç sigara içmedim ama ben de çok kahve ve çay içiyorum, cayi da koyu severim, ya diyorum bir kahve keyfim var onu da mı icmeyeyim diyorum, ama haklisin kendine kızıyor insan, arada kalıyor, zararlı sonuçta ama alışkanlık olmuş...Bide sigara kullanıyordum şimdide nadirende olsa arada tek tük içiyorum kendime de çok kızıyorum bu konuda
Sende çayını açık iç bende çay içiyorum onu zararlı bulmuyorum açık olursa ve az olursa sigara 25 sene içtim ha deyince bırakılmıyor geç evlendim ben düşünemedim çocuğumun olmama ihtimalini nasip Rabb'im isteyen herkese versin inşaallahNadiren içiyorsan sorun olmaz ama çok içmek tabi zararlı, ben hiç sigara içmedim ama ben de çok kahve ve çay içiyorum, cayi da koyu severim, ya diyorum bir kahve keyfim var onu da mı icmeyeyim diyorum, ama haklisin kendine kızıyor insan, arada kalıyor, zararlı sonuçta ama alışkanlık olmuş...
Destek vermek için şartları var üç senelik evlilik hiç çocuğunun olmaması gerek bide 39 yada 40 yaş üstüne ücretini alıyorlar diye biliyorum bi ara araştırmıştımUniversite hastaneleri 40 yas üstü bakıyor mu? Ayrica ucret cok farketmiyor sanirim..
Amin canım, Allah hepimize bu yolda yardım etsin tez zamanda insallahSende çayını açık iç bende çay içiyorum onu zararlı bulmuyorum açık olursa ve az olursa sigara 25 sene içtim ha deyince bırakılmıyor geç evlendim ben düşünemedim çocuğumun olmama ihtimalini nasip Rabb'im isteyen herkese versin inşaallah
Bana da doktor önermedi ayni şeyi söyledi ama bir yandan bakıyorum bulent tiras sürekli prp diyor, sonra instagramda cider (çocuk istiyorum dernegi) takip ediyorum oradaki doktorlar da prp diyorlar, insan bilemiyor son bir çare son bir umut diye aklına geliyor bu yöntemler...Arı sütü bal polen mutlaka kullanın ben de tavsiye ederim ben her sabah minik kaşık saf ari sutu alıyorum, benim vücut alıştı artık tepki vermiyor ama siz baslarsaniz inşallah bir gelişme olur....benim gittiğim merkez eğer yumurta yoksa kontrole para almiyor sadece kan veriyorum her kontrolde ona ücret alıyor yoksa sürekli gidip odeme yapmak da fena, Allah yardimcimiz olsun
Merhaba, ben 2 senedir her ay bir ay bile aksatmadan İstanbul tup bebek merkezine gidiyorum, 2 sene boyunca bir suru havuz ve 3 transfer dondurulmuş negatif oldu, yine dondurulmuslarim var ama amacim hiç değilse 3 embriyo elde edip canlı transfer olabilmek ama aylardır o mertebeye erişemedim, ve her ay daha kötüye gidiyorum yaştan dolayı, 43 yaşındayım.. Ben karar verdim umarım burayı takip etmiyorlardir, önümüzdeki ay eğer kist vs yoksa kendi ilacımı kendim vuracağım, ister anlasınlar ister kızsinlar canıma tak etti artık, iyi kötü 2- 3 yumurtam görülüyor her ay ama hepsini aynı anda buyutemiyoruz o da bence sürekli klomen kullanmaktan bu ilaç bana yeterli gelmiyorMerhaba, Siz hangi merkeze gidiyorsunuz ? Kaç kez orada tedavi gordunuz ? Yaşınız kaç ?
Merhaba, ben 2 senedir her ay bir ay bile aksatmadan İstanbul tup bebek merkezine gidiyorum, 2 sene boyunca bir suru havuz ve 3 transfer dondurulmuş negatif oldu, yine dondurulmuslarim var ama amacim hiç değilse 3 embriyo elde edip canlı transfer olabilmek ama aylardır o mertebeye erişemedim, ve her ay daha kötüye gidiyorum yaştan dolayı, 43 yaşındayım.. Ben karar verdim umarım burayı takip etmiyorlardir, önümüzdeki ay eğer kist vs yoksa kendi ilacımı kendim vuracağım, ister anlasınlar ister kızsinlar canıma tak etti artık, iyi kötü 2- 3 yumurtam görülüyor her ay ama hepsini aynı anda buyutemiyoruz o da bence sürekli klomen kullanmaktan bu ilaç bana yeterli gelmiyor3 ay önce 4 yumurta toplandi gonal f le, ama ben o gonal f i alabilmek için merkezin koordinatorune yalvardım nolur doktorla konuşun diye de öyle aldım...merkez değiştirmem lazım biliyorum ama kaç senedir isyerinden izin almak sıkıntısı da var burası bana çok yakın diye çare bulmaya calisiyorum
10 denemenin hepsinde transfer oldunuz mu?Bir merkezde bu kadar ısrarcı olmamanız tavsiye ederim, evet lokasyon vs önemli ama paradan daha önemli zamanınız gidiyor. Ben İstanbul tup bebekte 2 kez transfer oldum negatif sonuçlandı doktorum nurettin Türktekindi cok sevmeme ve guvenmeme rağmen biraktim, cunku aynı yöntemle aynı ilaçlarla ilerlemek işime gelmedi, bir söz varya "aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar beklemek deliliktir" siz kendi kafanıza göre kesinlikle ilaç kullanmayın zaten reçetesiz alamazsınız, kurum değiştirin, ben son tedavimde eczanesi bile değiştirdim, enerjinin değişeceğine inandım, ve cok sukur 10 üzerindeki denememden sonra gebe kaldım bende sizinle ayni yaştayım.. yeni bir kurum yeni bir enerji size iyi gelecektir, bende gonalf ile yumurta alabildiler :)
Hayir malesef olamadım bu 5. Transferimdi..10 denemenin hepsinde transfer oldunuz mu?
Cok haklisiniz, cok tesekkur ederim güzel ve uzun uzun zaman ayırıp anlatmissiniz, siz bana öyle umut oldunuz ki zaten, bütün tükenen gücüm sizin o güzel haberinizle yenilendi, kesinlikle merkez değiştirmem lazım biliyorum, bu şekilde zaman kaybettim ve kaybediyorum, bunu tekrar düşüneceğim instagramdaki dernekle iletişime geçeyim olmazsa onlarda da ileri yas için doktor var derneğe kayıtlı, enerji değişimine ben de çok inanıyorum, ve ihtiyacım var buna..cok tesekkur ederim, siz de kendinize ve bebesi dikkat edin çok, Allah saglikla tamamına erdirsinBir merkezde bu kadar ısrarcı olmamanız tavsiye ederim, evet lokasyon vs önemli ama paradan daha önemli zamanınız gidiyor. Ben İstanbul tup bebekte 2 kez transfer oldum negatif sonuçlandı doktorum nurettin Türktekindi cok sevmeme ve guvenmeme rağmen biraktim, cunku aynı yöntemle aynı ilaçlarla ilerlemek işime gelmedi, bir söz varya "aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar beklemek deliliktir" siz kendi kafanıza göre kesinlikle ilaç kullanmayın zaten reçetesiz alamazsınız, kurum değiştirin, ben son tedavimde eczanesi bile değiştirdim, enerjinin değişeceğine inandım, ve cok sukur 10 üzerindeki denememden sonra gebe kaldım bende sizinle ayni yaştayım.. yeni bir kurum yeni bir enerji size iyi gelecektir, bende gonalf ile yumurta alabildiler :)