Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Doktora söylemiyorum çok kızar eşim de bilmiyor ben bazen iki gün içiyorum bazen haftalarca içmiyorum yanımda içen olursa dayanamıyorum az iç sende :KK66:
Birakabilirsiniz inanin ben gunde 1 paket iciyordum. Evlat istegi agir basti biraktim. Sizde icmeyin ben o kadar pismanim ki ictigime keske zamani geri alabilseydim simdi ne kadar ugrasiyorum. Yapabilirsiniz birakin emeginize yazik

Birakabilirsiniz inanin ben gunde 1 paket iciyordum. Evlat istegi agir basti biraktim. Sizde icmeyin ben o kadar pismanim ki ictigime keske zamani geri alabilseydim simdi ne kadar ugrasiyorum. Yapabilirsiniz birakin emeginize yazik
Çok haklısınız hiç bir faydası yok bize sizin adınıza sevindim inşallah bırakırız

Selam kizlar.. ben baya bir toparlandim cok sukur..biraz bosluga dusmustum az once doktorum aradi..tek embriyom kalmisti onun yanina 1 tane daha toplayalim oyle transfer edelim dedi..3 ay takviye kullanacagim..boylelikle erteledigim aşı isini de olabilirim.. 2.asidan 2 ay sonra baslamis olacagim sorun olmaz sanirim..
Hayirlisi olsun Acelya.. ben de Umit Hanima gidiyorum… ilk asimi yumurta toplamadan iki hafta once oldum.. Doktor beklemeye gerek yok demisti.. ikinci asiyi olali da 15 gun oluyor..
guzel haberlerini bekliyoruz❤️

Ben günde en fazla 4,5 tane içiyordum bu aralar 1,2 tane içiyorum dediğin gibi bende arkadaşın dediği gibi yanımda içilirse hiç dayanamıyorum

Amin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Şuan çok yeni negatifiniz. Umutsuz ve yorgunsunuz biliyorum.. Ama lütfen pes etmeyin. Gerçekten sorun odaklı çalışan bir Doktor bulup çabalamaya devam edin.. Herkesin olur benim olmaz derdim. Ama allah çok büyük. 🙏
Çok yardımcı oluyorsunuz. Cok sagolun. Allah gönlünüze göre versin,citlenbik .

Inanin gunde 1 taneyle 4 veya 5 tane icmek ayni wtkiyi yapiyormus doktorum oyle demisti. Hic icmemek en iyisi umarim birakirsiniz cabqniza yazik.

Akupunktur deneye bilirsiniz bırakmak için, hem tedavi sürecinizi destekler , hemde sigarayı bırakırsınız, sigara başari oranını önemli ölçüde düşüren bir faktör, çay bile içince yediğimiz yemeklerden vitaminler eksiliyor, sigara önemli ölçüde enerjinizi düşürür. Benim bit tanıdığım vardı , genclerdi, çocukları olmuyordu, sigarayı bıraktı karı koca, 6 ay sonra ikizleri oldu, tesadüf değildir herhalde.

Selam kizlar.. ben baya bir toparlandim cok sukur..biraz bosluga dusmustum az once doktorum aradi..tek embriyom kalmisti onun yanina 1 tane daha toplayalim oyle transfer edelim dedi..3 ay takviye kullanacagim..boylelikle erteledigim aşı isini de olabilirim.. 2.asidan 2 ay sonra baslamis olacagim sorun olmaz sanirim..
Günaydın,
güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla. sen hangi takviyeleri kullanıyordun daha evvel söyledin belki ama hatırlayamadım.

Aranızda yeniyim. 1 yıllık evliyim. Ilk 3. ayimda doğal hamile kaldım. Kimyasal gebelik yaşadım ve düşük yaptim. Sonra yaşım 40 oluyor diye tüp bebek tedavisine başladım mayis ayinda. 3 tane 5.gün embriyosu olur.Biri dondu 2 tanesi ise 16 temmuzda transfer edildi. 25 temmuz da beta hcg değerim 78 iken 27 Temmuz da 112 ye çıktı. Doktor az artmış dedi . Yarın tekrar test olucam.Suan çok moralim bozuk. Değer düşük olunca hiç umidim kalmadı kızlar.Desteginize ihtiyacım var.

Akupunktur deneye bilirsiniz bırakmak için, hem tedavi sürecinizi destekler , hemde sigarayı bırakırsınız, sigara başari oranını önemli ölçüde düşüren bir faktör, çay bile içince yediğimiz yemeklerden vitaminler eksiliyor, sigara önemli ölçüde enerjinizi düşürür. Benim bit tanıdığım vardı , genclerdi, çocukları olmuyordu, sigarayı bıraktı karı koca, 6 ay sonra ikizleri oldu, tesadüf değildir herhalde.
Tsk ederim canim ben tamamiyle biraktim hic icmiyorum. Bi arkadas arada iciyorum diye yazmis ona mesaj atmistim ama dedikleriniz cok dogru

Iki toplama yaptık ilk seferinde tek embryo oluştu sonrakinde 4 embryo toplam 3 transfer oldum sonuncusunda tuttu ama funda hanım her seferinde değişik bir şeyler denedi vitamin ilaç iğne vs tutan dondurulmuş transferi idi zor bir süreç ama tüm deneyimlerini kullanıyorlar çok deneyimli bir doktor sevim hoca ile birlikte çalışıyor o da çok iyi verdikleri vitaminlere ek ari sütü kullandım 3 ay
Hayır olsun gebeliginiz sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah 🤲 yaşınızı merak ettim bende izmirdeyim şuan hiç bor tedavi görmüyorum.

Bugün gene kontrole gittim üç aydır gidiyorum ama boş dönüyorum hiç yumurta oluşmuyor yumurtalarim rezervim sıfırlandı mi acaba ama adette görüyorum menopoza girmiş olamam.:KK43:

Bugün gene kontrole gittim üç aydır gidiyorum ama boş dönüyorum hiç yumurta oluşmuyor yumurtalarim rezervim sıfırlandı mi acaba ama adette görüyorum menopoza girmiş olamam.:KK43:
Ben de rezerv sıkıntısı yaşıyorum, gecen ay 2 kutu klomen 3 adet merional sadece 1 yumurta zar zor oldu moralim bozuldu tedaviyi iptal ettirdim, cumartesi günü farklı bir merkeze gideceğim görüşmeye, olmayan yumurtayı olur yapamazlar gerci ama umut işte...farklı birseyler deneseniz daha önce yapmadığınız belki hormonları harekete geçirebilir, örneğin spor bisiklet yürüyüş çeşitli takviyeler incir kürü ari sutu bal karışımı, macun, aslan pencesi cayi vs yani bunlardan yapmadıklarınız varsa belki denerseniz vücuda yumurtaliklara uyarıcı olabilir gibi fikir verebilirim size, ben sirke aldım bu ay hayit sirkesi spirulina ve curcumin sirkelerini deneyecegim, benim ki artık ne yapacaginı sasirmislik oluyor belki ama herseyi denediğim için farklı ne yapabilirim arayisindayim 😔

X