Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yaşı takma kafana yumurta olduğu sürece kendiliğinden bile olur Allah versin yeterki. Ben de her tüp bebek tedavisinden sonra pes diyorum verilen hormonlar beni mahvediyo ağlama krizleri durduk yere sinirlenmeler kabızlık kilo alımı çekilir şeyler değil ama 5-6 ay sonra çektiklerimi unutup tekrar bi tüp bebek yaptırma isteği Geliyor ne hikayeler dinliyorum yok 50 yaşında doğal yolla hamile kalanlar 45 yaşında ikizleri olanlar tüp bebeği tutmayıp ertesi ay hamile kalanlar ki bunlar hep yakın çevremde Nette falan değil bunları duyunca bi toparlanıyorum tekrar denemek için sen de kafanı dinle ama bence umudun çok olmalı yumurtan var ve daha önce tutunmuşlar iyi bir tedaviyle çoğalabilir havuz yapılabilir tekrar denenebilir ama tek karar verici sensin bu konuda kalbini dinle senin için en güzeli olur inş

Gecmis olsun , düşük sebebi belli mi peki, kac haftalikken düşük yaptıniz ,
Teşekkür ederim.Düşük sebebi yaşımdan dolayı yumurta kalitesizliği ki. Ben 39 yaşında toplatmıstım yumurtalarımı. Yani o zaman bile böyle olduysa şimdi 42 yaşıma bikaç ay kaldı kimbilir daha kötü durumdayımdır.

Çok sağol desteğin için daha çok yeni tabi 1 ay olmadı. İnan 2 ay önce hersey çok iyi diyen doktorum 2 yumurta görünce bana zor hastasın demeye başladı ve benim moralimi iyice bozdu tedavide zaten embriyo olmadan sonlandı. Doktor hiç arayıp noldu diye bile sormadı. Tüp bebek zaten zor hastalar için değil mi? Kimse durup dururken tüp bebek yapmıyor zaten.

Umarim bundan sonra çok iyi olur
kacinci haftada düşük yasadin..

Yorumunuza şans eseri denk geldim. 2 aşılama 4 tüp bebekten sıfır çektim :) 5. Tüp bebek denememde hamile kaldım. Farklı olarak. 5. gün Blast embriyosu transfer edildi. Dondurulmuş embriyoydu 2 ay rahîm dinlendirme yapıldı. Cd56 bağışıklık testi yapıldı ve çok yüksek çıktı. Transferden önce İntralipid seruma başladım. Gebeliğimin 12. Haftasına kadar haftada 1 şekilde aldım. Birde progestan takviyesi bu tedavimde çok daha fazlaydı. Diğer tedavilerimde sadece cirinone jel kullanırken bunda hem progestan iğne hem kapsül kullandım. Dertacortil diye bir kortizon kullandım. Ben umudumu hiç kaybetmedim. Çabaladım... bir doktorun röportajını dinlemiştim. Bu yolda uğraşıp çabalayan kişiler mutlaka çocuk sahibi oluyor. Kimisi 1. Denemede kimisi 10. Denemede ama mutlaka çocuklarını kucaklarına alıyorlar. Sadece pes edip umudunu kaybedenler bebek sahibi olamıyor demişti. Rabbim herkesi sevindirsin. Başka sorunuz varsa yazabilirsiniz severek cevaplarım.

Bugun 4.negatifimi aldim..intralipid serum 500 cc yi transfer olmadan taktirdim..sanirim pozitif olduktan sonra 2.sini taktiriyorlarmis..siz sonuc ogrenene kadar tek sefer mi almistiniz serumu? Kafam cok karisik..ilk gun oldugu icin moralim baya bozuk..bir yanim artik noktala diyor bir yanim devam et diyor..Ama 40 yasini doldurdum ve 5.gune gitmeyi birakin zaten embriyo zor elde ediyoruz..sizin rezerv sikintiniz da varmiydi ve hangi merkezde tedavi gormustunuz?

Yaşa hiç takılmayın lütfen. Benim yaşım gençti. İlk tedavimi 24 yaşında oldum ama 5. Güne 2 embriyom gitti biri orta biri kötü kaliteydi.
2. Ve 3. Tedavimde 5. Güne embriyom girmedi 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi negatif. Yaşım 25ti.
4. Tedavide 1 tane 5. Gün orta kalite embriyo transfer edildi yine negatif yaşım 26 idi...
5. Tedavide zar zor 1 tane 5. Gün 1 tane 6. Gün embriyosu oluştu 4ab 3bb kaliteli. 1 tanesi tuttu şükür. Yaşım 27 oldu tabi bu arada.

Birde benim her opuda 20 25 yumurta toplandı ama malesef kalite problemi vardı. 45 yaşındaki ablalar benimle transfer olup doğum bile yaptılar. Yaşımın hiç avantajını görmedim ben.

İntralipid serumu ilk dozunu transferden 2 gün önce aldım. 2. Dozu transferin 5. Günü aldım. Sonuç ödendikten 2 gün sonrada 3. Dozu aldım yani haftada bir şeklinde devam etti 12 hafta boyunca. Benim serumun ismi omegevan 'di.

Tesekkurler..Allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin..

Tesekkurler..Allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin..

Amin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Şuan çok yeni negatifiniz. Umutsuz ve yorgunsunuz biliyorum.. Ama lütfen pes etmeyin. Gerçekten sorun odaklı çalışan bir Doktor bulup çabalamaya devam edin.. Herkesin olur benim olmaz derdim. Ama allah çok büyük.

Sakincasi yoksa butun denemeleri ayni merkezde mi yaptiniz?doktorunuz kimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…